pelinim daha güzelleri çıkar
hayatcım valla bakıyorum birşeyler bugün boynerdede tombik tencereleri beğendim akşam evimisterden sipariş vericem minik tencerelerimi
pelinim ben 88 liyim hayatım
Senn ideal gelin yaşında evlenicekksn gizoşm ne güzel:)
ben 90lıyım yaaa( daha genceciğimmm amaa offf sevdiceğin yaşı varrrr, şuan bile beklemekk ızdırapp.. (
aslında 26 27 düşünüyordum canım ben benim annemde 25 te ilk aşkı olan babamla evlenmiş bende 25 yaşımda evlencem kısmetse
ah pelinim 2008 de ben mezun olurken sevdicekte mezun olsaydı o sene evlencektik ki benimki hep der keşke senle mezun olsaydım die ben korkuyorum pelinim halanda korkuyorum
sana gelince 90 lısın vayyy beeee ben 2 sene önce çeyizin ç sini almamıştım hep kendime alıyordum ama çeyiz gibide para biriktirdim benim artım o oldu yoksa 2 sene önce öyle evlenip ev kurmak aklımda değildi 90 lı arkadaşım var kız diyorki tam 24 te senin gibi olucam diyor şimdi üstüme varmayın diyor ki sen erken başladın
seninkinin yaşı 27 felanmıydı canım
Canımm bende öyleydimmm taa ki 9 ay öncesine kadar.. İnsanın ne zaman ve neyle karşılaşıcağı hiç belli olmuoo gerçekten:)
Bendee 2009da mezun oldum canım. 19 yaşında şuan çalıştığım şirkette işe başlamıştım, erken de atıldım hem hayataa hem iş hayatına açıkçası onun da faktörü var:)
İlk 1-1bucuk sene guzel para birikimim olmuştu fakat onu bozmak zorunda kaldımŞimdi annemn yardımlarıyla bişiler biriktrmeye calısıorm malum işin içine çeyiz de girdi, şu 1-2 ay içindee arabamı da alırsamm herşeyn üstesinden gelicem inşallah:)
Gizoşmm evett Evren paşa 27 yaşında.. 85li. Askerliğini hemen yapmış o, 5 senedir de Gümrüktee şeff.
Cnm bnmmm çok tatlısınnnGönül gözüyle sevdiğim arkadaşlarım ben çıkıyorum vakit bulursam nasip olursa uğricam yine inş.
kendinize çoookk ama çok iyi bakın.. Gönlünüzde olan herşey hayal ettiğinizden çok daha güzel olur İNŞALLAH.. Allaha emanet olun
Beni unutmayın... Tamam mı
Öpüldünüzzzz
canım 3 sene bekleyebilir sevdiceğimin ablası 85 li inana daha birisi yok hayatında aceleye hiç gerek yok benim çalıştığım yerde 80 li ve 82 li arkadaşlarım bekar yani düşün hem erkek hem kızlar bekar acelye lüzum yok çok ama çok iyi tanıyın birbirinizi benim babam 32 yaşındamıymış ne evlendiğinde düşün 24 sene önce o yüzden acele yok yavaş yavaş 3 sene var 30 da evlense ne olcak ki
hayatcım ne güzel demişsin gönül gözüyle sevdiğim arkadaşlarım die allah seni mutlu etsin canım benim uğra yine seni seviyorum
Cnm bnmmm çok tatlısınnn
Bizlerde senii seviorzzzz ve de unutulmuosnn kelebeğimmm
Cnm bnm de burda 82li iş arkadaşm bekar, 85li bekar.. Ama hayatlarında kimse yok, olsa evlenecekler zaten:)
Evettt tanımamızz şart gizoşmm, ama inan çok baskı var üzerimde o ve ailesi bi an öncee olsun istiolar ki bence haklılar da.. sonuçta onun gözüyle baktğm zaman bi engeli yok...
30 muuuu
Yazaaaa düğünnn istiolarr be cnm ne 30uuuuu
paşanınn bebekkk isteği desenn ona keza..
ben 2013ten hesapladğm zaman o 28 yaşında oluoo diorm kii sen 31-32 yaşına gelnce bi çocukk yaparm ancak sanaa ona bile karşı cıkıo bi dünya kapıısıoruzz bi de 30 yasında evlencezz desemmmmm huuu huuuuuu:76: Cazz yapıosnn bana derr
ahahaha ifadeler süperdir
ay bilemedim ben onu ki ailesi baskı gösteriyoda senin yaşında daha minik 90 doğumlusun ben senden 2 yaş büyüğüm inan yani korku var evlilikten ki çok iyi tanıdığım biriylede beraberim karakterlerimiz zıt ama sözümüzü asla 2 etmeyiz ağzını açtığında ne diyeceğini bilirim ama korkularım var çünkü ev idare edemem die kendime güvenemiyorum korkuyorum canım valla benim evlik
denilince tek korkum prenses gibi olan hayatımın bitmesi kimse gözümün yaşına bakmaz yemek bekler misafir gelir gelme diyemem ki öyle pelinim off zor vallla
hayırlısı canım hakkımızda
pelinnnnnnnn bi ikimiz 90 lıyız sanırım yaa
çokk özeniorumm size ne güzl çeyiz hazırlığı hepinizde bi bende yok
başlıcam ama en kısa zamanda yaa bende aldıklarımı koycam buraya hıhhhh
3 gün gelmeyince herşey yıgılmış ya kafam şiştiiii çokk yogunumm çoook:18::18:
offf geçsin şu son iki saat yaa :95:
geldim ama kimse konusmuyor şansıma offf bu ara ağrıalrım hiç geçmiyor kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzdenburayada girmiyorum işimde çok yoğun yoruluyorum beynim bedenim yorgun....geçicek ama ne zaman???:26:
ağrılarımdan ağlıyorum durduk yerekendimi neyse ya kızlar beni özleyin sizi sıkmak istemiyorum keyifsizliğimle oondan pek giremiyorum ama aklımdasınız hepinizi seviyorum!
yağmur geçmiş olsun balımm :26:
pelooş kaldı 1 saat...
aaa benimmm smileım varmış ya burdaaaaaaaaaa
aynen bu moddayım ben şu anda
benim paşa bugün erken çıkamadı malesef hala sesi çıkmadı umarım görüşebiliriz :44:
aa nereye gitceksiniz böle aile saadeti şeklinde
yağmur geçmiş olsun balımm :26:
pelooş kaldı 1 saat...
aaa benimmm smileım varmış ya burdaaaaaaaaaa
aynen bu moddayım ben şu anda
Amaaa şimcikkkkk sen niee bole oldnnn beeeee pamuk şekeriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?