'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bendeee baharın yeri apayrıdır, bu yaşıma kadar hiç bu kadar özel olucağını düşünmezdim... Aşkımlaaa güzell bii 6 Mayıss akşamı karşılaşmıştık ilk kezzz, nasıl da heycanlanmıştımm ahh ahhh
Sonraaa sonraaaaaa 14 Mayıss akşamı... O arabasıylaaa, ben arabamlaaaa cafenin önünde beni beklioduuu
Mayısss gelsinn yaaa mayıss mayııısssssss

bizde 14 Mayısta 2009 DA tanıştık pelinim yaaaaaaa
ama ben onu istemiyordum
16 Ağustosta çıkmaya başladık ve ben yine istemiyordum bi şans dedi şans işte 2,5 yıldır ömrümü yiyor yavrum benim yaaaa

Son düzenleme:
bizde 14 Mayısta 2009 DA tanıştık pelinim yaaaaaaa
ama ben onu istemiyordum
16 Ağustosta çıkmaya başladık ve ben yine istemiyordum bi şans dedi şans işte 2,5 yıldır ömrümü yiyor yavrum benim yaaaa

Aaaaa ciddenn miiiiiiii
Ayyyy kaderdaşımm yaaaa
Benn istioodum, onu ilk gördüğümm andan berii... Ama belli etmiodm havalı cool kız tripleri Ahahaha ayy aklımaa geldi deee çok güzel günlerdi, hayatımın en güzel yazıydı bu sene...

Sen bnm aşk hikayemi okumuş muydunn bakiiiimmmm:76::76:

kaderdaşım
valla ne yalan söliyim bizimde öyle şimdi düşünüyorum da o yaz ve gecen yaz süpermiş bu yaz fena değil neden araya para ws.işsizlik bişiler girdi falan he arada çok mutluyuz smdıde ole ama ben 2,5 sene bu kadar üzülmemiştim ağlatmamıştı beni hiç ama dediğim gibi özellikle 2011 ekimden beri sallantılılı ya eskisi gibi deli divane aşkım yok sanki biterdi ya bana ama bilmiyorum( inş.engeller kalksa yani para oldumu biz emnim toparlancaz bişi yapamıyor die kötü ama bakalım ne olcaz canm...
evet okumazmıyım okumustum tabii karşılaşmanızı

Ahhh canımmm inşallah eskisi gibi olucak herşey, sadece dua... Ben duaya çok inanıorum ve Evren dualarla şuan eski haline döndü o üzerime titreyen benimle görşmek için can atan Evren geri geldi... Bizde en büyük sorunlardan bir kaçı arkadaşlarıydı, şuan bana sadece sen ol diyor. Ya buna kazık attılar ya da cidden değerimi anladı
Bakk mesela bu akşamm görüşmek için can attı ama olmazz bile demedenn reddettim, tatlı dilliydimm ve laf da soktum bişi diyemedi 6 buçukta uyandı hiç iplemedim bile onu... Bu devirde bole olcaksın anca o zaman kıymete biniosn üstüne titreyince yok anam yok olmuooo
Sizin sırf maddi konulardan sıkıntınız canım inşallah onlarda hallolcak naptı enişte başladı mı şimdi işe pamuk şekerimmm?

huhuuuuuu kımlerr varrr cokk canım sıkılıooo yaa aşkımm yokk eve geldm sımdı arkdasımdann pff ders calısasımda yok
içimmmmmmmm sıkıldııııııııııııı:26::26:

huhuuuuuu kımlerr varrr cokk canım sıkılıooo yaa aşkımm yokk eve geldm sımdı arkdasımdann pff ders calısasımda yok
içimmmmmmmm sıkıldııııııııııııı:26::26:

Siboşummm ben varımmmm
Gell ben sıkılann içini açıyımm bakiiimmmm hobaaa
Şafak:2

oyy pelınımmm senmı varsınnn nabersınn kuşuuummm ?
all vallaa oyhh :))

Evettt evettt ben varımmm şekerparemmm
İyiyimmm kuşummm napiiiim nevresimleri inceliorumm fikir ediniorumm evlilik için şafak karanlık ama yılmakk yokk
Sennn napıosunnn bakiiimmm içinin sıkıntısınııı anlıormm ben ama az kaldı kiiiiiiiiiiiiiii

ohh ohh maşallah bak tabi yaaa benim hiç işim yok o taraflarda halaa sadece kocayı alcam bu gidişle heralde o beni alcak daha doğrusu aynenn canım bitti gitti şafakımız çağlamlaa sayıoduk
ben nappimmm yarım sattir face de cityville oynuorumm

Amaaa bu haftaa bende sizinlee şafakk tuttumm en sonn pazar günü görüştük sevgilicikleee bi daha cumaa akşamı gorusucz kısmetseee
Ohh ohh bende bugunlerde mario ya sardım ya felaket Geçen hafta faceleri kapattık bizzz

aaa siz neden görüşemediniz cnmm ciddi bizle şafak saymıssınn ya :26:
faceleri nie kapadınızki kıskanclık durumlarımı canımm :26:

aaa siz neden görüşemediniz cnmm ciddi bizle şafak saymıssınn ya :26:
faceleri nie kapadınızki kıskanclık durumlarımı canımm :26:

Geçenn pzrtessii akşamı boştu canımm ama benden kaynaklı ufak bi atışma yaptık o yüzden görüşmedikk, akşamm nöbetteydi, bu akşamm görüşmekkk çok istedi ama bende geçen akşamın acısını çıkardım ufakk bi atışma yüzünden görüşmediğimiz için bende bu akşamm ona kök söktürdümm ooohhh cnma değsn:76:
Özledimm ama dayandımmm
Faceleriiii onu isteği üzerinee kapadıkk balımm, benlikk bişi yoktuu.. Sadece artık hayatımızda olmaması gerektgnı soledi bana eğer açacaksak ortakk açarmışızz nişanlı ya da sözlü yazsınmışş bende karşı çıktım ve açmadımm ikimizinde kendine ait bi yaşam alanı var falan dedim.. belki daha sonra tekrar açarızz amaann facebook mereti yuzunden hiçç kapışmıcamm onunla yeterki iyi olalımm

allahh seni yaaa :)) inat uğrunaa yani iyi dayanıosunn amaa ben hiç dayanmıyorumm yaa görüşme konusunda
face boş iş saten canım yaa can sıkıntısınaa bende iştee gereksizz zaman kaybı gercekten
aman iyi oluncaa face olmasın bırak cokmu lazım sanki peehh

Selam kızlar 20 şubat akşamı İsteme ve sözüm oldu
1 saat oldu evime geleli.
Yatak odamız evimiz hazırdı. Yatak odamıza perdelerimizi halımızı aldık. Yatak odamızın kapısını kilitledik.
Evebeyn banyomuzu yaptırdık kalebodurları değiştirdik lila beyaz istiyoduk. Duşakabinimizi herşeyimizi yaptırdık. Havlularımızı aldık orasınıda kapattık. Üst katta yatak odamızın bulundağu yerde ufak bi odamız vardı. Orayıda duvar kağıdıyla süsledik köşe takımı aldık led tv mizi koyduk perdemiz halımız herşeyimizi yaptık mis gibi oldu romantik odamız
Üst katı bitirdik.
Nisan mayıs gibi nişan yapıcaz aile arasında.
Ozaman gittiğimde de alt kattaki 2 odayı salonu mutfağı banyoyu halledicez. Evimiz hazır olucak.
2 sene NC 'de yaşadıktan sonra evimize taşınıcaz
Allah herkese nasip etsin.

öncelikleeeee aminnnnnn diyimm şölee bii
maşallaahh ve hayırlı olsunn bende sözlüyümmm amaa sadece yüzüklerimizz takılıı :))
allah gülee gülee oturmak nasip etsinn canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…