sıkılıyorum yaaa temizliği bitirdm yerleştm şükür ama ütü yapmadmseviymrm yaaaaaaaaaa bende buraya gelnce başladm dizilere yalnızlıktn işte:) kışın çok kar yağıyo erkendn hava kararıyo zatn evdeyim hep yapck bişe yok... ooff off 2013 gelsn evlenelm de aşkmla pes oynarızz dizi izlemem o zaman aşkmla ilgilenirimmmm
Canım sen nerdesin kiii
ailem nevşehirde cnm ama ben kayseride görev yapıyorum... yalnız yaşıyorum, aşkım da burda ama başka bir ilçede aramız 1 saat fln o burdayken görüşüyordk sürekli ama şimdi oda yok iyice yalnz kaldmm
Ah canım kıyamam sana
heey kızlarr ben geldimmmm
nagish canım bizimde eve alacağımız ilk şey peskocişin tek eğlencesi 24 saat oynayabilir birlikte oynıcaz bakalım artık
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/467418-kayinpedere-bak-sencok-saskinim.html
kızlar buraya gelin,kıyamet kopuyor içerde....
allah seniiiiii
sıkı takipçiyim beeeeyorum yapmıyorm ama takip ediyormm, magazin gündemi gibi forum
ayyyy sorma. ben de 'kocamı doyuramıyorum' a yorum yaptım,tutamadım naapiyim.
burda sevgilisini göremeyen bi sürü arkadaş var,üstüne bi de böyle konu,sanki ne yapcaz burdan tövbeee
demii nispet yapar gibii.... bnm de aşkım askerde kocam değil henüz ama olsunn olan var olmayan varr
23 yasımdayım.umarım 2013 yılı gelını olabılrım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?