cookie_dough canım sana da cevap yazmıştım ama garip bişey olmuş yazdığım cevapinşallah inşallah:) çok istiyorum üni.li olmayı :) bir de benim bu yıl ikinci yılım :) geçen sene çalışmıyordum ama bu yıl hep çok çalıştım :) inşallah bu yıl kazanırım ve ben de bir üni.li olurum :)))))))))))))))
sagol caımmm yaa pekdee gençmişsinn sen aceleee etmee çıtırsın dahaa
sen azimli ol ve gerçekten çok iste gerisi gelir hiç merak etme
istedikten sonra insanın elinden kacacak hiçbir şey yokinşallah hayallerine kavusursun tatlımmm
dimi gerçekten de evlilik için biraz daha küçüğümama inşallah ileride olmasını çok isterim ben deee
illllaki olcak canım sen önce okuluunu bitirr de illaki olurr kşumm
esma'cım canm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah ım seninde gönlüne göre verir inş.
günaydınlarrrrrrr
minnaaakkcım o ne güzel bi yüzükk yaaaabayıldım ki beeeen yaaa
Minniiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm yemin ederimmm bayıldııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGözlerimeee inanamıormmmm Çokkk güzelmişşş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canlarım bakın nazlım o sited bunlarda var bombeliyi pelin beğenir diğerini ben begendim güzeller yaaaaa
bende bayıldımmmm uzun zamandır vazegcemıorum baskada yuzuk begenemıoyum canııım taşı düştüsü ettisi yok
yeriiiiimmm biracıcık incesini yaptırırım buyuk ıhtımalle kuşuumm
kusum hangı sıtede gordun ben 1 1bucuk sene evel kaydetmıstım pcye ole kalmıstıı
kusum berk kuyumculukta gördüm..
sen üzülme enişten kuyumcuların içinde para olduktan sonra size yardımcı olur modeller konusunda umarım
dogru dıyosuuun canıımmm , napoosun bakalııımmm iyi misiiinnn
yani yardımcı olurr kocaman yer bir sürü tükan var
ben napoorum 4 bucukta askımla bulustuk yemek yedık sonra tatlı sonra cıktık 6da evde oldum annem sölendi her hafta çıkmıcaktın dieee ama olsun güzeldi bizim için 1 bucuk saat bile aah ah
siz ne yaptınız kusum?
napalım kusuuum bızde sabah 8de bulustuk aldı benı mtrbus duragından kahvaltı yaptık umdugum kadar guzel degıldı hava o yuzden sahıl kenarına gıtmedıkk totoşumuz donmasın dıyesona eve gıttık annaneyle anneyle muhabet sohbet derken sevgılıcık uyudu gece calısıyo ya kıyamamm uyandıktan sona yemek yedık ailecek sona gene benı aldıgı yere bıraktııı genee ayrılık vaktiiii yanii ((((
sen yine rahatsın canım benım hep burnumdan geliyor 2saat bile ya off valla bıktım...
8den kaça kadar beraberdinz ki canım uyudu diosun
aksam 7 bucukta bındırdı benı işte mtrbuse kusum, aksam 8de gene işe gitti cunkuugececi calısmakta zormus ya rahat ederız sanıyoduk ama daha zor oldu boyle
oohhh 12 saat maşallah bütün gün ya ne güzel
kşke bizde olsak ama nerdeeee şimd böleyiz söz mözde abi baba daha çok ıcınde offfffff sıkılıyorum bazen düşünmekten
dmi olsun idare edin bak ne mutlu görüşebiliyorsunuz cnm
yanı tam 12 saat deıl aslında sabah 3 saat aksamda kalkınca 3 saatgerısınde kayınannimleydim söz falan olunca dedıgın gıbı dahada sıkıntılı olur senın dımıı evlenene kadar sabret artık cnmmm elden bişi gelmıo madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?