Canımmm görüşebilmenze çok sevindimmmm ama sefere gidiooo olmasına da çok üzüldümmm2 saatcik de olsa gördüm aşkıımııı
bir de yarınımız var kızlar sonra aşkım sefere gidiyo ve martın sonuna kadar yokkkk... koca bir ay onsuz geçecek
Herşeyinn yoluna girio olması cok guzell Nurayımm, hep iyi oln inşallahevet canım yoluna girmeye devam ediyo işte..
ben hiç gitmedim sirke. nasıldı :)
şarkıyıda iyiki paylaştın 5 kez dinledim :)
çoookkk özledim ben de onurumu seni çok iyi anlıyorum.. daha şimdiden özlem sarmıştır seni.
pelincik paylaşmıştı:
"Ya no estas mas a mi lado corazon,
Ve artık yanımda değilsin aşkım,
Y en el alma solo tengo soledad,
Ve ruhumda sadece yalnızlık var."
günaydınlarrrrr
akşamm aşkımmm bize geldi geçmiş olsunaaa
babamda yollamadı çok kar yagıyodu kal bizde dedi anaaaaammmm içim gittti o an
aşkımlaa aynı çatı altındaydık benim odamda benim yatagımda yattı amaaa benn ondan ayrı:18:
bütün gece msjlastık ya okadar yakınkenn bi okadar uzaktıkk birbirimize halaa bizde ben kalkıp işe geldimm
oyhhhhh :18::18:
günaydın
oooooh nasıl bir güzel duygudur sibel o bile yeter yaaa aynı çatı altında ve yatana kadar uzaktanda olsa yanındaydı en fazla 1 metredir yani yaa
aynennn canımm yaa keşkee hergün kalsaaa ilk defa kaldı normalde babam karşıdır yani sevmez böyle şeyleri
Cnmmm bnm sadecee gördüğümm amcam:)Günaydın gelincikler
Pelinim bak biri gördü işte gördünmüüüüü birde bana kameraa yüzünden saçmalama diyordun ya zoom yaptığında biri beni görse:18:
günaydınlarrrrr
akşamm aşkımmm bize geldi geçmiş olsunaaa
babamda yollamadı çok kar yagıyodu kal bizde dedi anaaaaammmm içim gittti o an
aşkımlaa aynı çatı altındaydık benim odamda benim yatagımda yattı amaaa benn ondan ayrı:18:
bütün gece msjlastık ya okadar yakınkenn bi okadar uzaktıkk birbirimize halaa bizde ben kalkıp işe geldimm
oyhhhhh :18::18:
Cnmmm bnm sadecee gördüğümm amcam:)
Kimbilirr başka kimlerr gördü, çıkar kokusu yakında.. pekkk bilmeyenn yok zaten yaa
Ayyyyy cnmm ne güzelll olmş
İnsan duramazz yaaa olee olması da kötü
sadece amcamm mı o kimki dimi canım
hadi bakalım...
Cnm bnm ailemm ölee sıkan insanlar değil, anne tarafmda baba tarafmda özgürlüğü sever..
Ki yanımda görümcemde vardı amcama arkadaşlarım diee tanıttım, toka falan yaptılar. Eğer ki yalan söylemeye kalksam 1 sene 2 sene sonra adam dicekk düğündee e hani bu böleydii..
O yüzdennn yalanlaa kötü intiba uyandırmak istemiorm:)
neyse o:)
O görür amann şu görür dedikodumu yapar die de kendmi sevgilimle gezmekten alıkoycak değilim yaa, gencizz bizz herşeyy olucak tabiiki.. :)
anladım canm ben bu kadar rahat olamıyorum işte buda aileden kaynaklanıyor....
Aslındaa İstanbul gibi bi yerde haylii haylii rahatt olman lazım ama:26: Evettt cnm aileden kaynaklanıoo..
Günaydınnnn gelincikkklerimmmmmm
Canımmm görüşebilmenze çok sevindimmmm ama sefere gidiooo olmasına da çok üzüldümmm(
Şimdidenn allah kavuştursun hayırlısıyla gdip dönsün inşallah..
Yurtdışına mı gidiceklerrr ballı cevizliii kurabiyemmm?
yok ya değilim malesef...kader..
hayır canım yurtiçindeler ama karaya bir ay sonra ayak basıcak benim paşam
bugünde kayınvalidemler çağırıyo akşama, keşke gitmesek iptal olsa hiç modumda değilim
oooo pelinim dün sirkte eğlenmiş koca maşallah
çağlacım geçicek canım kavuşcakınız
çağla bu arada lalezar modeli ile ilgili bir arkadaş benden tavsiye istemiş hiç bilmeden topikime bir bak istersen birkaç linkte paylaşmışlar canım
hoşbulduk çağloşum
senin çeyiz topiğindeki herşeye bayılmakla birlikte anahtarlığını nerden aldığını sormak istiyorum. biri daha yazmış gerçi ama daha görmedin sanırım .. netten baktım ama toptancıda satılıyo bi tek :)
hepsiburada.com da da satılıyo ama seninki daha güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?