günaydın millett...
gizoş dikiş kutusunu ben singerden alıcam yengem de var kocaman bişey ve içinde herşey düşünülmüş makasından iğnesine makarasına kadar
hem derli toplu hem de bir evin dikiş ihtiyacı adına herşey var içinde...
english home a hiç üzülmedim... böyle deli indirimlerin kötü bir yanı var o da herkes alıyor bir özelliği anlamı kalmıyor english homeu bile pazar yerine çeviriyorlar
soğudum bile örtüden valla üzülme sen de yağmurcum daha cok zaman var neleeeeer neleer cıkacak karşımıza kimbilir sırf o yüzden buyukleri sona bırakıyorum yerlerine para biriktiriyorum
çünkü aaah işte bu diyip de vurulduğum bir şey olmadı hiç :44:
gizoşum sana topikten cevap yazıcam birazdannn
ya canım bende görmedim yakından neye üzüldüğümü de bilmiyorum sadece rengine vuruldumsoft hem hemde bayagı uyguna inmiş yatak örtüleri ucyor o kadar vermek istemiyorum
gizoş sen hangi anahtarlıktan aldın canm?
günaydın millett...
gizoş dikiş kutusunu ben singerden alıcam yengem de var kocaman bişey ve içinde herşey düşünülmüş makasından iğnesine makarasına kadar
hem derli toplu hem de bir evin dikiş ihtiyacı adına herşey var içinde...
english home a hiç üzülmedim... böyle deli indirimlerin kötü bir yanı var o da herkes alıyor bir özelliği anlamı kalmıyor english homeu bile pazar yerine çeviriyorlar
soğudum bile örtüden valla üzülme sen de yağmurcum daha cok zaman var neleeeeer neleer cıkacak karşımıza kimbilir sırf o yüzden buyukleri sona bırakıyorum yerlerine para biriktiriyorum
çünkü aaah işte bu diyip de vurulduğum bir şey olmadı hiç :44:
gizoşum sana topikten cevap yazıcam birazdannn
canım yaa dün biz annecikle taç a baktık ne güzel sırf nakış işleme örtüler var 200 lira 235 lira 180 lira
tek tek kalmış ellerinde ben acele etmek istemedğim için almadım... bir gez dolaş yanına bir büyüyüğünü alıp neler neler görürsün valla
ben alışmışım belli markalara belli sitelere netteki başka biyere bakmıyodum meğer ne cevherler varmış adı sanı duyulmamış yerlerde bile o yüzden hiç takmıyorum bir tek annem olsun bana bişey olmaz modundayım
canım benim yaaa o güzelim yeşil gözleriyle en dipteki cevherleri bile bulup bulup cıkarıyo ahh anne askım depreşti yine
canım yaa dün biz annecikle taç a baktık ne güzel sırf nakış işleme örtüler var 200 lira 235 lira 180 lira
tek tek kalmış ellerinde ben acele etmek istemedğim için almadım... bir gez dolaş yanına bir büyüyüğünü alıp neler neler görürsün valla
ben alışmışım belli markalara belli sitelere netteki başka biyere bakmıyodum meğer ne cevherler varmış adı sanı duyulmamış yerlerde bile o yüzden hiç takmıyorum bir tek annem olsun bana bişey olmaz modundayım
canım benim yaaa o güzelim yeşil gözleriyle en dipteki cevherleri bile bulup bulup cıkarıyo ahh anne askım depreşti yine
Kızlar limangoda Tepe Home var, harika şeylerr varr
Kızlar limangoda Tepe Home var, harika şeylerr varr
canım ben anahtarlık almadım alcaktım ama sürekli düşüyor markoya çağla aldı anahtarlık
aaa canım singerde çok amaçlı varsa ben neden küçük birşey alayım ki oke onuda not olarak aldım zaten sen aldığındada görürüm seviyorum seni
canım siz viaportamı gittiniz yoksa ümraniyedemi baktınız bende annişle gidicem
aaa tabikide taçta linenste ne modeller var ki taç hiç bişi olmuyor çağlam test edip en onayladığım markadır kendileri
balım biz ümraniyede baktıkkk ara sokaklardaki dükkanlara bile baktık via porta gidemedik malesef zaman yetmedi oraya da başka bi gün gidicez yengem falan da gelicek
böle yolda gitsen dikkatini çekmez minicik dükkanlar ama içlerinde güzel şeyler çıkabiliyo anne tecrübesi lazım vallagerçekten de kaliteliler çok belli yani
bende seni seviyorummmmmm kiiiiiii
yağmurcum benim aldığım evli anahtarlıktan bahsediyoruz ikiye ayrılano marka gelmeliiii magnet alıcam yaa
günaydıın kızlarr nasısınııızzz
peloşum bende Tepe Home Astr Mutfak Önlüğü ekmekliği fırın eldiveni beğendim çiçekli çiçekli englısh homedekinide alcam
bide tantitoniden kek kalıplarımı heran alabilirim pişirme ürünlerinde büyük indirim var bakın derim
birde tchibonun almanya sitesinde cici şeler gelmiş bu demektir ki yakında çok tatlı şeler glcek burdakinede
biliyorum nilde hep dedi züccaciye tarzı küçük dükkanlara bak dedi hep ama yaşadığım yerde yok kadiköyde arkadaşlarla ara sokaklarda gezsem bile gözüm açık olcak artık
bende jumboya bakcam çkb ler ne kadar die forumda bir arkadaş almış eminönünden uyguna almış bide olmadı eminönü gezcez annemle ara ara gidicez bir arge yapayım ilk başta avm lerde
günaydıın kızlarr nasısınııızzz
biliyorum nilde hep dedi züccaciye tarzı küçük dükkanlara bak dedi hep ama yaşadığım yerde yok kadiköyde arkadaşlarla ara sokaklarda gezsem bile gözüm açık olcak artık
bende jumboya bakcam çkb ler ne kadar die forumda bir arkadaş almış eminönünden uyguna almış bide olmadı eminönü gezcez annemle ara ara gidicez bir arge yapayım ilk başta avm lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?