aa görmemişim yeni bişey almadıkça unutuyorum topiği ben yaa
teşekkür ederim tatlımm
markafoniden aldım canım arada bir oraya geliyo o trendyola da geliyomuş markası aklımda değil aynı markadan magnet alıcaktım alamadım ben de birdaha kampanya gelmesini bekliyorum seni haberdar ederim kuzummm gelince
oooyy çok teşekkür ederiiimm .. ben de takip ediyorum o siteleri arada. görürsem senden önce ben de sana haber veririm tatlım.
geçen çeyizim için nar seti aldım markafoniden. bereket simgesi ya :) daha gelmedi ama ..
yuppii tamamm haber ver bana da yaşasınnngizoş da haber vericek eğer görürse sanırım artık kaçırmam imkansızzz
dört koldan saldıralım
ayy yerimmm ne düşünceli bişey almışsın çeyizine balım yaagüle güle kullan bereketli bereketli olsun evin inşallahhh
siz nerde oturcaktınız kuzum evlenincee
istanbulda oturucaz canım. semt olarak belli değil tabi iş yerlerimize göre karar vericez artık.. onur paşanın ailesi pendikte oturuyor. ben de 18 yaşına kadar avcılar/bahçelievler/fatih taraflarında oturdum.. o anadolu yakasını istiyor ben avrupa :) bakalım artık hayırlısı..
günaydıın canlarrııımm
yağmurum hoşbulduknurayım hoşgeldin canm
ben onlardan markafoni de görmüştüm cnm..
eveeet gelsin 2013 gelsiiiin !ne güzeeeel sen de buraya geliyosun yaniiiay bir an önce gelsin 2013 yaaaa
günaydın minnak sultanım.günaydıın canlarrııımm
yağmurum hoşbulduk
evet markafonide falan görürsen tekrar haberini bekliyoruz kuşum :)
sen nasılsın napıyosun
eveeet gelsin 2013 gelsiiiin !
günaydın minnak sultanım.
hoşgeldin. nasılsın
günaydın pastaaaaammm tickerına bakıyorum veee yılları bırakıp aylara geçmene az kaldığını görüyorummm
gunaaayydınnnn nurayy sultaannııımmmmıyım cok sukur sen nasısııın bakiiimmm
anaaaaauuummmm heycan bastı bak gene pastaaaammmege boyu evleriiineee aşıkk olduuuum ben yaaaaa ama teeeeeeeee sancaktepedeee ((
ben de iyiyim nazım. nolsun işte aynı hep :)
evet cok guzel o evler yaaa!
benim evlenince oturcagım yere yakın sancaktepe bu evler neresinde bilmiyorum ama... oraya gelirsen bana komsu olursun pastam
canıım benııımm iyi ol hep güzel yüzllüümmmm
cook zoor pastaam yaa ben avrupa yakasında calısıcam cunkuu ızdırap olur banaaaartık bol bol para kazanalımda egeden yazlık alalım
selam 2013 fıstıkları nasılsınız bakalım????
bugün cumartesi ve ben yine çalışıyorum.
orkide canım günaydın umarım herşey yolundadır
nazım selamlar olsun :)))))
çağlacım lalezarı aslında tekzende yada kütahya porselende sorabilirsin ben bir kütaya poselen uğruyupta bakayım kütahyadaki lalezar emsallerine göre ucuz çünkü kalın porselen olabilir şu anda açelyada bile gözüme güzel gözüküyor ama iki tane beyaz takım alamıcam bernardodakiler isim yaptığı için pahalı bide canım artık herkes bernardodan alıyor ama benm yakın zamanda evlenen arkadaşlarım hatta 3 sene önce herşeyini kütahyadan ucuza mal eden arkadaşım çok memnun ki bernardodan alcak durumlarıda vardı onların ama kütahyayı tercih ettiler annemdede güral ve kütahya var ve çok memnun canım ay bilemedim ki ben şimdi birtane cicili bicili bir tanede beyaz günlük alcam ana yemek takımıma henüz kararda veremedim
ay yerim seni. sen de hep iyi ol bebeğimm
canıım benııımm iyi ol hep güzel yüzllüümmmm
iyiyiz canımselam 2013 fıstıkları nasılsınız bakalım????
ay yerim seni. sen de hep iyi ol bebeğimm
iyiyiz canım
sen de iyisin inşallah..
kolay gelsin
selam 2013 fıstıkları nasılsınız bakalım????
bende karşıda çalışıyorum tatlım ve her sabah diğer yakaya geçiyorum
okulumda ordaydı hatta işyerimden bile uzaktı 5 sene gittim geldim bir zaman sonra alısıyorsunama zorlugu var tabi
iyiyiz canım seeen??? kolay gelsin valla haftasonu calısmak cok can sıkıcı olabiliyor:26:
selam kızlaaarrrrrruzun zamandır girmiyordum foruma yeni topicler açılmış yeni gördüm yaaaaaaaa geride kalmışım çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?