'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzummm bende hiç dayanamam gibi gelioodu ama dayanıomuşum yaaa cidden kendimi tebrik edioorm bu akşam için
Faceee ciddenn zaman kaybı tatlımm yaaa ona harcıcağm vakti şuann çok daha yararlı şeylere harcıormm.. İyi oldu kapatmamızz

Cemreeemmmm çok sevindimm bebegm yaa ne müthiş gelişmeler bunlarrr, resmen bi anda şanss size güldü bebeğmmm.. Amann nazarr değmesn 41 keree maşallahhh
Darısı daa başımızaaaa
Ayyy musmutluuu oldmm yaaaa kendi sözüm olmul gibiyim şuann

vallaaa maşallahh ayyy böylee duyuncaa bida sözlenesim geldii yaaa
hattaa evlenesimm vardaa işte oyhhh malumm
neysee bugün buranın bekçisi gibi oldummm çıkıyım az test çöziyimdee uyıyımm
iyi gecelerr herkesee şekerrrlerimmmmmmmm

Güneeeşşş bigünn bizim içindee doğucakkk Sibelimmm boleee buraya gelicezz ve dicez kiiii şu gün sözümm/nişanımm varrr Yazarken bile heyecanlandım yaaa Allahımmmm sen bize o günleri gösterr inşallahh en hayırlı zamandaaa
Balımmm iyii gecelerrr, iyi çalışmalarrrr öpüooormmm

Son düzenleme:

evet canm sanırım 1 hafta oldu bakalım deneme süresi var..
aynen öyle sadece "PARA"

GÜNAYDIN HERKESEEEE

Günaydıııııııınnnn Yağmurummmm ve günaydınnnn bütünn gelincikleriiiiimmmmmmm:124:

kızlar slm
uzun zmandır gelmiorm buraya tabiki nedenleri var hepiniz ayrı ayrı neden gelmediğimi de sormussunuz saoln..çoğu zman geldğimde kmseyle doğru dzgn sohbet edemediğimn de bunda etkisi var tabi, yağmurun attığı msja istinaden attığım msj da kamuoyu duyusuru olsn:)
yağmur:
"kuzum günaydın yaa gelsene topiğimize kime kızdın sen söylesene canm?
pelin çağla ben çoğunlukla ordayız muhabbet edemiyoruz senle böyle ama sen özlemedin mi:S"

"cnm ben yokken de zaten gayet güzel muhabbet edebilirsiniz, bulunmak istemediğimbi ortamda zorla bulunmayı sevmiyorum, o topiğin önceki o samimiyet duygusu yerini yapmacıklığa bıraktı, tabiki bu benm sahsi fikrm siz ne hissedersiniz onu bilemem ama kimisi çıkar başka nickle gelir yabancı gibi girer insanlarla oyun oynar enayi yerine koyar sonrada ceee ee ben buyum aslında derki onu da tesadüf eseri öğrenirsn, kimisinin orda yazdığı palavralara malesefki inanamıorm üzgnm o kdr saf deilm, anlıcan benm için bişi ifade etmio orası lütfen sende daha fazla üsteleme,herkesn orda rol yaparaktan ayy cnm cicim çok üzüldm vah vah yada yaaa tatlm senin adına çok sevndm gibi sözlerinden de sıkıldım ben o samimiyet için ordaydm smdi bi kuru ismi için de orda durmamın bi anlamı yok"
önceki ortamımızı tabiki özlicem bundan eminm dile kolay 2300msj yazmısım buraya, ama su anki durumu özlemiceme eminm:) lütfen kmse kişisel algılamasın durum kişisel deil topiksel:)
hepinizi seviyorum

canım benm hehe gel o insanlara inat gel sen yafrum eski haline getiririz eskileri bizlerizzzzzzz çünküüüüüüü sahipleri biziz istersek kiracıları çıkarırız hihoyyyt

öncelikle hoşgeldin nil hatun. iyisin inş:)
söylediklerine tek tek tek ve tek katılıyorum.
tabi herkesin şahsi görüşü. eski samimiyeti sıcaklıgı malesef ki bnde göremiyorum. nu yüzdende pek girmiyorum.. yan yana oturdugumuz selam verip sarıldığımız insanlar malesef arkamızdan oyun oynadılar. bunu bize verdikleri değerin göstergesi. yok zaten onu nekdar tanıyoruzki ona zararımız dokunsun.. burda benm için parmakla değerli olcak kişisel var. onlarıda gerçkten kaybetmek istemem. iyi varsın nil herşeye ragmen..

aynı dertten müzdaribim çünkü ben bir üyeyi ilk geldiği günden beri tahmin ettim kim oldğunu biliyorum herkese neci ne olduğunu sölüyo bende kendimi aptal yerine koyuyorum taa ilk günden beri bende bu ne samimiyet diyordum o yüzden bende gelmeme kararı aldım hatta nil ve berfinle paylaştım kim olduğunu o yüzden hoşlanmadım gerçekten aptal gibi hissetim ama çok emindimde kim olcağnı sölemek zorunda değil belki ama neyse

palavraya gelincede birisinin gerçekten hayal dünyasında yaşadığına inandığım biri var hiçte saf değilim yavan geldi katılmadım benle nilde aynı görüşte çünkü inişli çıkışlı hayatı var arkadaşın herşey ayağna serilemez insanın bana öyle geliyo malesef hoşlanmıyorum kandırıldımı hissediyorum çokmu kötü düşünüyorum hayır çok çabuk güveniyorum sorun bu insanlar güvensiz ama biraz düşününce kimin ne kadar dürst olcağnı anlıyorum burdaki çoğu kişi en yalın halini en acı veren halini anlatıyor sözüm onlara değil yanlış anlamayın ama düşününce az çok tahmin ediceksiniz neden böyle dediğimi

tahminlerimiz doğruymuş canım!!!

amannııınnn dersten ara verip bi bakiiim dediiim kızcelerim napooo diyee çok şaşırrdıımm, kim kime napmış anlamadım evet samimiyette bi sıkıntı olduğunu bende zaman zaman düşünüyooruumm ama oyun yapan kim hayalprest olan kim anlayamadıım imalı konuşulmasın lütfeen herkesi zan altında bırakmak olur bu, açık açık konuşulmalı herşey bence. Hepinizii çoook ama çoook seviyooruumm..

Nil'im topiğinde sana sordugumda cevap vermeyince konu hakkında konuşmak istemiyosun diye üstelemedim yoksa kızgın olup gittiğinin farkındayım tatlımm

kızlar kimden bahsediyorsunuz benden mi? benim kayınvalidemle inişli çıkışlı ilişkim oldu birtek burda sanırım iniş çıkış deyince aklıma kendim geldim gizoşşş...

eğer sorun bensem ben gelmem bir daha topiğe... benim için güzel ortamınızdan vazgecmeyin lutfen... bunu da sizle herşeyi konusabildigim için soyluyorum

:44:

hepinizi de ayrı ayrı seviyorum kimsenin burda diğerine samimiyetsiz olma gibi bi durumu zaten manasız bilemiyorum valla anlamadım da ama eğer bahsettiginiz kişi bensem biri ö.m ile söylesin ben de gelmem bir daha sonucta bir kişi için 3-4 kişi birden ortamından olmasın

kızlarrr ben size ne dedimm kmse kişisel algılamasn zan altında da kalmasn demedm mii??
minnaam zaten seni ne kdr sevdiğimi biliosn, cvp vermemiştm çünkü seninle de bi ilgisi yok kuzum zatenn..sen ki ne kdr anlayışlı bi insansın öyle..her daim görüşcez zaten sen istemesen de ben bulurum seni:))
kurabiyem bak kurabiyem diorm yaaa kurabiyem dediğim bi insanı ben bu şekilde yargılarmıyım zan altında bırakırmıyım sen en çok takdir ettiğim kişilerdensn zaten:)
sadece burdan soğudum kızlarr herkes açıklama istemiş bende kendime göre haklı açıklamalarımı yazdm hepsi bu kdr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…