Ziyaretçilerr kışş kıışşşş gelinciklerrr come on come on
anladım canım sizin baya teferruatlıymıs yaa allah kolaylık versin
aslında bizde bu yaz düğün mekanını ayarlamayı dusunuyoduk ama işte benimkinin iş programı hiç belli değil o yüzden kesin bi zaman veremiyoruz... tarih ne zaman kesinleşebilcek allah bilir :26:
Merhaba kızlar ben zeynep
evlilik hazırlıkları var sanırım hadi hayırlısı olsun bakalım şimdiden mutluluklar diliyorum
Canımm beni frenleyen annem:))abinin aklına gir kaçırsın kızı: bu arada sen kaç yaşındasın nerde yaşıyosun
Merhaba kızlar ben zeynep
evlilik hazırlıkları var sanırım hadi hayırlısı olsun bakalım şimdiden mutluluklar diliyorum
Canımm beni frenleyen annem:))
abimin ve kız arkadasının hiçbişi dediği yok aslında yani illa biz evlendikten sonra evlenceksin falan diee:)
abimle sevgilim yaşıt zatenn:)) ama aradaa fark var bnm sevgilim askerliğini bitireli 5 sene olmuş ve 4 senedir gümrükte memur olarak çalışıo:)
abim ne askerliği bitirdi ne bişi.. ama geç olsn güç olmasın ne diyeyim...
tek bildiğim bu konu yuzunden problemler yaşıcağımız...
22 yaşındayım tatlım, Edirne/Keşann:))
ayyyy valla senin işinde zormuş cnm yaaaaaa allah kolaylık versin abinin acilen askere gitmesi lazım baban ne diyo bu konuda yani sen evlensen önce olmazmı bu arada macırsın galiba
ayyyy valla senin işinde zormuş cnm yaaaaaa allah kolaylık versin abinin acilen askere gitmesi lazım baban ne diyo bu konuda yani sen evlensen önce olmazmı bu arada macırsın galiba
Aslında babam etkisiz eleman:)
Kimse karşısına ben evlenicem die cıkmıo, ne abim ne ben:) o yüzden o da bişi demioo
Açıkçası bende abimle bu konuyu konusmadım zaten konusmayacağız da sanırım.. abimin istemediği bi ilişki, onaylamadığı bi ilişki.. abimle evren biz sevgili olmadan önce arkadaşlardı hatta... ama abimm istemedi onu ve bnmle 9 aydır konuşmuyor, aynı evde yabancıyız...
Bulgaristann göçmeniymiş dedemler canım bilmem kii burada muhacir bilmem ne bayağı karışıkk
Sende de var mı göçmenlikk?
merhaba arkadaşlarr...
nişanı olan yada olcak var mı aranızda?
canım işin bayağı zormuş abin neden istemiyoki bu arada
sonbaharda insallah hosgeldin :)
hoşbulduk canımm...
ben daha öncede gelmiştim ama karşılaşmadık.
hayırlı olsun bu arada. ne zaman düşünüyorsunuz nişanı?
benim kısmetse martın sonunda olucaktı bi fikir alıyım demiştim.
Benimde son baharda inşallaahh :)
:) 9. ayda kismetse.
az kalmis senin nisana
yok cnm pek fazla takilmiyorum calistigim icin arada bir ugruyorum
anladım canım... iyi çalışmalar :)
evet benim az kaldı. başlıcam artık hazırlıklara.
kıyafet bakmam lazım. bir de damada nişan sandığı hazırlamamız lazım.
ayrıca nişan yeri için de birsürü ayrıntı var. fotoğraf-video,pasta, süsleme, saç makyajj...
ayy valla inşallah hepsinin üstesinden gelebilirim.
kacinci ayda gülüm :)
Bir aksilik ya da gecikme olmazsa kasımda düşünüyorum
nisan aile arasi olmicakmi? biz aileler arasi istiyoruz.
elbiseni kabarikmi istiyorsun? cok güzel elbiseler var ben simdiden bakiyorum ama karar vermekte zorlaniyorum
gelirsin tabi cnm stres yapma yeter
canım nişanım 100 kişilik yemekli müzikli olucak.
elbisem azcık kabarık olsun. ama abartılı değil tabi. üstünü de m şeklinde straplez düşünüyorum. yarın çıkıp elbiselere bakmayı düşünüyorum.
stres yapmamayı başarmalıyım :)
rahat olursam hepsi hallolur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?