Ohhhhh miiisss miniiimmmmmbenim sevgilicikkte halil sezaii gibi isyeaaaaanlardabende yarın sabah gidooorum sevgiliciimeee kahvaltı yapacuuuyyhh
oooh herkes bu akşam sevgülüsünün yanında he negüzel
Benim Bal'da askerde
oooh herkes bu akşam sevgülüsünün yanında he negüzel
Ohhhhh miiisss miniiimmmmm
Benn geldmkiiiiiiiiiiii
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr Henna Gelinliği duyan araştıran modellerinee bakan var mı hiç aranızdaa?
Yaaa bizimm buraya açılmışş, şimdi sitesinee girdimm neeekkkaaa güzell gelinlikleriii varmışş, öleee sevindmkiiiiii
Allah sabır versın esraaam ya zor beklemekk biliriiimm
Minniiimmm bendee hep oyleym yaa bilio musun birinn altını begensm diğernn üst kısmını eklıorm
Geneldee bana hitap eden Pronovias modelleri malumunuzzz tam birr dantel hastasıyım, klasik şeyleri sevio muyum neeee
Bnmm gelinliğimi dee sen dikseneeeee saray sarmamm
Kurabiyeeemmmmmm hoşgeldnnnnnnnnnnnn, bi tekk panterammm kaldıııı o da gelirsee tamm olcakkk
Kızzzlarr hazır gelinlik falan demişkenn evlilik yüzüğünüzz hakkında fikrnz var mı hiç?
Beenn klasik bombelii istiorum muhtemelen de ole olur gibime gelioo, bayılıorum o tarz yüzüğeee
Şoleee de bi resimm koyayımmm
Eki Görüntüle 354148
ben geldimmmmm
ayyy askımmmm benim ya o kadar özlemişimki yaramazımı cafe kapanana kadar oturduk sonrada avare avare gezdik sokaklarda cenem dusuyodu gülmektenoff çok aşığım hee çok pis aşığım
yağmurcummm çok çok geçmişler olsun tekrarrrr
kusuuumm bende bu tarz begenıorum guzel duruyoo ama bu ara ince yüzüklerde hoşuma kaçmaya başlaadııbıde sevgılıcık bıze yemege geldıgınde karıstırmıstı resımlerımı begendıgım tek taşları gordu heeep yaaa sipariş etmiiş gibi oldu
ahh kıyamammm sizee beeennn pastaaammmyarında hava guzel olsa ya keskeeee aşkla gezsekk dolaşsak azcııkk ahh ahhhh
İnce yüzüklere hiçç bakmadımmm miniimmm, hep aklımda bu model vardı kalın, klasik, anane yüzüğü gibi
kusuuumm bende bu tarz begenıorum guzel duruyoo ama bu ara ince yüzüklerde hoşuma kaçmaya başlaadııbıde sevgılıcık bıze yemege geldıgınde karıstırmıstı resımlerımı begendıgım tek taşları gordu heeep yaaa sipariş etmiiş gibi oldu
evet pelinim bir tek sibel kaldııı
yüzükler çok şirinnnn nazar boncuklu oy yerimm
İnce yüzüklere hiçç bakmadımmm miniimmm, hep aklımda bu model vardı kalın, klasik, anane yüzüğü gibi
Kurabiyemmm nazar boncugu olurr mu blmıormm ballıı kekimm ama istediğim tarz oo, sanırım atasayda varmss nazar boncukluuuu
aaaa ozamannn yupppiiiiii cok sevındım bu durumaaaaaevet pelinim bir tek sibel kaldııı
yüzükler çok şirinnnn nazar boncuklu oy yerimm
kuzum yarın hava güzel olcakmış kiiiii böörtlenim öle söledi... normlde 1453 e gitcektik ama pazar günüde gidebiliriz yarın gezmelere gideriz pazar günü akşam yagmur yagcakmıs aksam sinema yaparız dedik bakalım
Kurabiyemmm nazar boncugu olurr mu blmıormm ballıı kekimm ama istediğim tarz oo, sanırım atasayda varmss nazar boncukluuuu
Anladımmm miniiimmm inşallah o günlerr bi gelse de parmağımızdaa görsekkk
benmde pek dıkatımı cekmooduda ablamlar almıslar cok begendııım valla cok kıbar duruyoo bıde tek taşta aldı enişteciik, ıkısı bırden cok guzel duruoo
evet canım atasayda var...
aslında gidip bakmaya ve parmagında görmeye baslayınca fikrin cok değişiyo balım
birde tavsiye eğer tektasınla kullanacaksan yüzüğü mutlaka tek taşın parmagındayken git denemeye, bazen tektasla alyansın inanılmaz derecede kel alaka oldugunu goruyorum bayanların parmagında alyansında tek tasında modelini ve güzelligini ortuyo tamamen
ole bir model olmalı ki iki yüzügünde güzelliği ortada olmalı bence birbirine uymalı
ama tektasımı herzaman takmam diyosan o zaman istedigin gibi bir secim yapabilirsin
Anladımmm miniiimmm inşallah o günlerr bi gelse de parmağımızdaa görsekkk
Kurabiyemm evett haklısınn teştaş ve yüzük uyumu onemli...
Ben eğer klasikkk bonbeli alırsamm tektaşımı takmayı dusunmuyorum:) Yaa hani iştee klasiklik ne biliimm annelerimizde de yoktu mesela tektaş, ben bi dee yüzüklerin aynı olması taraftarıyım. Sizin farklı sanırımm kekimm, snnki taşlı eniştenin düz bi modell avatardan görmeye calısıorm daa.. Ben olee istemiorm yine bişi demiim hani sevgiliciklee bu konuyu konusmadıkk pekk ama blmioormm yaaa:26:
Biii deee bnm patronlarmdann bitanesindee varr, o kadarr cok arastrdmm o modeldenn bulamadımm özel mi yaptırdı nolduysaaaBakır gibi bi rengi var ve düz bi alyans değil karmakarısk nası anlatsamm blmiorm kii
Zaten bi günn alıcam karşımaa dicemm yüzüğünüz tasarlandı mı yoksa bi marka mı lütfen söyleyin dieee:76:
bizimkinin çiftide öleydi zaten kusum, çifti bozmadık biz sadece çiftteki erkek yüzügünün iki kat üst üste binmiş halini ve gümüşünü yaptırdık, altınbaşda bayanınkini taşlı erkeğinkini taşsız tasarlamış zaten
ben erkeğe desenli seyler yakıştıramıorum aynı olsun diyosan kesinlikle klasikten sasmıcaksın balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?