'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cookiem, hayırdır inşallah kuzum :)
inşallah alışverişte içine sinen güzel bişeyler bulursun çok yorulmadan :)
ve tadilat yapılmasına gerek olmayanlardan seç istersen çünkü allah korusun diğer güzelim elbisenin başına gelen korkutuyo insanı

amin tatlımm hayırdır inşallah
yok artıkk kesinlikle terzilik işi olmayan bişey alıcam inşallah adam gibi bişey bulabilirim.. ahh ahh o elbiseme cok yanıyorum zaten

peri_benim hoşgeldin.. bi engeliniz yoksa beklemeye bakarsın 2012 de bile evlenirsin, bu işler belli olmuyor

hayır canım 4 yılı voktan gectı beraberız. maddı e bısıkıntımız yok. butun herkezde beraber oldugumuzu bılıyoda. ama bu ısler kısmet ısı ıste. yenı yenı konusuyoruz

sevgilinin askerlik durumu falan mı bekletiyo, çalışıyo mu?
dediğin gibi kısmet, hakkınızda hayırlısı olsun

çalısıyo hayatım. evı arabası ısı her seyı var. benım de arababam ısım, azbır mıktar bırıkmıs param var. zaten kısa donem yaptı askerlıgı cabuk gıtt geldı. bende son gunlerde bunu dusunuyorum. bız hep ılk gunden berı bı gun evlenecegız dıyoruz ama ben 23 um o da 25. sankı yasımıza bıraz kucuk gıbı. ama osn gunlerde ıcımde bısıler var bende evlenmek ıstıyorum, bebek hasretı cekıyorum bazen. sanırım hormanal bısı. bozugum anlıycan (

peri_benim hoşgeldin.. bi engeliniz yoksa beklemeye bakarsın 2012 de bile evlenirsin, bu işler belli olmuyor[/QUOTE]

---------------
hoşbulduk canım bılmıyorum işte. benkı evlılıge o kadar uzak bı tıpımkı :S:S ama son zamanlarda cok ıster oldum (

peri_benim, o halde 2013 tam sizin yılınız canım :)
evlendiğinde 25 yaşında olacaksın. erken değil bence..

peri_benim hoşgeldin.. bi engeliniz yoksa beklemeye bakarsın 2012 de bile evlenirsin, bu işler belli olmuyor

---------------
hoşbulduk canım bılmıyorum işte. benkı evlılıge o kadar uzak bı tıpımkı :S:S ama son zamanlarda cok ıster oldum ([/QUOTE]

bende 23 yasındayım canım

telomere katılıyorum 2 yıl sonra tam yası.. anne olmayı dusunen biri cok da gec kalmamalı bence halihazırda biri varsa evlenmeyi dusundugu

maddi sorununuz da yokmus ne guzel daha bu yasta eviniz arabanız var daha ne olsun.. burda cogumuz herseyimizi en bastan kurup aynı zamanda 2 sene icinde evlenmeye calısıyoruz

---------------
hoşbulduk canım bılmıyorum işte. benkı evlılıge o kadar uzak bı tıpımkı :S:S ama son zamanlarda cok ıster oldum (

bende 23 yasındayım canım

telomere katılıyorum 2 yıl sonra tam yası.. anne olmayı dusunen biri cok da gec kalmamalı bence halihazırda biri varsa evlenmeyi dusundugu

maddi sorununuz da yokmus ne guzel daha bu yasta eviniz arabanız var daha ne olsun.. burda cogumuz herseyimizi en bastan kurup aynı zamanda 2 sene icinde evlenmeye calısıyoruz[/QUOTE]
--------------------
anladım canım bızdede kendımızın yaptıgı bısı yok ıste. yenı yenı sekıllenıyoo. okulu bıtır ıs bul falan anca ıste. ıkımızde kamuda calsıyoruz. ama ıste okul bıttı ıse gırdım bı araba alayım edım onu odedım. oda aynı sekılde. evı annesı yenı aldı. ama 3 lıra bırıkmısten basa bır tane ıgne bıle ceyızım yok. nasıl bır araya gelecek onca sey bılemıyorum dusundukce daralıyorum kacıyorum. sanırım sevgılımde ole

canım gerçekten evlenmek isteyince tüm hazırlıkları heyecanla yaparsın.
evet sıkıntıya düşüp, strese girmek kaçınılmaz. ama hiç bişey kolaycacık olmuyor ki malesef..
önünde 2 sene var. para biriktirmeye devam et istersen. bi yanda da çeyizine başla.
yemek takımını, çatal bıçağını falan al, nevresim takımı al.. büyük parçaları hallet yavaş yavaş
:)

:) dün biraz gezdik avm de. o tur seylere baktık. bı yemek takımı begendım cekmecelı falan bısı sevgılım alallım dedı ama aldırmadım. aldırsaymısım keske :))
dur bakalım hayılısı.hayırlısı. ben nısanlılık donemını fazla uzatmayı dusunmuyorum. bın senedır beraberız zaten. esyaları falan sececek dugunu halledecek kadar bı nısanlılık donemı olsun yeter. 3 ay falan. bakalım yaa gelsın sımdı konuscam bu konuyu :))

sineray hosgeldin cnmm

peri_benim , eger dogru kişi için yaptıgına eminsen yaptıgın hersey yasadıgın olumsuzluklar bile hoş gorunuyor gozune... yorgunlugunu kuskunlugunu kırgınlıgını heyecanını

herseyini ""benim"" dedigin adamın gogsune yaslandıgında unutuveriyorsun... geriye dugunun heyecanı ve hayalleri kalıyor

hayırlısı olsun seninde hakkında :

Son düzenleme:

-------------sen ne duumdasın ??? oncesını okuyamadım

cookiiemm rüyan ne güzel hayır olsunn Merak etme güzel bi kıyafet bulucaksın bugüüünn

Güaydın kızlarr nasısınız?

-------------------------
canım aslını ıstersen bızım sorunum su kı bız bıraz daha lüks sayılabılcek ısteklerımız var. bu yuzden beklıyouz. ( evımız ıstedıgımız yerden oldu hemen hemen. ama esyalarımız, düğünümüz... en basitinden bi buzdolabı begendık beraber 9000 di
bilmiyorum bakalım. yoksa bvorcumuz yok ufak defek bırıkmısımz var aılmıze destek ama amasıvar ıste. bı kere evlenılıyoo sonucta

-------------sen ne duumdasın ??? oncesını okuyamadım

konuş aşkınla :) bi taraftan başlamak lazım.
cookieme katılıyorum, her olumsuzluğu başını onun göğsüne yaslayınca unutuyorsan, evet o senin hayatının erkeği
benimki askerde kısa dönem. ankarada yapıyo..
çeyizimde var bişeyler aldık bi kaç parça ama çok eksik var tabi.
söz-nişan 2012 yazı veya yaz sonunda olacak kısmetse.
:)

----------------------tesadufe bak bende ank da yasıyorum :)

cookiiemm rüyan ne güzel hayır olsunn Merak etme güzel bi kıyafet bulucaksın bugüüünn

Güaydın kızlarr nasısınız?

inşallah tatlımmm yaa

bu kadar takılmayın :)
birkere evleniliyo da omur boyu berabersiniz...
9000 liralik yerine 5000 liralık alıp hergune beraber uyanmayı tercih ederim ben olsam

yıllar var onunuzde.. dugune bişey diyemem o birkere ama esyalar herzaman degiştirilebilir tatlım
herseyimiz cok luks olcak diye yıllarca beklicekseniz ne anlamı var ki? genclik bitiyor omur geciyo hersey yasında guzel

bence 2 sene ideal cok uzatmayın derim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…