Bernardo'nun sitesinden alıntı:
Fine Bone China nedir/ Porselen yemek takımlarıyla arasındaki fark nedir?
Fine Bone China yemek takımlarının en belirgin özelliği olan incelik, pürüzsüzlük ve transparanlıktır. Bu takımlarda kullanılan kemik tozu, dayanıklılığı beyazlığı ve şeffaflığı artırır. Işığı geçirecek kadar ince olan Fine Bone China yemek takımları, diğer porselen takımlara göre darbelere ve ısı değişimlerine göre çok daha dayanıklı olması sebebiyle kolayca kırılıp hasar görmez.
Bone China'nın dayanıklılığı aynı zamanda kahve, limon gibi leke oluşturabilecek maddelerin iz bırakmasını da önler.
Quartz, feldispat, kaolin gibi doğal kil ve taşların karışımı ile %50'ye varan oranda kemik külü ile barındıran takımlar, açık krem rengini orijinal ham maddelerinden alır.
canım ben misafir içinde sade dusunuyorum ama acelya olmaz mesela cunku sadece kabartma asırı sade kacar misafir için ama lalezar aynı bernardoda gordugum model gibiydi kabartmalı ve platin cizgileri var resimden gordugum kadarıyla, acelya gunluge daha uygun ama ben de gunluk de bole eglenceli seyler aradıgım icin o kısma uymadı
bernardonun cicekli takımını begeniyorum ama ben misafire onu koyamam, dusunsene eşimin arkadasları toplanıp gelecek adamların hepsi asker onlara tutup da cicekli bocekli tabaklarda yemek vermek istemem
o yuzden o tarzı cay setime gunluklere falan uygulıcam malesef misafir takımımın sade sık ve agır bir takım olması gerekiyo yoksa bende cıvıl cıvıl serilerini seviorum, bide aklımda hep yuvarlak olması var kareleri önermedi bizim tabak canak işindeki bi tanıdıgımız yuvarlakdan sasma dedi şimdi bakınca yuvarlak olup da benim alabilcegim tarz zaten sınırlı
son olarak bernardonun onumuzdeki yıl koleksiyonunu beklicem ve anneme de hem kutahyayı hem bernardoyu gostericem onun yardımıyla bi karar verebilirim, ben kutahyada bole guzel modeller oldugunu bilmiyordum valla hemde fiyatlar acayip uygun
mutlaka paylas canım cok merak ettimm...
ben de annemin tarzını severim zevkine guvenirim genelde bi esyalar konusunda anlasamıyoruz iskandinav tarzını cok hafif buluyor cunku...
ben de kate in tacını ve duvagını cok begeniyorum... eger gelinligim aglaya olursa sanırım onun tacı tarzı birşey yakısabilir... tabi bulabilirsem
canım biliorum bunu ama bernardodan sikayet edenler var hernekadar bole olsa da
benim icin tecrube edilmiş olması onemli.. saha arastırması yapmak gerek... kullanıp da yıllarca memnun olanlar cogunluktaysa kutahyada dusunulebilir hem yerli malı yurdun malı hemde gercekten cok iyi fiyatları :44:
canım biliorum bunu ama bernardodan sikayet edenler var hernekadar bole olsa da
benim icin tecrube edilmiş olması onemli.. saha arastırması yapmak gerek... kullanıp da yıllarca memnun olanlar cogunluktaysa kutahyada dusunulebilir hem yerli malı yurdun malı hemde gercekten cok iyi fiyatları :44:
Kızlar bu arada yakında e-linenste arzu kaprol ürünlerinde %50 indirim yapılacakmış bilginize....
%50 yokmuydu ki canım hemen bakayım bir
bebeklerım ben geldııımm cok guzel gectı cok sukuuurr bendee kendımııı odullendırdımm ve ceyızımee ılk nevresımımı ve polar battanıyelerımı alldıııımmmhayırlı ugurlu olaaaa
Eki Görüntüle 356185 Eki Görüntüle 356184 Eki Görüntüle 356183
bebeklerım ben geldııımm cok guzel gectı cok sukuuurr bendee kendımııı odullendırdımm ve ceyızımee ılk nevresımımı ve polar battanıyelerımı alldıııımmmhayırlı ugurlu olaaaa
Eki Görüntüle 356185 Eki Görüntüle 356184 Eki Görüntüle 356183
vuv canım ilk nvresimin ve polar battaniyelerin çok cici güzel günlerde kullanasın inşallah
Miiiinniiimmm çokk ciciiilerrr güzell günlerdee kullann inşallahhh
sınavınınn güzel geçmesne ayrıcaa sevindimmmmmm bitanemmmmm bnmmmm
İnannnmıoormmmmmmmm yaaaaa kuşm yeniçiftlik tekirdağ'a ne kadardıııı hsonuu tdağa gelme durumumuz vardı sevgilicikleee ayyy olsaaa ne guzelll olurrr yaaaaaaaaaaaa miinnniimm her zamnn beklıoormm bu aradaaaa
sagol kusuuuummmm cok seve seve aldım bende sevgılıcıkte cok begenmıstı bu nevresımıı ılk ıkımızınde ıstedıgı bısı aldım sonakıler benım ıstedıgım olcak nihahahahaha
ooyyy bebegımm tesekkur ederrımm benımde keyfım yerındee cok sukur bu aksam yenıcıftlıge geloorum haftasonuna kdr kalabılırsem belkı kacar gelırım yanına
İnannnmıoormmmmmmmm yaaaaa kuşm yeniçiftlik tekirdağ'a ne kadardıııı hsonuu tdağa gelme durumumuz vardı sevgilicikleee ayyy olsaaa ne guzelll olurrr yaaaaaaaaaaaa miinnniimm her zamnn beklıoormm bu aradaaaa
az bı mesefa var dıye bıloorum kuusuuum eger ablacık ızın alırsaa haftasonuda kalıcam yazlıktaazaten havalar ısınsın daha cooookk gorusceez balıııımm
pastaaam cok sevindim sınavının iyi gecmesineee ilk cicilerinde cok guzel gule gule kullan kurbişinlee
Ayyyy amaaaa benn naakkaaadana heyecanlandmmm yaaafuuu
İnşallahhh kuşummmm ayyy görüşelmm yaaaaa evettt yazz gelsnnn pppffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?