inşallah turtammm off yoksa gidemicem yanına direk eve giderim bu haldee cunku ayakta duramıyorum aksama kadar gecmesi tek umudumm
canım son sayfaya yukledigin resmi sag tıklatıp resim konumunu kopyala diosun
sonra ilk sayafana geliosun mesaj editleme secenegine tıklıyosun, orda normalde resim eklerken gordugumuz cerceveyi gorceksin ona tıkla
pc den değil url den yukleme secenegini sec ve kopyaladıgın linki yapıstır, altta bi kutucuk var tick olması lazım orda onu kaldır, yada tick yoksa tick yap, orda ne varsa aksini yap yani suan unuttum varmıydı yokmuydu
sonra tamama bas eklend bitti
slm kızlar bende yeni geldim biraz biraz hazırlık yapıyorum sizde neler var neler yok bakayım dedim
bu arada hepinize çokkkkkk çokkkkkkkk mutluluklar
Selam kızlar.. yeni duydum geldimmm
slm lajoie
ben bursalıyım güzellik uzmanlığı okudum 23 yaşındayım
ama gördüğün gibi şuan durumlar biraz karışık evlilik hazırlığı beni çok tedirgin ediyo
Hoşgeldinn pıtırcıkkkSelam kızlar.. yeni duydum geldimmm
slm lajoie
ben bursalıyım güzellik uzmanlığı okudum 23 yaşındayım
ama gördüğün gibi şuan durumlar biraz karışık evlilik hazırlığı beni çok tedirgin ediyo
aramıza hoşgeldin canımmm ismin neydi?
neden tedirgin oluyosun kiii :26:
benim adım gamze evi yeni aldık içinin rengini bilmiyorum banyoyu mutfağı hiç yani mütaait de belli değil diyo sözlümde sıkma kendini diyo neyi ne renk alayım şaşırdım kaldım benimkine sorarsanız ev dediğin 1 haftada komple döşenirmiş
Hoşgeldinn pıtırcıkkk
Gell geelll gell güzelimmm gel gell acımıcakkk demek istiyorumm
Canımmm evlilik hazırlığı süper bi telaş bencee hatta cok tatlı bi telaşş:) Hiç tedirgin olmaa emi:)
Siz niee 2013'ü beklıosunuz bakalımm?
Benim büyük bi ihtimal 2014'e sarkıcak(( kendime bile itiraf edemiorm amaa... offf neyse... morallimi bozmıcamm...
daha zaman var canım baya 2013 ün hangi ayı dusunuyorsunuz? gerci ilk ayı bille olsa cok zaman var o kadar zaman da bitmez mi ?
bende çağla gamzecim memnun oldumm bu arada
ah çağlacım ah sen onu bide bana sor bekle babam bekle hayatım beklemekle geçiyo ama evi halletmemiz lazım çünkü ben hafta sonları gidebiliyorum istanbula bursada hafta içi hiç çıkamıyorum düğünüde haziran,temmuz yada ağustos gibi istiyoruz
hayatım düğün salonu bulamadık istediğimiz gibi evide bulamamıştık daha 1 ay oldu senin niye sarkıyo hayırdır anlat bakaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?