nazlım çok sevindimki sınavın için
güle güle kullan bakalım çeyizciklerni inş.
Kurabiyemmm ben bu modeliii çeyizlerimi almaya gittiğimdee gördüm birebir, ölee aman aman bi kabartması yok, çok hafif bi çıkıntı var sadece desenlerde.. ama çokk kibar ve zarif bi modelllkzılar ve çeyiz bakanı gizoş
kütahyada su modelin adını biliyomusunuz?
kabartmalı mı tam anlayamadım ama krem rengiymiş bu cok sık geldi gozume eger kabartmalıysa
Kurabiyemmm ben bu modeliii çeyizlerimi almaya gittiğimdee gördüm birebir, ölee aman aman bi kabartması yok, çok hafif bi çıkıntı var sadece desenlerde.. ama çokk kibar ve zarif bi modelll
Krem&beyaz karışımı bebiiiiiiiimmmm
kzılar ve çeyiz bakanı gizoş
kütahyada su modelin adını biliyomusunuz?
kabartmalı mı tam anlayamadım ama krem rengiymiş bu cok sık geldi gozume eger kabartmalıysa
ben de zarif birşeyler arıyorum zaten kuzummm
öylebir model olmalı ki sofrada yansıttıgım her konsepte uymalı, taze ciceklerle pembeli beyazlı bir sofrada kurabilmeliyim, krem ve gümüş renkleri ve şamdanlarla ağır ve asil bir sofrada
bu kriterlere uymalı nereye cekersem oraya gidebilmeli takımım
ne komiğim ama sanki tabaklarla evlenicem dimi
Evettt senin ne istediğini çok iyi biliorm balımm ama bence bir önceki modell çok daha güzel kabartmalı olan ve eminimkii o snn sofrana daha çok yakışacakkk..ben de zarif birşeyler arıyorum zaten kuzummm
öylebir model olmalı ki sofrada yansıttıgım her konsepte uymalı, taze ciceklerle pembeli beyazlı bir sofrada kurabilmeliyim, krem ve gümüş renkleri ve şamdanlarla ağır ve asil bir sofrada
bu kriterlere uymalı nereye cekersem oraya gidebilmeli takımım
ne komiğim ama sanki tabaklarla evlenicem dimi
evet canım bu adı ne oluyor bunun SIR ÜSTÜ mü?
Evettt senin ne istediğini çok iyi biliorm balımm ama bence bir önceki modell çok daha güzel kabartmalı olan ve eminimkii o snn sofrana daha çok yakışacakkk..
gizoşş sitesinde bulamıyorummm ben de canım yaa :26: dün ben kendi sitesinden bakmamıstım lalezar modeline baska bir siteden cıkmıstı karsıma :26:
ama şimdi tekrar baktım da resmine gercekten peloş haklı
lalezar bambaska bir model ya eger resimdeki gibiyse tabi kenarları dantel gibi duruyor sanki cok seker
ama acaba üretimi durdu mu kii neden yok sitedeee
Cnmm bu ev nerde kira geliri yok mu? :26:ben geldim dünden beri pek giremiyorum geçmişede zamanım olmuyor kızlar ya yoruldum cok bu araa poff aşkımla konuştuk düşünsene şuan diyor 30binimiz var diyor ve hemen evlenme imkanımız var diyor 1aya ne dersin 1ayda evlenilirmi dedim ya tamam ya ne kadar çok istiyorsun belli diyor bana kalsa bu hafta diyor 1ay verdimki eşya meşya hallederiz bişiler die dio eşek ya aslında şimdi düşündümde nie bekleyelimki KEŞKE O PARA OLSAAAYDI İŞTESÖZÜMÜ GERİ ALIYORUM AŞKIM BENDE 1AY BİLE BEKLEMEM SENİNLE OLMAK İÇİN ARTIK SABRIM YOK VARSIN HEMEN OLSUN YAF AMA NERDEEE HAYALLLL ANCA
KIZLARaşkıım bana geçen sene eve girmiyim evlenelim hemen 2011 yazı yada sonu dedi yok dedim ne acelemiz var kaçıyormuyuz dedim evi alırken bak son karaınmı beklemek çok zor dedi seeneye bu zaman 1yıllık evli oluruz sonra ev alırız dedi de yooooooooook dedim al şimdi bekle yağmur bekleeeee 2014,2015 bekle off depreştim yine
gizoşş sitesinde bulamıyorummm ben de canım yaa :26: dün ben kendi sitesinden bakmamıstım lalezar modeline baska bir siteden cıkmıstı karsıma :26:
ama şimdi tekrar baktım da resmine gercekten peloş haklı
lalezar bambaska bir model ya eger resimdeki gibiyse tabi kenarları dantel gibi duruyor sanki cok seker
ama acaba üretimi durdu mu kii neden yok sitedeee
Cnmm bu ev nerde kira geliri yok mu? :26:
Çağlammm dediğimm gibiii kafamda sana aitt bi çeyiz profili var neyi begenp begenmıcegnı az cok tahmn edıorm, gizşmn da aynı seklde, zaten 3müzün zevkleri hemen hemen aynıı:))
Benn bu hsonu solee bi modellere bakıcamm kısmetsee arkadasmla mağazalarda, lalezar varsa onu da sorup bakıcm snn için..
bnce kesnlkleee LALEZARtabii resmdeki gibiyseee
evet evet zevklerimiz aynı gidiyor şimdilik maşalllah el ele çeyiz yapıyoruz ne güzel
yağmurcum bence öyle düşünme ev aldı sonuçta o ilk zamanlar anlattığın evimi aldı borcu ne zaman biticek canım
araştıralım bullalım canım bende beğendim bu son paylaştığınıda beğendim viaportta kütahya porselen vardı dimi
Cnmm bu ev nerde kira geliri yok mu? :26:
Çağlammm dediğimm gibiii kafamda sana aitt bi çeyiz profili var neyi begenp begenmıcegnı az cok tahmn edıorm, gizşmn da aynı seklde, zaten 3müzün zevkleri hemen hemen aynıı:))
Benn bu hsonu solee bi modellere bakıcamm kısmetsee arkadasmla mağazalarda, lalezar varsa onu da sorup bakıcm snn için..
bnce kesnlkleee LALEZARtabii resmdeki gibiyseee
ben geldim dünden beri pek giremiyorum geçmişede zamanım olmuyor kızlar ya yoruldum cok bu araa poff aşkımla konuştuk düşünsene şuan diyor 30binimiz var diyor ve hemen evlenme imkanımız var diyor 1aya ne dersin 1ayda evlenilirmi dedim ya tamam ya ne kadar çok istiyorsun belli diyor bana kalsa bu hafta diyor 1ay verdimki eşya meşya hallederiz bişiler die dio eşek ya aslında şimdi düşündümde nie bekleyelimki KEŞKE O PARA OLSAAAYDI İŞTESÖZÜMÜ GERİ ALIYORUM AŞKIM BENDE 1AY BİLE BEKLEMEM SENİNLE OLMAK İÇİN ARTIK SABRIM YOK VARSIN HEMEN OLSUN YAF AMA NERDEEE HAYALLLL ANCA
KIZLARaşkıım bana geçen sene eve girmiyim evlenelim hemen 2011 yazı yada sonu dedi yok dedim ne acelemiz var kaçıyormuyuz dedim evi alırken bak son karaınmı beklemek çok zor dedi seeneye bu zaman 1yıllık evli oluruz sonra ev alırız dedi de yooooooooook dedim al şimdi bekle yağmur bekleeeee 2014,2015 bekle off depreştim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?