'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhabalar
ben de artık tahmini bir 2013 geliniyim... önceden kesin di ama şimdi bazı sorunlardan dolayı bilmiyorum umarım olur... ama yine de ben gelinlik falan bakmaya çoktaaaannn başladım

merhabalar
ben de artık tahmini bir 2013 geliniyim... önceden kesin di ama şimdi bazı sorunlardan dolayı bilmiyorum umarım olur... ama yine de ben gelinlik falan bakmaya çoktaaaannn başladım

Hoşgeldin gelin adayı adın nedir? Hmm..ne gibi sorunlarınız var bakalım?:44:
Bu arada ben yağmur

İsme gerek yok eskiler iii bilir gibi bii sivrilik yapıomuşum ahaha

Bende geldimm tabiikii bu topiğinnn abonmanı olaraktann

Pelinn bendeee herkeseeee kocamannn bi hellööööööööööööööööööööööööö:76::124:

Hoşgeldin pelinimmmmmm
ay kendimi BOĞAÇ gibi hissettim hani vardı ya ç.g.hareketler bunlar da

Kızlar n'olmuş burda? konuyu açan kıza n'olmuş, kim kimi kandırmış?
Ama bir şey söyleyim kızlar ben gelin adayı olmamama rağmen sizin burda ki arkadaşlığınız çok sıcak geldi. ki hala öyle geliyor.
mesela Van'da depremi yaşayan bir arkadaşımız vardı onu merak edişiniz, onun için üzülmeniz bunlar çok farklı duygulardır.
ama kim ne saklıyor bende ufak ufak bir şeyler sezdim.

Bebişler şu son 2 gündür çeyizciklerle kafayı yicem sanırımm
Şimdiii 3 adett sorm olcakkk:76:

1- Sarev nevresim alan var mı? Nasıldırr?
2- Bambu bıçaklarla ilgili bilgi istiormm?
3- Gizoşmmm buu sorumm sanaaaa o külahh kaselerden bende istiorm almalı mıyımm

Son düzenleme:

pelinim ıspanaklı böreğimmm sanırım 2. soruya cevap verebilirim...

bambu bıçak ben aldım tatlımm annişimde de var, sadece sebze kesmek için kullanıyoruz iyice yıkayıp kurutuyosun bişecik olmuyo

ben de sebzelerin vitamini gitmesin metal değdirmiyim diye almıstım ceyizciime

Kurabişimmmm senin aldığını hatrlar gibiyimm zaten ondan topluca yazdmki fikir beyan edilsin diee, bende almayı dusunuorm acıkcası 1 tane yeter herhalde değil mi kekimm?
Bi de resimlerini atıyımmm hangisi daha iyiyse ona gore fikir verirsin bana ballı lokmam:))

bende bir büyük bir küçük iki tane var canım ama ikisi de tırtıksız yani ilk eklediginden,

ilk eklediginin daha ince olanı var o daha kullanıslı gelio bana elim minik oldugu icin sanırım

tırtıklı olanı annem aldırmadı o ekmek bıcagı sebze kesiceksen duz olanı al diye...

sen de ne için kullanacaksan ona gore sec balım... bir de normalde nasıl bıcakla calısırken daha rahat ediyosun boyutunu da ona göre sec

pelinim 1. soruna cevap hemen veriyorum sarev harika internetten sipariş verdim geldi edna modeliydi annem hayran kaldı sarevin mağazasınada gittim havlular nevresimler çok güzel havlularımıda sarev aldım hattaha battaniye alcam

3. soruyada cevap vereyim aslında ben uzun külahı istiyordum oda olaydı ondanda 5 adet alcaktım canım ama bu minnağıda beğeniyodumj sevgilimde az alma çok al dediği için 5 5 bölüştürdüm bide nille 12 adet alcam 6 sı anneme olcak

özet olarak almalısın çok güzeller pelinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…