'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaaa fiyatıdaa iyiymişş bendemi alsammm ilk çeyizim olurr

sana istekk gonderdmmm bebegmmmm bence cok guzellerrkiii sende allll

çekle alıcaksan çok iyi canım... ya westwingde nasıl çek aldınız ki sizz benim de çekim olsaydı almak istedigim bir parça var ama çeksiz pahalıya geliyo aynısını dısarda daha ucuza bulurum ben

kuzummm westwinge üyee oluosn hesabınaa 25 TL'lik çek yükleniooo arkadasını davet ediosn yuklenıo falan guzel yani kurabiyemm sni de davet ediim istersenn
Ama alışverişinin 50 TL'yi geçmesi gerekio 25 TL'lik çekk kullanmann içinn yine de çok hesaplı oluoo yaaaa

Bebiklerimmm westwing'innn çekkkk koşullarıı:
İndirim kuponu koşulları: Arkadaşınız üye olduğunda 25 TL indirim kuponu kazanacak. Ayrıca arkadaşınızın ilk alışverişi sonrası siz de 25 TL'lik indirim kuponu kazanacaksınız. Her iki indirim kuponu 90 gün boyunca geçerlidir ve 50 TL üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

çağlam pelinim çok güzel bi haber ama onlar 2 kez haber yolladgnda gecen yıldı ama şimdi askım biliyorsunuz borç birikti ve yeni işe girdi nasıl sölerim yapamazkı bişi yaa offff Allahım sevinemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yağğmurumm inşallahh allah kolayını verir canımm yaaa üzülmee gün doğmadan nelerr doğar... kıyamam sanaaa

Yağğmurumm inşallahh allah kolayını verir canımm yaaa üzülmee gün doğmadan nelerr doğar... kıyamam sanaaa

herşeyin hayırlısı al işte onlar yolladılar 2kez haber annem zamanı var dedı hem kendini toparlasın dedi çocugun işleri ii gitmedi şimdi annem tamam der gibi ama askıma diyemiyorum ne zor Allah ım yarabbim ne olur engelleri kaldır sadece para lazım bize yoksa kavusamıcaz bu gidişle

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr :)
ben gelin adayı falan değilim,hayatımda şu anda biri de yok ama topiğinizi gördüm okudum biraz sohbetlerinizi k.bakmayın :) o kadar hoşuma gitti ki yazılanlar :) hepinizde ayrı bir heyecan,ayrı bir mutluluk var :) yüce rabbim inşallah bu mutluluğunuzu tamamına erdirsin :) sevdiklerinizle inşallah hiçbir aksilik olmadan veya bir aksilik varsa da tüm sorunlar ortadan kalkarak evlenirsiniz,mutlu,sımsıcak bir yuva kurarsınız :) herşey gönlünüzce olur inşallah yaa :) tüm mutluluklar sizin olsun

çok teşekkür ederizzz sanaaaa kaç yasındasın bilmiyorumm ama bakarsın sen de bize katılırsın bu işlerin ne zaman nasıl olcagı belli olmuyor

sende beyaz atlı prensiini bulup çooook mutlu olursun inşallah canımmm

Cnmm hiç moralini bozma sakın geç olsun güç olmasın.. Hakkınızda hayırlısı böyleymişş demekki ole düşün.. Hemmm annen 1-2 ay demişş ne olcağı hiç belli olmaz, enişte toparlarr belki birazz

Çok sağ ol canımm, gel sen de aramıza gelincikk olmana gerekk yokk:)
Kapımızz herkese açıkkk

çok teşekkürler güzel sözlerin ve iyi dileklerin için canım inşallah sende sana böyle hayaller kurduran biriyle karşılaşırsın yuva kurarsın inşallah

amin canım inşallah inşallah :) 18 yaşındayım ben ve üni.ye hazırlanıyorum :)

çağla canım havluları nereden aldın topikine sordum ama burdada sorayım :))

esmacım o zaman sana üniversite sınavında büyük başarılar hayatına gircek kişiyi üniversite bulursun inşallah benim öyle oldu üniye kadar kimsecikler olmamıştı şu durumda dikkatini dağıtmalarına izin verme emi canım çok sıkı sıkı çalış

amin canım inşallah inşallah :) 18 yaşındayım ben ve üni.ye hazırlanıyorum :)

daha geenceciksinnnn gizoşumunda dedigi gibi sıkı çalış öncelik okul bu yaşların kıymetiini bil çok güzel dönemlerindesin üniversite yılları harikadır...

evlilik telasları da baska bir güzel herseyi zamanı geldiginde yasa sırayla inan her dönemin ayrı bir tadı var

çağla canım havluları nereden aldın topikine sordum ama burdada sorayım :))

balım topikten yazıorum şimdi

sagol caımmm yaa pekdee gençmişsinn sen aceleee etmee çıtırsın dahaa

çoook teşekkür ederim :) benim de şimdiye kadar kimse olmadı hayatımda ve senin de dediğin gibi bu sınav döneminde de kimsenin olmasını istemiyorum açıkcası :) ilk önce üni.yi kazanayım inşallah sonra herşey olur zamanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…