'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlar bende yeni geldim biraz biraz hazırlık yapıyorum sizde neler var neler yok bakayım dedim
bu arada hepinize çokkkkkk çokkkkkkkk mutluluklar

balımmm çok sağ ollll yapmakk üzereymm

slm kızlar bende yeni geldim biraz biraz hazırlık yapıyorum sizde neler var neler yok bakayım dedim
bu arada hepinize çokkkkkk çokkkkkkkk mutluluklar

Selam kalyenn aramıza hoşgeldinnn
Sana da çok mutluluklar canım.
Adınn ne, nereden katılıosun bakalım aramıza, yaşın, işin

slm lajoie
ben bursalıyım güzellik uzmanlığı okudum 23 yaşındayım
ama gördüğün gibi şuan durumlar biraz karışık evlilik hazırlığı beni çok tedirgin ediyo

[video=youtube_share;OFexF5XWFJw]http://youtu.be/OFexF5XWFJw[/video]

kızlar buda benden size sabahtan beri takıldı dilimeeee

Selam kızlar.. yeni duydum geldimmm
Hoşgeldinn pıtırcıkkk
slm lajoie
ben bursalıyım güzellik uzmanlığı okudum 23 yaşındayım
ama gördüğün gibi şuan durumlar biraz karışık evlilik hazırlığı beni çok tedirgin ediyo

Gell geelll gell güzelimmm gel gell acımıcakkk demek istiyorumm
Canımmm evlilik hazırlığı süper bi telaş bencee hatta cok tatlı bi telaşş:) Hiç tedirgin olmaa emi:)
Siz niee 2013'ü beklıosunuz bakalımm?

Benim büyük bi ihtimal 2014'e sarkıcak (( kendime bile itiraf edemiorm amaa... offf neyse... morallimi bozmıcamm...

aramıza hoşgeldin canımmm ismin neydi?

neden tedirgin oluyosun kiii :26:

benim adım gamze evi yeni aldık içinin rengini bilmiyorum banyoyu mutfağı hiç yani mütaait de belli değil diyo sözlümde sıkma kendini diyo neyi ne renk alayım şaşırdım kaldım benimkine sorarsanız ev dediğin 1 haftada komple döşenirmiş

daha zaman var canım baya 2013 ün hangi ayı dusunuyorsunuz? gerci ilk ayı bille olsa cok zaman var o kadar zaman da bitmez mi ?

bende çağla gamzecim memnun oldumm bu arada

hayatım düğün salonu bulamadık istediğimiz gibi evide bulamamıştık daha 1 ay oldu senin niye sarkıyo hayırdır anlat bakaım

daha zaman var canım baya 2013 ün hangi ayı dusunuyorsunuz? gerci ilk ayı bille olsa cok zaman var o kadar zaman da bitmez mi ?

bende çağla gamzecim memnun oldumm bu arada

ah çağlacım ah sen onu bide bana sor bekle babam bekle hayatım beklemekle geçiyo ama evi halletmemiz lazım çünkü ben hafta sonları gidebiliyorum istanbula bursada hafta içi hiç çıkamıyorum düğünüde haziran,temmuz yada ağustos gibi istiyoruz

canım bitmeye yakın gidersin paranız olduktan sonra hemencik biter yani daha nerden baksan 18 ay var ohooo

siz şimdiden dugun salonu da mı bakıyosunuzzz

ewet cnm çünkü düğün zamanlarını ayarlamamız lazım
bursada :kına -düğün
istanbulda:düğün
eskişehirde:düğün olucak
eeeeeeeeee 3ünüde aynı aya sığdırmak lazım

hayatım düğün salonu bulamadık istediğimiz gibi evide bulamamıştık daha 1 ay oldu senin niye sarkıyo hayırdır anlat bakaım

Ooo ne güzel düğün salonu bile bakıosnz biz daha çeyiz telaşndayız gamzecimm
Yaa ailem beni abim için bekletio, o evlenmeden evlenemezmişim yaşım da küçük aslına bakarsan... Abimin de okul mevzuları falan uzadı kısmetse bu sene temmuzda biticekk sanırım aralıkta asker olucakmış... akşamm kız arkadasyla da bulustuk hep 2012 ekim istioduk ama dio 2013 mayısa sarkıcak galba pelincim falan.. yani bende onlardn hesapladığm zaman ohooo 2014'e doğru gidio yolum:)
bu fikri henüz sevgilicikle paylaşmadım, yoksa gelip kaçırır beni.. kendisi 27 yaşında 2013 die die bekletiodmm ama off cıkmazlara girdimm ben akşamdann beriii(
bari abimm ağustosta gitseydi daha erken olurdu düğünn... ya bu hesaplar beni mahvedioooo

anladım canım sizin baya teferruatlıymıs yaa allah kolaylık versin

aslında bizde bu yaz düğün mekanını ayarlamayı dusunuyoduk ama işte benimkinin iş programı hiç belli değil o yüzden kesin bi zaman veremiyoruz... tarih ne zaman kesinleşebilcek allah bilir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…