- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
bir de biz henüz yeni sayılırz 3 ay oldu. belki siz yıllardır berabersnzdir katlanıyrsnzdur. ama çok üzülüyrm çok kırılıyorum ben ne yapaym nasıl sineye çekeyim. kaç kere kırdı özür diledi barıştık. ama hala kırıyor. çok üzgünüm çok
ya ama kırılıyorum napıym gözlerm doluyor. sonradan ben de o msjı okudğmda aslında çok da ağır değil yazdığı dedim kend
kendime. ama ilk okuduğmda gözlerm yaşrdı. ben onu çok farklı bir yere koymuşum hayatmda ama o da bir erkek neticede evet. şimdi biraz yanlış yaptığımı düşünüyrm evet. ama şimdi ne yapmalıym. geri adım atamam kesinlkle
onun bana kızmasına alışık değilimben o da biliyr. alışamam da niye alışaym ki sonunda üzülen hep kadınlar oluyor. bi yandan da birbirmizi tamamlıyrz . unun çoğu davranışlarını beğeniyrm ama dedim ya biz daha yeniyiz. gerçi yeni olmamıza ragmen bayağı bişey yaşadık ama şimdi pişmanım. keşke içli dışlı olmsydm o kadr diye. bir de annem çok karşı bu ilişkiye. ne yapmalıym ne olur yardm edin
YARIN 24ÜME GİRECEĞİMyaş da geçiyr bu saatten sonra bana bu kadr uyan bi insan zor bulurm. ha belki görücü usulüyle faln da olur ama onu seviyorm. AMA BİZİMKİLER İSTEMİYOR. offf offf. sen kaç yaşındasın canım?
laloje bana böyle davrandığnda diyorm kendi kendime ailemde istemyr diye ve ileriyi düşünyrm. evlennce ağlamak, mutsuz olamk istemyrm. hep ileriyi düşünyrm. ha biz üç ayda 4 gün aynı evde de kaldık. mutluydk o zamn ama gene de anlaşamdğmz zamn da olmuştu. biz 3 ay olmasına ragmen bayağı yakınlaştk maalesef işte bundan çok pişmanım
evet canım doğulu ve kürt diye karşılar
aynı evde 4gün mü kaldınız peki neden?Ve ne oldu yakınlık derecesi nedir cnm?
Canım evlilik her zaman güllük gülistanlık geçmeyecek bi kere bunu söyleyeyim. Şuan nasıl ki atışmalar oluyorsa evlilikte olucak ama evlilikte yapılması gereken şey eşe olan ilginin hiçbir zaman bitmemesi, telefon da trip atmak çok kolay şimdi kapatırsın ve günlerce telefonlarına cvp vermeyebilirsin ama evlilik bunu kaldırmaz:) O yüzden evlilikte en önemlisi eşlerin her zaman birbirine daha sıkı sarılması. (Umarım bunu bende uygulayabilirimlaloje bana böyle davrandığnda diyorm kendi kendime ailemde istemyr diye ve ileriyi düşünyrm. evlennce ağlamak, mutsuz olamk istemyrm. hep ileriyi düşünyrm. ha biz üç ayda 4 gün aynı evde de kaldık. mutluydk o zamn ama gene de anlaşamdğmz zamn da olmuştu. biz 3 ay olmasına ragmen bayağı yakınlaştk maalesef işte bundan çok pişmanım
YARIN 24ÜME GİRECEĞİMyaş da geçiyr bu saatten sonra bana bu kadr uyan bi insan zor bulurm. ha belki görücü usulüyle faln da olur ama onu seviyorm. AMA BİZİMKİLER İSTEMİYOR. offf offf. sen kaç yaşındasın canım?
Kurabiiiiyemmmmmm hoşgeldnn:124:
Naapııooosunnn ballı kekimmmm
Kurabiiiiyemmmmmm hoşgeldnn:124:
Naapııooosunnn ballı kekimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?