'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar eskiler kalsn yeniler gitsn dmeek de ne demek oluo öyle saçmalık olur mu..lütfen bu topik dağılmasn güzel bi ortam hala var siz olduğunuz sürece..
konuyu kapatın artk isterseniz herkes anlıcanı anladı zaten, kişi de gelip okur ve aslında kendnden başka kmseyi kandıramadığını anlar
biz bunları yazarken yeni bir nick alıp kendini baştan yaratmakla mesgul deilse tabi...

kimse dağılmamıza dostluğumuza engel olamazzzzzz!!!!!! Nil'im

kızlar ben kasıtlı birşey yapıldığını sanmıyorum kimsenin şahsına vardır bir açıklaması ki sizler bulustunuz tanıstınız konustunuz

burda çok güzel şeyler paylaştık daha da paylaşıcaz önümüzde upuzun bir zaman var daha en güzel heyecanları yasamadık, o günler geldiginde ben hepinizi yanımda istiyorum :26:

sibelcim hoşgeldinn cuma geldi sonunda .. umarım yarın gorebilirim askımı cunku bugun hastayım hem de cok kotu gece acillik oldum babam goturyodu nerdeyse ama gitmedim ilaç verdi annem o biraz iyi geldi toparladım ama işe falan gidemedim çok halsizim yatıyorum sabahtan beri

yarına toparlamıs olurum umarım... onu öyle özledim ki, bu hafta konusamadık bile dogru durust

Bence de boş verelim gitsin buradaki ortam gerçekten çok güzeldi yeni olanlarda buradaki sıcak ortamı görerek geliyorlar zaten ben de onlardan birisi sayılırım, gerçi artık eskidim bile ama olsun sonradan dahil olanlardanım :))

tamam mailler atıldıysa benim bişi dememe gerek yok ozaman..
sağol iyiyim sen nasılsın??

iyiymm canım bnde

çağlaamm geçmişş olsun canımm yaa aynen şafağımızz bitti inş görüşürsünüz canım yarın gelicek benimkide ama bilmyorum görüşürmüyüz 1 hafta bekledik 1 gün daha bekleybilirimm sanırım bende çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine

Kızlarrr ben sizlerii çok seviorm hiçbiyere de gitmioormm!
gerekirse yeni topik açarızz ahaha
Nilişimi gizoşumu da cokk sevıorm kiiiiiiiiiiii evett bu topic bizi birleştirdi güzel dostluklarr edindikkk hayatlarımızaa girdikk, ne biliim dertleştik sevindik, güldük eğlendikk...
Ama sahteliğe çok karışıyım! Allah oylelerine de akıl fikir versn ne diyim...

Kekiiiiiiiimmmmm geçmiş olsunnn nenn varr kuzumm kıyamam kiii
İyileşşş bakkkk AŞK gelicekkk yarınnn Bombaaa gibi oll

teşekkür ederim canımmmm sizlerde dikkat edin kızlar aman cidden tam hastalık havaları

canım valla cuma akşamı o bikaç saatcik bile öle iyi geliyor ki ikimize de o yüzden yarına kadar toparlamıs olmayı cok istiyorummm yapıstırıcam burnumu o guzel tenine mis mis koklıcam onuuu

Kekiiiiiiiimmmmm geçmiş olsunnn nenn varr kuzumm kıyamam kiii
İyileşşş bakkkk AŞK gelicekkk yarınnn Bombaaa gibi oll

üşütmüşüm ballı turtamm

hem de ne usutme tepeden tırnaga yani midem bogazım basım... saol bebegimm

yuzumu yıkamaya kalkmıstım yataktan aksam lavobonun onune yıgılmısım pat die annem gorunce bas bas bagırdı kadıncagız nasıl korktu, babam kucagına aldı hemen yatırdılar falan tansiyon dusmus diplere...

babam arabayı cıkarmaya iniodu gerek yok dedim biliorum huyumu cunku usuttugumun farkındayım... annem corba icirp ilac verince geldim kendime..

ah anneler... o olmasa ben naparım Allah basımdan annemi babamı ailemi hiç eksik etmesin yaa dun aksam dedim çağla şimdi evli olsan napcaktın kocişinde seferde evde tek basına kim bakıcaktı sana diye

annecigim yakınımda allahtan işte telefon etmem gerekir böle durumlarda gelin die... onu da yaparmıyım bilmem cunku dun konuscak dermanım bile yoktu

Ahhhhh kekimm canımsınn yaaa annelermzn hakkını nasıl ödeyeceğizz canım yaaa
Dikkattt ett koru kendiniii Çağlammm, sağlık buuu şakaya gelmioki
Meyve çayları falan al kuzucummm tmm mıııı

Ahhhhh kekimm canımsınn yaaa annelermzn hakkını nasıl ödeyeceğizz canım yaaa
Dikkattt ett koru kendiniii Çağlammm, sağlık buuu şakaya gelmioki
Meyve çayları falan al kuzucummm tmm mıııı

ah canım yaa dikkat etmeye çalışıyorum ama işte...

annem sabahtan beri birini getirip birini götürüyo zaten çaylarınn inşallah yarına aşkıma ucabilicemmmm

onların hakkı odenmez balımm, hayırlı evlatlar olabiliriz inşallah ömrümüz boyunca

Aminnn Çağlam inşallah...
Çokkk geçmiş olsun turtammm hep iyi oll dilerim kiiii

Yüreği Olmayanın Kalbimi Kırmasına Müsade Etmem. Beni Bir Saniye Bile Olsa Unutanı, Ben İki Saniye İle Şereflendirmem...!!!

Kızlar ben hayat felsefemi buldum aynen şu 'vardır bi hayır" artık nolursa olsun üzülmek istemiyorumm.... KKdan eski dostumuda bulmuşum bugün deymeyin keyfime çokookk mutlu oldum yaaaa

Kızlar bismillah diyorum ve tertemiz bir sayfa ile topiğimizi YENİLENMİŞ olarak BEN açıyorum..

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
31 Ocak 2013 Düğün :123:
Minnaksultan : 19 Nisan 2013 Kına
20 Nisan Düğün :123:
dementia : 26 Nisan 2013 Kına
28 Nisan 2013 Düğün :123:
ei17 : 15 Mayıs 2013 Kına
17 Mayıs 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
16 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:

pantera14 : 20 Temmuz Kına
22 Temmuz Düğün :123:

Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:

lajoie : 13 Haziran 2014 Kına
14 Haziran 2014 Düğün :123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…