http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/467418-kayinpedere-bak-sencok-saskinim.html
kızlar buraya gelin,kıyamet kopuyor içerde....
ben giremiyorumm bu sayfayaaa gıcık olduumm :)
konu sahibi konuyu silmiş sonrada üyeliği iptal edildi heralde..
gerçekten ilginçti :)
oyyy tatlışlar ya ben telaştan 1 gün giremedim kaç sayfa olmış muhabbet aaa :))))
öncelikle ağırlama komitesi üyesi olarakperim_benim hoşgeldin canım okudum geçmiş sayfaları eşyaların süper lüks olcak diye eşinin yanında bir gece daha uyuma lüksünden mahrum etme canım kendini
nagish, sineray,talomer, orchidea,cookie, minnaksultan ( sayı tamamdır umarım :)) hepinize selam kızlarr :)) ben yarın sabah yola çıkıyorum 1 gün boyunca yolda olcamsonrasında pazar gününe kadar aşkımcımla birlikteyim muhtemelen uzun bi süre giremem :))
ben giremiyorumm bu sayfayaaa gıcık olduumm :)
orchi, canım kocamı doyuramıyorum konusunu aradım ama bulamadım :))
dediğin gibi o da kalkmış heralde. tüh kaçırdım ben. özet geçseniz bişey olur mu acaba :)
pek çok insan konu sahibi yemek yapmayı bilmiyor diye dalmıştı konuya,gece 12 civarıydı ben gördüğümde.
meğersem enişte her gece her gece istermiş,hatta bazen günde 2 falan.
aslında arkadaş da çok aman aman şikayetçi değil,sadece 1-2 güncük ara istiyor.
eşini eğer reddederse surat asıyormuş,adet zamanlarında da yine adam zor tutuyormuş.
ben de yorum yaptım,arkadaş hem şikayetçi değil,hem şikayetçi olsa adamın uçkurunu burdan nasıl bağlayalım diye.
millet koptu orda:):)
ahhh ahhhh smileyler olsaydı daha da güzel anlatırdım
ben de burdyım tatlışlarrr:)
sirenay kumbarama 3.75 attım bugün.
ya kızlar mesaj yazma panosunun altındaki smileyleri ben göremiyorum.
Aferin balıma sana kocaman bi alkış demek istiyodum ama smile yok
Şu kocamı doyuramıyorum muhabbetinde bende vardım 53 üye olmuştu biara :)))
evet azimliyim,gerçi ben üni.den beri kumbara sahibiyim. sadece çok büyük paralar biriktirmemiştim,ihtiyaçlarımda harcıyordum,öğreni olunca:)
yarın altın hesap başvurusu yapacağım bi de. düşüş anlarında hemen alım yaparım diye.
konu sahibi konuyu silmiş sonrada üyeliği iptal edildi heralde..
gerçekten ilginçti :)
topic bombaydı yaa:)) pembe dizi tadındaaaa....
inşallahh tatlımmmm :))))evet benim de yarın okul var. eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun,kuş gibi hafif ve eğlenceli geçsin.
idare de kedi gibi uysal olsun inşallahhhhh
pek çok insan konu sahibi yemek yapmayı bilmiyor diye dalmıştı konuya,gece 12 civarıydı ben gördüğümde.
meğersem enişte her gece her gece istermiş,hatta bazen günde 2 falan.
aslında arkadaş da çok aman aman şikayetçi değil,sadece 1-2 güncük ara istiyor.
eşini eğer reddederse surat asıyormuş,adet zamanlarında da yine adam zor tutuyormuş.
ben de yorum yaptım,arkadaş hem şikayetçi değil,hem şikayetçi olsa adamın uçkurunu burdan nasıl bağlayalım diye.
millet koptu orda:):)
ahhh ahhhh smileyler olsaydı daha da güzel anlatırdım
hahahaa :))
şap versin adama ya. ne o öyle :)
Aferin balıma sana kocaman bi alkış demek istiyodum ama smile yok
Şu kocamı doyuramıyorum muhabbetinde bende vardım 53 üye olmuştu biara :)))
burda dedikodu kokusu mu alıyoruummm:))))) höyttt açılın beee:))
ayyy kızlar yaa sevgilim aramış diyo ki biz düğünde nasıl dans edecez? ben bilmiyorum çok,prova yapmamız lazımxDxD
ben de ona düğün müziği olarak düşündüğüm şarkıyı dinlettim falan.
tam uçtuk bizzz
selam kızlaaar nasılsınız
ayaklarıma kara sular indi ama sonunda elbise olayını da hallettik.. tam hayalimdeki gibi olmasada bulduklarımın en iyisiydi diyebilirim
ve tabiki herzamanki cookie sanssızlıgı olmazsa olmazdı!! :)
ilk once 36 bedenini denemiştim ilk girdigim magazada nasılsa daha cok yer bakıcaz diye aklımda dursun geri doneriz dedim benimkine, gun sonunda elimiz boş tekrar aynı magzaya donduk ve gorevli kız 36 bedenini az once sattım su cıkan hanfendiyle kızına dedi..
agar cekimde duruuuuuun o elbise beniiiim diye posetlere yapısasım geldiki sormayın.. içimden o kızla anneye demedigimi bırakmadım
neyseki o arada 38 bedenle geldi kız bide bunu deneyin arada cok fark yok diye.. mutsuz mutsuz kabine girdim, bol geldi bel kısmından ama artık gozum donmustu ne olursaolsun dedim ve hısımla elbiseyi alıp cıktık paket askımın elinde kaldı, paketi yerleştirip yanıma geldi bense o arada coktaaan gozyaslarına bogulmustum
onun karsısında aglamayı sevmem ama artık oyle dolmustumki bu aksilikler yzunden.. agzıma geleni saydım o kadar magaza ve o magazanın icinde onlarca kıyafet icinde benim begendigim elbisenin aynı rengini ve aynı bedenini milisanie once gelip almak zorundalar dimi ve bu sadece benim basıma gelir, ben annemden sanssız dogmusum 3 degil 33. elbiseyide alsak bole olcak falan filan ohoo kimbilir baska neler dedim de hatırlamıyorum
neyseki askım teselli etti.. begenecegin elbiseyi yer yarılsa içine girse bile bulucaz askım sana bulucam haftasonuna kadar uzulme pes etmek yok alıcamız 333. elbisede olsa bulucaz dedi... bole anlarda sizin icin herseyi yapabilecek birinin olması ole guzel kii canım benim yerim ben onu :)
allahtan eve gelip tekrar denedigimde bollugun hiç farkedeilmedini gorduk, ust kısım sunger dolgulu oldugu için belden azcık kalın gostermesi dısında bol geldigi anlasılmıyor bizimkilerde coook begendi benimde içime sindi
valla cok zormus kızlar bu işler.. deli olucam sandım bir ara :S
inş bundan sonrası aksiliksiz gecer..
selam kızlaaar nasılsınız
ayaklarıma kara sular indi ama sonunda elbise olayını da hallettik.. tam hayalimdeki gibi olmasada bulduklarımın en iyisiydi diyebilirim
ve tabiki herzamanki cookie sanssızlıgı olmazsa olmazdı!! :)
ilk once 36 bedenini denemiştim ilk girdigim magazada nasılsa daha cok yer bakıcaz diye aklımda dursun geri doneriz dedim benimkine, gun sonunda elimiz boş tekrar aynı magzaya donduk ve gorevli kız 36 bedenini az once sattım su cıkan hanfendiyle kızına dedi..
agar cekimde duruuuuuun o elbise beniiiim diye posetlere yapısasım geldiki sormayın.. içimden o kızla anneye demedigimi bırakmadım
neyseki o arada 38 bedenle geldi kız bide bunu deneyin arada cok fark yok diye.. mutsuz mutsuz kabine girdim, bol geldi bel kısmından ama artık gozum donmustu ne olursaolsun dedim ve hısımla elbiseyi alıp cıktık paket askımın elinde kaldı, paketi yerleştirip yanıma geldi bense o arada coktaaan gozyaslarına bogulmustum
onun karsısında aglamayı sevmem ama artık oyle dolmustumki bu aksilikler yzunden.. agzıma geleni saydım o kadar magaza ve o magazanın icinde onlarca kıyafet icinde benim begendigim elbisenin aynı rengini ve aynı bedenini milisanie once gelip almak zorundalar dimi ve bu sadece benim basıma gelir, ben annemden sanssız dogmusum 3 degil 33. elbiseyide alsak bole olcak falan filan ohoo kimbilir baska neler dedim de hatırlamıyorum
neyseki askım teselli etti.. begenecegin elbiseyi yer yarılsa içine girse bile bulucaz askım sana bulucam haftasonuna kadar uzulme pes etmek yok alıcamız 333. elbisede olsa bulucaz dedi... bole anlarda sizin icin herseyi yapabilecek birinin olması ole guzel kii canım benim yerim ben onu :)
allahtan eve gelip tekrar denedigimde bollugun hiç farkedeilmedini gorduk, ust kısım sunger dolgulu oldugu için belden azcık kalın gostermesi dısında bol geldigi anlasılmıyor bizimkilerde coook begendi benimde içime sindi
valla cok zormus kızlar bu işler.. deli olucam sandım bir ara :S
inş bundan sonrası aksiliksiz gecer..
nazar bocuğu olsun canım o kadarcık fazlalıkta :) benimde aynıdır gerçi her aksilik beni bulur, hep işlerim tersine gider ama inanıyorum bigün düzüne dönecek herşey :)
sen şöyle saçınla makyajında kolunda kocişinle bi süzül bakalım tüm sıkıntın geçer
insan aradı mı bulamıyor tatlım,hele göyle öpözel günlerde stresten midir nedir,aslında çok da güzel elbiseleri beğenemiyor insan.
ama bak bulmuşsun öyle ya da böyle,hem haftasonuna kadar bakarsınız daha,insan evde bi tane yedek bilince daha rahat bakar ve daha kolay bulur hem.
bu arada çok merak ettim yaa elbiseyi,müsait olunca resmini koy da görelim:)
bi de çok alakasız ama smiley nasıl kullandın ki? sitedeki sorundan dolayı kullanmıyo kimse???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?