'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağla minnak sonradan pelinde gelcek biliyorum lütfen kızlar sakın üstünüze alınmayın ben hepinizi çok seviyorum iyi dostluklar edindik ama burda hissetiğim şey yordu beni çünkü sizin gibi dürüst olmayanlarda var herkes aynı olcak değil elbet ama malesf öyle

çağlam sacmalama istersen yaaaaaa üstüne alma hemen

canım benıım bızı bır araya getıren yer burası olabılır ama bızı tek bı arada tutan yer burası değiil biliyoruum

Berfınım kendımden emın oldugum ıcın ustume alınmak ıstemıyorum ama "yan yana oturdugumuz selam verip sarıldığımız insanlar malesef arkamızdan oyun oynadılar. bunu bize verdikleri değerin göstergesi." burdaki çogul konusmaların benıde zan altında bırakıyoo cunku orda sen ben gızem nıl ve selın vardık. 3ünüz aynı dusuncede oldugunuza gore benle selın kalıyoruz. Diğer nıckle geldıgınde bende habersızdım sonradan msj atarak haber verdı bana ve bende herkese msj atmıstır dıye dusundum acıkcası, sizinle oyun oynamaak benım en son dusunucem seylerden bırı bıle olamaz. isim vererek konusulmasını ıstememın nedenı bu kımse zan altında kalmasın lutfeen

olaylar açıklığa kavuşuyor gibi ama bilemiyorum ya şahsen ben gizoşum ve nilim için ısrar etmekten yana değilim ama BIRAKINIZ ONLAR KENDİLERİNİ KANDIRSINLAR O ZAMAN BİZ ESKİ HAVAMIZA GELELİM EL ELE VERELİM YİNE KİMSE KİMSEYİ KANDIRAMADIĞINI BURAYA GİRDİĞİNDE ANLICAKTIRRRRRR KIZLAR ASIL KENDİLERİNİ KANDIRMIS OLDUKLARINIDA ANLICAKLARDIR MERAK ETMEYİN O YÜZDEN TOİPİĞİN ESKİLERİ OLARAKTAN TERKETMEK BİZE DEĞİL KİME YAKIŞIR ANLADINIZ ÖPÜYORUM NİLİMİ PELİNİMİ ÇAĞLAMI GİZİMİ NAZLIMI UNUTTUĞUM SAMİMİ OLDUGUM KİM VARSA

nilim ben seni anlıyorumm canımıniçiii sen de benim için öylesin hepiniz bu topiğin rengisiniz ayrı ayrı

ben acıkcası senin bole kırıldıgını bilmiyordum birşeylere gecici bir durum sanmıstım bana da oluyo bazen, sizi bu kadar sogutacak kadar ne oldu bilmiyorum tercih de elbette sizlerin zorlamak istemiyorum ama hepimiz aidiz buraya sizssiz nasıl olacak ki:26:

biz de seni çok seviyoruz biraz dinlenip gel o zaman gizoş olmaz yaa nereye gidiyosunuz

çağlam sacmalama istersen yaaaaaa üstüne alma hemen

balım sagol anlamadım nie bu kadar kırıldılar ama :26:

kızlar ben cıkıyoruum sımdı arkadasıma gıdıyorum model çözüp ders calıscaz sınavım yarın 10'da akşama belkı gelemem yatarım erkenden nolur bana dua ediin stresteeen içim kuruduuu resmeeennnn fındıgıım berfınımm msj hakkım daha dolmadı arkadasımdan nete girerim ordan atıcam sana msj bebeğiimm. Hepinizi çok fazla seviiyooruuummm

Güzell gelincklerimm ben geldmmm:)
Hızlıcaa hemen geçmişi okudumm ve gizmee msj attımm umarım açıklığa kavuşturur...
Nilişimnn ve gizoşmn topiğe kırgın olduğunu hissetmiştim bu yüzdendir ki kendilerini 2-3 gündürr çeyizz topiklernde ziyarett ediormm hemm kendimi unutturmuormm hem de yeni yeni şeylerr öğreniorm onlardan..
Problem ne ve kimde bilmiorm açıkçası, ortada gizemli birinden söz ediliyorr fakatt aklımm karıştı Ben geçen günde soledimm yne solerm eğer benden kaynaklı bişi söz konusuysa cidden özür dilerim, bilmeden hadsizce bi laf ettiysemm kii hayatta en korktugum seylerden biri kalp kırmak...

guzide topiğimizin sabihi ( su devamlı iyiki su topiği açmıs saolsun die dua ettiğimiz sahış) 3. nicki alıp bizimle oyun oynamaktaki amacın ne senin yawrumm??
çözebilen varsa bize de söylesn, korkuorm bi nick daha sana ait çıkıcak die kkyı elegeçirmişssin resmen:))
bu güzel ortamn da içine ettn daha ne diym öğrendiğimden beri şoklardayım..ucuz hesaplarrr..gereksiz kuruntularrr...bundan ibaretsin sadece..
annem hep der en son söyliceni en önce söylüosn die ama yapım bu benim napiym..gizli saklı seyleri sevmem yapıma ters benmmm

Son düzenleme:
Haydaaaaa
Şoklardayımmmmmmmmmmm

pelinim msjlarını sil valla bak üstünüze alınınayın sizi çok seviyorum kızlar

Gizoşmmm msjları sildimm kuzucummm msj beklıormm senden...

mrblar bende geçmişi okuup geldim ilk buraya girdiğimde hayran kalmıştım konuşmalara falan cok sıcak samimi bi ortam vardı
amaa eskiler kalsın yeniler gitsin gibi bişiler okudum yanlıs hatırlamıyosam üstümee alındım ben ama inişli çıkışlı bişilerimde yok sırf yeni oldugum için bozuldumm bencee her kimden bahsediliosa isim verilsinn tıpışş yol alsınn bensem bende yolumu alırımm saten ki:26:

Siboşmmm senn rahatt olll kuzucumm sen değilsinnnn
Msjj atıormm smdi sanaa:) Gizemnn attgna istinadenn

Napıooosnnn bakiiiiimmmmm?

Şafak 1:

Siboşmmm senn rahatt olll kuzucumm sen değilsinnnn
Msjj atıormm smdi sanaa:) Gizemnn attgna istinadenn

Napıooosnnn bakiiiiimmmmm?

Şafak 1:

bilmemm cnmm üzüldümm yaaa okyunca geçmişi
iyiyimm canım yemek yedimm öle bi bakım diyee girmiştimm sen napıosunn kuşuumm
aynnnn bittti şafakımızzz şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…