Sağ olll turkummmmm
İnşallahhhh güzel günlerde kullanalım
Westwingi okurum da devamında yaşananları okumam mı gizşmBliorummm hepsiniii
huhuuuuuuuuuu yakalayalım hemennnnnnnnnnnnnn
canım sende olmasan bu haberleri duyamıcağız sağolasın hemen bakıyorum Cosmos
hamam setini alcaktım 99 tl bide yanında havlu alırım ucuza getiririm diğer sitelerde 70 tl yede var ama güvenemiyorum defosu olur die taçın kendi sitesinden alcam saol canım
Herkese günaydııııııııııııııııınnnnnnn
aramıza yeni bir gelincik mi katılmışşşş hoşgelmişş sefa gelmiş
minnağımmm başarılar kuzummmmm bugun de dualarım seninle
Yagmurcummm sizin icin de dua edicem bol boll
peloşumm ciciler mi almıs kendineeeeeeeee oyy oyyy güle güle kullan vitaminli vitaminli sebzeler kes kuzummm
günaydınlaaaaaarrr
şafak:000000000000musmutluymmmm beeeen
balllııı keekimmm sağ ol hayatımm bnm
peloşumm ciciler mi almıs kendineeeeeeeee oyy oyyy güle güle kullan vitaminli vitaminli sebzeler kes kuzummm
Valla aman diyeyim bizim yaptığımız hataya düşmeyin çekleri başınıza bela etmeyin doğru düzgün kullanın :)))
günaydınlaaaaaarrr
şafak:000000000000musmutluymmmm beeeen
hoşbuldukkk tatlımmm nasılsn ?
balllııı keekimmm sağ ol hayatımm bnm
Bi deee limangodann külah kase aldımm 4 tanee
Ben bi tanecikk çekk kullandımm balımm akşamm aşkım da uye oldu güzel bişiler olursa ondan da alcammm sırf katikulleye calısıo aklın dio bana
Bende onaa ben muhasebeciyim dedim:76:
Günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn pentmmmm
Bennndeeeee musmutluyummmmmmmm aşkkk eve geldii yattı akşama beraberiz kiiiiiii miiiiisssssssssssssssss
Saol cnm iyiyim sen nasılsın?
canım sende olmasan bu haberleri duyamıcağız sağolasın hemen bakıyorum Cosmos
hamam setini alcaktım 99 tl bide yanında havlu alırım ucuza getiririm diğer sitelerde 70 tl yede var ama güvenemiyorum defosu olur die taçın kendi sitesinden alcam saol canım
canım 20 tl lik çek kullandında aldın dimi ohhh külah külah dondurmalar yeriz canım külah kardeşliği
Evettt balım 20 TL'likkkk çek kullandım bedavaya geldiiii nerdeysee yaa
Yaşasınnnnn külahh kardeşliğiiiGizoşumm uzunn külahlar daha guzell ama yokki onlardannn (
canım taa ağustostan beri onları beğeniyodum ikisindende 5 5 alcaktım ama maliyeti çok oluyodu artık uzun külahlarıda indirimden alırız o gelmiyo pek çünkü keşke olsada alsak sevdiceğimde uzunları beğenmişti
canım taa ağustostan beri onları beğeniyodum ikisindende 5 5 alcaktım ama maliyeti çok oluyodu artık uzun külahlarıda indirimden alırız o gelmiyo pek çünkü keşke olsada alsak sevdiceğimde uzunları beğenmişti
bugün cuma ama sevinemiyorum bile huf
neden sevinemiyosunkii çağlammm hayırdır
karnım ağrıyookendimi kötü hissediyorum sanki herşey çok kötüymüş yada olcakmış gibi geliyo offf
regl depresyonu diye bişey var mı ki? Varsa ona girmiş olabilirim :44:
Hiiiiiiiii kurabiyemmmm ama ama niee olee diosnn yaaa kıyamammmmm
Benceeee mutlu olmaya calısss burda hava süper meselaaa masanın başından ayrıl birazz ve gökyüzüne bakk, temiz hava all:)
Benn şantiye ortamında bulunduğumm içinn ehh biraz da şehir dışındaaa sıkıldğm zaman gidorm yan taraftan benznlkten bişiler alıorm falan
Sendeee olee yappp, çikolata yeeeee meselaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karnım agrıyo pelinim yaa inan ayaga kalkamıyorum ayrıca midem de bulanıyo bööö
ben neden böle zor atlatıyorum su donemi offf kabus gibi yaa igneler batırıyolar sanki tam işkence... onceleri hastanelik bile olurdum yatak yorgan parçaladıgımı bilirim
evlenince gecer dio bazıları da umarım gecer yoksa gidip agızlarını burunlarını....severim
Anladımmm kurabiyemmm umarımm geçer yaaa(
Akşammm aşkıı görüncee bişiciğiin kalmaz kiiiİnşallah balllııı kekimmm
Çağlammm sana bişi sorcmm bebeğimmm yaa sen geçen galbaa nile sormustunn ama ben nasıl yapldgnı unuttumm..
buu çeyiz topiklerininn ilk sayfasına nasıl resim ekliodkkk? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?