'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haftaya aşkımı görmeye gidicemm

ayyy ne güzel,hadi gözün aydın olsun şimdiden

telomerim şubatta beraber gitmeyi düşünüyoruz Allah kısmet ederse.

Ben İstanbul'u çoooook özledim, sevgilim de hiç İstanbul'a gitmemiş,
hem onu gezdricem,hem hasret gidericem.
düşüncem bu ama o kadar çok bozuldu ki planlarım tereddüt de ediyorum:44:

canım bu sefer gönlüne göre olur inşallah.
aşkla istanbul gezmesi harika oluyo
birlikte galataya çıkın mutlaka

canımm hazırlıklar tamam pazartesi güdüyorum ben , işin en güzel yanı aşkımla gidiyoruz o kadar yolu ve 1 hafta birlikteyiz iyi olcak çook hemde sen yalnız mı kalıyosun ? benim üniversitedeki ev arkdaşım benden önce atanmıştı yine birlikte olcaz orda inşallah

yemek takımına aşık falan oldum

Kızlar 4 gün gittim iyi kaynatmışsınız yine Süper bi pamukkale tatili yaptık aşkımlaaa

yemek takımları kayınvalidemin zevki canım beğenmene çook sevindimmm
ohhh tatilinizi yaptınızz mis gibi maşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah

kendi adıma teşekkür ediyorumm kuzummm

ek olarak yazmak istedim kızlar
Sineray bu topiğinn en tutumlu, en planlı gelin adayı bence maşalah maşallah diyelim kuzuyaaa

evet freckless cım yalnız kalıyorum ben, sevgilimde burda çok yakınız sık sık onunla görüşüyorz yalnız sayılmam aslında yaa görüşüyorduk demeliyim heraldeee askerde ya şmdii( p. tesi göreve başlaman gerekıyor tatlım nasıl yetişcksn?? bi de ne kdr erken başlarsan o kdr iyi biliyorsun demi??

Sineray bu topiğinn en tutumlu, en planlı gelin adayı bence maşalah maşallah diyelim kuzuyaaa

aynı fikirdeyiz canım,kendisi benim tasarruf idolüm oluyor.
ekonomi sayfasında da sık sık görüyorum.
kızlar valla gelin biz de 2013 gelinleri düğün parası biriktiyor sayfası açıp para biriktirelim

nagish sen de mi öğretmendin???:44::44::44::44:

hıııı hatırladııımmmmm, en sevdiğim branş:) ders anlatmak ölüm yaa bide branş ingilizce oluncaa ooff off deli ediyo bebeler beni

ben de branşımı seviyorum.
birkaç tane ingilizce olunca kimin olup,kimin olmadığını karıştırıyorum. ondan arada öyle beynim duruyo.

aynı fikirdeyiz canım,kendisi benim tasarruf idolüm oluyor.
ekonomi sayfasında da sık sık görüyorum.
kızlar valla gelin biz de 2013 gelinleri düğün parası biriktiyor sayfası açıp para biriktirelim

Ay nasıl mutlu oldum teşekkürler kızlar. Hepimiz tutumluyuz. İyi bir gelecek için şimdi biraz dişimizi sıkmak zorundayız. Ben biraz sorunlu bi aile içinde büyüdüm ve yaşıyorum. Etrafımdakileri görünce ister istemez etkileniyo insan. Elimden ne geliyosa hepinize yardımcı olurum kızlar. Benimkide bana sen çok planlısın çok tutumlusun diyo Zavallım artık alıştı ben sana verim parayı naparsan yap diyo ben harcarım sen saklarsın diyo geçen ayakkabı mont almış birazcık kızdım almıycam aşkım valla almıycam bidaha diyo Kıyamıyorumda napsak bilemedim 1 senedir düzgün bişi almadım üstüme başıma gerek yok çünküherşeyim var Allah'a şükür. Biraz fazla abartıyorum belki ama. Evlenince mutsuz huzursuz olmak istemiyorum. Kimsede istemez :93: Kimsenin eline bakmakta istemiyorum. Ne kocamı nede kendimi ezdiririm. 2 senemiz var 2 sene boyunca bişiler yaptık yaptık yapamadık evlenmeyiz. Benim kocişede söyledim bunu. Ama sanırım ikinci bi işe daha başlıycam. 3-5 ordanda gelsin. geçen gün kpss kitapları sipariş verdim 110 TL içime öyle oturdu ki bu ay 110 TL fazladan kenara koymam lazım Çok cimri oldum sanırım bu aralar

ben de branşımı seviyorum.
birkaç tane ingilizce olunca kimin olup,kimin olmadığını karıştırıyorum. ondan arada öyle beynim duruyo.

evet branşdaşlarım çoğunlukta topic de... ooff off 2013 gelse de bebişlerimizi beklerken de muhabbet etsek birlikte bööylee

sirenaaaayyy bana da tüyo versen accık nasıl birikim yapıyorsunn???? bende tık yok haalaa aldığımı harcıyorum ya tek başımaa:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…