'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dua edin kızlar cok ıhtıyacııım vaar ınsallah yarın aksam buraya cok mutlu gelırımm

Minnimmmm kıyamam sana yaaa hayır fena olmaa hatta ve hatta relax cayı iç, gevşeee üstesinndenn gelicekksnnn eminimmmmm kraliçeemmm

Minnimmmm kıyamam sana yaaa hayır fena olmaa hatta ve hatta relax cayı iç, gevşeee üstesinndenn gelicekksnnn eminimmmmm kraliçeemmm

inşşaallaah prensesiim yaa öylee rüyalaar gördüümkii erkenden kalkttııımmm biraz konuları tekrar ediim gene hazırlanıp cıkarıııımm Herkeslerii öppptüüüüğğğmmm

Son düzenleme:
Hoşgeldin gelin adayı adın nedir? Hmm..ne gibi sorunlarınız var bakalım?:44:
Bu arada ben yağmur

adım eda... ve hoşbulduk... şöyle sorunlarımız var onun eski eşi hiç yoktan yeniden ortaya çıktı ve bu yüzden kavgalar etmeye başladık...
böylece ne yapacağımız belli değil... yani yapabilecekmiyiz yapamayacakmıyız hiç bilmiyorum... işte bizim sorunumuz bundan ibaret...

canım fotodaki battaniye

aaa westwingimi buldun bizim topikten kuzum aldınmı bıçaklarını valla biz 2 topiktede arge yapıp uzunca tartışıyoruz iyi oluyor faydamız olduysa canım

büyük geçmiş olsun yağmur dua edicem inşallah iyi olur abin

nazım başarılar canım inşallah iyi olur herşey

Edacım daha önce de konuna rastlamış ve bu durumu cok fazla kafana takmaman gerektiğini söylemiştim hatırlarsın belki.
İstersen tekrarlayayım düşüncelerimi
O evlenip boşanmış bir erkek, toplumumuzdaki ve aynı zamanda günümüzdeki çoğu genç erkekler boşandıktan sonra bi felsefeyi benimser... Nedir? "Başım bir kere yanmış, bir daha yakamam." ya da "Bekarlık hakikaten sultanlık." Zira bunların ikisi de aynı kapıya cıkıyor:)
Benim sana diyeceğim şu: Eğer seninle birlikteyse şuan, sorgulama ve mutlu ol.

Ayrıca merak ettiğim birşey var, daha once eşi ortaya cıkmamıstı, yeni problemler mi var?

Gelinciklerim yeni topiğimizde yeni bir güne herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet yeni problemler canım... k.pederim benim yanımda onunla konuştu kız da ona babacım dedi hatta ve hatta şu anda misafirimiz var kızım ama sonra kahve içmeye bekleriz bile dedi k.pederim ona... yani ailesi nedenini anlamasam da sürekli bana ondan bahsediyorlar ve ne kadar iyi hanımefendi bir kız olduğunu falan anlatıyorlar... aynı gün k.pederimin yanında kız bana mutluluklar diledi... sonra nişanlımı arayıp ona da mutluluklar diledi... yani şu andaki sorunum aslında nişanlımla değil bu kadınla... ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim... sorun bu

Herkese günaydınnnn kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun. yağmur çok geçmiş olsun umarım sorunsuz gider her şey nazlım sana da sınavında başarılar cnm. Yeni gelen arkadaşımız sende hoşgeldin :))))

canım fotodaki battaniye

aaa westwingimi buldun bizim topikten kuzum aldınmı bıçaklarını valla biz 2 topiktede arge yapıp uzunca tartışıyoruz iyi oluyor faydamız olduysa canım

Evetttt kuzucmmm westwing'i buldum nasıl bi site iyi değil mi?
3-4 Parça bişi aldım du hemen paylaşiimmm gizşm

Bambu bıçağımmm
Eki Görüntüle 353472

2 Tane pembiş 2 tane de mor kupa aldımm

Bi deee 50 TL'yi geçsin die aldıklarımm zeytinlikk aldımm:)

Bunlarınnn hepsiciği bana sadece 32,90 TL'ye maal oldu

Yeni bir fırsatla karşınızdayım :)))

Ev tekstilinin bir numaralı markası TAÇ'ın online mağazasında yapacağınız alışverişlerde geçerli 100 TL'lik hediye çeki 50 TL!
Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo yapılır, 24 Nisan 2012'ye kadar TÜM ÜRÜNLERDE geçerlidir.

Bu fırsat 24 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Bu fırsat sadece Taç Satış sitesine hoş geldiniz. adresinde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.

Fırsat grupanya da kızlar...

Güle güle kullan cnm çok güzeller :)
Sağ olll turkummmmm
İnşallahhhh güzel günlerde kullanalım

canım gerçekten site iyi aldıklarında güzel bizim bu siteyle ilgili ilginç bir anımız oldu

Westwingi okurum da devamında yaşananları okumam mı gizşm Bliorummm hepsiniii

huhuuuuuuuuuu yakalayalım hemennnnnnnnnnnnnn

Herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnn

aramıza yeni bir gelincik mi katılmışşşş hoşgelmişş sefa gelmiş

minnağımmm başarılar kuzummmmm bugun de dualarım seninle

Yagmurcummm sizin icin de dua edicem bol boll

peloşumm ciciler mi almıs kendineeeeeeeee oyy oyyy güle güle kullan vitaminli vitaminli sebzeler kes kuzummm

canım sende olmasan bu haberleri duyamıcağız sağolasın hemen bakıyorum Cosmos
hamam setini alcaktım 99 tl bide yanında havlu alırım ucuza getiririm diğer sitelerde 70 tl yede var ama güvenemiyorum defosu olur die taçın kendi sitesinden alcam saol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…