'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selammm kızlar, kısmet olursa bende 2013 gelini olacağım.
Nişanlım askerde.. bu senenin sonunda geliyo ve kısmetse 2013 te evleniyoruz.

Yani bende sizdenim, yabancı değilimmmmm

Selammm kızlar, kısmet olursa bende 2013 gelini olacağım.
Nişanlım askerde.. bu senenin sonunda geliyo ve kısmetse 2013 te evleniyoruz.

Yani bende sizdenim, yabancı değilimmmmm

Aramızaa hoşgeldinn canımmm:))
Hadi bakalımm hayırlısı olsun...

Çizelgemizz an itibariyle aynı seninle

Canım, Allah gönlüme göre verirse eğer Mayıs, Haziran istiyorum.. Ama nişanlımın askerden sonra gelip işe başlamasına bağlı, Eylülde olabilir..
Senin ne zaman olacak kısmetse :)

bizim de gönlümüz Hazirandan yana... ama işte benim aşkımın da iş programına bağlı bir de evimizde kiracı var onun cıkması ve evin tadilatının falan yetişmesi var valla bilmiyorum nolcak Haziran başı olmasını çok istiyoruz :26:

inşallah gönlümüzden geçen olurrr

Aramızaa hoşgeldinn canımmm:))
Hadi bakalımm hayırlısı olsun...

Çizelgemizz an itibariyle aynı seninle

Hepimizin için hayırlısı olsun canım :)

İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun :)

Miiinnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnm sınavvv nasıldııııııııııııııııııııııııııı:26:

hemmeeeeeeen annat bakalım sınav nasıldııı

bebekleerım yaa cok sukurr guzel gectı demın uyumaya calısırken omuz serisinde yanlış yaptıgımı anladım olsun 80den yukarı beklıyorum genede ya bazı arkadaslarım yetıstıremedı ayılan bayılan bıle vardıı cok uzuldum onlaraa

tüh ya cok kotu olmus ayyy inş onlarda iyi puanlar alırlar... senin adına cok sevindim minnagımmmmm maşallah

tüh ya cok kotu olmus ayyy inş onlarda iyi puanlar alırlar... senin adına cok sevindim minnagımmmmm maşallah

ben össde böle stres yaşamadım balım yaa herkes öylee panik halindeydikii el ayak birbirine karıştıı , dünyanın sonu değil ama işte verilen emeğin karşılıgını görmek istiyo insan ayrı bi sorumluluk var üstünde hem mahçup olmamak istiyosun ailene, hem kendine kendini kanıtlamak istiyoosun ay cok fenaydı uykusuzluktan ölücem ama başıma ağrı girdi uyuyamadım

Minniimmmm güzel geçmesinee çok sevndm kiiiiiiiiiiiii
Çok stress yapmıştınn( Şimdi sıra salı deplasmanında O daa bolee güzelll geççekk inşallahh

Minniimmmm güzel geçmesinee çok sevndm kiiiiiiiiiiiii
Çok stress yapmıştınn( Şimdi sıra salı deplasmanında O daa bolee güzelll geççekk inşallahh

ben bugun bu egzantrik ceket kalıbını cıkarttım ya askım artık onumde hıcbısı duramaaaz çokta şımarmiim tabii bide kötü geçermiş cok uzulurum sen nasısın bebıkoo keyfın nası ılgılenemedımm hııc ya topıkle arada fırtladım sona kactım ekşınlarımızda bol oldu tabı bu aradaa topıktee

Hiççç sormaa minnimmmm ballııı lokmamm bişilerr oldu bende anlamadım amaaa:))
yeni topiğimiz var artık nurtopu gibi:76:
İyiyimmm fıstıkkk sarmamm mesaimm bitse de gitsekkkk.. Aşkımaaa kavuşmama az kaldıııııııııııııııııı(Ve bunlara benzer bütün smilelerrr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…