- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kızlar kimden bahsediyorsunuz benden mi? benim kayınvalidemle inişli çıkışlı ilişkim oldu birtek burda sanırım iniş çıkış deyince aklıma kendim geldim gizoşşş...
eğer sorun bensem ben gelmem bir daha topiğe... benim için güzel ortamınızdan vazgecmeyin lutfen... bunu da sizle herşeyi konusabildigim için soyluyorum
:44:
hepinizi de ayrı ayrı seviyorum kimsenin burda diğerine samimiyetsiz olma gibi bi durumu zaten manasız bilemiyorum valla anlamadım da ama eğer bahsettiginiz kişi bensem biri ö.m ile söylesin ben de gelmem bir daha sonucta bir kişi için 3-4 kişi birden ortamından olmasın
kızlarrr ben size ne dedimm kmse kişisel algılamasn zan altında da kalmasn demedm mii??
minnaam zaten seni ne kdr sevdiğimi biliosn, cvp vermemiştm çünkü seninle de bi ilgisi yok kuzum zatenn..sen ki ne kdr anlayışlı bi insansın öyle..her daim görüşcez zaten sen istemesen de ben bulurum seni:))
kurabiyem bak kurabiyem diorm yaaa kurabiyem dediğim bi insanı ben bu şekilde yargılarmıyım zan altında bırakırmıyım sen en çok takdir ettiğim kişilerdensn zaten:)
sadece burdan soğudum kızlarr herkes açıklama istemiş bende kendime göre haklı açıklamalarımı yazdm hepsi bu kdr..
öncelikle hoşgeldin nil hatun. iyisin inş:)
söylediklerine tek tek tek ve tek katılıyorum.
tabi herkesin şahsi görüşü. eski samimiyeti sıcaklıgı malesef ki bnde göremiyorum. nu yüzdende pek girmiyorum.. yan yana oturdugumuz selam verip sarıldığımız insanlar malesef arkamızdan oyun oynadılar. bunu bize verdikleri değerin göstergesi. yok zaten onu nekdar tanıyoruzki ona zararımız dokunsun.. burda benm için parmakla değerli olcak kişisel var. onlarıda gerçkten kaybetmek istemem. iyi varsın nil herşeye ragmen..
kızlarrr ben size ne dedimm kmse kişisel algılamasn zan altında da kalmasn demedm mii??
minnaam zaten seni ne kdr sevdiğimi biliosn, cvp vermemiştm çünkü seninle de bi ilgisi yok kuzum zatenn..sen ki ne kdr anlayışlı bi insansın öyle..her daim görüşcez zaten sen istemesen de ben bulurum seni:))
kurabiyem bak kurabiyem diorm yaaa kurabiyem dediğim bi insanı ben bu şekilde yargılarmıyım zan altında bırakırmıyım sen en çok takdir ettiğim kişilerdensn zaten:)
sadece burdan soğudum kızlarr herkes açıklama istemiş bende kendime göre haklı açıklamalarımı yazdm hepsi bu kdr..
çağla minnak sonradan pelinde gelcek biliyorumlütfen kızlar sakın üstünüze alınmayın ben hepinizi çok seviyorum iyi dostluklar edindik ama burda hissetiğim şey yordu beni çünkü sizin gibi dürüst olmayanlarda var herkes aynı olcak değil elbet ama malesf öyle
çağlam sacmalama istersen yaaaaaa üstüne alma hemen
Haydaaaaaguzide topiğimizin sabihi ( su devamlı iyiki su topiği açmıs saolsun die dua ettiğimiz sahış) 3. nicki alıp bizimle oyun oynamaktaki amacın ne senin yawrumm??
çözebilen varsa bize de söylesn, korkuorm bi nick daha sana ait çıkıcak die kkyı elegeçirmişssin resmen:))
bu güzel ortamn da içine ettn daha ne diymöğrendiğimden beri şoklardayım..ucuz hesaplarrr..gereksiz kuruntularrr...bundan ibaretsin sadece..
annem hep der en son söyliceni en önce söylüosn die ama yapım bu benim napiym..gizli saklı seyleri sevmem yapıma ters benmmm
pelinim msjlarını sil valla bak üstünüze alınınayın sizi çok seviyorum kızlar
mrblar bende geçmişi okuup geldimilk buraya girdiğimde hayran kalmıştım konuşmalara falan cok sıcak samimi bi ortam vardı
amaa eskiler kalsın yeniler gitsin gibi bişiler okudum yanlıs hatırlamıyosam üstümee alındım ben ama inişli çıkışlı bişilerimde yok sırf yeni oldugum için bozuldumm bencee her kimden bahsediliosa isim verilsinn tıpışş yol alsınn bensem bende yolumu alırımm saten ki:26:
Siboşmmm senn rahatt olll kuzucumm sen değilsinnnn
Msjj atıormm smdi sanaa:) Gizemnn attgna istinadenn
Napıooosnnn bakiiiiimmmmm?
Şafak 1:
siboşmmm senn rahatt olll kuzucumm sen değilsinnnn
Msjj atıormm smdi sanaa:) gizemnn attgna istinadenn
Napıooosnnn bakiiiiimmmmm?
şafak 1:
yok sen değilsin sibeL merak etme..... Rahat ol
okudumm yağmurcumm pelintoşş msj attı
sen nasılsınn canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?