'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyiyimm canımcımm bende toparlanıyorum yavaştan işten cıkıcam şimdi muck öpüorum herkesii

ben bu tarafta yalnızım. arkadaşlarım istanbul'da ailem eskişehir'de eşim için geldik buraya işimi de evden yapıyordum bu zamana kadar bir çevrem olmamıştı.
şimdi bir kursta öğretmenlik yapmaya başlayınca 1-2 tane arkadaşım oldu.
eşimin asker arkadaşlarının eşleri var lakin onlarda yaşca oldukça büyük benden.
gel sen buralara pasta börek yapayım

Kıyamam sanaaa Trakya insanı çok sıcaktır aslında hemen dost edinirsin kendine.. Çorlu'da üniversiteden bir arkadasım var bende onun yanına gelmeyi planlıyorum canım uygun oldugum bi haftasonu için...
Tatlımm bu arada sen kaç yaşındaydın?

ben de üni. den arkadaşlarımın yanına istanbula kaçıyorum canım sıkıldıkça. o arkadaşlıklar bambaşka. ama şimdi bebiş girince işin içine zor artık =)
ben 27deyim canım.

evet pantera çorlu ordu evindeyiz.
seninki doğu da sanırım?

hımm çorludasınız deemek yok canım benimki doğuda değil şuan boluda görev yapıyo ama 1 hafta süreliğine tatbikata gitti şuan dağın başında cumaya kadar şark görevi var daha 14 ay martta gidicek sanırım şırnağa hiç istemiyorum ama mecbur işte.bide önümüzdeki yıl tayini çıkıcak sanırım o yüzden sözlendik öyleee bekliyoruz nerde oturcaz napıcaz nasıl olucak hiiiç bilmiyorum valla karolinacım
eee nasıl asker eşi olmak zormu bakalım ??

bizim şark görevimiz Diyarbakır'dı, o süre de nişanlıydık. sonra çorluya geldi evlendik zaten. ama kuş misali işte nerde olacağımız belli değil.
asker eşi olmak zor. en başta güçlü olmak lazım. çok güçlü hemde. gurur verici ordu evine gittiğimde erlerin tavrı çok hoşuma gidiyor mesela eşimle gurur duyuyorum o zaman
bu işin doğusu da var batısı da. umarım sizin birlikteliğiniz de güzel olur canım.
senin sözlün ne peki canım?

kızlar mrb. yaşadığım mutsuz anları sizlerle paylaşmak istiyorum ne olur yardımcı olun bana. dün erkek arkadaşımla msjlaşıyordk. her zaman 6 buçukta evde olan adam dün saat 7buçuğu geçti hala iş yerindeydi. ben de şimdi evli olsaydık çıldırırdım bu duruma diye yazmıştm. o beni çok seven senin için ölürüm diyen adam ne yazmış dersiniz. ne demek çıldırırım ya keyfime göre takılmıyorum, çalışıyorum yazmış. buna çok üzüldüm ve çok kırıldım. dün akşam bu evliliği bir kez daha düşünelim yazdım sonra telfnu kapattım. şimdi arıyor, msj çekiyor ben cvp vermiyrm. beni zaman zaman sözleriyle kıran ve ağlatan bir insan. ailemn de karşı çıktığı bir beraberlik bu. bir yandan da onu çok seviyorum

Merhaba ..

Nacizane fikrim biraz çocukca davranmışsın iş bu ne zaman biteceği belli olmaz ki işin uzaması kadar normal ne olabilir..

biraz çocukça geldi bana tavrınız..
yani verdiği cevapta birşey yok hele benim aşkım sinirlendiğinde gör artık hatta bikaç kere ne sözler söyledi ama tel.kapatmadım belki ama cvpta vermedim he küfür etmez ama lafları cok kırdı ama yapcak bişi yok hemen kırdı diye bitirmeyi hiç düşünmedim oda düzelicek zamanla benimkinin sıkıntıları var diye sustum ama oda yola gelicek belli bi zamanı var ...
ama seninki hiçbişi dememiş yani giç hemde abrtma derim cnm..

Son düzenleme:
ya ona bu sözleri hiç yakıştıramıyrm çok kırılıyorum. normalde de çok kırılgan biriym.yani ben onun geç gelmesine evlennce üzülemeyecek miym belki ona ihtiyacm olacak herhangi bir konuda. niye böyle bir şey yazdı. hem de o akşam babama açılmıştım. bir süre ailem onu istemedği için ayrılmak zorunda kalmıştm ama dayanamdık barıştık ama ailem hala ayrıldk diye biliyrdu. dün babama açılmıştm. babam gene karşı çıktı ama o kadr da olumsuz şeyler söylememişti. sonra aramızda bu diyalog geçti.sabah cvp vermiyrdm msjlarına sonradan msj yazdım. bir süre konuşmayalım . tam da babama açıldğm gün beni incitmen çok üzdü beni. hem sen de düşünürsün neden bu hale geldik diye. en iyisi bir süre düşünmek yazdım o da haklısın diye cvp yazmış.

bir de biz henüz yeni sayılırz 3 ay oldu. belki siz yıllardır berabersnzdir katlanıyrsnzdur. ama çok üzülüyrm çok kırılıyorum ben ne yapaym nasıl sineye çekeyim. kaç kere kırdı özür diledi barıştık. ama hala kırıyor. çok üzgünüm çok

sen iyi değilsin bu aralar ondandr cnm yanlış anlıyorsun dediğinde adamın hiçbişi yokkkk gel ben sana birde anlattıyım bnim su zamanlarda yasadıgım olayları aahhh ahh..
sen umutsuzsun ondan böyle kırılgansın ama o da erkek üstüne böyle gitme ona senin seninde ona destek olman lazım böyle olmaz madem baban karsı vazgecmem diyorsunuz ikna etme yollarına girceksiniz arayıp bulacaksınız bunalrla kafa yormayın yeternce büyük sorun var basınızda lütfen abartma emi cnm konus vallahi dediğinde 1 gr.bişi yok ya sevgilinin! erkekler bu kadar nazı ckemez heh evleninceye kadar bazıları ceker gık demez evlendikten sonra işin boyutu değişiyor hepimiz biliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…