'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya ama kırılıyorum napıym gözlerm doluyor. sonradan ben de o msjı okudğmda aslında çok da ağır değil yazdığı dedim kend
kendime. ama ilk okuduğmda gözlerm yaşrdı. ben onu çok farklı bir yere koymuşum hayatmda ama o da bir erkek neticede evet. şimdi biraz yanlış yaptığımı düşünüyrm evet. ama şimdi ne yapmalıym. geri adım atamam kesinlkle

bizim 2,5 yıl bitti canım..
sizin hei topu 3aycık mı çok çok yeni yaa...amaa inan bak kırılcak bişi yok lütfen ama ya benimki valla beni hala kırıyor su 4,5aydr yasadklarımı kimse cekmezdi ben bile eski halim olsa cekmezdm cok kırdı halada incitiyor bazen ama işte çekiyorum ne yapayım istiyorum onu oda beni bunu biliyorum yasadıkları iyi bişey değil askımın katlanıyorum ama o bu değildi ondan düzelicegine inanıyorum ben.
seninkinde hiçbişi yok ki kırsa derim 3ayda zaten cicim ayı ya kırarsa durma derim yani okadarda değil..

saçmalama lütfen yaşın kaç senin cnm???
şimdi msj at günaydın canm nasılsın diye onun yaptıgı bişi yok..konu açılırsa yazarsın ama yüreğinin sesini dinle hassassın ondan bölesin anlıyorum seni ama 3ayda daha birbirinizi tanımadan nasıl evlilik kararı aldnız aıleye soledin cnm çok çok erken ya:44:

onun bana kızmasına alışık değilimben o da biliyr. alışamam da niye alışaym ki sonunda üzülen hep kadınlar oluyor. bi yandan da birbirmizi tamamlıyrz . unun çoğu davranışlarını beğeniyrm ama dedim ya biz daha yeniyiz. gerçi yeni olmamıza ragmen bayağı bişey yaşadık ama şimdi pişmanım. keşke içli dışlı olmsydm o kadr diye. bir de annem çok karşı bu ilişkiye. ne yapmalıym ne olur yardm edin

çok şey yaşadık ve pişmanım derken???
tam olarak sorun ne yaşlarınız kaç??

YARIN 24ÜME GİRECEĞİM yaş da geçiyr bu saatten sonra bana bu kadr uyan bi insan zor bulurm. ha belki görücü usulüyle faln da olur ama onu seviyorm. AMA BİZİMKİLER İSTEMİYOR. offf offf. sen kaç yaşındasın canım?

Mutsuzpunk, sanırım hassas bi arkadaşımızsın, ama inan düşündüğün kadar da sert birşey söylememiş erkek arkadaşın. Yani bende alınganımdır, kırılganımdır her şeye çabucak ağlarım da bunda bişey yok tatlım inan bana. Hem daha 3 aydır berabersiniz, birbirnizi yeni tanıosunuz flört neden edilir karşılıklı huylar tanınsın bakılsın kişilikler uyuyor mu uymuyor mu... Hoşş, aynı evin içine girmeden hiçbi şey anlaşılmıyor ama... Ayrıca böyle ufak tefek atışmalarınızdan sonra ailem de istemiyor zaten deme, eğer bundan bir gün pişmanlık duyacaksan şimdi bitir bu ilişkiyi derim sana, keşke deme ilerde tatlım.

Bebikllerrr günaydınnnn:124:

bende 87 liyim canım..
peki doğulu diyemi istemiyordu siz nerelisiniz ki?

GÜNAYDIN pelinim

Son düzenleme:
laloje bana böyle davrandığnda diyorm kendi kendime ailemde istemyr diye ve ileriyi düşünyrm. evlennce ağlamak, mutsuz olamk istemyrm. hep ileriyi düşünyrm. ha biz üç ayda 4 gün aynı evde de kaldık. mutluydk o zamn ama gene de anlaşamdğmz zamn da olmuştu. biz 3 ay olmasına ragmen bayağı yakınlaştk maalesef işte bundan çok pişmanım

aynı evde 4gün mü kaldınız peki neden?Ve ne oldu yakınlık derecesi nedir cnm?

Canım evlilik her zaman güllük gülistanlık geçmeyecek bi kere bunu söyleyeyim. Şuan nasıl ki atışmalar oluyorsa evlilikte olucak ama evlilikte yapılması gereken şey eşe olan ilginin hiçbir zaman bitmemesi, telefon da trip atmak çok kolay şimdi kapatırsın ve günlerce telefonlarına cvp vermeyebilirsin ama evlilik bunu kaldırmaz:) O yüzden evlilikte en önemlisi eşlerin her zaman birbirine daha sıkı sarılması. (Umarım bunu bende uygulayabilirim)
Yakınlaşma konusuna gelince bunun için kimse seni zorlamadı sen o anda onu yaşamak istedin ve yaşadın. Bu sebeple kimse seni yargılamaz. Şimdi bence pişmanlık duyma, belki bi hata olarak görüosn şuan ama o anda sana doğru gelen oydu.

Ayrıca henüz 24 yaşındasın ne yaş geçmesi ayol... 28-29 diceksin zannediyorum yapma Allah aşkına...

herkeslere günaydınnnnn cumaya 1 güncük kaldı yuppiii

mutsuzpunk, canım hiç kızma bence sevgiline çünkü kırılcak birşey sölememiş ve bu kadar ufak bir şeyde bile telefonunu kapatıp evliliği bidaha dusunelim demen bence senin en büyük hatan...

ki daha çok yeni bir ilişki, çok daha dikkatli olunması lazım... siz şuan temel atıyorsunuz ve ne kadar sağlam atarsanız o temeli ilişki o kadar uzun süre ayakta kalacaktır

ama böyle ufacık şeylere takıp kriz haline getirirsen o temelde çatlaklar oluşur ve ilk sarsıntıda güm diye çökersiniz....

Bir ilişkide olası krizleri önlemek ve yönetmek en önemli kilit nokta aslında... ama sen kriz haline asla getirilmicek ufacık birşeyi büyütmüşsün, aç telefonunu bence ve hemen özür dile sevgilinden, seni o kadar seviyorumki iş için bile olsa ayrı kalmaya dayanamıyorum o yüzden böyle bir laf ettim falan de gönlünü al

salı akşamları trtde çıkan seksenler dizisini izliyomusunuz... izlemiyosanız şiddetle tavsiye ederim inanılmaz müthiş bi dizi..

Allah korusun da o yaşlara kalmak istemem hiçbir zamn. bir de bazı huyları hariç ve kürt olması dışında çoğu şeyi bana uyAn bir insan. biraz da nazar değdiğini düşünyrm. etrafıma onu çok övdüm biraz da şımarttm onu. gerçi o da beni çok şımartyr ama onun hep mükemmelliğinden bahsedyrdum etrafıma. ama artık yapmıcam. onu kimseye anlatmıcam nazar değiyor.

bişeyler yaşadık evet ama bazen pişmanlık duyuyorum çünkü daha çok yeniyiz. sizler gibi kıdemli değilz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…