aaa siz görüşemediniz mi kuzumm :26:
bizimkilerin de bu hafta hep tatbikat ve eğitimleri vardı canım... cok yogunduk cok yorulduk diye erkenden cıkmıslar cuma gunu işte o yuzden rahat rahat gorustuk yoksa bizim de zordu yani dun cok trafik vardı kimbilir kacta gelcekti
sen de bugun cıkarırsın acısını kuzummm
hiç sıkılmaz benim kuzum benden bile çok hevesliii çok eğleniriz biz alışveriş yaparken
alıyoruz da ya çok begendigimiz bişey olursa alıyoruz hemenbişey almadan dönmeyiz genelde buyuk parcalar sona kalsın ufak tefekleri yavastan alıyoruz canımmm
günaydın kızlar
yağmur geçmiş olsun atlattınız şükür
ooo yüzükler bakılıyorrr ben çağlanınki gibi bir model düşünüyorum kısmetse oldum olası sade bişiy beğeniyorum
pelinim patronunun yüzüğü şunamı benziyor
Eki Görüntüle 354285
sabah sabah altınbaşı gezerken bir yüzük gördüm ve çok duygulandım ünideyken belli bir süre bu yüzüğün aynısından takmıştık duygulandım şimdi sonrada daha yüzük takmadım taaa ki eylüle kadar sırf içi rahat etsin diye takıyorum
çağla bu sizin model değil dimi sizinki daha inceydi sanırsam
Eki Görüntüle 354294
biz alamıyoruz o bakmaların sonucu suratımız asık dönüyoruz yaa
ama fincan mincan alıyoruzda işte onlarda ne kadar mutlu ederse oda binde bir alıyoruz birşey..
ne güzel cnm ohh
çağlam bizde hep alıyoruz küçük parçaları sevdiceğimle ama almak mamtklımı büyüğe geçsekmi diede düşünüyrz hoş büyük parçalar az düşünsene küçük paçaları almak için kısa bir sürenin olmadğnı hiç beğenmedeğin parçaları alsan ama büyük parça öylemi yemek takımında seri beğenirsin çkb takımında hemen kartından yada nakit ödersin ama küçük parçalar heryerde çıkmıyor güzel karşımıza ayy ne mantık yürüttüm ama
benide hep ellerim dolu vapura bırakıyor şimdide hep çeyizi sen yapıyorsun gibi gözüküyor ama arkada büyük destekçi varım herkese söyle yardım ettiğimi bu olay tek başına yapılmaz diyor
amin çağlam amin ya dün koca gece nöbetçi kaldı mesai 20 mi 30 tl mi neymiş
canım üzülmeee allah bereket versin akmasada damlar ek gelir işte birkaç gece kalsa böle bi eksigin taksidini öder kuzum ole dusunme
ay bilmiyorumki yaa benimki yine suratsız yani moral 0 belli nasıl çıkıcam işin içinden die düşünüyor yine belli:44:
annemde 2gün önce 1,2 ay sonra gelirler dedi ufffff bişide diyemedim ona askıma da diyemedım napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alsamm mı acabaaa yaa:Sçok şirinler canımmmmmm
ay bilmiyorumki yaa benimki yine suratsız yani moral 0 belli nasıl çıkıcam işin içinden die düşünüyor yine belli:44:
annemde 2gün önce 1,2 ay sonra gelirler dedi ufffff bişide diyemedim ona askıma da diyemedım napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alsamm mı acabaaa yaa:S
kargoyla 22,5 falan yapıo:))
akşamaa aşkıma danışıp öylee alırımm çekk dolu ne de olsaa kurabişimm
1-2 ay sonra gelirler mi dedi
Annemmm bana bunu dese var yaaaaa...... bu smileler anlatır halimi sırasıylaaaa
Şaşkınlıkkkk
Acabaaa bi yanlışlıkk mı varr:44:
Delirmekkk
Hemennn aşkıma söyleyeyim moduuu
Utanmakkk
Veeee
çoookk şirinlerr yaa nerde gördünn cnm :)
Alsamm mı acabaaa yaa:S
kargoyla 22,5 falan yapıo:))
akşamaa aşkıma danışıp öylee alırımm çekk dolu ne de olsaa kurabişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?