yaaa fiyatıdaa iyiymişşbendemi alsammm ilk çeyizim olurr
çekle alıcaksan çok iyi canım... ya westwingde nasıl çek aldınız ki sizz benim de çekim olsaydı almak istedigim bir parça var ama çeksiz pahalıya geliyo aynısını dısarda daha ucuza bulurum ben
Ricaaa edrmmm bebegmmmsaol pelincimmmm bakım ben bii şimdi :)
ben üyeyim zaten canım bayadır orayaa, ama bişey almadım hiç 50 tl tutmaz begendiklerim yaaa tüh :26:
Yağğmurumm inşallahh allah kolayını verir canımm yaaa üzülmee gün doğmadan nelerr doğar... kıyamam sanaaa
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr :)
ben gelin adayı falan değilim,hayatımda şu anda biri de yok ama topiğinizi gördüm okudum biraz sohbetlerinizi k.bakmayın :) o kadar hoşuma gitti ki yazılanlar :) hepinizde ayrı bir heyecan,ayrı bir mutluluk var :) yüce rabbim inşallah bu mutluluğunuzu tamamına erdirsin :) sevdiklerinizle inşallah hiçbir aksilik olmadan veya bir aksilik varsa da tüm sorunlar ortadan kalkarak evlenirsiniz,mutlu,sımsıcak bir yuva kurarsınız :) herşey gönlünüzce olur inşallah yaa :) tüm mutluluklar sizin olsun
herşeyin hayırlısı al işte onlar yolladılar 2kez haber annem zamanı var dedı hem kendini toparlasın dedi çocugun işleri ii gitmedi şimdi annem tamam der gibi ama askıma diyemiyorum ne zor Allah ım yarabbim ne olur engelleri kaldır sadece para lazım bize yoksa kavusamıcaz bu gidişle
ben gelin adayı falan değilim,hayatımda şu anda biri de yok ama topiğinizi gördüm okudum biraz sohbetlerinizi k.bakmayın :) o kadar hoşuma gitti ki yazılanlar :) hepinizde ayrı bir heyecan,ayrı bir mutluluk var :) yüce rabbim inşallah bu mutluluğunuzu tamamına erdirsin :) sevdiklerinizle inşallah hiçbir aksilik olmadan veya bir aksilik varsa da tüm sorunlar ortadan kalkarak evlenirsiniz,mutlu,sımsıcak bir yuva kurarsınız :) herşey gönlünüzce olur inşallah yaa :) tüm mutluluklar sizin olsun
çok teşekkür ederizzz sanaaaa kaç yasındasın bilmiyorumm ama bakarsın sen de bize katılırsın bu işlerin ne zaman nasıl olcagı belli olmuyor
sende beyaz atlı prensiini bulup çooook mutlu olursun inşallah canımmm
Çok sağ ol canımm, gel sen de aramıza gelincikk olmana gerekk yokk:)
Kapımızz herkese açıkkk
çok teşekkürler güzel sözlerin ve iyi dileklerin için canım inşallah sende sana böyle hayaller kurduran biriyle karşılaşırsın yuva kurarsın inşallah
amin canım inşallah inşallah :) 18 yaşındayım ben ve üni.ye hazırlanıyorum :)
çağla canım havluları nereden aldın topikine sordum ama burdada sorayım :))
çağla canım havluları nereden aldın topikine sordum ama burdada sorayım :))
esmacım o zaman sana üniversite sınavında büyük başarılar hayatına gircek kişiyi üniversite bulursun inşallah benim öyle oldu üniye kadar kimsecikler olmamıştı şu durumda dikkatini dağıtmalarına izin verme emi canım çok sıkı sıkı çalış
daha geenceciksinnnn gizoşumunda dedigi gibi sıkı çalış öncelik okul bu yaşların kıymetiini bil çok güzel dönemlerindesin üniversite yılları harikadır...
evlilik telasları da baska bir güzel herseyi zamanı geldiginde yasa sırayla inan her dönemin ayrı bir tadı var
inşallah inşallah:) çok istiyorum üni.li olmayı :) bir de benim bu yıl ikinci yılım :) geçen sene çalışmıyordum ama bu yıl hep çok çalıştım :) inşallah bu yıl kazanırım ve ben de bir üni.li olurum :)))))))))))))))
balım topikten yazıorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?