'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizoşum annemle şimdi baktıkta canm o külahlar ne ka ve nerede satılıyor acaba??:44:

tüm tantitoni mağazalarında var şu anda limangoda tantitoni var ben 20 tl kuponumla 5 adetni ucuza mal etttim çok şirinler tavsiye ederim hep tantitoniye giderdim ama 8 tl idiler hani 7 tane alsam çok pahalıya denk geliyodu 5 adeti baya ucuza mal ettim

anladığım kadarıyla limangoda 4 tl mi tanesi?
sen hangisinden aldın canm ben karar veremedım yaa:s
normalde dışarda hangi mağazada satılıyor?

slmmmm yeni topiğe taşınmışızz daldımm amaa inş kabul edilirimm
deli gibi başım ağrıyoo yaaa yattım uyuyamadımm netee girdimm

yağmur tantitonide satılıyo limangodada 20 tl çekim vardı kampanyaya girince aldım çeklerle alıyorum çeyizlerimi fotodakini aldım canım

Bebiklerimmm ben geldimmm, öncelikleee hemennn alıntılara cvp veriormm dikkate alıpp yorum yaptgnz için de teşekkür ediorm güzell gelinciklerimee

Bebeğimm ben yeşillik için düşünüorm bambu bıçakk bugunn gizoşlaa nilinnn çeyizindenn bi internett adresi buldm oraya üye oldummm ki burdn ikisine de teşekkür ederimm yine ufkumu genişlettilerr o sitede suan 25 TL likk çekim var 1-2 parça bişi alıcam bnlar arasnda bambu bıçak da varr:)
Ellerim miniktirr bende senin gibi ucu sivri olandan alayım o zamann kurabiyemmm fikrinn için çok sağ ol balımmm

Gizşmm resimdeki battaniye mi havlu mu anlayamadım kuşm:S
Sarev çok kaliteli biliorm akşam nevresim dunyasında sole bi inceledm modelleri de çok guzel onun haricinde Taç bakıcam tabi ama 2 takımın Sarev olsn diorumm..
Külahlara gelnce limango da bnmde cekm var 20 TL değernde 4-5 kase alıyım dıorm hem farklı geldi aşkım da beğendiii eee almamam için sebep yokki

canım sarev de iyi bir marka kızlarda almıştı bende taç yada sarev alıcam..
bambulu hersey daha sağlıklı kaliteli ve biraz tuzlu
külahlar için şimdi sözü gizem e bırakıyorum
Evettt bebişimm Sarevv çok iyi, bambu bıçakkk o sennn uye oldugunn site var ya sabah hani mail gondermiştim orada cok ucuz geldi bana sende bi bak istersenn yağmurumm:)
slmmmm yeni topiğe taşınmışızz daldımm amaa inş kabul edilirimm
deli gibi başım ağrıyoo yaaa yattım uyuyamadımm netee girdimm
Sorgusuzzz ve sualsizz tabikii de burada olucakkksn penntimmm, sensizz olmazzz
Şafak: Doğan güneş

ben geldiimmmmmm
Miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm çokk özledmmmmm ama ki ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nazlım hoşgeldin ki
pelinim ve gizemim çağlam sağolun da kalırsa artık pazartesi bakıcam valla kafam suan hiçbişi almıyor kızlar yarın öglen abim tırnak batmasından ve kafasında kist vardı beze o alıncak ya bende yarın 1 gün yıllık izin aldım kızlar abimin canı cok yanıyor dua edın basarılı gecsın canı yanmasın(
sibel tabiki hoşgeldin

kafa dağıtmaya girdim ya ne yapıcam ben bilmiyorum kan can ya abii uff annem işte ananem karsıda daymda bakalım neyse haberiniz olsun yarın yokum inş.akşama çıkarız..

yagmurcum abine cok cok cok büyük geçmişler olsun yaa inşallah sorunsuz birşekilde atlatır canımmm dualarım sizinlee...

ben de askımla konustum biraz iyi geldi, paşam haftanın yorgunlugunu atıyomus havuz+sauna keyfiyle... yirim onu yaşasınn cumayı getirdim

Son düzenleme:

bendeeee özleeediiimm kiiiiii seni bebeğğğğiiiimmmm
Bebegmm bnm iyisin di mii? Ağrıların gecti mii?
Yarınki sınavndaa basarılar dılıormm smdidennn minniimmmm inşallah cok guzel gecicekk ve emeklernin karslgnı alıcaksnn

Pamukk şekerii çokk geçmişş olsunnn abi yaa can yarısı işte.. İnşallah başarılı operasyon gecirir ve bi daha agrı cekmezzz yağmurumm...

sağol canım amin..
geldi mi nerde şimdi enişte?:44:

sağol bitanem inş.amin..

stresten ölebilirim kusum ya valla fenalardaayııımm cok heycanlıyım kusumm yaa sankı hıc bısı yapamıcam kalıp cıkarıyorum sımdıı yarına kolaylık olsun dıyee, sen nasısın bıtanemm ?

yagmur gecmıs olsun Allah şifa versiiinn, Çağlaaacıık bitirdiiin şafağıı gördün müü

canım Allah kavuştursun
annen yada baban karışmıyormu bu kadar sık görüşmene nebiliyim laf söylüyorlarmı?

eger eve gec kalırsam arada birazcık dikkat et falan diye uyarı alıyorum tabi ama onun dısında saati gecirmedim sürece bişey demezler canım...

güvenirler damatlarına seviyolar da... askım beni almaya geldiginde genelde onların yanına da ugrar ellerini oper arada anneme cicek alır gonullerini yapar yani

işini biliyo benimki

ne güzel canım benim babam böle olmıcak kesin!!
canım neyse kızlar ben çıkıyorum nazlım sağol sanada yarın basarılar bebğim başarıcaksın!
yarın topik sizlere emanet ben yokum özleyin beni öptümm kendinize dikkat edin

yagmurcum inşallah bi supriz olur baban senin için... tekrar geçmiş olsunnn

minnagım çilekli pastammm kıyamam sana bennn, kocaman basarılar sana da dua edicem yatmadan once...

ben de cıkıyorum yarın gorusuruz artık hepinizi seviorum opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…