'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbulduk tatlım haber vermeden kaçmışsınız sizi gidi gidi
asker yareniyim ama şu denetlemeler mahvetti bizi sen anlarsın beni evde çikolata kalmadı stresten yaaaaaaaaa delirmeden kavuşsam keşke sevdiceğime

bennn ilk defa görüyorummm seniii :26: evett yeni topiğee taşındıkk

ilk defa görmen normal canımcım diğer topicte biraz göründüm kaçtım :) bidaha giremedim ama buraya müdavim olmaya kararlıyım biraz geç kaldım ama olsun zararın neresinden dönsek kardır

ohhh çağlaammm benimm yerimedee gezz 1 metree kar var kapıdan çıkamıyorum evde kaldım bende bu pazar hala kar yağıyo saten
iyi gezmelerr canımmmm

ilk defa görmen normal canımcım diğer topicte biraz göründüm kaçtım :) bidaha giremedim ama buraya müdavim olmaya kararlıyım biraz geç kaldım ama olsun zararın neresinden dönsek kardır

hoşgeldinn ozaman canımmm seninkidemi asker demek burası gerçekten asker eşleri topiğine döncekk
seninki neci canım hava ,kara ,deniz

Ben de araniza yeni katilanlardanim. Allah nasip ederse ve sevgili nisanlimin okulu bitirse 2013 gelinlerindenim insallah. Sehir degistrcegim icin korkularim olsa da yare kavusmak da hos :)

Son düzenleme:
Ben de araniza yeni katilanlardanim. Allah nasip ederse ve sevgili nisanlimin okulu bitirse 2013 gelinlerindenim insallah. Sehir degistrcegim icin korkularim olsa da yare kavusmak da hos :)

bende şehir değiştireceğim ama ben mutluyum :) çünkü hep evleneceğim yer iki tarafın ailesindende uzak olsun istemişimdir Allah gönlüme göre verdi. sen nerden nereye gideceksin canım

ah canım anlamaz mıyım... ama biz daha çok seyir ve seferlerden çekiyoruz aah aah bende kendimi abur cubura verdim

sibeliiiiimmmmm minnoşuuumm senin yerine de gezdim kuzummm aslında bakcamız yerlere de pek bakamadık zaman kalmadı

kuaförden 4 saatte cıkabildik cunku annişin röflesi benimki falan çıkamadık gitti ama yine de kendime cicişler aldımmm çeyizcik topiğime eklicem çekp

kızlar günaydın selamlar nasılsınızız

çağlacım cicilerini gördüm çok çok güzelller canım güle güle kullan sabah sabah anahtarlığını aldığım markaya bakıyorum dikiş kutusu alcağdım ama yok canım kampanya olsada alsak

kızlar bu arada almanyanın tchibo sitesine bu ciciler eklenmiş emini burdan beğenenler olacaktır

http://www.tchibo.de/Backen-t400005934.html

Son düzenleme:
Günaydınnnn gizoşmm yağmurum ve diğerr tüm gelinciklerimmm

Son düzenleme:
Ne uydun canım englısh homeda

weeding set varyaaaaaaa 650 tl olan geçen gün yok satmış ilk önce yarı fiyata sonrada 220 ye galiba
kadın dedıkı merkeze gönderilen satılmayanları bile istedik yatagın üstündekini bile çıkardık verdik dedi üretimi bitmiş artık diye öle indirmişler nası üüldüm aşkımın kollarına atıcaktım kendimi ya kadın elimi tuttu üzülme canm başka gelir ben sana veririm başka model elbet beğendirirm sana ben seneye kadar dio

ahahahaha koptum yeminlen amanya daha iyileri bulunur bencede 220 yi geçen hafta sakaryadan bir arkadaş demişti ben metro cityde gördüm ama sanki sen nerden baktın ki kalmamış, canım ben öğlen jumboya gidicem orayada uğrayayım o vakit naısl kalmamış nasıl merkezden getirmişler heryerde görüyorum ayy alsam nasıl taşıcam eve oda var

gelin home bak diyicem canım ordada güzel şeler vbar

gizzzzem banada al çek kartla ben sana öderim
ya neyse sen bugün bi bakta canım haber ver ona göre karar veriyim ay heyecan yaptım ben yakından görmedim ya nebiliyim...ben starcity mağazında baktım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…