Şekerrlerr hoşgeldnnzzz
Bugünn canım çok sıkılıoo yaa( İş yapmak gelmioo bile içimdennn ppfffff Sizindee öyle mi bebikleerr? :44:
saol canımmm
gülee gülee kullaan bakalım şimdidennn
minnakın sınavı bugun muydu goremedim onu merak ettim umarım sınavı falan iyi geçmiştir
bu cuma mıydı ki haftaya slı ve cuma değilmiydi??:44:
ben bugun goremeyince sınavda sandım canımm
kızlar selam çok yoğunuz bugünlerd epek giremiyorum umarım herşey yolundadır toplantıdan toplantıya tpukllularla tüm kurumsallığımla koşturuyorum
nazın sınavı cuma kızlar
Aynen yaaaa ne tuhaf ve sıkıcı bi gün.. Hava kasvetli zaten burda kurabiyemaynen öyle kuzummmm bugun benim basım acayip agrıyo ve cok uykusuzum zatennn
cuma gelemedi gitti... bu hafta hep böleydim ben
Pamukk şekeri, burdaa hava da kötüü ruh sağlığım da etkilenio bnm havadannhoşbulduk çağlam
pelinim bende öyle ayy bi sıkıntı basıyor bölee aşkımla adada olmak istiyorummmmmm
hava süper çıktı kapının önüne ohh ama yine yerime geldim ayyy sıkıldımmmm
Gizoşummm toplantılarndaa başarılarr bitanemmm, bnde de evraklar birikti ama bugun hiç bakasm yokkkkızlar selam çok yoğunuz bugünlerd epek giremiyorum umarım herşey yolundadır toplantıdan toplantıya tpukllularla tüm kurumsallığımla koşturuyorum
nazın sınavı cuma kızlar
Aynen yaaaa ne tuhaf ve sıkıcı bi gün.. Hava kasvetli zaten burda kurabiyem(
Offffff
Buraya yazdıktann sonraa iice sıkılmıstım yan tarafta benzinliğe gittim bi sürü abur cubur aldımm
Patrona da ikram ettimm aman napiiiim yaaa 8-9 saattir calısıoruzz bunye bi yere kadr dayanıo bilgisayar başında pineklemek nereye kadar
aynen pelinimm yaa bi pc bi kitap sesibes oldum zaten iyice
Azerbaycanca bi kitap geldi ama az önce maillerimizeçok güzel bir dil yaa valaa gülümseye gülümseye okuduk
çağlam bana atarmsn kitaptan bi kaç sayfa yaaaa
pelinim hava beni etkilemez kışı baharı daha çok severim yazıda severim ama cok sıcak sevmem calısasım gelmiyor bide yaaaa
aynen pelinimm yaa bi pc bi kitap sesibes oldum zaten iyice
Azerbaycanca bi kitap geldi ama az önce maillerimizeçok güzel bir dil yaa valaa gülümseye gülümseye okuduk
çağlam bana atarmsn kitaptan bi kaç sayfa yaaaa
pelinim hava beni etkilemez kışı baharı daha çok severim yazıda severim ama cok sıcak sevmem calısasım gelmiyor bide yaaaa
Pamuk şekerimm bni çok etkilio malesef her zaman olmasa da..(
Aslında kış çalışmak ii, günler kısa evraklar toparlanana kadar gün bitio zatenYazıı çok seviormm ama yazın çalışmak çok büyük ızdırap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?