'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın millett...

gizoş dikiş kutusunu ben singerden alıcam yengem de var kocaman bişey ve içinde herşey düşünülmüş makasından iğnesine makarasına kadar

hem derli toplu hem de bir evin dikiş ihtiyacı adına herşey var içinde...

english home a hiç üzülmedim... böyle deli indirimlerin kötü bir yanı var o da herkes alıyor bir özelliği anlamı kalmıyor english homeu bile pazar yerine çeviriyorlar

soğudum bile örtüden valla üzülme sen de yağmurcum daha cok zaman var neleeeeer neleer cıkacak karşımıza kimbilir sırf o yüzden buyukleri sona bırakıyorum yerlerine para biriktiriyorum

çünkü aaah işte bu diyip de vurulduğum bir şey olmadı hiç :44:

gizoşum sana topikten cevap yazıcam birazdannn

ya canım bende görmedim yakından neye üzüldüğümü de bilmiyorum sadece rengine vuruldum soft hem hemde bayagı uyguna inmiş yatak örtüleri ucyor o kadar vermek istemiyorum

ya canım bende görmedim yakından neye üzüldüğümü de bilmiyorum sadece rengine vuruldum soft hem hemde bayagı uyguna inmiş yatak örtüleri ucyor o kadar vermek istemiyorum

canım yaa dün biz annecikle taç a baktık ne güzel sırf nakış işleme örtüler var 200 lira 235 lira 180 lira

tek tek kalmış ellerinde ben acele etmek istemedğim için almadım... bir gez dolaş yanına bir büyüyüğünü alıp neler neler görürsün valla

ben alışmışım belli markalara belli sitelere netteki başka biyere bakmıyodum meğer ne cevherler varmış adı sanı duyulmamış yerlerde bile o yüzden hiç takmıyorum bir tek annem olsun bana bişey olmaz modundayım

canım benim yaaa o güzelim yeşil gözleriyle en dipteki cevherleri bile bulup bulup cıkarıyo ahh anne askım depreşti yine

gizoş sen hangi anahtarlıktan aldın canm?

canım ben anahtarlık almadım alcaktım ama sürekli düşüyor markoya çağla aldı anahtarlık

aaa canım singerde çok amaçlı varsa ben neden küçük birşey alayım ki oke onuda not olarak aldım zaten sen aldığındada görürüm seviyorum seni

benim annemde bakarız neler çıkar diyor ama bakalım çağlam...
çok pahalı almıcam aslında dün aşkım english home da bi tane beğendi yatağın üstündeydi ekru 600 tl indirirdi bayan ama almadım hemen karar vermiyim dedim pembe gelir belki dedim diyorki bana hiç sormuyorsun sen mi yatıcan askım dio askım 2miz yatcaz ama bu yatağın üstüne serilcek görüntü o olsun bende uyucam orda banada sor diyor sonra geçti baktı koca home da 2miz 1tane beğendik yaf

aşkım geçen demişti 2 li anahtarlık alalım hep istiyorum bulamıyorum dedi bende görmüştüm ama karar veremeden bitmişti..şimdi girse ona büyük süpriz olur he o istiyordu ama ben alsam ev de alırım ilerisi için şimdi içinde kalpli belki bişi varsa yada love falan

canım siz viaportamı gittiniz yoksa ümraniyedemi baktınız bende annişle gidicem

aaa tabikide taçta linenste ne modeller var ki taç hiç bişi olmuyor çağlam test edip en onayladığım markadır kendileri

Kızlar limangoda Tepe Home var, harika şeylerr varr

peloşum bende Tepe Home Astr Mutfak Önlüğü ekmekliği fırın eldiveni beğendim çiçekli çiçekli englısh homedekinide alcam

bide tantitoniden kek kalıplarımı heran alabilirim pişirme ürünlerinde büyük indirim var bakın derim

birde tchibonun almanya sitesinde cici şeler gelmiş bu demektir ki yakında çok tatlı şeler glcek burdakinede

balım biz ümraniyede baktıkkk ara sokaklardaki dükkanlara bile baktık via porta gidemedik malesef zaman yetmedi oraya da başka bi gün gidicez yengem falan da gelicek

böle yolda gitsen dikkatini çekmez minicik dükkanlar ama içlerinde güzel şeyler çıkabiliyo anne tecrübesi lazım valla gerçekten de kaliteliler çok belli yani

bende seni seviyorummmmmm kiiiiiii

yağmurcum benim aldığım evli anahtarlıktan bahsediyoruz ikiye ayrılan o marka gelmeliiii magnet alıcam yaa

biliyorum nilde hep dedi züccaciye tarzı küçük dükkanlara bak dedi hep ama yaşadığım yerde yok kadiköyde arkadaşlarla ara sokaklarda gezsem bile gözüm açık olcak artık

bende jumboya bakcam çkb ler ne kadar die forumda bir arkadaş almış eminönünden uyguna almış bide olmadı eminönü gezcez annemle ara ara gidicez bir arge yapayım ilk başta avm lerde

Ayy gizoşm yaa bende önlüğü ve ekmekliği çok begendimm, ama English Home'unkini de çok beğenmiştim. ama kararsız kaldım, haftasonu Tekirdağ'a gidemedim ki English Home'a bakıyımm( Kararsız kaldım almalı mıyım? :26: 2 tane kutu attım sepetime annişte istiodu geçenlerde soluodu bana sürpriz yapıyım dedimmm Biri bana biri annişee

canlarım gizoşum bizim oralarda çok tükan var küüçük küüçük nevresimler ws.tac linens ws...
ayrıca tünaydın gibi züccaciyeler ws..

günaydıın kızlarr nasısınııızzz

günaydın pastaaam iyiyiz sennn

aa kuzum bizlere de haber ver sonuçlarıııı

bizim burdaki ikeanın orda real var, bildiğin market ama bi görsen gecen nakış işleme runnerlar falan gelmişti haftasonu gidip oraları talan edicem eğer vaktim olursa ve kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…