'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım sen nerdesin kiii

heey kızlarr ben geldimmmm
nagish canım bizimde eve alacağımız ilk şey pes kocişin tek eğlencesi 24 saat oynayabilir birlikte oynıcaz bakalım artık

sıkı takipçiyim beeee yorum yapmıyorm ama takip ediyormm, magazin gündemi gibi forum

ayyyy sorma. ben de 'kocamı doyuramıyorum' a yorum yaptım,tutamadım naapiyim.

burda sevgilisini göremeyen bi sürü arkadaş var,üstüne bi de böyle konu,sanki ne yapcaz burdan tövbeee

ayyyy sorma. ben de 'kocamı doyuramıyorum' a yorum yaptım,tutamadım naapiyim.

burda sevgilisini göremeyen bi sürü arkadaş var,üstüne bi de böyle konu,sanki ne yapcaz burdan tövbeee

demii nispet yapar gibii.... bnm de aşkım askerde kocam değil henüz ama olsunn olan var olmayan varr

telomerim,nagish gunaydın kızlaaar

cumleten gunaydın millet :79::79:

bugun ya ogleden sonra yada aksam soz kıyafeti bakmaya gidiyorum.. yasadıgım talihsizlikleri biliosunuz dua edin bana bu sefer adam gibi bişey bulabiliyim .. 3. kıyafetinde basına bişey gelirse en basta kaynanamın dilinden hiç kurtulamam heralde :95::95:

gece de ruyamda gelinlik giyiyodumm, uzun işlemeli rahibe duvagı vardı..

evden cıkıyodum, merdivenleri susluyodu annem.. kuzenlerim baloya gider gibi nişan kıyafetleri giymişti, ikiside evli, biri gecen sene evlendi, gecen sene evlenen elinde Turk bayragı tutuyodu ve ben gelinligimle altından geciyodum, sonrada bayragı ruzgara bırakıyodum, tanımadıgım bi cocuk tutuodu .. bu sırada o var o evlencek demek oluyomus..

askımda bole bi ruyada ortalıkta yoktu ilginçç

hayır canım 4 yılı voktan gectı beraberız. maddı e bısıkıntımız yok. butun herkezde beraber oldugumuzu bılıyoda. ama bu ısler kısmet ısı ıste. yenı yenı konusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…