'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnnn gelincikkklerimmmmmm

2 saatcik de olsa gördüm aşkıımııı

bir de yarınımız var kızlar sonra aşkım sefere gidiyo ve martın sonuna kadar yokkkk... koca bir ay onsuz geçecek
Canımmm görüşebilmenze çok sevindimmmm ama sefere gidiooo olmasına da çok üzüldümmm(
Şimdidenn allah kavuştursun hayırlısıyla gdip dönsün inşallah..
Yurtdışına mı gidiceklerrr ballı cevizliii kurabiyemmm?

evet canım yoluna girmeye devam ediyo işte..
ben hiç gitmedim sirke. nasıldı :)
şarkıyıda iyiki paylaştın 5 kez dinledim :)
Herşeyinn yoluna girio olması cok guzell Nurayımm, hep iyi oln inşallah
Sirkk güzeldii yaaaa ben çocukken gitmiştm en sonn şmdi bi daha gidinceee bi tuhaff oldmm
Bii deee paşamızz dedikiii bi daha evlenince gelirizzz bu günleri anarız dedii
Amcamlar falan da ordaydılarr zaten gördülerr biziii

Evetttt kuzucummm o da Ana Gabriel ve Julio Iglesias'ın düetine bayılmış olduğumm parçaaaa, bi diğerr hayranı daaa Gizzzcimmmm:)

Historia De Un Amor

Günaydın gelincikler
Pelinim bak biri gördü işte gördünmüüüüü birde bana kameraa yüzünden saçmalama diyordun ya zoom yaptığında biri beni görse:18:

günaydınlarrrrr
akşamm aşkımmm bize geldi geçmiş olsunaaa
babamda yollamadı çok kar yagıyodu kal bizde dedi anaaaaammmm içim gittti o an
aşkımlaa aynı çatı altındaydık benim odamda benim yatagımda yattı amaaa benn ondan ayrı:18:
bütün gece msjlastık ya okadar yakınkenn bi okadar uzaktıkk birbirimize halaa bizde ben kalkıp işe geldimm
oyhhhhh :18::18:

günaydın
oooooh nasıl bir güzel duygudur sibel o bile yeter yaaa aynı çatı altında ve yatana kadar uzaktanda olsa yanındaydı en fazla 1 metredir yani yaa

günaydın
oooooh nasıl bir güzel duygudur sibel o bile yeter yaaa aynı çatı altında ve yatana kadar uzaktanda olsa yanındaydı en fazla 1 metredir yani yaa

aynennn canımm yaa keşkee hergün kalsaaa ilk defa kaldı normalde babam karşıdır yani sevmez böyle şeyleri

aynennn canımm yaa keşkee hergün kalsaaa ilk defa kaldı normalde babam karşıdır yani sevmez böyle şeyleri

benimkide eminim hiç sevmez hatta yakınımdan geçirmicek tek bizi görüştürmez gibi duruyor biraz geri görüşlü böle konularda ama bakalım...benim dısarı cıkmamı istemeyen çalışsam bile geç toplantıdan çıksam yada yemege gitsek burnumuzdan getiren babam asla izin vermez belkide bu güzel günlerim benim aşkımla gerçi şimdide annem karısıyor...oof aklıma geldiler yine neyse
canm çok sevindim adına ya o bile yeter ne güzel

Günaydın gelincikler
Pelinim bak biri gördü işte gördünmüüüüü birde bana kameraa yüzünden saçmalama diyordun ya zoom yaptığında biri beni görse:18:
Cnmmm bnm sadecee gördüğümm amcam:)
Kimbilirr başka kimlerr gördü, çıkar kokusu yakında.. pekkk bilmeyenn yok zaten yaa

Ayyyyy cnmm ne güzelll olmş
İnsan duramazz yaaa olee olması da kötü

sadece amcamm mı o kimki dimi canım
hadi bakalım...

Cnm bnm ailemm ölee sıkan insanlar değil, anne tarafmda baba tarafmda özgürlüğü sever..
Ki yanımda görümcemde vardı amcama arkadaşlarım diee tanıttım, toka falan yaptılar. Eğer ki yalan söylemeye kalksam 1 sene 2 sene sonra adam dicekk düğündee e hani bu böleydii..
O yüzdennn yalanlaa kötü intiba uyandırmak istemiorm:)
neyse o:)
O görür amann şu görür dedikodumu yapar die de kendmi sevgilimle gezmekten alıkoycak değilim yaa, gencizz bizz herşeyy olucak tabiiki.. :)

anladım canm ben bu kadar rahat olamıyorum işte buda aileden kaynaklanıyor....

hayır canım yurtiçindeler ama karaya bir ay sonra ayak basıcak benim paşam

bugünde kayınvalidemler çağırıyo akşama, keşke gitmesek iptal olsa hiç modumda değilim

oooo pelinim dün sirkte eğlenmiş koca maşallah

çağlacım geçicek canım kavuşcakınız

çağla bu arada lalezar modeli ile ilgili bir arkadaş benden tavsiye istemiş hiç bilmeden topikime bir bak istersen birkaç linkte paylaşmışlar canım

yağmur yağmasa gidicektim valla bu takım için via porta bugün ama yağmur yağıyor iptal oldu ancak aşkım donunce gideriz...

baktım şimdi gizoş yaa resimde görünce ben bu takıma aşık oluyorum resmen her seferinde ama fiyatları gördün mü

bu kadar ucuz olması kafamı karıştırıyo bir tek boyle bir takımı bu fiyata nasıl veriyorlar

çok çok benzerleri bernardoda en aşağı 800

nurayımm hoşgeldin balım

hoşbulduk çağloşum
senin çeyiz topiğindeki herşeye bayılmakla birlikte anahtarlığını nerden aldığını sormak istiyorum. biri daha yazmış gerçi ama daha görmedin sanırım .. netten baktım ama toptancıda satılıyo bi tek :)
hepsiburada.com da da satılıyo ama seninki daha güzelll

aa görmemişim yeni bişey almadıkça unutuyorum topiği ben yaa

teşekkür ederim tatlımm

markafoniden aldım canım arada bir oraya geliyo o trendyola da geliyomuş markası aklımda değil aynı markadan magnet alıcaktım alamadım ben de birdaha kampanya gelmesini bekliyorum seni haberdar ederim kuzummm gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…