İnşallah görüşürsünz balımmm:26:
Valla blmiormm henüz ama bizim buraya sirk geldi paşa tutturdu sirke gidelm diee
sağolun kızlar ya..
pelinim bilmiyorumm bazı şeyleri düşünmem sanırım istem dısı agrı olusturuyor kaslarımda sıkışıyorum sonra ama bir gün gelecek çok mutlu olcuaz ve bütün ağrılrımdan kurtulacağım
düşünmeden olmuyor malesef hele ki yapım gereği takan biriyim bu rahatsızlık ne diye oldu zaten boşa değil
AMA BEN DAHA DA İYİ OLACAĞIMMMMM!
aaa ne güzeeel yerimize de izleyinnn
elbette olcaksın kuzummmm sıkma kendini biliyorum çok zor ama
Boylee soylemenn güzel cnmm, senin ne kadar azimli ve güçlü oldugunu gosterio..sağolun kızlar ya..
pelinim bilmiyorumm bazı şeyleri düşünmem sanırım istem dısı agrı olusturuyor kaslarımda sıkışıyorum sonra ama bir gün gelecek çok mutlu olcuaz ve bütün ağrılrımdan kurtulacağım
düşünmeden olmuyor malesef hele ki yapım gereği takan biriyim bu rahatsızlık ne diye oldu zaten boşa değil
AMA BEN DAHA DA İYİ OLACAĞIMMMMM!
enn son ilkokuldayken gitmiştimm çocuklğma geri dönücemmm kurabiyemmmaaa ne güzeeel yerimize de izleyinnn
elbette olcaksın kuzummmm sıkma kendini biliyorum çok zor ama
DİMİ ÇOK SAĞOL CANIM
Pelinim bende gitmek isterim nereden bakıcam istanbulda var mı die?aşkımla gitmek isterim ama tv ye çıkıyor gidemeyiz ya birimiri görür uffffffffffffffff
Canımm bende Emsann aldım tabii denemediğim için kalitesni bilemiorm ama uznn bi müddet garanti verdiler, sıkıntı yaşamıcağmı umuyorm..Kızlaaar selam. nasılsınız?
dün çok üzücü bir şey yaşadım bulaşık makineme bulaşıkları doldurmuştum yemek takımımdan 4 tane tabak kırılmış yıkama bittiğinde. takımım bozuldu
bugün yenı yemek takımı bakayım dedim. sizin çeyizde ki markalar neler?
benim kırılan takımım karacaydı hiç memnun değildim.
ben kütahyanın lalezarına hayranım su ara gidip görmedim tabi netten gordugum kadarıylaaa gecmiş olsun karolina...
kızlar mesai bitti ben kaçıore...
aşkımdan hala haber yok umarım bulusabiliriz :2:
ben kütahyanın lalezarına hayranım su ara gidip görmedim tabi netten gordugum kadarıylaaa gecmiş olsun karolina...
kızlar mesai bitti ben kaçıore...
aşkımdan hala haber yok umarım bulusabiliriz :2:
Canımm bende Emsann aldım tabii denemediğim için kalitesni bilemiorm ama uznn bi müddet garanti verdiler, sıkıntı yaşamıcağmı umuyorm..
Günlük yemek takımı henüz almadım, kaliteli bişilerr alalımki sorun yaşamayalım değil miii tatlım.
Hoş, Karaca da kaliteli gözüküo ama neden ole oldu acabaaa:26:
bebekleriim geldim ben istanbulaaa daha iyiiim dahada iyi olcaam inşşş
sözlerini anlamasam da
pelinciiim aşağıda görüyorum seniii napıyosun bakalım nasılsın :)
Nuraymmm yaaa şarkının byüsündennn ve konuya cvp yazarken yazmıssınn yeni farkettm afedersnn balımm
İyiyimmm tatlımm bnmm aşkımlaaa ve görümcemlee sirke gittik ordann geldm
Şarkıyı bikaç kez daha dinliyimm diee pc yi açıyım dedim topiğe uğramadan geçemedimm, bu şarkıyı daa herkes dinlesn istedmm
Senn nasılsınnn bitanemmm? Herşey yoluna girmeye başladı mıı? :26:
oy çağlacık üzülme ..2 saatcik de olsa gördüm aşkıımııı
bir de yarınımız var kızlar sonra aşkım sefere gidiyo ve martın sonuna kadar yokkkk... koca bir ay onsuz geçecek
evet canım yoluna girmeye devam ediyo işte..
ben hiç gitmedim sirke. nasıldı :)
şarkıyıda iyiki paylaştın 5 kez dinledim :)
oy çağlacık üzülme ..
yaa ya ben de üzülüyorum işte ben bir aydan fazladır göremiyorum . aah ah kader ayırdın bizi
aynennn ne kadermiş yaa
gemilerde talim vaar bahriyeli yarim vaarr
o da gitti sefere ne talihsiz başım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?