stresten ölebilirim kusum ya valla fenalardaayııımmcok heycanlıyım kusumm yaa sankı hıc bısı yapamıcam kalıp cıkarıyorum sımdıı yarına kolaylık olsun dıyee, sen nasısın bıtanemm ?
yagmur gecmıs olsun Allah şifa versiiinn, Çağlaaacıık bitirdiiin şafağıı gördün müü
dua edin kızlar cok ıhtıyacııım vaarınsallah yarın aksam buraya cok mutlu gelırımm
Minnimmmm kıyamam sana yaaa hayır fena olmaa hatta ve hatta relax cayı iç, gevşeeeüstesinndenn gelicekksnnn eminimmmmm kraliçeemmm
Hoşgeldin gelin adayı adın nedir? Hmm..ne gibi sorunlarınız var bakalım?:44:
Bu arada ben yağmur
Bebiklerimmm ben geldimmm, öncelikleee hemennn alıntılara cvp veriormm dikkate alıpp yorum yaptgnz için de teşekkür ediorm güzell gelinciklerimee
Bebeğimm ben yeşillik için düşünüorm bambu bıçakk bugunn gizoşlaa nilinnn çeyizindenn bi internett adresi buldm oraya üye oldummm ki burdn ikisine de teşekkür ederimm yine ufkumu genişlettilerr o sitede suan 25 TL likk çekim var 1-2 parça bişi alıcam bnlar arasnda bambu bıçak da varr:)
Ellerim miniktirr bende senin gibi ucu sivri olandan alayım o zamann kurabiyemmm fikrinn için çok sağ ol balımmm
Gizşmm resimdeki battaniye mi havlu mu anlayamadım kuşm:S
Sarev çok kaliteli biliorm akşam nevresim dunyasında sole bi inceledm modelleri de çok guzel onun haricinde Taç bakıcam tabi ama 2 takımın Sarev olsn diorumm..
Külahlara gelnce limango da bnmde cekm var 20 TL değernde 4-5 kase alıyım dıorm hem farklı geldi aşkım da beğendiii eee almamam için sebep yokki
Evettt bebişimm Sarevv çok iyi, bambu bıçakkk o sennn uye oldugunn site var ya sabah hani mail gondermiştim orada cok ucuz geldi bana sende bi bak istersenn yağmurumm:)
Sorgusuzzz ve sualsizz tabikii de burada olucakkksn penntimmm, sensizz olmazzz
Şafak: Doğan güneş
Miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm çokk özledmmmmm ama ki ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nazlım hoşgeldin ki
pelinim ve gizemim çağlam sağolun da kalırsa artık pazartesi bakıcam valla kafam suan hiçbişi almıyor kızlar yarın öglen abim tırnak batmasından ve kafasında kist vardı beze o alıncak ya bende yarın 1 gün yıllık izin aldım kızlar abimin canı cok yanıyor dua edın basarılı gecsın canı yanmasın(
sibel tabiki hoşgeldin
kafa dağıtmaya girdim ya ne yapıcam ben bilmiyorum kan can ya abii uff annem işte ananem karsıda daymda bakalım neyse haberiniz olsun yarın yokum inş.akşama çıkarız..
adım eda... ve hoşbulduk... şöyle sorunlarımız var onun eski eşi hiç yoktan yeniden ortaya çıktı ve bu yüzden kavgalar etmeye başladık...
böylece ne yapacağımız belli değil... yani yapabilecekmiyiz yapamayacakmıyız hiç bilmiyorum... işte bizim sorunumuz bundan ibaret...
Edacım daha önce de konuna rastlamış ve bu durumu cok fazla kafana takmaman gerektiğini söylemiştim hatırlarsın belki.
İstersen tekrarlayayım düşüncelerimi
O evlenip boşanmış bir erkek, toplumumuzdaki ve aynı zamanda günümüzdeki çoğu genç erkekler boşandıktan sonra bi felsefeyi benimser... Nedir? "Başım bir kere yanmış, bir daha yakamam." ya da "Bekarlık hakikaten sultanlık." Zira bunların ikisi de aynı kapıya cıkıyor:)
Benim sana diyeceğim şu: Eğer seninle birlikteyse şuan, sorgulama ve mutlu ol.
Ayrıca merak ettiğim birşey var, daha once eşi ortaya cıkmamıstı, yeni problemler mi var?
Gelinciklerim yeni topiğimizde yeni bir güne herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım fotodaki battaniye
aaa westwingimi buldun bizim topikten kuzum aldınmı bıçaklarını valla biz 2 topiktede arge yapıp uzunca tartışıyoruz iyi oluyor faydamız olduysa canım
Evetttt kuzucmmm westwing'i buldum nasıl bi site iyi değil mi?
3-4 Parça bişi aldım du hemen paylaşiimmm gizşm
Bambu bıçağımmm
Eki Görüntüle 353472
2 Tane pembiş 2 tane de mor kupa aldımm
Eki Görüntüle 353473 Eki Görüntüle 353474
Bi deee 50 TL'yi geçsin die aldıklarımm zeytinlikk aldımm:)
Eki Görüntüle 353475
Bunlarınnn hepsiciği bana sadece 32,90 TL'ye maal oldu
canım gerçekten site iyi aldıklarında güzel bizim bu siteyle ilgili ilginç bir anımız oldu
Sağ olll turkummmmmGüle güle kullan cnm çok güzeller :)
canım gerçekten site iyi aldıklarında güzel bizim bu siteyle ilgili ilginç bir anımız oldu
Yeni bir fırsatla karşınızdayım :)))
Ev tekstilinin bir numaralı markası TAÇ'ın online mağazasında yapacağınız alışverişlerde geçerli 100 TL'lik hediye çeki 50 TL!
Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo yapılır, 24 Nisan 2012'ye kadar TÜM ÜRÜNLERDE geçerlidir.
Bu fırsat 24 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Bu fırsat sadece Taç Satış sitesine hoş geldiniz. adresinde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Fırsat grupanya da kızlar...
Yeni bir fırsatla karşınızdayım :)))
Ev tekstilinin bir numaralı markası TAÇ'ın online mağazasında yapacağınız alışverişlerde geçerli 100 TL'lik hediye çeki 50 TL!
Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo yapılır, 24 Nisan 2012'ye kadar TÜM ÜRÜNLERDE geçerlidir.
Bu fırsat 24 Nisan 2012 tarihine kadar geçerlidir.
Bu fırsat sadece Taç Satış sitesine hoş geldiniz. adresinde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Fırsat grupanya da kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?