'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslında tamamen yanlıs anlasılmalar var ortada ama tembıhlendım konuyu açma hiç bırak böle kalsın diyee bişi demiicem susuciim kaymaam aşkk böcüüümm ya nasıda sevinnniiyosun sıfatını yiriiinnng bende bi kavuşiim dimi aşkımaa bayaa olduu görüşmeyelii hakettim bende sen gibi uçiiim kaçiimm

Merhaba tatlı gelincikler
yeni konunuz hayırlı olsuuun.

kızlar size bir şey danışıcam. aklımda soru işareti kaldı.
biliyorsunuz ki karnımda bir tontiş var.
benim saçlarım bakır-karamel karışımı bir renkti hamileleğimden dolayı boyamadım hiç dipler baya çıktı ve kursta ders verdiğim için dikkat etmem gerekiyor dış görünüşüme. benim ve annemin bildiği hamilelikte saç boyanmaz ama bugün doktoruma gittim bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi. ama içime sinmedi bir türlü.
sizin bir fikriniz var mı? ne yapayım?

bana da yanlış anlaşılma oldu gibi geliyo balımm ama konu hakkında birşey soylemek zaten bize dusmez, kendisi zamanı gelince yapacaktır acıklamasını herkese diye dusunuyorum ben zaten

bende aşka ucuyorum şimdi yasasınnnnnnnnnnnnn

aynen ole kurabiiişşş yaa bende aşkaa uçmaaak istiiyoooruuummm bugun gece calısmasına ragmen beklemıs benım sınavımın bıtmesınııı ıyı gectı dedımde uyuyabıldı ya yerım yerım yuzunu gozunuu

Yiiiii sıfatmııı yiiiii:76:
Bu akşammda aksi gibi geç çıkıczzz galbaa
Uççç kaçç sendee bu akşamm mı görüşüosnzz minniiimmm

Karolinam hoşgeldin:)
Valla ben yanıltmak istemem seni hiç( O yüzden bişi söyleyemicemm, istersen biraz netten araştır canım benimmm:26:

Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ilk kavuşannn sensnn kurabişimmmm
Ohhhhhh

ahhh nerdeee balımm yaa gece calısıyo ya benım kurbaaam pazar sanırım gorusurcez artık carsambaları ızınlı olucaak

canım benım annem bayan kuaförüü, annem hamilelerin sacını boyamaz ama bunun nedenı tontişe gelıcek herhangı bı zarar degıl hormonlardan dolayı boya ıstenılen sonucu vermıyo cogu zaman . hanı regl donemındede sac boyanmaz ya mesela sarı yapmak ıstesen kızıllık kalır hormonların etkısıyle oyle sonuclar oluyo. ılla boyatman gerekırsede bıtkısel boyalar kullanabılırsın

çağlam gözün aydın kavustun..
pelinim aldıkların hayrılı olsun ve bugün nie bulusmadınız buluscam demişssin:44:
nazlım cok sevindim hayatm tebrik ederim
yeni gelincikler gelmiş hoşgelmiş bende yağmur herkes mutlu olsun inş.

hadıı yaaa uzuldum kusumm ıcınde kalıo ınsanın bole olunca dımııı

Boşver be kuşum...

Sağ ol Yağmurcumm, abinin ameliyatı nasıl geçti? Sağlığı iyi mi?
Buluşmadk canım, buluşmıcazzz

Boşver be kuşum...

Sağ ol Yağmurcumm, abinin ameliyatı nasıl geçti? Sağlığı iyi mi?
Buluşmadk canım, buluşmıcazzz

eve geldik işte biraz oturdum size haber veriyim dedim annme teslim ettim boynum çok fena birde orda regl oldum düşünün beni artık sabahtan beri iyi geçti 1 saat sürdü ama çok sancısı var başı ve ayağı fena
girmeden önce tansiyonu cok düşüktü serum falan takıldı gec alındı çok zordu Allah yardımcısı oldu agrıları da geçse bir daha yaşatmasa bari ya

ne o evren bey mi şimdide trip atıyor??:44:

Allah sıfa versın yagmurum yaa pelimmmmmiiiimm canınımı sıktııı yoksaaa ben işten cıkamadın dıye gıdemedın sanooruum

Amannn iyii olsun inşallahh canımm..

Yooo çok özlemişti aslında, bizimki alışıkk ya 2 gecede bir görüşmeye, bayağıı kastı onu 5-6 gün:)
Tripp atmıo sanırım ya da bilmiorum.. Biraz rahatsızlanmışş paşa, dişi de ağrıomş:)
Aradıı beni, sesi falan da bitkindi, haliyle bnmde moralm bozldu ole olunca.. Bişi soledimm anlamadı, bi daha söyler misin dedi, bende yüksek sesle soledimm, bağırdım sandı
Sanırım hastalık psikolojisinden de kaynaklanıo bu durum..
ole bii tavırlıı kapadı telii, 10 dk once ben aradım guzel konusaym dedimm daha yemek yememiş yiyince belki dişinin ağrısı geçermiş falan..

kısacaası canım sıkkın yağmurumm ben alıştırmıştm kendimi bu geceye özlemiştmde zaten ama offf

bence evrenpaşa tripli canm çünkü siz görüşüyordunuz ama bu hafta birbirnize inatlı gidiyor hoş değil ama rahatsızsada bişi diyemem boşwer pelinim aman bizde kız kıza muhbbet ediyoruz ne yapalım hıh üzülme canım

ben dusa giriyorum kızlar hastayımda hiç halim yk nasıl yıkıcam kendimi yaa

Son düzenleme:
:))

Üzülmüorm canımmm yani evet aslında üzüldümm ama üzülmekk hakkım değil, çocuk hasta ben burda neyin tarfasındayım..
Gerçektenn çok anlayışsız biriyim yaaa...

Allah sıfa versın yagmurum yaa pelimmmmmiiiimm canınımı sıktııı yoksaaa ben işten cıkamadın dıye gıdemedın sanooruum

Yokkk bebiimmm iştenn çıktımm 2 saat oldu:)
Evimee geldm, yemeğmii yedimmm, şmdi olee bakınıormm saf saf

benim sevgilicikkte halil sezaii gibi isyeaaaaanlarda bende yarın sabah gidooorum sevgiliciimeee kahvaltı yapacuuuyyhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…