'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslında benm de niyetim şuydu. şimdiden hassas olduğumu görsün ki ilerde daha kırıcı şeyler söylemesin. hem ben tamamen bitirelim dememiştm ki bir süre konuşmayalım diye yazmıştm. o da haklısın diye yazmış. ama dün gece o yazdığı msja gerçekten çok kırılmıştm bir de babama açıldğm gün böyel bişey yazması üzdü daha çok

valla bişi söliyyimmi bişeyi yapıosan kıdemi mıdemi olmaz yaptysan ha 3 aylık ha 2,5 yıllık ha 5 senelik yaptınmı Allah görüyormu bitti senide benide onuda görüyor yıla bağlı değil.. ne dicen yada dicez bizimde mutlaka günahımız var hepimiz yakınlaşıyrz el ele bile günah ama Allah affetsin uzak tutsun çok yakınlaşmaktan bu yüzden artık bir an evvel evlenelim yaa çok günaha giriyoruz sarmak istiyoruz nebiliyim öpmek..
kürt olması senin içinde engel mi?:44:

Son düzenleme:

malesef tatlım erkeklerin beyni öyle işlemiyor işte...

sen bir bayan olarak çok ince düşünüyorsun ama en iyi erkekten bile o kadarını bekleyemezsin doğalarına aykırı çünkü iki cinsinde kafası farklı çalışıyor...

erkekleri istedigin kıvama getirmek istiyosan izledigin yöntem yanlıs... bu sekilde tel. kapatarak falan değil gururlarını okşayarak yapıcaksın üzüldüysen de kırıldıysan da alttan alttan naz yaparak anlatcaksın onlar bundan anlıyo

Son düzenleme:
bizm kadar yakınlaşmayan çiftleri kutluyorm. ben çok iradesizm. ben kendimi tutaydım keşke ama yok. ben çok günahkarım. aileme de karşı çıkıyorum istemiyrlar ya bu ilişkiyi. Allah ım ne kadar zormuş insan olmak. rabbime bir kez bile şükretmedim onun gibi birini çıkardı karşıma diye. sağlıklıyım mutluyum diye. Allah affetsin hepimizi

nasıl yani ne yapmam gerekiyrdu? biraz akıl verebilr misnz lütfen

nasıl yani ne yapmam gerekiyrdu? biraz akıl verebilr misnz lütfen

güzellikle yani canım...

aşkım neden böyle söylüyorsun bak çok kırılıyorum sen böle diyince çünkü ben seni senden bir saat bile fazla ayrı kalmaya dayanamıcak kadar özlüyorum falan diyerek anlatabilirsin...

ben böle anlatırdım en azından cunku senin gibi işten 1 saat gec cıkmasına tepki vericek olsam onu cok ozledigim için veriyor olurdum... seninkinin de öle birşey oldugunu dusunerek böle güzellikle anlatman çok daha iyi olur

slm verdik ama nerdeeeeeee illa yicen pelin hn.

Aman daa aman pamuk şekeri kıskanırmıştaaa:76:

hoşbuldukkkk turtaaamm gün sayıyorummm yarında geçsin aşkıma kavusayım diyee

ayrıca boynum tutulmus gece suan robokop gibiiyim ağır çekimde hareket ediyorum

sen nasılsın bakalımmmm

Azz kaldııı kekimmm, pek çok az kaldı:)
Bu aradaa bende bu hafta sizinlee şafakk saydımm turtamm
Bkz: En son pazar günü görüştük, bu akşamm boş ama görüşmicemmm yarın akşam nöbette cuma akşamııı görüşürüzz ancakk
O da belki:76:
Onun dışındaaa iyiyimmmm ballııı cevizlii kurabiyemmm çalışıorzz her zamanki gibiii

ben bu kadar allttan alamam canım benm de kişilğime yapıma terstir bu. alttan ala ala alt üst olurum ilerde

lajoie sen kaç yaşındasn canım ve kaç yıllık bi ilişki siznki? ve sen bu durumlarda ne yaparsn?

ben bu kadar allttan alamam canım benm de kişilğime yapıma terstir bu. alttan ala ala alt üst olurum ilerde

e tatlım haklı değilsin ki alttan almamazlık yap...

valla senin kararındır tabi ama ben anlattıgın durumda sana hak veremedim bu yuzden alttan alması gereken sensin gerektigi yerde alttan almazsan daha cok uzulursun

ikili ilişkiler malesef emek ister odun vermek ister...

kendi kararın tabi

peloşummmm kaldı 1 güncükkk o zaman hepberaber kavusuyoruz AŞKLARAAAA

lajoie sen kaç yaşındasn canım ve kaç yıllık bi ilişki siznki? ve sen bu durumlarda ne yaparsn?

Tatlım ben 22 yaşındayım, benimde tazecik henüz 9 aylık bir ilişki
Bende alınganımdır canım ama bazı şeyler zamanla umursamaz olmayı öğretti, çok takmıyorum açıkçası... Bence sende takmamalısın, olucağı varsa olur olmazsa olmaz... Vardır bi hayır...

merhaba cnm gecmisi okumadim nezamandir berabersiniz?
rabbim kolaylik ve sabir versin cnm

aynen canım belirsizlikler var bizdede o yüzden ne olacağı hiç belli değil bakalım hayırlısı olsun bekliyoruz 14 ay kalmış şark görevini tamamlamasına işte sonra 10 sene doğu yokmuş sanırım öyle dedi..ve tabiki zordurr eminim her zaman yanımızda olmıcakları için banada sürekli güçlü olmalısın bunlar iyi günlerimiz diyo hep güzel dileklerin içinde teşekkür ederim umarım sizinde evliliğiniz musmutlu huzurlu geçer inş benimki karacı canım piyade komando senin eşin neci ?

Son düzenleme:
gelinciklerrrr kimler varmış burda bakalımmmmmmmmm ?
şafakkk 01 sanki aylardırr görmüyorum adamı nası heycanlıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…