- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
herkeslere günaydınnnnncumaya 1 güncük kaldı yuppiii
mutsuzpunk, canım hiç kızma bence sevgiline çünkü kırılcak birşey sölememiş ve bu kadar ufak bir şeyde bile telefonunu kapatıp evliliği bidaha dusunelim demen bence senin en büyük hatan...
ki daha çok yeni bir ilişki, çok daha dikkatli olunması lazım... siz şuan temel atıyorsunuz ve ne kadar sağlam atarsanız o temeli ilişki o kadar uzun süre ayakta kalacaktır
ama böyle ufacık şeylere takıp kriz haline getirirsen o temelde çatlaklar oluşur ve ilk sarsıntıda güm diye çökersiniz....
Bir ilişkide olası krizleri önlemek ve yönetmek en önemli kilit nokta aslında... ama sen kriz haline asla getirilmicek ufacık birşeyi büyütmüşsün, aç telefonunu bence ve hemen özür dile sevgilinden, seni o kadar seviyorumki iş için bile olsa ayrı kalmaya dayanamıyorum o yüzden böyle bir laf ettim falan de gönlünü al
Allah korusun da o yaşlara kalmak istemem hiçbir zamn. bir de bazı huyları hariç ve kürt olması dışında çoğu şeyi bana uyAn bir insan. biraz da nazar değdiğini düşünyrm. etrafıma onu çok övdüm biraz da şımarttm onu. gerçi o da beni çok şımartyr ama onun hep mükemmelliğinden bahsedyrdum etrafıma. ama artık yapmıcam. onu kimseye anlatmıcam nazar değiyor.
bişeyler yaşadık evet ama bazen pişmanlık duyuyorum çünkü daha çok yeniyiz. sizler gibi kıdemli değilz ki
aslında benm de niyetim şuydu. şimdiden hassas olduğumu görsün ki ilerde daha kırıcı şeyler söylemesin. hem ben tamamen bitirelim dememiştm ki bir süre konuşmayalım diye yazmıştm. o da haklısın diye yazmış. ama dün gece o yazdığı msja gerçekten çok kırılmıştm bir de babama açıldğm gün böyel bişey yazması üzdü daha çok
malesef tatlım erkeklerin beyni öyle işlemiyor işte...
sen bir bayan olarak çok ince düşünüyorsun ama en iyi erkekten bile o kadarını bekleyemezsin doğalarına aykırı çünkü iki cinsinde kafası farklı çalışıyor...
erkekleri istedigin kıvama getirmek istiyosan izledigin yöntem yanlıs... bu sekilde tel. kapatarak falan değil gururlarını okşayarak yapıcaksın üzüldüysen de kırıldıysan da alttan alttan naz yaparak anlatcaksın onlar bundan anlıyo
nasıl yani ne yapmam gerekiyrdu? biraz akıl verebilr misnz lütfen
slm verdik ama nerdeeeeeee illa yicen pelin hn.
hoşbuldukkkk turtaaamm gün sayıyorummm yarında geçsin aşkıma kavusayım diyee
ayrıca boynum tutulmus gece suan robokop gibiiyim ağır çekimde hareket ediyorum
sen nasılsın bakalımmmm
güzellikle yani canım...
aşkım neden böyle söylüyorsun bak çok kırılıyorum sen böle diyince çünkü ben seni senden bir saat bile fazla ayrı kalmaya dayanamıcak kadar özlüyorum falan diyerek anlatabilirsin...
ben böle anlatırdım en azından cunku senin gibi işten 1 saat gec cıkmasına tepki vericek olsam onu cok ozledigim için veriyor olurdum... seninkinin de öle birşey oldugunu dusunerek böle güzellikle anlatman çok daha iyi olur
ben bu kadar allttan alamam canım benm de kişilğime yapıma terstir bu. alttan ala ala alt üst olurum ilerde
lajoie sen kaç yaşındasn canım ve kaç yıllık bi ilişki siznki? ve sen bu durumlarda ne yaparsn?
bizm kadar yakınlaşmayan çiftleri kutluyorm. ben çok iradesizm. ben kendimi tutaydım keşke ama yok. ben çok günahkarım. aileme de karşı çıkıyorum istemiyrlar ya bu ilişkiyi. Allah ım ne kadar zormuş insan olmak. rabbime bir kez bile şükretmedim onun gibi birini çıkardı karşıma diye. sağlıklıyım mutluyum diye. Allah affetsin hepimizi
bizim şark görevimiz Diyarbakır'dı, o süre de nişanlıydık. sonra çorluya geldi evlendik zaten. ama kuş misali işte nerde olacağımız belli değil.
asker eşi olmak zor. en başta güçlü olmak lazım. çok güçlü hemde. gurur verici ordu evine gittiğimde erlerin tavrı çok hoşuma gidiyor mesela eşimle gurur duyuyorum o zaman
bu işin doğusu da var batısı da. umarım sizin birlikteliğiniz de güzel olur canım.
senin sözlün ne peki canım?
gelinciklerrrr kimler varmış burda bakalımmmmmmmmm ?
şafakkk 01sanki aylardırr görmüyorum adamı nası heycanlıyım yaa
kiz nerdeydi ki seninki safak sayiyorsun
tatbikatta canımm1 haftacıktı bitti işte bişicik kalmadı
naber cnm sen nasılsın hangisini yaptırcaksın karar verdinmi vitrin örtüsümüydü ne unuttum
allah kavustursun cnm
evet gümüs yildizi yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?