Allahım ilk denememde yakaladığım smiley beni benden aldı :) şanslımıyım ne
:birikiüç: yapınca gelin damat oluyo :123:
Allahım ilk denememde yakaladığım smiley beni benden aldı :) şanslımıyım ne
:birikiüç: yapınca gelin damat oluyo :123:
woouuuw sansa bak yaaa
bu sen hepmzden once evlenceksin demek oluyo diomusum
hmmm
bakalım ne denk gelcek
site birazdaha duzelmesse smiley falı diye bişey cıkartırsak yakında sasmayın
smiley falı güzel iş :))))
evet hepinizden önce gelin olcam yihohaha :))))))
benim canımcım kk arkadaşlarım ben yatıyorumm :) sabah erkenden yola çıkıyoruz 1 koca gün yolda geçecek ve 1 hafta kadar nete girmem fazla aşkımla birlikteyken :) hepinizi kocaman öpüyorumm çook sayfa biriktirmeyin gelince zor olmasın okuması :))))) son keeezz :123:
benim canımcım kk arkadaşlarım ben yatıyorumm :) sabah erkenden yola çıkıyoruz 1 koca gün yolda geçecek ve 1 hafta kadar nete girmem fazla aşkımla birlikteyken :) hepinizi kocaman öpüyorumm çook sayfa biriktirmeyin gelince zor olmasın okuması :))))) son keeezz :123:
İyi geceler kızlarbuneymiş böyle
2013 Yılında evlenecek bütün çiftlere şimdiden hayırlı olsun alh bi yastıkta kocatsın.
Darısı bekarlara.. :)
Allah rahatlık versin,ben de uykuya geçicem,sabah okul var malum.
Sen de aşkınla mutlu mesut zaman geçir,her dakikayı değerlendir olur mu?
Haydi bakalım,iyi geceler.....
ayy ayy ne guzeeel bol bol eglenin kocişlee
iyi yolculuklar canımmm
iyi geceler sineraycımm
tesekkur ederiz
sen de mi 2013 gelinisin :)
asılsın tatlım
ayyy kızlar yaa sevgilim aramış diyo ki biz düğünde nasıl dans edecez? ben bilmiyorum çok,prova yapmamız lazımxDxD
ben de ona düğün müziği olarak düşündüğüm şarkıyı dinlettim falan.
tam uçtuk bizzz
selam kızlaaar nasılsınız
ayaklarıma kara sular indi ama sonunda elbise olayını da hallettik.. tam hayalimdeki gibi olmasada bulduklarımın en iyisiydi diyebilirim
ve tabiki herzamanki cookie sanssızlıgı olmazsa olmazdı!! :)
ilk once 36 bedenini denemiştim ilk girdigim magazada nasılsa daha cok yer bakıcaz diye aklımda dursun geri doneriz dedim benimkine, gun sonunda elimiz boş tekrar aynı magzaya donduk ve gorevli kız 36 bedenini az once sattım su cıkan hanfendiyle kızına dedi..
agar cekimde duruuuuuun o elbise beniiiim diye posetlere yapısasım geldiki sormayın.. içimden o kızla anneye demedigimi bırakmadım
neyseki o arada 38 bedenle geldi kız bide bunu deneyin arada cok fark yok diye.. mutsuz mutsuz kabine girdim, bol geldi bel kısmından ama artık gozum donmustu ne olursaolsun dedim ve hısımla elbiseyi alıp cıktık paket askımın elinde kaldı, paketi yerleştirip yanıma geldi bense o arada coktaaan gozyaslarına bogulmustum
onun karsısında aglamayı sevmem ama artık oyle dolmustumki bu aksilikler yzunden.. agzıma geleni saydım o kadar magaza ve o magazanın icinde onlarca kıyafet icinde benim begendigim elbisenin aynı rengini ve aynı bedenini milisanie once gelip almak zorundalar dimi ve bu sadece benim basıma gelir, ben annemden sanssız dogmusum 3 degil 33. elbiseyide alsak bole olcak falan filan ohoo kimbilir baska neler dedim de hatırlamıyorum
neyseki askım teselli etti.. begenecegin elbiseyi yer yarılsa içine girse bile bulucaz askım sana bulucam haftasonuna kadar uzulme pes etmek yok alıcamız 333. elbisede olsa bulucaz dedi... bole anlarda sizin icin herseyi yapabilecek birinin olması ole guzel kii canım benim yerim ben onu :)
allahtan eve gelip tekrar denedigimde bollugun hiç farkedeilmedini gorduk, ust kısım sunger dolgulu oldugu için belden azcık kalın gostermesi dısında bol geldigi anlasılmıyor bizimkilerde coook begendi benimde içime sindi
valla cok zormus kızlar bu işler.. deli olucam sandım bir ara :S
inş bundan sonrası aksiliksiz gecer..
günaydın millettt, topicde kimsecikler yook herkes kocişlerin yanına kacmıs
telomercimm balımmm dualarım seninle inşallah hayallerine kavusursun canım arkadasım benim
sineray yalnız degilsin tatlımmm bende bugun evde yalnız pinekliyorum askım işe basladı tatil bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?