- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
hallolur tabi üzme kendinikolay gelsin hazirliklarda
ben geldiiimmmmmmm
sağol canımm... önce benim olsun sonra anlatırım size.
1 ayda yetiştiririm herhalde. :)
ben geldiiimmmmmmm
Selammm kızlar, kısmet olursa bende 2013 gelini olacağım.
Nişanlım askerde.. bu senenin sonunda geliyo ve kısmetse 2013 te evleniyoruz.
Yani bende sizdenim, yabancı değilimmmmm
hoşgeldin canım aramızaa
2013 hangi ayda dusunuyosunuz
Selammm kızlar, kısmet olursa bende 2013 gelini olacağım.
Nişanlım askerde.. bu senenin sonunda geliyo ve kısmetse 2013 te evleniyoruz.
Yani bende sizdenim, yabancı değilimmmmm
Canım, Allah gönlüme göre verirse eğer Mayıs, Haziran istiyorum.. Ama nişanlımın askerden sonra gelip işe başlamasına bağlı, Eylülde olabilir..
Senin ne zaman olacak kısmetse :)
Aramızaa hoşgeldinn canımmm:))
Hadi bakalımm hayırlısı olsun...
Çizelgemizz an itibariyle aynı seninle
bizim de gönlümüz Hazirandan yana... ama işte benim aşkımın da iş programına bağlı bir de evimizde kiracı var onun cıkması ve evin tadilatının falan yetişmesi var valla bilmiyorum nolcak Haziran başı olmasını çok istiyoruz :26:
inşallah gönlümüzden geçen olurrr
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun :)
Miiinnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnm sınavvv nasıldııııııııııııııııııııııııııı:26:
hemmeeeeeeen annat bakalım sınav nasıldııı
bebekleerım yaa cok sukurr guzel gectı demın uyumaya calısırken omuz serisinde yanlış yaptıgımı anladımolsun 80den yukarı beklıyorum genede ya bazı arkadaslarım yetıstıremedı ayılan bayılan bıle vardıı cok uzuldum onlaraa
tüh ya cok kotu olmus ayyy inş onlarda iyi puanlar alırlar... senin adına cok sevindim minnagımmmmm maşallah
bebekleerım yaa cok sukurr guzel gectı demın uyumaya calısırken omuz serisinde yanlış yaptıgımı anladımolsun 80den yukarı beklıyorum genede ya bazı arkadaslarım yetıstıremedı ayılan bayılan bıle vardıı cok uzuldum onlaraa
tamam anlatirsin bize nasil olup bittigini
Minniimmmm güzel geçmesinee çok sevndm kiiiiiiiiiiiii
Çok stress yapmıştınn( Şimdi sıra salı deplasmanında O daa bolee güzelll geççekk inşallahh
ben bugun bu egzantrik ceket kalıbını cıkarttım ya askım artık onumde hıcbısı duramaaazçokta şımarmiim tabii bide kötü geçermiş cok uzulurum sen nasısın bebıkoo keyfın nası ılgılenemedımm hııc ya topıkle arada fırtladım sona kactım ekşınlarımızda bol oldu tabı bu aradaa topıktee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?