'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağ olll turkummmmm
İnşallahhhh güzel günlerde kullanalım

Westwingi okurum da devamında yaşananları okumam mı gizşm Bliorummm hepsiniii

huhuuuuuuuuuu yakalayalım hemennnnnnnnnnnnnn

Valla aman diyeyim bizim yaptığımız hataya düşmeyin çekleri başınıza bela etmeyin doğru düzgün kullanın :)))

Rica ederim canım ne demek faydası olsun da günah çıkarıyorum

günaydınlaaaaaarrr

şafak:000000000000 musmutluymmmm beeeen

Hoşgeldiniz kızlarrrr

Son düzenleme:

peloşumm ciciler mi almıs kendineeeeeeeee oyy oyyy güle güle kullan vitaminli vitaminli sebzeler kes kuzummm
balllııı keekimmm sağ ol hayatımm bnm
Bi deee limangodann külah kase aldımm 4 tanee

Valla aman diyeyim bizim yaptığımız hataya düşmeyin çekleri başınıza bela etmeyin doğru düzgün kullanın :)))

Ben bi tanecikk çekk kullandımm balımm akşamm aşkım da uye oldu güzel bişiler olursa ondan da alcammm sırf katikulleye calısıo aklın dio bana
Bende onaa ben muhasebeciyim dedim:76:

günaydınlaaaaaarrr
şafak:000000000000 musmutluymmmm beeeen

Günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn pentmmmm
Bennndeeeee musmutluyummmmmmmm aşkkk eve geldii yattı akşama beraberiz kiiiiiii miiiiisssssssssssssssss

günaydınnnnn canımmmm ohh maşallaah ne güzel bugun kavuşuoruzz aşklaraaaa

Saol cnm iyiyim sen nasılsın?

iyiyimmm kuşuummm çalışıoruzz bi iş bi kk takılmaya devam

Son düzenleme:

Gizoşmm bende Vienna ile Elisa hamam setini beğendimmm çok güzel renklerrr ama kararsız kaldım smdiii

canım 20 tl lik çek kullandında aldın dimi ohhh külah külah dondurmalar yeriz canım külah kardeşliği

Evettt balım 20 TL'likkkk çek kullandım bedavaya geldiiii nerdeysee yaa
Yaşasınnnnn külahh kardeşliğiii Gizoşumm uzunn külahlar daha guzell ama yokki onlardannn(

Evettt balım 20 TL'likkkk çek kullandım bedavaya geldiiii nerdeysee yaa
Yaşasınnnnn külahh kardeşliğiii Gizoşumm uzunn külahlar daha guzell ama yokki onlardannn(

canım taa ağustostan beri onları beğeniyodum ikisindende 5 5 alcaktım ama maliyeti çok oluyodu artık uzun külahlarıda indirimden alırız o gelmiyo pek çünkü keşke olsada alsak sevdiceğimde uzunları beğenmişti

Bende beğendim cnm onları ama bu ay daha bir şey almamam lazım tutmam lazım kendimi azcıkta kenara koymam lazım bu ay belki zam yapacaklardı inşallah yaparlar ya :))))

Tamamm gelirse haberdar ederiz brbrmizi gizimmm:))
Şimdilikk bunlarlaa yetinelimm valla ben dün bayagı hesaplı ve guzel alışveriş yaptmm, maşallah bana

karnım ağrıyoo kendimi kötü hissediyorum sanki herşey çok kötüymüş yada olcakmış gibi geliyo offf

regl depresyonu diye bişey var mı ki? Varsa ona girmiş olabilirim :44:

Hiiiiiiiii kurabiyemmmm ama ama niee olee diosnn yaaa kıyamammmmm
Benceeee mutlu olmaya calısss burda hava süper meselaaa masanın başından ayrıl birazz ve gökyüzüne bakk, temiz hava all:)
Benn şantiye ortamında bulunduğumm içinn ehh biraz da şehir dışındaaa sıkıldğm zaman gidorm yan taraftan benznlkten bişiler alıorm falan
Sendeee olee yappp, çikolata yeeeee meselaaaaaaaaaaaaaaaaaa

karnım agrıyo pelinim yaa inan ayaga kalkamıyorum ayrıca midem de bulanıyo bööö

ben neden böle zor atlatıyorum su donemi offf kabus gibi yaa igneler batırıyolar sanki tam işkence... onceleri hastanelik bile olurdum yatak yorgan parçaladıgımı bilirim

evlenince gecer dio bazıları da umarım gecer yoksa gidip agızlarını burunlarını.... severim

Anladımmm kurabiyemmm umarımm geçer yaaa(
Akşammm aşkıı görüncee bişiciğiin kalmaz kiii İnşallah balllııı kekimmm
Çağlammm sana bişi sorcmm bebeğimmm yaa sen geçen galbaa nile sormustunn ama ben nasıl yapldgnı unuttumm..
buu çeyiz topiklerininn ilk sayfasına nasıl resim ekliodkkk? :26:

inşallah turtammm off yoksa gidemicem yanına direk eve giderim bu haldee cunku ayakta duramıyorum aksama kadar gecmesi tek umudumm

canım son sayfaya yukledigin resmi sag tıklatıp resim konumunu kopyala diosun

sonra ilk sayafana geliosun mesaj editleme secenegine tıklıyosun, orda normalde resim eklerken gordugumuz cerceveyi gorceksin ona tıkla

pc den değil url den yukleme secenegini sec ve kopyaladıgın linki yapıstır, altta bi kutucuk var tick olması lazım orda onu kaldır, yada tick yoksa tick yap, orda ne varsa aksini yap yani suan unuttum varmıydı yokmuydu

sonra tamama bas eklend bitti

Kızlar nerdesinizz yaaa .... kimse uğramıyo madem başka yepyeni güzel bi topik açalım orda toplanalımmm ya olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…