'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ıyı geceler pastaacııımmm

Fatooşşuumm sen zaten heeep araamızdasınkiiiiiiiiiii

günaydınlarrrrrrr
minnaaakkcım o ne güzel bi yüzükk yaaaa bayıldım ki beeeen yaaa
yeni gelenlerrr hoşgelmişş bayaa gelen olmuuşş :) yeni topic acmamızı beklıyolardı acep
benim şafak daha bugün akşam biticeekk
dün görüşemedikkkk bugünde inşş bakalımm

Minniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm yemin ederimmm bayıldııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Gözlerimeee inanamıormmmm Çokkk güzelmişşş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlarr yeni topiginiz hayırlı ugurlu olsun:) :)

tesadüfen gördüm forumda benide alınn aranıza

Morgannaacımmm senn zaten aramızdayydn canımmm

Bebikleeeeeeerrrrrrrrr günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım bakın nazlım o sited bunlarda var bombeliyi pelin beğenir diğerini ben begendim güzeller yaaaaa

Eklentiler

• $image_resize[6].webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $image_resize[1].webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 18
canlarım bakın nazlım o sited bunlarda var bombeliyi pelin beğenir diğerini ben begendim güzeller yaaaaa
Eki Görüntüle 354273
Kuzucumm evettt bu hoşmuşşş, ama tercihhimm altın sarısından yanaaa
Amaaa ben minniimminkinee deee bayıldımmm, bu modell onun beyaz olanı zatennn

herkeslere günaydınnnn

hava nie böle tuhaf ya güzel olması lazımdı biz gezmeye gidicektik

Kurabişşşşşş günaydnnnnnnnnnnnn
Tatlısıııı burda hava süperrr yaaaaaaaaa tamm bole bayır çimmm kırlarda gezmelikkk

evet sarısı da beyazıda çok güzel kimbilir daha ne modeller çıkıcam 2013 2014e kadar
daha çok var yaa
hava burda kapalı canm yağmurlu gbi:44:

herkeslere günaydınnnn

hava nie böle tuhaf ya güzel olması lazımdı biz gezmeye gidicektik

günaydınnnn canım gözünaydınnn dün kavuşmussunnn yaa ne güzell
ben halaa beklemedeyimmmmmmm
burasıdaa çok kapalı akşam gibi sanki sıkıcı bi hava var yaa:26:

ya böyle olsun canım sevdiğin yanında olsun isterse kar yağsınnn aah ah

öle tabi balım ama biz böle açık yerlerde gezip alışveriş falan yapıcaktık yaa, yalan oldu yine başka plan yapıcaz

Eki Görüntüle 354273

Kurabişşşşşş günaydnnnnnnnnnnnn
Tatlısıııı burda hava süperrr yaaaaaaaaa tamm bole bayır çimmm kırlarda gezmelikkk

keşke burdada ole olsaydı yaaa tüh dün bugun için 13 derece olcak falan diye duymuştuk ama tutmadı

ne alışverişi yapıcaksınız bakalım??

biz alışverişe gittik mi evimize cici bakarız balımm ondan vakit kalırsa da kıyafet falan bakıyoruz işte ama genelde kalmıyo ev eşyaları satan yerlerin yogunlukta oldugu bi kısım oluyo hep o bölgeye geldik mi benim ki aşkım hadi hucüm diyo ve bi baslıyoruz bitirene kadar acıkmıs ve yorulmus oluyoruz

hmm anladım cnm enişte sıkılmıyormu sürekli bakıp almadan dönmeye daha varya:s

hayırrr dün öğlen geldi boluya amaa akşam tugaydan çok geç çıktı ondann bugün görüşcez daha canım

bizimkilerin de bu hafta hep tatbikat ve eğitimleri vardı canım... cok yogunduk cok yorulduk diye erkenden cıkmıslar cuma gunu işte o yuzden rahat rahat gorustuk yoksa bizim de zordu yani dun cok trafik vardı kimbilir kacta gelcekti

sen de bugun cıkarırsın acısını kuzummm

hmm anladım cnm enişte sıkılmıyormu sürekli bakıp almadan dönmeye daha varya:s

hiç sıkılmaz benim kuzum benden bile çok hevesliii çok eğleniriz biz alışveriş yaparken

alıyoruz da ya çok begendigimiz bişey olursa alıyoruz hemen bişey almadan dönmeyiz genelde buyuk parcalar sona kalsın ufak tefekleri yavastan alıyoruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…