'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim sevgilicikkte halil sezaii gibi isyeaaaaanlarda bende yarın sabah gidooorum sevgiliciimeee kahvaltı yapacuuuyyhh
Ohhhhh miiisss miniiimmmmm
oooh herkes bu akşam sevgülüsünün yanında he negüzel

Benn geldmkiiiiiiiiiiii

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr Henna Gelinliği duyan araştıran modellerinee bakan var mı hiç aranızdaa?

Yaaa bizimm buraya açılmışş, şimdi sitesinee girdimm neeekkkaaa güzell gelinlikleriii varmışş, öleee sevindmkiiiiii

Son düzenleme:
Benim Bal'da askerde

Allah sabır versın esraaam ya zor beklemekk biliriiimm

oooh herkes bu akşam sevgülüsünün yanında he negüzel

bu aksaaammm değiil kuşiik yarın sabaaahhhh bu gece geçmez artık kolay kolaaayyy

pelişş ya duymadımda şimcik bakayım biii modellerine kendi gelinliğim için çalarım modellerini hahahahaha :)

Bende beğendim canım gerçekten güzel gelinlikler var :)

Allah sabır versın esraaam ya zor beklemekk biliriiimm

Aaaaminnnnnn canım

cidden güzel modeller var hee ben bunlardan bırının etegını bırının ust bedenını calar kendıme gelınlımı yaparım dıyım sıze

ben geldimmmmm

ayyy askımmmm benim ya o kadar özlemişimki yaramazımı cafe kapanana kadar oturduk sonrada avare avare gezdik sokaklarda cenem dusuyodu gülmekten off çok aşığım hee çok pis aşığım

yağmurcummm çok çok geçmişler olsun tekrarrrr

Minniiimmm bendee hep oyleym yaa bilio musun birinn altını begensm diğernn üst kısmını eklıorm
Geneldee bana hitap eden Pronovias modelleri malumunuzzz tam birr dantel hastasıyım, klasik şeyleri sevio muyum neeee
Bnmm gelinliğimi dee sen dikseneeeee saray sarmamm

Kurabiyeeemmmmmm hoşgeldnnnnnnnnnnnn, bi tekk panterammm kaldıııı o da gelirsee tamm olcakkk

Kızzzlarr hazır gelinlik falan demişkenn evlilik yüzüğünüzz hakkında fikrnz var mı hiç?

Beenn klasik bombelii istiorum muhtemelen de ole olur gibime gelioo, bayılıorum o tarz yüzüğeee
Şoleee de bi resimm koyayımmm

kusuuumm bende bu tarz begenıorum guzel duruyoo ama bu ara ince yüzüklerde hoşuma kaçmaya başlaadıı bıde sevgılıcık bıze yemege geldıgınde karıstırmıstı resımlerımı begendıgım tek taşları gordu heeep yaaa sipariş etmiiş gibi oldu

ahh kıyamammm sizee beeennn pastaaammm yarında hava guzel olsa ya keskeeee aşkla gezsekk dolaşsak azcııkk ahh ahhhh

evet pelinim bir tek sibel kaldııı

yüzükler çok şirinnnn nazar boncuklu oy yerimm

kuzum yarın hava güzel olcakmış kiiiii böörtlenim öle söledi... normlde 1453 e gitcektik ama pazar günüde gidebiliriz yarın gezmelere gideriz pazar günü akşam yagmur yagcakmıs aksam sinema yaparız dedik bakalım

İnce yüzüklere hiçç bakmadımmm miniimmm, hep aklımda bu model vardı kalın, klasik, anane yüzüğü gibi

evet pelinim bir tek sibel kaldııı

yüzükler çok şirinnnn nazar boncuklu oy yerimm

Kurabiyemmm nazar boncugu olurr mu blmıormm ballıı kekimm ama istediğim tarz oo, sanırım atasayda varmss nazar boncukluuuu

benmde pek dıkatımı cekmooduda ablamlar almıslar cok begendııım valla cok kıbar duruyoo bıde tek taşta aldı enişteciik, ıkısı bırden cok guzel duruoo

aaaa ozamannn yupppiiiiii cok sevındım bu durumaaaaa fenerbahceye gıttseeekk yaaa keskee bakalım sabahkii haline göre sevgiliciğe söleriiimmm kıyamam zaten ona bugunde uykusuuzz kaldııı

Kurabiyemmm nazar boncugu olurr mu blmıormm ballıı kekimm ama istediğim tarz oo, sanırım atasayda varmss nazar boncukluuuu

evet canım atasayda var...

aslında gidip bakmaya ve parmagında görmeye baslayınca fikrin cok değişiyo balım

birde tavsiye eğer tektasınla kullanacaksan yüzüğü mutlaka tek taşın parmagındayken git denemeye, bazen tektasla alyansın inanılmaz derecede kel alaka oldugunu goruyorum bayanların parmagında alyansında tek tasında modelini ve güzelligini ortuyo tamamen

ole bir model olmalı ki iki yüzügünde güzelliği ortada olmalı bence birbirine uymalı

ama tektasımı herzaman takmam diyosan o zaman istedigin gibi bir secim yapabilirsin

Son düzenleme:

benmde pek dıkatımı cekmooduda ablamlar almıslar cok begendııım valla cok kıbar duruyoo bıde tek taşta aldı enişteciik, ıkısı bırden cok guzel duruoo
Anladımmm miniiimmm inşallah o günlerr bi gelse de parmağımızdaa görsekkk

Kurabiyemm evett haklısınn teştaş ve yüzük uyumu onemli...
Ben eğer klasikkk bonbeli alırsamm tektaşımı takmayı dusunmuyorum:) Yaa hani iştee klasiklik ne biliimm annelerimizde de yoktu mesela tektaş, ben bi dee yüzüklerin aynı olması taraftarıyım. Sizin farklı sanırımm kekimm, snnki taşlı eniştenin düz bi modell avatardan görmeye calısıorm daa.. Ben olee istemiorm yine bişi demiim hani sevgiliciklee bu konuyu konusmadıkk pekk ama blmioormm yaaa:26:
Biii deee bnm patronlarmdann bitanesindee varr, o kadarr cok arastrdmm o modeldenn bulamadımm özel mi yaptırdı nolduysaaa Bakır gibi bi rengi var ve düz bi alyans değil karmakarısk nası anlatsamm blmiorm kii
Zaten bi günn alıcam karşımaa dicemm yüzüğünüz tasarlandı mı yoksa bi marka mı lütfen söyleyin dieee:76:

bizimkinin çiftide öleydi zaten kusum, çifti bozmadık biz sadece çiftteki erkek yüzügünün iki kat üst üste binmiş halini ve gümüşünü yaptırdık, altınbaşda bayanınkini taşlı erkeğinkini taşsız tasarlamış zaten

ben erkeğe desenli seyler yakıştıramıorum aynı olsun diyosan kesinlikle klasikten sasmıcaksın balımmm

Anladımm kurabiyemmm, evett bende ole tahmn etmiştimm

Kuşumm desenli değil yaa anlatamıorm kiii çok zor bi yüzükk Muhtemelen o tasarlandı zaten rengi falan da bi değişikk, bak en yakın zamanda sormaya calısıcamm varsa netteee paylaşırımm resminiii lokumuuumm

Eki Görüntüle 354189 bu benım hayalımdekii yuzuuukkk bide tel sarmalı vardı diğer topiktede paylasmıstım bunla onu ama yakındann hiç begenmedım tel sarmalıyı. bu tee temmuz ayından beri vazgecemedıgım tek yüzük sanırım

pelinim azmet bul o yüzğü kuzmmmm

minnakım bu ne tesadüf diyorumm dejavu gibi bişey oldu yaa

fatoşcummm hoşgeldinnn canımmmm yeni topikimizeee

kızlar ben yavastan uyku moduna geciyorummm hepinizi optum kobacan kobacannn iiiyiii geceleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…