'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oooyy çok teşekkür ederiiimm .. ben de takip ediyorum o siteleri arada. görürsem senden önce ben de sana haber veririm tatlım.
geçen çeyizim için nar seti aldım markafoniden. bereket simgesi ya :) daha gelmedi ama ..

oooyy çok teşekkür ederiiimm .. ben de takip ediyorum o siteleri arada. görürsem senden önce ben de sana haber veririm tatlım.
geçen çeyizim için nar seti aldım markafoniden. bereket simgesi ya :) daha gelmedi ama ..

yuppii tamamm haber ver bana da yaşasınnn gizoş da haber vericek eğer görürse sanırım artık kaçırmam imkansızzz

dört koldan saldıralım

ayy yerimmm ne düşünceli bişey almışsın çeyizine balım yaa güle güle kullan bereketli bereketli olsun evin inşallahhh

siz nerde oturcaktınız kuzum evlenincee

istanbulda oturucaz canım. semt olarak belli değil tabi iş yerlerimize göre karar vericez artık.. onur paşanın ailesi pendikte oturuyor. ben de 18 yaşına kadar avcılar/bahçelievler/fatih taraflarında oturdum.. o anadolu yakasını istiyor ben avrupa :) bakalım artık hayırlısı..

ne güzeeeel sen de buraya geliyosun yaniii ay bir an önce gelsin 2013 yaaaa

nurayım hoşgeldin canm
ben onlardan markafoni de görmüştüm cnm..
yağmurum hoşbulduk
evet markafonide falan görürsen tekrar haberini bekliyoruz kuşum :)
sen nasılsın napıyosun

ne güzeeeel sen de buraya geliyosun yaniii ay bir an önce gelsin 2013 yaaaa
eveeet gelsin 2013 gelsiiiin !

günaydıın canlarrııımm
günaydın minnak sultanım.
hoşgeldin. nasılsın

yağmurum hoşbulduk
evet markafonide falan görürsen tekrar haberini bekliyoruz kuşum :)
sen nasılsın napıyosun

eveeet gelsin 2013 gelsiiiin !

günaydın minnak sultanım.
hoşgeldin. nasılsın

gunaaayydınnnn nurayy sultaannııımmmm ıyım cok sukur sen nasısııın bakiiimmm

günaydın pastaaaaammm tickerına bakıyorum veee yılları bırakıp aylara geçmene az kaldığını görüyorummm

anaaaaauuummmm heycan bastı bak gene pastaaaammm ege boyu evleriiineee aşıkk olduuuum ben yaaaaa ama teeeeeeeee sancaktepedeee ((

evet cok guzel o evler yaaa!

benim evlenince oturcagım yere yakın sancaktepe bu evler neresinde bilmiyorum ama... oraya gelirsen bana komsu olursun pastam

ben de iyiyim nazım. nolsun işte aynı hep :)

canıım benııımm iyi ol hep güzel yüzllüümmmm

evet cok guzel o evler yaaa!

benim evlenince oturcagım yere yakın sancaktepe bu evler neresinde bilmiyorum ama... oraya gelirsen bana komsu olursun pastam

cook zoor pastaam yaa ben avrupa yakasında calısıcam cunkuu ızdırap olur banaaa artık bol bol para kazanalımda egeden yazlık alalım

canıım benııımm iyi ol hep güzel yüzllüümmmm

cook zoor pastaam yaa ben avrupa yakasında calısıcam cunkuu ızdırap olur banaaa artık bol bol para kazanalımda egeden yazlık alalım

bende karşıda çalışıyorum tatlım ve her sabah diğer yakaya geçiyorum

okulumda ordaydı hatta işyerimden bile uzaktı 5 sene gittim geldim bir zaman sonra alısıyorsun ama zorlugu var tabi

selam 2013 fıstıkları nasılsınız bakalım????

bugün cumartesi ve ben yine çalışıyorum.

iyiyiz canım seeen??? kolay gelsin valla haftasonu calısmak cok can sıkıcı olabiliyor:26:

orkide canım günaydın umarım herşey yolundadır

nazım selamlar olsun :)))))

çağlacım lalezarı aslında tekzende yada kütahya porselende sorabilirsin ben bir kütaya poselen uğruyupta bakayım kütahyadaki lalezar emsallerine göre ucuz çünkü kalın porselen olabilir şu anda açelyada bile gözüme güzel gözüküyor ama iki tane beyaz takım alamıcam bernardodakiler isim yaptığı için pahalı bide canım artık herkes bernardodan alıyor ama benm yakın zamanda evlenen arkadaşlarım hatta 3 sene önce herşeyini kütahyadan ucuza mal eden arkadaşım çok memnun ki bernardodan alcak durumlarıda vardı onların ama kütahyayı tercih ettiler annemdede güral ve kütahya var ve çok memnun canım ay bilemedim ki ben şimdi birtane cicili bicili bir tanede beyaz günlük alcam ana yemek takımıma henüz kararda veremedim

anladım canım benimde görmem lazım

alırsam misafr için alıcam günlük için bu kadar sade düşünmüyorum inşallah gördüğümde de beğenirim sen de bulursan bana izlenimlerini aktarırsın

ay yerim seni. sen de hep iyi ol bebeğimm

iyiyiz canım
sen de iyisin inşallah..
kolay gelsin

ammiin bebeğiiimm beniiimm

selam 2013 fıstıkları nasılsınız bakalım????

bugün cumartesi ve ben yine çalışıyorum.

kolayy gelsiin orkiiidee cok sukur ıyııızz sen nasılsııınn?

ben dayanamam pastam kendımı tanıyoruum benım kurbiştee öylee yollarda kalırız bız kesiin

Gizemciiim nasılsın canııımm?

selam kızlaaarrrrrr uzun zamandır girmiyordum foruma yeni topicler açılmış yeni gördüm yaaaaaaaa geride kalmışım çookkk

aa burcu sen de asker yareniydin sanırım dimiiii? havacı mıydı sevdiceğin öle hatırlıyorum

hoşgeldin yeni topiğimize

ben aşkımı yolladım bu sabah sefere... martın son haftası gelecek... geçmez artık bana zaman

annişle kuaför sefası yapmaya gidicez birazdan sonra da çeyizcik bakıcaz, anne kız vakit geçirememiştik ne zamandır madem aşkım yok anneciğimle gezicem ben de

akşama görüşürüz fıstıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…