'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaa siz görüşemediniz mi kuzumm :26:

ayneennn canımmm bugünn çıkarıcamm inşşş

biz alamıyoruz o bakmaların sonucu suratımız asık dönüyoruz yaa
ama fincan mincan alıyoruzda işte onlarda ne kadar mutlu ederse oda binde bir alıyoruz birşey..
ne güzel cnm ohh

günaydın kızlar

yağmur geçmiş olsun atlattınız şükür

ooo yüzükler bakılıyorrr ben çağlanınki gibi bir model düşünüyorum kısmetse oldum olası sade bişiy beğeniyorum

pelinim patronunun yüzüğü şunamı benziyor

sağol canım evet atlattık şükür sızıları geçse de rahatlasa gece zordu 2 si bir yandan bi ayak bi tepe kötü ama çok şükür birde tekrarlamazsa çok çok daha iyi olucaz..

çağlam bizde hep alıyoruz küçük parçaları sevdiceğimle ama almak mamtklımı büyüğe geçsekmi diede düşünüyrz hoş büyük parçalar az düşünsene küçük paçaları almak için kısa bir sürenin olmadğnı hiç beğenmedeğin parçaları alsan ama büyük parça öylemi yemek takımında seri beğenirsin çkb takımında hemen kartından yada nakit ödersin ama küçük parçalar heryerde çıkmıyor güzel karşımıza ayy ne mantık yürüttüm ama

benide hep ellerim dolu vapura bırakıyor şimdide hep çeyizi sen yapıyorsun gibi gözüküyor ama arkada büyük destekçi varım herkese söyle yardım ettiğimi bu olay tek başına yapılmaz diyor

sabah sabah altınbaşı gezerken bir yüzük gördüm ve çok duygulandım ünideyken belli bir süre bu yüzüğün aynısından takmıştık duygulandım şimdi sonrada daha yüzük takmadım taaa ki eylüle kadar sırf içi rahat etsin diye takıyorum

çağla bu sizin model değil dimi sizinki daha inceydi sanırsam

Son düzenleme:

bu modelin sarısı yengemde çok begeniyorum gizem ya

biz alamıyoruz o bakmaların sonucu suratımız asık dönüyoruz yaa
ama fincan mincan alıyoruzda işte onlarda ne kadar mutlu ederse oda binde bir alıyoruz birşey..
ne güzel cnm ohh

alırsınız elbet kuzummm o günlerde gelicek sıkma sen canınıııı

bence de gizoşum bizde düşündük alsak mı büyükleri diye ama büyükler için para biriktirip nakit almak daha mantıklı geldi, şimdi taksite girsek daha pahalıya patlıyor bize ama nakit alırsan baya oynuyormus indirim falan oluyomus hemde ıncıgı cıncıgı birden almak o kadar kolay değil dediğin gibi her aradıgında begendigin bişey cıkmaz ki önüne begendik mi alıyoruz bizde annem de öle diyo zaten begendiniz mi alın en son telaslarda unutursun hangi bişeyi dusunceksin diyo, o yuzden cıksın aradan gordukce almaya devam

benimki de en büyük destekçim Allah basımızdan eksik etmesin onları inşallah

hayır balım bizim yüzük değil bu, benimki ince ortası tamtur

pelinim patronunun yüzüğü şunamı benziyor

Eki Görüntüle 354285

Gizoşmm hayırr cnmm yaaa alakası bilee yokk(
ben çok aradımm nette yok Allah yokk... Benimm ihtimall verdiğimm tek şeyyy özel bi tasarımm olmasıı yanii ben emnmki burdaki kmse de daha once o yuzugu gormemiştir...
Koskocaaa patronn adamm tasarlatmış işteee:76:

canım üzülmeee allah bereket versin akmasada damlar ek gelir işte birkaç gece kalsa böle bi eksigin taksidini öder kuzum ole dusunme

ay bilmiyorumki yaa benimki yine suratsız yani moral 0 belli nasıl çıkıcam işin içinden die düşünüyor yine belli:44:
annemde 2gün önce 1,2 ay sonra gelirler dedi ufffff bişide diyemedim ona askıma da diyemedım napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

annen de istiyo bak bence ne güzel bir de bu kısımdan bak...

seninki ne zaman gelmeyi dusunuyor, aklında bi tarih var mı

çok şirinler canımmmmmm
Alsamm mı acabaaa yaa:S
kargoyla 22,5 falan yapıo:))
akşamaa aşkıma danışıp öylee alırımm çekk dolu ne de olsaa kurabişimm

1-2 ay sonra gelirler mi dedi
Annemmm bana bunu dese var yaaaaa...... bu smileler anlatır halimi sırasıylaaaa

Şaşkınlıkkkk
Acabaaa bi yanlışlıkk mı varr:44:
Delirmekkk
Hemennn aşkıma söyleyeyim moduuu
Utanmakkk
Veeee

yaaa fiyatıdaa iyiymişş bendemi alsammm ilk çeyizim olurr

Alsamm mı acabaaa yaa:S
kargoyla 22,5 falan yapıo:))
akşamaa aşkıma danışıp öylee alırımm çekk dolu ne de olsaa kurabişimm

çekle alıcaksan çok iyi canım... ya westwingde nasıl çek aldınız ki sizz benim de çekim olsaydı almak istedigim bir parça var ama çeksiz pahalıya geliyo aynısını dısarda daha ucuza bulurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…