- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
aa burcu sen de asker yareniydin sanırım dimiiii? havacı mıydı sevdiceğin öle hatırlıyorum
hoşgeldin yeni topiğimize
ben aşkımı yolladım bu sabah sefere... martın son haftası gelecek... geçmez artık bana zaman
annişle kuaför sefası yapmaya gidicez birazdan sonra da çeyizcik bakıcaz, anne kız vakit geçirememiştik ne zamandır madem aşkım yok anneciğimle gezicem ben de
akşama görüşürüz fıstıklarım
bennn ilk defa görüyorummm seniii :26: evett yeni topiğee taşındıkk
aa burcu sen de asker yareniydin sanırım dimiiii? havacı mıydı sevdiceğin öle hatırlıyorum
hoşgeldin yeni topiğimize
ben aşkımı yolladım bu sabah sefere... martın son haftası gelecek... geçmez artık bana zaman
annişle kuaför sefası yapmaya gidicez birazdan sonra da çeyizcik bakıcaz, anne kız vakit geçirememiştik ne zamandır madem aşkım yok anneciğimle gezicem ben de
akşama görüşürüz fıstıklarım
ilk defa görmen normal canımcım diğer topicte biraz göründüm kaçtım :) bidaha giremedim ama buraya müdavim olmaya kararlıyım biraz geç kaldım ama olsun zararın neresinden dönsek kardır
burcu ve bendeuyeolcam merhaba hoşgeldiniz
Ben de araniza yeni katilanlardanim. Allah nasip ederse ve sevgili nisanlimin okulu bitirse 2013 gelinlerindenim insallah. Sehir degistrcegim icin korkularim olsa da yare kavusmak da hos :)
hoşbulduk tatlım haber vermeden kaçmışsınız sizi gidi gidi
asker yareniyim ama şu denetlemeler mahvetti bizi sen anlarsın benievde çikolata kalmadı stresten yaaaaaaaaa delirmeden kavuşsam keşke sevdiceğime
günaydın kızlar
dün aşkoşla english home girdik veeeeeeeee ne duydumm gizoş:18:
Ne uydun canım englısh homeda
weeding set varyaaaaaaa 650 tl olan geçen gün yok satmış ilk önce yarı fiyata sonrada 220 ye galiba
kadın dedıkı merkeze gönderilen satılmayanları bile istedik yatagın üstündekini bile çıkardık verdik dedi üretimi bitmiş artık diye öle indirmişler nası üüldüm aşkımın kollarına atıcaktım kendimi ya kadın elimi tuttu üzülme canm başka gelir ben sana veririm başka model elbet beğendirirm sana ben seneye kadar dio
ahahahaha koptum yeminlen amanya daha iyileri bulunur bencede 220 yi geçen hafta sakaryadan bir arkadaş demişti ben metro cityde gördüm ama sanki sen nerden baktın ki kalmamış, canım ben öğlen jumboya gidicem orayada uğrayayım o vakit naısl kalmamış nasıl merkezden getirmişler heryerde görüyorum ayy alsam nasıl taşıcam eve oda var
gelin home bak diyicem canım ordada güzel şeler vbar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?