'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlım çok sevindimki sınavın için
güle güle kullan bakalım çeyizciklerni inş.

çoook sagol bebeegııım bıde kızlar hobby'nın havluları vardı renklerı cok guzeellll adam kadıfelerı kesınlıkle onermıyoruum falan dedı ozdılegın renklerı pek hosuma kaçmadı hobby'de cok ıyıdir falan dedı bılgınız varmı 4 tanesı 30 tl

kzılar ve çeyiz bakanı gizoş

kütahyada su modelin adını biliyomusunuz?

kabartmalı mı tam anlayamadım ama krem rengiymiş bu cok sık geldi gozume eger kabartmalıysa

Kurabiyemmm ben bu modeliii çeyizlerimi almaya gittiğimdee gördüm birebir, ölee aman aman bi kabartması yok, çok hafif bi çıkıntı var sadece desenlerde.. ama çokk kibar ve zarif bi modelll
Krem&beyaz karışımı bebiiiiiiiimmmm

ben de zarif birşeyler arıyorum zaten kuzummm

öylebir model olmalı ki sofrada yansıttıgım her konsepte uymalı, taze ciceklerle pembeli beyazlı bir sofrada kurabilmeliyim, krem ve gümüş renkleri ve şamdanlarla ağır ve asil bir sofrada

bu kriterlere uymalı nereye cekersem oraya gidebilmeli takımım

ne komiğim ama sanki tabaklarla evlenicem dimi

kzılar ve çeyiz bakanı gizoş

kütahyada su modelin adını biliyomusunuz?

kabartmalı mı tam anlayamadım ama krem rengiymiş bu cok sık geldi gozume eger kabartmalıysa

araştıralım canım ben çok beğendim bir blog sahibesinde vardı aynı bu tarz yemekler üstünde çok güzel duruyordu ben blog takip ediyorum sunumları ki bu çok sade birşey

tam içimdekileri okuyan bir yorum oldu ki bu

Evettt senin ne istediğini çok iyi biliorm balımm ama bence bir önceki modell çok daha güzel kabartmalı olan ve eminimkii o snn sofrana daha çok yakışacakkk..

evet canım bu adı ne oluyor bunun SIR ÜSTÜ mü?

canım sır üstü bir seridir seri numarasından buluanabilir BC85YT42020101 ismi yok bildiğim kadarıyla bende çok beğendim kemik rengi çok güzel bunu koyman çok iyi oldu değişik şeylere yönelebilirim ki kütahyaya deli gibi baktığımda bu modeli görememiştim

bende bir ara şunu beğeniyordum

Kütahya Porselen

Evettt senin ne istediğini çok iyi biliorm balımm ama bence bir önceki modell çok daha güzel kabartmalı olan ve eminimkii o snn sofrana daha çok yakışacakkk..

lalezar dimiiii evet o da cok güzel görünüyor pelinimmm ama gözlerimle görmem gerek tabi buradan yorum yapmakla olmuyor... valla bunlardan biri gercekten istedigim gibi cıkarsa tabak meselesinden baya baya yırtıcam ayırdıgım paradan kalanla süpürgemi ütümü falan daha rahat alırım yaa

cunku begendigim ütü ve süpürge cok pahalı

ben geldim dünden beri pek giremiyorum geçmişede zamanım olmuyor kızlar ya yoruldum cok bu araa poff aşkımla konuştuk düşünsene şuan diyor 30binimiz var diyor ve hemen evlenme imkanımız var diyor 1aya ne dersin 1ayda evlenilirmi dedim ya tamam ya ne kadar çok istiyorsun belli diyor bana kalsa bu hafta diyor 1ay verdimki eşya meşya hallederiz bişiler die dio eşek ya aslında şimdi düşündümde nie bekleyelimki KEŞKE O PARA OLSAAAYDI İŞTE SÖZÜMÜ GERİ ALIYORUM AŞKIM BENDE 1AY BİLE BEKLEMEM SENİNLE OLMAK İÇİN ARTIK SABRIM YOK VARSIN HEMEN OLSUN YAF AMA NERDEEE HAYALLLL ANCA

KIZLARaşkıım bana geçen sene eve girmiyim evlenelim hemen 2011 yazı yada sonu dedi yok dedim ne acelemiz var kaçıyormuyuz dedim evi alırken bak son karaınmı beklemek çok zor dedi seeneye bu zaman 1yıllık evli oluruz sonra ev alırız dedi de yooooooooook dedim al şimdi bekle yağmur bekleeeee 2014,2015 bekle off depreştim yine

gizoşş sitesinde bulamıyorummm ben de canım yaa :26: dün ben kendi sitesinden bakmamıstım lalezar modeline baska bir siteden cıkmıstı karsıma :26:

ama şimdi tekrar baktım da resmine gercekten peloş haklı

lalezar bambaska bir model ya eger resimdeki gibiyse tabi kenarları dantel gibi duruyor sanki cok seker

ama acaba üretimi durdu mu kii neden yok sitedeee

araştıralım bullalım canım bende beğendim bu son paylaştığınıda beğendim viaportta kütahya porselen vardı dimi

Cnmm bu ev nerde kira geliri yok mu? :26:

Çağlammm dediğimm gibiii kafamda sana aitt bi çeyiz profili var neyi begenp begenmıcegnı az cok tahmn edıorm, gizşmn da aynı seklde, zaten 3müzün zevkleri hemen hemen aynıı:))
Benn bu hsonu solee bi modellere bakıcamm kısmetsee arkadasmla mağazalarda, lalezar varsa onu da sorup bakıcm snn için..
bnce kesnlkleee LALEZAR tabii resmdeki gibiyseee

evet evet zevklerimiz aynı gidiyor şimdilik maşalllah el ele çeyiz yapıyoruz ne güzel

yağmurcum bence öyle düşünme ev aldı sonuçta o ilk zamanlar anlattığın evimi aldı borcu ne zaman biticek canım

canm evet o ev ama daha 50 taksitti şimdi işe peşinat harici galiba 43 taksit kaldı.yani 2015 kasım faln biticek Allah kısmet ederse

araştıralım bullalım canım bende beğendim bu son paylaştığınıda beğendim viaportta kütahya porselen vardı dimi

var canım olmaz mııı ama ben henuz bu modellerden bi haber oldugum için hiç bakmadım salak gibi haftasonu ordaydım biliosun

sabah turkuazın ekledigi puantiyeli tabaklar var ya, onlara asık olup da girdim iceri sonra onların basında kaldım oyleee klasik yemek takımlarını incelemk gelmedi aklıma birtek acelyaya baktım ve gercegi de gozume hos gorundu ondan sonra eve gelip evden inceledim diger modellerini, baktım kaliteli duruyolar cunku neden olmasın dedim bernardoya vericegim paraya icim acıdı birden gizoşum

sonra bu modelleri de gorunce şimdi baya baya mutlandımmm

yirim seniiiii bak canım yaa inşallah vardır durmamıstır uretimiiii guveniyorum senin gözlemlerinee guzel haberler getir bana peloşummmm

yagmurcum bende onu sorcaktım ya bak bizde krediyle aldık evi ama ev kirada suanda... en azından kredinin yarısını kira ödüyor böylece... yine birikim yapmak zor tabi kredi oderken ama faydası oluyor yani

bir de arada cıkan vergiler olmasaaa

ah bebıııkk yaa 2013u zor edıyorum vallahıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…