kızlar eskiler kalsn yeniler gitsn dmeek de ne demek oluo öyle saçmalık olur mu..lütfen bu topik dağılmasn güzel bi ortam hala var siz olduğunuz sürece..
Konuyu kapatın artk isterseniz herkes anlıcanı anladı zaten, kişi de gelip okur ve aslında kendnden başka kmseyi kandıramadığını anlar
biz bunları yazarken yeni bir nick alıp kendini baştan yaratmakla mesgul deilse tabi...
kızlar eskiler kalsn yeniler gitsn dmeek de ne demek oluo öyle saçmalık olur mu..lütfen bu topik dağılmasn güzel bi ortam hala var siz olduğunuz sürece..
konuyu kapatın artk isterseniz herkes anlıcanı anladı zaten, kişi de gelip okur ve aslında kendnden başka kmseyi kandıramadığını anlar
biz bunları yazarken yeni bir nick alıp kendini baştan yaratmakla mesgul deilse tabi...
tamam mailler atıldıysa benim bişi dememe gerek yok ozaman..
sağol iyiyim sen nasılsın??
kızlar ben kasıtlı birşey yapıldığını sanmıyorum kimsenin şahsına vardır bir açıklaması ki sizler bulustunuz tanıstınız konustunuz
burda çok güzel şeyler paylaştık daha da paylaşıcaz önümüzde upuzun bir zaman var daha en güzel heyecanları yasamadık, o günler geldiginde ben hepinizi yanımda istiyorum :26:
sibelcim hoşgeldinn cuma geldi sonunda .. umarım yarın gorebilirim askımı cunku bugun hastayım hem de cok kotu gece acillik oldum babam goturyodu nerdeyse ama gitmedim ilaç verdi annem o biraz iyi geldi toparladım ama işe falan gidemedim çok halsizim yatıyorum sabahtan beri
yarına toparlamıs olurum umarım... onu öyle özledim ki, bu hafta konusamadık bile dogru durust
kızlar ben kasıtlı birşey yapıldığını sanmıyorum kimsenin şahsına vardır bir açıklaması ki sizler bulustunuz tanıstınız konustunuz
burda çok güzel şeyler paylaştık daha da paylaşıcaz önümüzde upuzun bir zaman var daha en güzel heyecanları yasamadık, o günler geldiginde ben hepinizi yanımda istiyorum :26:
sibelcim hoşgeldinn cuma geldi sonunda .. umarım yarın gorebilirim askımı cunku bugun hastayım hem de cok kotu gece acillik oldum babam goturyodu nerdeyse ama gitmedim ilaç verdi annem o biraz iyi geldi toparladım ama işe falan gidemedim çok halsizim yatıyorum sabahtan beri
yarına toparlamıs olurum umarım... onu öyle özledim ki, bu hafta konusamadık bile dogru durust
iyiymm canım bnde
çağlaamm geçmişş olsun canımm yaa aynen şafağımızz bitti inş görüşürsünüz canım yarın gelicek benimkide ama bilmyorum görüşürmüyüz 1 hafta bekledik 1 gün daha bekleybilirimm sanırım bendeçok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
Kekiiiiiiiimmmmm geçmiş olsunnn nenn varr kuzumm kıyamam kiii
İyileşşş bakkkk AŞK gelicekkk yarınnnBombaaa gibi oll
üşütmüşüm ballı turtamm
hem de ne usutme tepeden tırnaga yani midem bogazım basım... saol bebegimm
yuzumu yıkamaya kalkmıstım yataktan aksam lavobonun onune yıgılmısım pat die annem gorunce bas bas bagırdı kadıncagız nasıl korktu, babam kucagına aldı hemen yatırdılar falan tansiyon dusmus diplere...
babam arabayı cıkarmaya iniodu gerek yok dedim biliorum huyumu cunku usuttugumun farkındayım... annem corba icirp ilac verince geldim kendime..
ah anneler... o olmasa ben naparım Allah basımdan annemi babamı ailemi hiç eksik etmesin yaa dun aksam dedim çağla şimdi evli olsan napcaktın kocişinde seferde evde tek basına kim bakıcaktı sana diye
annecigim yakınımda allahtan işte telefon etmem gerekir böle durumlarda gelin die... onu da yaparmıyım bilmem cunku dun konuscak dermanım bile yoktu
Ahhhhh kekimm canımsınn yaaa annelermzn hakkını nasıl ödeyeceğizz canım yaaa
Dikkattt ett koru kendiniii Çağlammm, sağlık buuu şakaya gelmioki
Meyve çayları falan al kuzucummm tmm mıııı
ah canım yaa dikkat etmeye çalışıyorum ama işte...
annem sabahtan beri birini getirip birini götürüyo zaten çaylarınn inşallah yarına aşkıma ucabilicemmmm
onların hakkı odenmez balımm, hayırlı evlatlar olabiliriz inşallah ömrümüz boyunca
Aminnn Çağlam inşallah...
Çokkk geçmiş olsun turtammm hep iyi oll dilerim kiiii
İnşallah turtammm inşallahhhsaol balımmm sen de hepp iyi ol hepimiz iyi olalım inşallah sevdiceklerimizle
Yüreği Olmayanın Kalbimi Kırmasına Müsade Etmem. Beni Bir Saniye Bile Olsa Unutanı, Ben İki Saniye İle Şereflendirmem...!!!
Yüreği Olmayanın Kalbimi Kırmasına Müsade Etmem. Beni Bir Saniye Bile Olsa Unutanı, Ben İki Saniye İle Şereflendirmem...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?