'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

marhabalar gelinciklerimmmmm

perim_benim oşgeldin sen de.

muhabbete ortadan girmek istemzdim ama cockie çok haklı,düğün-nişan ben de çok güzel olsn istiyorum ama eşya da aynı şeyi düşünmüyorum. çünkü sevdiğim yanımda olsun zaten alırız beraber zamanla en güzelinden.

bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama,yeni evler bana çoğu zaman gereksiz eşylarla dolu gibi geliyor.

o yüzden her şeyimi öz alıp,ihtiyacıma göre evlendikten sonra da zaten almaya devam ederim diye düşünüyorum.

Not:tabii abartmamak koşuluyla(tencereyi evlendikten sonra alırım dersek aç kalırız sonra=)

orchidea balım sanada merhabaa

bencede yeni evler gereksiz seylerle dolu.. birde herseyi misafir için yapısımız yokmu deli ediyo beni

daha gelmemiş misafirin tabagını canagını yatacagı yeri dusunuyoruz kendimizden once anneme begendimiz takımları gosteriyorum bu acılıyomu misafir nerde yatıcak diyo

annemle tartısıyoruz o yuzden hep

ben gidip hep bole cok yer kaplamayan ufak tefek esyalar begeniyorum salonuma konsoldu vitrindi sokmak istemiyorum mesela bana gereksiz geliyo az ve öz bi evim olsun istiyorum...

seni kendi haline bırakırsam evi rezil ediceksin diyo annişimde... rezil olsun napıyım ben içinde mutlu olayım da kocişimleee

ne demişleeer... evdeki huzur mutluluk budur

Son düzenleme:

ayyy senin annen öyle,benim sevgilim böyle,bendiyorum bana küçük bir ev bile yeter,zaten temizlik konusunu çok sevmiyorum,küçük olsun hemen:

yok misafir nerde yatacak,oturma odası nere olacak.

ya diyorum salonda kimse oturmayacaksa ben niye oraya bi dolu eşya alıyorum ki.

ben oraya oturup,çocuklarımı rahat ettiririm,her birine oda yaparım.

çocuğum misafirden dana aziz olur diyorum.

yok yine mızıldanıyo,olmaz misafir gelince temiz,güzel yerde ağırlayalım.

ben de 'evin hanımı benim,ben ne dersem o' deyip susturuyorum

ben de sizinle aynı fikrdeym, fazla eşya almcm... zaten evlennce bnm evime gelck 2 yıl burdayz tayin isteyemiyruz, bu 3esnada evimizi alırız oraya giderkn herşeyi sıfırdn alırız dıye düşünüyoruz ama aileler olmaz dıyoo, yeni geln evi böyle mi olurmuş ki evim eşyalarm eski değil ama işteeee... bırakn nası istiyosan öyle yaşayalım yaaaa, milleti ne ilgilendiriyosa bnm bulaşık makınemn kaç programlı oldugu

ben de hiç sevmiyorum konsolmuş, vitrinmiş.. bi işe de yaradıkları yok tozlanmaktan başka :)
heleki vitrinlerin içine bardak sürahi falan diziyorlar
sadelikten yanayım sizler gibi
sade olsun güzel olsun herşey yerinde olsun..

vitrin değil de tam kapaklı vitrine benzer bir şey var ya salon takımlarında onu seviyorum,zaten yemek masasız olmaz, o da iyi.

bunun gibi ama vitrin kapakları camsız olacak,çok daha güzel olur hatta. yapıyorlar isteğe göre.

evet hayatım bu çok güzel.. dediğin gibi camsız olacak. o zaman fazla tabak bardak falan da muhafaza edilebilir içinde. mesela misafir için kullanılacak yemek takımı vs. :)

kasımın 11 inde benimde nişanım var kızlar :)
düğünüde 2012 yaza planlıyoruz insallah hersey dusundugumuz gibi olur :)
2013 gelinlerine simdiden tebriklerimi gönderiyorum
bu yolda azimle ilerliyoruz kızlar :)

kasımın 11 inde benimde nişanım var kızlar :)
düğünüde 2012 yaza planlıyoruz insallah hersey dusundugumuz gibi olur :)
2013 gelinlerine simdiden tebriklerimi gönderiyorum
bu yolda azimle ilerliyoruz kızlar :)

sana da mutluluklar
darısı başımıza..

kızlar kelebek mobilyadan mükemmel modeller var yaaa, bir tane yemek odası beğendmmm vallahi kmseyi oturtmam o saldalyeleree cam fanusa koyarım o derece hoşşş allahıımmm bi evimizi alalım da hele eşyalarımızı da birlkte dilediğimiz gibi seçerizz... ayy ne güzel heyecanlar bunlarr

ben de istikbalde yatak odası takımı beğenmiştim.. beyaz

yalnız daha şimdiden bakarken inceliyorum, işlemeli oymalı falan olmasın toz alırken uğraştırmasın diye

ben de burdyım tatlışlarrr:)

sirenay kumbarama 3.75 attım bugün.

ya kızlar mesaj yazma panosunun altındaki smileyleri ben göremiyorum.

beğen butonundan sonra smile larda yok olmuş .. yakında yazamıcaz da sadece bakıcaz heralde :)

beğen butonunu seviyordum yaa beenn( geri gelsiinnn, editörleer yönetiimm duyun sesimizii, smile larımızı da geri veriinnn:))

oyyy tatlışlar ya ben telaştan 1 gün giremedim kaç sayfa olmış muhabbet aaa :))))
öncelikle ağırlama komitesi üyesi olarak perim_benim hoşgeldin canım okudum geçmiş sayfaları eşyaların süper lüks olcak diye eşinin yanında bir gece daha uyuma lüksünden mahrum etme canım kendini

nagish, sineray,talomer, orchidea,cookie, minnaksultan ( sayı tamamdır umarım :)) hepinize selam kızlarr :)) ben yarın sabah yola çıkıyorum 1 gün boyunca yolda olcam sonrasında pazar gününe kadar aşkımcımla birlikteyim muhtemelen uzun bi süre giremem :))

beğen butonu yok
smiley lar yok
yazı karakterini ve rengini de değiştiremiyoruz

çook sıkıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…