'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım biliorum bunu ama bernardodan sikayet edenler var hernekadar bole olsa da

benim icin tecrube edilmiş olması onemli.. saha arastırması yapmak gerek... kullanıp da yıllarca memnun olanlar cogunluktaysa kutahyada dusunulebilir hem yerli malı yurdun malı hemde gercekten cok iyi fiyatları :44:

balım kütahyada olmaz olurmu ah bide gürala bak ordada sade şık modeller var bak annemde her iki markada var inanırmısın altın yaldızlı model hala tutulan model aslında bende bernardodan renkli cıvıl cıvıl bir 6 kişilik almak istiyorum ama karar veremiyorum

açelyayı düşünüyorum ama kararımı ne yönde verebileceiğimi inan bilmiyorum misafir takımı şık ve sade bulcam inşallah annemde kesinlikle yuvarlağı söylüyor bizede tanıdıklar hep yuvarlak olsun klasikten şaşmayın diye uyarıde bulundular bakalım ne olcak canım

benim gelinliğimde aglaya olsun çok istiyorum bana olurmu onuda bilmiyorum ama katein gelinliğide dantel ya aglayada dantel ben herhalde o iki gelinlik karışımı bir model kullancam gibi gözüküyor bakalım canım

Mesaj tekrarı....

Son düzenleme:

Bence de canım misafirlik için bu kadar deli paralar vermeye gerek yok. Ama bir promosyon fırsat olur alınabilinir. Yoksa kütahyada da çok güzel modeller var...Bizim evde de kütahya var senelerdir kullanıyoruz çokta memnunuz...

bende aynen senin gibi dusunuyorum turquazz sonucta her zaman kullanmıcam milyarlar vermek işime gelmiyor

bunlar harika yaaaa bende bayıldım magazada gorunceee çok şirinler gunluk icin alabilirim parcaları ayrı ayrı satılıyor

Kızlarr kesinlklee fikirlernize katılıormm, bernardo çok ii bi marka kabull! ama ayda yılda bir kullancğmız 4 tane tabak için o para ciddi anlamda fazla..
annelerimiz de kütahya, güral gibi porselen markalarını tercih etmişleri zamanında bakın şmdi biz evleneceğiz hala annelermz kullanıolar çeyizliklerni
Günlükk olarakk cicili bicili şeyler alınması taraftarıyım bendeee ama bakalımm..
bu aradaaa bernardonun romance kahvaltı setine hastayım daa hastayımmm:76:

bebeklerım ben geldııımm cok guzel gectı cok sukuuurr bendee kendımııı odullendırdımm ve ceyızımee ılk nevresımımı ve polar battanıyelerımı alldıııımmm hayırlı ugurlu olaaaa

vuv canım ilk nvresimin ve polar battaniyelerin çok cici güzel günlerde kullanasın inşallah

sagol kusuuuummmm cok seve seve aldım bende sevgılıcıkte cok begenmıstı bu nevresımıı ılk ıkımızınde ıstedıgı bısı aldım sonakıler benım ıstedıgım olcak nihahahahaha

Miiiinniiimmm çokk ciciiilerrr güzell günlerdee kullann inşallahhh
sınavınınn güzel geçmesne ayrıcaa sevindimmmmmm bitanemmmmm bnmmmm

ooyyy bebegımm tesekkur ederrımm benımde keyfım yerındee cok sukur bu aksam yenıcıftlıge geloorum haftasonuna kdr kalabılırsem belkı kacar gelırım yanına

İnannnmıoormmmmmmmm yaaaaa kuşm yeniçiftlik tekirdağ'a ne kadardıııı hsonuu tdağa gelme durumumuz vardı sevgilicikleee ayyy olsaaa ne guzelll olurrr yaaaaaaaaaaaa miinnniimm her zamnn beklıoormm bu aradaaaa

İnannnmıoormmmmmmmm yaaaaa kuşm yeniçiftlik tekirdağ'a ne kadardıııı hsonuu tdağa gelme durumumuz vardı sevgilicikleee ayyy olsaaa ne guzelll olurrr yaaaaaaaaaaaa miinnniimm her zamnn beklıoormm bu aradaaaa

az bı mesefa var dıye bıloorum kuusuuum eger ablacık ızın alırsaa haftasonuda kalıcam yazlıktaa zaten havalar ısınsın daha cooookk gorusceez balıııımm

az bı mesefa var dıye bıloorum kuusuuum eger ablacık ızın alırsaa haftasonuda kalıcam yazlıktaa zaten havalar ısınsın daha cooookk gorusceez balıııımm

Ayyyy amaaaa benn naakkaaadana heyecanlandmmm yaaafuuu
İnşallahhh kuşummmm ayyy görüşelmm yaaaaa evettt yazz gelsnnn pppffffffffffffffffffff

pastaaam cok sevindim sınavının iyi gecmesineee ilk cicilerinde cok guzel gule gule kullan kurbişinlee

sagol pastaaamm kurbiş uyansıın hemen mujdelı haberı verıcemmm ıstedıgın nevresımı aldım dıye sevinsin yavrucuuuugumm

Ayyyy amaaaa benn naakkaaadana heyecanlandmmm yaaafuuu
İnşallahhh kuşummmm ayyy görüşelmm yaaaaa evettt yazz gelsnnn pppffffffffffffffffffff

bende heycan bappptııımmkii bencede gelsıın kusummm donnduuumm buguuunnn resmennn

kzılar ve çeyiz bakanı gizoş

kütahyada su modelin adını biliyomusunuz?

kabartmalı mı tam anlayamadım ama krem rengiymiş bu cok sık geldi gozume eger kabartmalıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…