Günaydın canm
isyan etme yaa ne güzel işte her mevsim ayrı güzel canım bu son ya artık cemreler dşüyor haftayada düşücek ve artık bitti bahar ve yaz çok sıcaklarda görücem ben seni o zamanda ben isyan edicem
Yağmurumm ve Çağlammmm hoşgeldnnz bebiklerimmmm
Burda daaa havaa içerden baktığınn zamn günlükk güneşlk, harikaaa ama dışarda 5 dk dur buz kesiooo yaaaa, baharr gelsinnn baharrr
Bebişlermm yardmnıza ihtiyacımm var
Sizzzce bu nevresimm takımı nasıll?
Markası Sarevv annemle beğendk biz :)) Çok alasımm geldi ama fikir sormak istiorummm?
Eki Görüntüle 356067
Yağmurumm ve Çağlammmm hoşgeldnnz bebiklerimmmm
Burda daaa havaa içerden baktığınn zamn günlükk güneşlk, harikaaa ama dışarda 5 dk dur buz kesiooo yaaaa, baharr gelsinnn baharrr
Bebişlermm yardmnıza ihtiyacımm var
Sizzzce bu nevresimm takımı nasıll?
Markası Sarevv annemle beğendk biz :)) Çok alasımm geldi ama fikir sormak istiorummm?
Eki Görüntüle 356067
Kurabiyemmmm baharaaa aşığımm bn yaaaaevet pelinimm bu kış kemiklerim bile dondu resmennnn yaaa baharı hiç bu kadar özlememiştimmmm
bence cok sirin renkleri bana pembe bişey gösterme zaten hemen begenirim
Sarev'in ürünleri gerçekten bi harikaa.. Alıcazz cnm yavaş yavaşş:))güzel canm soft..
bende sarev lirik v1 beğeniyorum çokkk ya ama alamıcam 1 adet battaniye alcam nevresim pamuk saten 190 civarı battaniye 150 falan ya off onlara yer lazım alamıcam ben ancak battaniye belki nevresim 1tane daha ama çok pahalıııııı
Eki Görüntüle 356070
güzel canm soft..
bende sarev lirik v1 beğeniyorum çokkk ya ama alamıcam 1 adet battaniye alcam nevresim pamuk saten 190 civarı battaniye 150 falan ya off onlara yer lazım alamıcam ben ancak battaniye belki nevresim 1tane daha ama çok pahalıııııı
Eki Görüntüle 356070 [ işte buu
Kurabiyemmmm baharaaa aşığımm bn yaaaa
Hihihihiii sendeee pembecisinnn yuppiiiiiiiiii yaşasınn pembee kardeşliğiiiii
O zaman alaymm
Sarev'in ürünleri gerçekten bi harikaa.. Alıcazz cnm yavaş yavaşş:))
Kızlarr bu aradaa esas gönlümm bundaaa bnmmm
Eki Görüntüle 356073
Cnm snnki de süperr, cıvıll cıvıll yaaaa:))bende baharı severim...
pembeye oldum olası aşığım bende bunun yanı sıra turkuaz ws.ws gidioooo
pelinim benim ekleğimi gördünmü???
Ahhh gizoşmm yaaa ciddenn alırımm ben bunu olmazzsa şmdi ötekini alıyımm, bi dahaki ay bunu alırım yaa nası yapiiimmmbu evimisterde 119 düşmüştü 50 tl lik çeklerlede 70 geliyordu kuzum ben edna modelini pamuk saten 70 tl ye aldım sarevden ama sarev çok kaliteli almadıysan al muhakak indirimlerde 150 oluyo bu nevresim
pelommmm bunu bende çok seviyorum hatta alınıcaklar listemde ama bunu türevinde 2 adet nevresimim var die durdurdum kendimi kuzum bence almalısın ama bunun pamuk saten modelleride vardır balım bak istersen
Cnm snnki de süperr, cıvıll cıvıll yaaaa:))
Annemde bana hep cıvıl seyler begenıoo ben vazgeçiriorm
Ahhh gizoşmm yaaa ciddenn alırımm ben bunu olmazzsa şmdi ötekini alıyımm, bi dahaki ay bunu alırım yaa nası yapiiimmm
Bii dee şu entrikaları öğretnn yaaaa kuşummm kazıkk yiyormm bazen ben
Bu aradaa akşam da anneme kızdımm bana aldığı yatak örtülerini pikeleri vs. bilmem kaç paraya taksitle almış, şmdi her akşamm beraber bakıorz nevresmlere onaaa dedimkii bak bakk da nası kazıklandığını görrbi dahaa almıcakk:))
Kızlarr bu aradaa sevindiğimm bi diğerr şeyy artık annem bole çeyiz şeylerinee bakmama alıştı bi araa ne o daha erken noluo falan dioduuu şmdi bnden once o istio hadi aç da bakalım neler varms yeni diooo:))
hatta ben bazen duşa giriorm o bakıo
yani annemmm evlenmemi kabullenmeye başlıoo sonundaaa
gizemcim nasıl 119a iniyorda 70 e aldın anlayamadım????evimistere güven olmuyordu yaf berfinle senmiydin biri diyordu ama
kuzum dün akşam aynı muhabbete bende annemle girdim şimdi almazsan çok masraf çıkarımım dememle kendini savundu birtanecik kızım var neyini şu güne kadar eksik koyduk korkmana gerek yok ama sen istiyorsanda artık yapcam söz dedi temmuz ve nisanda maaşları bana gidicek :)))))))
kuzum ikisinide al entrikaları öğretirim ben sana aslında canım benim acele etme istersen canım daha çok indirim kuponu oluyor bak ben 70 tl ye aldım şansa oldu normalde 160 tl ye satılıyordu 50 tl kuponla 110 tl ye alcakken 119 tl ye düştü ve bingo 70 tl ye aldım ama canım evimister yeni açılmıştı tanıtım amaçlı şehirfırsatına düştü 3 tl ye aldık kuponları ben bıçak setimi felan hep o kuponlarla aldım şimdide seramik tavaları alcam
acele etme pelinim bunlar hep var seri adımlar at bak ben herşeyi hemen almıyorum
Yokk gizoşmm bnmde çok bişeyimm yok zatenn ama bugunlerde nevresm aşşkı sardı beniii
Aslında haklısınn bekleyeblrm de.. ama nası çek kazanıcam vs.. ben işin oyunundaym:76: vee bnm adam akıllı hiç nevresmm yokk ondan dedmm:26:
Senn ciddenn çok uyguna almıssın bi de pamuk satenn yaaaa
kuzum çek kazanmak değil fırsatlardan takip ediyoruz ben sana sölicem düzgün çek gördüğümde 3 tl ye 50 tl satın alıyoruz araştırırz bak biz hep öyle aldık balım
ben hep nevresim aldım önce nevresimlerden başladım açıkçası çok güzelller canım karşı konulmuyor ama durmak lazım kuzum sen büyük parçaları aldın tencere felan bende tencere çkb girmek istiyorum bide düdüklüyü halletmek yaza kadar biryandanda para biriktiriyorum bakalım ne olcak
Anladımm bebegmmm:))
Kuzumm evett ben buyuk parçaları tek seferde hallettm vee de çok uyguna hallettm, taksitimm biticekk 1-2 ay içindee:))
ÇKB takımımı beğenmemeye başladım amaa blmıormm yaa://
acaba değiştirmek istesekk kabul ederler mi kiiii..
Off anneme zarf atıyımm bakıyım ne dicekk
Arabayaa giricemm 1-2 ay içinde.. bakalımm nası olcakkk:26:
kuzum ben çkb takımımı çok sade alcam canım beğendiğim 2 model var 2 set alıcam herhalde öyle gözküküyor
canım değiştirme olanağın olaibilir bence bir git konuş kullanmayınca değiştiryorlar sen evlenmek için aldın sonuçta bunları değiştirebilirsin
çeyiz işi çok zor...
para tutan cok fazla buyuk parca var ayrıca paradan saymadıgımız o minik parcalar bile toplasan baya baya para ediyor... ıncık cıncık bile
yemek takımını kütahyadan alıcam sanırım ben yaa neredeyse aynı modele gidip bernardoda 3 katı vermek istemiyorum, tabi lalezara benzeyen modelinde karar kılarsam :26:
çeyiz işi çok zor...
para tutan cok fazla buyuk parca var ayrıca paradan saymadıgımız o minik parcalar bile toplasan baya baya para ediyor... ıncık cıncık bile
yemek takımını kütahyadan alıcam sanırım ben yaa neredeyse aynı modele gidip bernardoda 3 katı vermek istemiyorum, tabi lalezara benzeyen modelinde karar kılarsam :26:
Bernardo'nun sitesinden alıntı:
Fine Bone China nedir/ Porselen yemek takımlarıyla arasındaki fark nedir?
Fine Bone China yemek takımlarının en belirgin özelliği olan incelik, pürüzsüzlük ve transparanlıktır. Bu takımlarda kullanılan kemik tozu, dayanıklılığı beyazlığı ve şeffaflığı artırır. Işığı geçirecek kadar ince olan Fine Bone China yemek takımları, diğer porselen takımlara göre darbelere ve ısı değişimlerine göre çok daha dayanıklı olması sebebiyle kolayca kırılıp hasar görmez.
Bone China'nın dayanıklılığı aynı zamanda kahve, limon gibi leke oluşturabilecek maddelerin iz bırakmasını da önler.
Quartz, feldispat, kaolin gibi doğal kil ve taşların karışımı ile %50'ye varan oranda kemik külü ile barındıran takımlar, açık krem rengini orijinal ham maddelerinden alır.
canım dün yazamadım ama kütahyadan alabilirsin kesinlikle korkmaz ucuz ama kaliteli türkiyede üretiyorlar kütahyadan memnun olmayan birini tanımıyorum canım ben bende heran cayabilirim bernardodan almaktan çünkü kütahyanının modelleride kaç senedir kullanılıyor, küçük parçalar ıncık cıncık çok zaman kaybettiriyor die ben beğendiklerimi alıyorum aynı senin gibi
çağlam bende kütahyanının modellerini çok beğeniyorum canım açelyayı almaktan vazgeçmek istemiyorum ama smisafirler için sade bir model alırsam açelyayı almam ki annem 1 takım 12 kişilik misafir 1 takımda 12 kişilik günlük al diyordu olmadı açelyayı 6 6 annemle bölüşüp birde bernardodan 6 kişilik alcam renkli cıvıl cıvıl bişi yoksa içimde kalcak çağlam
bak benim annem güraldan almıştı 20 sene önce ama harika bureda fotosunu paylaşayım nil rengi çiçekler var ve asil bir model çekicem fotosunu muhakak aynı annemin tarzındayım gelinliği kate middleton aynısı çok beğeniyorum bende o model yaptrıcam kısacası aynı annemin tarzını beğeniyorum iyimi kötümü bilmiyorum ama annem hep sade şeyler seviyor
kuzum bu bilgi çok güzel ve doğru ordaki çalışsandanda dinledim hattaha annemede anlattım ama bilmiyorum alırmıyım almazmıyım canım ya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?