'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaa o puantiyeleri gördnmü bak bende onları görmedim ahhh çağlam bende çok aç gözlüyüm viaporta ne zaman gitsem tek tek bütün mağazalara arkadaşlarımı sürükleyip bunu alcam bu nasıl şu nasıl soruyorum ayyy bilemedim şimdi bernardo konusunda haklısın kırk yılda bir kullancaz neden o kadar para ödeyelim daha uygun ve aynı kalite bulabiliriz

canm evet o ev ama daha 50 taksitti şimdi işe peşinat harici galiba 43 taksit kaldı.yani 2015 kasım faln biticek Allah kısmet ederse

canım o aynı apartmandaki evmi küçük diyordun otururz diyordun orasımı kuzum

b.düzünde ev daha yeni yapılıyor cnaım temmuzda başlandı
Cnmm temelden girdiğiniz için ucuza falan mı geldi?
beylikdüzü'nde bi de.. çok pahalı değil mi oradaki evler? :26:
Keşke bitmiş sıfır bi binadan alsaydınız da hiç değilse kira geliri olurdu o kredinin bi kısmını karşılardı...

Hemmmdeee çok güzellll giziiimmmm

Getircemmm cnm bnm inşallahh getircemmm
illaki bi mağazada bulunurr yaaaa... üretimden kalktığını sanmıormm ama mağazada stokta vardır... umutsuzluğa kapılma miinnoşmmm

yok hayatım onların evinin bir odası ayrılmıştı o küççücük odaydı sadece çekyat girer tv ve tuvaleti minnakta bi dolap var ama mutfak ocak yok...
bu girdiği ed b.düzünde yeni başlandı inşaata nisan ayında bizde haziranda sözleşme imzalamaya gittik yani o imzaladı öle işte yapım aşamasında teslim 2013 eylül

eeeveet gordum onları saklama kapları falan da var cok sirinler ve renk secenekleri de var, askım da begendi gunluk icin alıcam onlardan sanırım
ben de aynısını askıma yapıyorum zavallım peşimde dolanıp duruyor gerci o da meraklı benden cok hemde bazen zevkine de guvenirim genelde askımın da

gizoşum benim dikkat etmem gerekiyor valla cok ucuguna kacmadan kalitesini ve beni yansıtanını bulmam lazım cunku beyaz esya da elektrikli aletler de biraz standart üstü seyler begendik

baktıgım zaman onlar daha onemli, onlara verdigim paraya yanmam ama tabaga canaga o kadar vermeye hiç gerek yok diorum

kızlar valla bana da bu 2013 gelmez gibi geliyor zaman yavas akıyo sanki yaaa ceke ceke getiremiyorum

1+1 aldı cnm aslında fiyat normal küçücük ev ki 70bine anlaştık şimdi 86 bin ev kalan daireler
bütçeye o uydu ödeme koşulları bitmişler peşinat çok istedi ve taksiti uzatmadılar ondan olmadı ya

canım bende ev almayı düşündüm oralardan 1+1 aynı şekilde ama yatırım amaçlı çünkü zaten elimde birikmiş param var en azından yatırım olur oraya metrobste geliyor ee ünide okuyanlarda kalırsa süper olur die düşündüm ama yatırım amacıyla 1+1 küçük olmazmı kuzum

vallla en son sevdicekle kütahya porselen şişlideki fabrika satış mağazasını gezdik cevahirin orda oda bayıldı beğendiklerme açelyayıda sade ve zarif buldu erkek işte pek anlamaz ama yorum yapıyor

minik ev aletleride standrdın üstünde beyaz eşyada sana 8500 e kızmıştım ama bende bakınca o civarda çıktı hattaha kasınca 6500 yani düşün biz gezdik kafamızda model belirledik o fiyata çıktı off offf

offf canım en makbul ve güzel olanı almalıyızailemize sıkıntı olmadan bence ki onlar ne beğenirsek alır gibi sanki

alırlar tabi gizoşum ama ben ailemi bu işlere hiç bulaştırmak istemiyorum babam yatak odasını bari ben alıyım o bana ait dio ama eger alabilirsem alıcam baba cok zorda kalırsam solerim diorum olmaz ole sey o benim görevim alıcam sen karısma dio tartısıyoruz hep

nedenine gelince;

yıllarca bana baktılar buyuttuler gece gunduz uyumadılar yeri geldi ki ben cok sorunlu bir cocuktum durmadan bir yerime bişey olurdu...

zahmetli büüyüdüm yani, her anlamda okuttular beni mezun oldum para kazanmaya basladım cok sukur ama hep hayalim vardı anneme sunu alıcam babama sunu yapıcam diye cunku hak ediyorlar

benim onlara destek olmam emeklerinin karsılıgı asla olamayacak da olsa bir hayallerini gercekleştirmem gerekiyor gibi hissediyorum ama işin içine bu evlilik girince hepten güm oldu benim bu istegim

şimdi onlara hiçbir faydam yokken kendi yagımla kavrulabilecekken de tutup bir daha yük olmak istemiyorum

kimileri anne baba yapacak tabi diye dusunebilir oyledir de belki ama nedense benim içim rahat etmiyor yaaa :26: 10 liralık alıp onlardan yardım isticeme 3 liralık olanı alır kendi emegimle kurarım yuvamı diorum

askım da ceyizime maddi anlamda yardım etmek istedi ama kabul etmedim onu bile gerci beraber alısverise cıktıysak illaki o oduyor caktırmadan aldıklarımın yarısından cogunu da o almıs ama neyse

aynı sorun bizdede vardı bende yatak odasına ok dedim babamda dedi ben senin için çabaladım bunu yapcam dedi şu güne kadar hep kendim aldım bişiler ama ailemde çok yanımda olmak istiyor

babam çabaladı kardeşimede banada ev yaptı çağlam bana bir çöp bile almalarına lüzüm yok aslında 3 senedir çalışıyorum die benden hiç destek beklemediler ama maddi manevi bişiler yaptım hayallerimi yaptım onlara karşı şunu alırım bunu dediğim içimden geçen bütün şeleri yaptım en son çeyize geçtim çünkü inan evlilik 27 yaşımda olcak die şartlamıştım canım ben bu kadar erkenden düşünceğmi hiç bilmiyordum ilginç oldu

malesef bende çok zahmetli büyüdüm sürekli hasta oldum sürekli düştüm hep üstüme titrediler kardeşim maşallah benim tam tersim cabbar bir çocuk oldu ama ben kırılgan mızmız biri oldum soğuk su içirmediler bana 2. çocukta tam tersi davrandı bizimkiler

10 liralık alıp onlardan yardım isticeğme deme kuzum en iyi olmanı en iyi şelerle yaşamanı isticekler sana alınıcaklardır güvenmiyormusun diyiceklerdir annem çeyiz alıyorum die ilk sıralar alınıyordu sen neden bize güvenmiyorsun ailen değilmiyiz die inan bak almak isterlerse sakın ola heveslerini kırma çok ama çok mutlu olucaklardır valla babam anneme dio kızımın beyaz eşyalarını herşeyini ben alıcam dio bize kimse destek olmadı kendmz yaptık az öz aldık ama kızıma öle olmucak dio ama ben bütün herşeyi kabul edemem deli gibi para biriktiriyorum sırf kendim başarmak için o yüzden belli şeleri alcaklar heveslerini kırmıycam

kızlar lalezarı bulabilirmiyik acaba ayyy heycan içindeyim konu tabak çanak olunca nevresimleri aştım şirkette herkes kafa buluyo yataktan çıkmıcan die ayyy bu yorum çok güldürüyor beni

gizem evet çok küçük ama onu bile ödeyince bak evlilik çok zor ufuktaa...ne yapıyım zengin biri değil okumuş biride değil beni küçümseyenler oluyordur ama ben ettim ben buldum nediyim durumu biraz daha iyi olsa çok iyiyizde işte durum olmayınca arada bazen bozuluyor ama hayırlısı nediyim mutlu olalımda 45 m2 olsun nediyim şükür ama evlenirsek tabi...

Yağmur seni neden küçümseyeceğiz ki? Sevgilinin maddi olanakları yeterli olmayabilir evet belki okumamışta olabilir ama bunun için kimse kimseyi küçümseyemez. Ne biz seni küçümseriz ne de sevgilini. Ne zenginler var, bir gecede trilyonları batıyor butun itibarları bir gece de sıfırlanıyor. Al sana en guzel ornek Halis Toprak:))) Adam zengindi de noldu bi gecede butun mal varlığı gitti...
diyeceğim o ki ne sen sevgilini küçümse ne de başkasının küçümsemesine izin ver!!!

ben zaten küçümsemiyorum pelincim küçümsesem yanında olmam zorlukları çekmem!! ama dısardan vardır öyle tipler küçümser olur ya nebiliyim insanlık saygı duyarım yani..illa siz küçümsersiniz demedim yani...Allahım herkese hayırlı kazanç nasip etsin.

canım estafurullah kimse kimseyi küçümsemez o nasıl söz öncelikle mutlu olmak önemli valla şu and ayaşadığım ev inan 60 m2 dir babam balkon yaptırdıda genişledi yoksa annemle babama gayette yeterdi canım inşallah evlenirsiniz ve daha iyilerine kavuşursunuz

ben ettim ben buldum yalnış bir söz eğer o kişi senin gerçekten kaderinse böyle bir söz söylenmez hayat çok şey gösteriyor yağmur iyimi kötümü ettiğine karar vermen için çok yol var ama aşkta iyi kötüye karar veremezsin o yüzden maddi şekilde iyi yada kötüyü biçme canım ben inanıyorum hayat burdakilere güzel şeyler getiricek

Anladım canımm, biraz sert cıkısmıs olabilirim yapım gereği fevriyim Sakın yanlış anlama, küçümseme kelimesini görünce üzüldümm.. sen her zaman onun yanında ol yoksa gercekten kaldıramayacak, erkek arkadasın da hassas.. hem bugun solediğine gore o da istio evlenmek yuva kurmak.. ama bazı seyler olmaynca olmuo, hayat ne getirir bilemezsin. Cefa çekmedennn sefa sürülmüoo yağmurummm...

Harfi harfine katılıormmm gizimeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…