'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Şekerrlerr hoşgeldnnzzz

Bugünn canım çok sıkılıoo yaa( İş yapmak gelmioo bile içimdennn ppfffff Sizindee öyle mi bebikleerr?:44:

hoşbulduk çağlam
pelinim bende öyle ayy bi sıkıntı basıyor bölee aşkımla adada olmak istiyorummmmmm
hava süper çıktı kapının önüne ohh ama yine yerime geldim ayyy sıkıldımmmm

kızlar selam çok yoğunuz bugünlerd epek giremiyorum umarım herşey yolundadır toplantıdan toplantıya tpukllularla tüm kurumsallığımla koşturuyorum

nazın sınavı cuma kızlar

Son düzenleme:
aynen öyle kuzummmm bugun benim basım acayip agrıyo ve cok uykusuzum zatennn

cuma gelemedi gitti... bu hafta hep böleydim ben
Aynen yaaaa ne tuhaf ve sıkıcı bi gün.. Hava kasvetli zaten burda kurabiyem(
Offffff
Buraya yazdıktann sonraa iice sıkılmıstım yan tarafta benzinliğe gittim bi sürü abur cubur aldımm
Patrona da ikram ettimm aman napiiiim yaaa 8-9 saattir calısıoruzz bunye bi yere kadr dayanıo bilgisayar başında pineklemek nereye kadar

hoşbulduk çağlam
pelinim bende öyle ayy bi sıkıntı basıyor bölee aşkımla adada olmak istiyorummmmmm
hava süper çıktı kapının önüne ohh ama yine yerime geldim ayyy sıkıldımmmm
Pamukk şekeri, burdaa hava da kötüü ruh sağlığım da etkilenio bnm havadann(
Aşkımııı bende ozledmm ama cezalı oo, bu akşamm da görüşmicemmm ooohhh

kızlar selam çok yoğunuz bugünlerd epek giremiyorum umarım herşey yolundadır toplantıdan toplantıya tpukllularla tüm kurumsallığımla koşturuyorum

nazın sınavı cuma kızlar
Gizoşummm toplantılarndaa başarılarr bitanemmm, bnde de evraklar birikti ama bugun hiç bakasm yokkk
Bi çeklerlee ilgileniormm o kadar

aynen pelinimm yaa bi pc bi kitap sesibes oldum zaten iyice

Azerbaycanca bi kitap geldi ama az önce maillerimize çok güzel bir dil yaa valaa gülümseye gülümseye okuduk

Son düzenleme:

Azerbaycanca bi kitap geldi ama az önce maillerimize çok güzel bir dil yaa valaa gülümseye gülümseye okuduk

çağlam bana atarmsn kitaptan bi kaç sayfa yaaaa
pelinim hava beni etkilemez kışı baharı daha çok severim yazıda severim ama cok sıcak sevmem calısasım gelmiyor bide yaaaa

Hiçç sormaa Çağlammm
Sizinn işinizde çok zevklii kekimm yaa gerçi biz de hesaplara bakarken eğleniorz, bazen çok saçma kayıtlar oluooo

çağlam bana atarmsn kitaptan bi kaç sayfa yaaaa
pelinim hava beni etkilemez kışı baharı daha çok severim yazıda severim ama cok sıcak sevmem calısasım gelmiyor bide yaaaa

Pamuk şekerimm bni çok etkilio malesef her zaman olmasa da..(
Aslında kış çalışmak ii, günler kısa evraklar toparlanana kadar gün bitio zaten Yazıı çok seviormm ama yazın çalışmak çok büyük ızdırap

evet işte onu diyorum en iysi bahar ve kış e yaz 3ay günler uzun pişiyoruzzzzzz hele çalışmak birde böle kapıdan sevgililer el ele sarılmış yada gülüşürken görünce aaaah ahhhh istemiyorum yaz gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…