'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim elinizi çabuk tutun çünkü yerler kalmıyo ortada kalırsınız bizim gibi bizde 2013de evlenebiliyoruz bide

abinin aklına gir kaçırsın kızı : bu arada sen kaç yaşındasın nerde yaşıyosun
Canımm beni frenleyen annem:))
abimin ve kız arkadasının hiçbişi dediği yok aslında yani illa biz evlendikten sonra evlenceksin falan diee:)
abimle sevgilim yaşıt zatenn:)) ama aradaa fark var bnm sevgilim askerliğini bitireli 5 sene olmuş ve 4 senedir gümrükte memur olarak çalışıo:)
abim ne askerliği bitirdi ne bişi.. ama geç olsn güç olmasın ne diyeyim...
tek bildiğim bu konu yuzunden problemler yaşıcağımız...
22 yaşındayım tatlım, Edirne/Keşann:))

Merhaba kızlar ben zeynep
evlilik hazırlıkları var sanırım hadi hayırlısı olsun bakalım şimdiden mutluluklar diliyorum

Hoşgeldinn Zeynepçimm
Sende yok mu hazırlıkk?

ayyyy valla senin işinde zormuş cnm yaaaaaa allah kolaylık versin abinin acilen askere gitmesi lazım baban ne diyo bu konuda yani sen evlensen önce olmazmı bu arada macırsın galiba

Aslında babam etkisiz eleman:)
Kimse karşısına ben evlenicem die cıkmıo, ne abim ne ben:) o yüzden o da bişi demioo
Açıkçası bende abimle bu konuyu konusmadım zaten konusmayacağız da sanırım.. abimin istemediği bi ilişki, onaylamadığı bi ilişki.. abimle evren biz sevgili olmadan önce arkadaşlardı hatta... ama abimm istemedi onu ve bnmle 9 aydır konuşmuyor, aynı evde yabancıyız...
Bulgaristann göçmeniymiş dedemler canım bilmem kii burada muhacir bilmem ne bayağı karışıkk
Sende de var mı göçmenlikk?

canım işin bayağı zormuş abin neden istemiyoki bu arada

canım işin bayağı zormuş abin neden istemiyoki bu arada

Ben o yüzdenn çok düşünmekk istemiorum, düşündüğümm zaman işin içinden çıkamıorm:)
bi nedeni yok canım.. yani bana su sebepten istemiorm demedi...
amaaann neysee sevmek ve sevilmekk güzellll bu akşam daa aşkımaa kavuşucammm herkes mutlu olsunn yeterr:))

:) 9. ayda kismetse.

az kalmis senin nisana

yok cnm pek fazla takilmiyorum calistigim icin arada bir ugruyorum

:) 9. ayda kismetse.

az kalmis senin nisana

yok cnm pek fazla takilmiyorum calistigim icin arada bir ugruyorum

anladım canım... iyi çalışmalar :)
evet benim az kaldı. başlıcam artık hazırlıklara.
kıyafet bakmam lazım. bir de damada nişan sandığı hazırlamamız lazım.
ayrıca nişan yeri için de birsürü ayrıntı var. fotoğraf-video,pasta, süsleme, saç makyajj...
ayy valla inşallah hepsinin üstesinden gelebilirim.

nisan aile arasi olmicakmi? biz aileler arasi istiyoruz.
elbiseni kabarikmi istiyorsun? cok güzel elbiseler var ben simdiden bakiyorum ama karar vermekte zorlaniyorum
gelirsin tabi cnm stres yapma yeter

nisan aile arasi olmicakmi? biz aileler arasi istiyoruz.
elbiseni kabarikmi istiyorsun? cok güzel elbiseler var ben simdiden bakiyorum ama karar vermekte zorlaniyorum
gelirsin tabi cnm stres yapma yeter

canım nişanım 100 kişilik yemekli müzikli olucak.
elbisem azcık kabarık olsun. ama abartılı değil tabi. üstünü de m şeklinde straplez düşünüyorum. yarın çıkıp elbiselere bakmayı düşünüyorum.
stres yapmamayı başarmalıyım :)
rahat olursam hepsi hallolur herhalde.

hallolur tabi üzme kendini kolay gelsin hazirliklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…