Eki Görüntüle 360601 Eki Görüntüle 360600
kızlar kupa nasıl??
esse de şu süzgeçin pembesini beğendim yani fuşya ama aşkım alma aceelesi yok dedi sizce nasıl melamin ama??
birde istemeden beim mutfak esylarım yeşil olmuş yahu
canım ben bardağı beğendim bu süzgeçlerden bende alcam bide katlanılabilir alcam süzgeç canım
selam kızçelerimmmmmmm
kızlar hemen englısh home gidip 85 tl ye düşen şu yatak örtüsüne sahip oldum 169 dan üdşmüş kaç zamandır hayrandım artık benim oldu
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiooruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBu takımııı çok sevioormm gizoşmm yaaaaa
bende seviyordum hayatım hemen aldım tek bu kalmıştı çift kişilikte tek kişilikte alcaktım odam için yatak örtüm çok eskidi söz nişanda felan millet odama girerse kötü olur ki benim odam krem ahşap yeni yapıldı bu örtü çok yakışıcaktır
bendee iyiiim pastam yağğmuruuummmm beklıyoırum saat 3 olsunda sınav sonucları acıklansın diyeee
Giiizzz cnmm cok guzeeelllmişş gule gule kulllannn
Minniimmmmmm
aşşşşkkkııımmmmmsımdı gordum yukarda yazdıgııınıı kuzuuummm ya ne yalan solım benımde enısteden asa kalır yanım yoook bıkere eskı sevgılısıyle gordum ruyamdaa burnundan getırdım kurbişimin Alttan al kuzum etkısınden cıkana kadar gecıcı bı durum
Çokk özledmm sni minniimmm, iyileştin değil mii
Canımm evett alttan alıorm rüya işte diorm geçiştiriorm ama resmen psikolojisi bozuldu
Az önce msj attı nöbete giderkenn yanına uğrıcam diee işyernden birileriyle aldattgmı falan mı goruo acabaa:26:Bendee türlü türlü teoriler üretmeye basladımm kafamdan
Aramızaa hoşgeldinnnn gelincikkkkslm kızlar kısmetse bende 2013 geliniyim inş
Yenii gelinimiiiz hoşşşgeelldiiiinnn
rüyaa cok etkılıyo benidee kusum yaa ben dıyorumkı kurbişe bakk kızmıcam hiç görüştünmü söylee ayak yapıyorum kendimce bi görüştüm deseee kıyamaet kopcaakİyim kuzum gezmelere bile başladıım sevgilicik bu durumdan baya şikayetçii olmaya başşladıı toton yer yüzü görsün az diyoo sen nasısınn bebiiimmm
kızlar hemen englısh home gidip 85 tl ye düşen şu yatak örtüsüne sahip oldum 169 dan üdşmüş kaç zamandır hayrandım artık benim oldu
Haklısınnn balım biraz da o yönden bakaymmpelinim üzülme cnm ne güzel işte ara sor oda arasın sorsun valla aramamak daha kötü işin yoksa ara msj at 1saate bi ne güzel işte..ama aldattığını tabiki düşünemez saçmalama canm yaa kanı kaynasın bırak iyi yönden düşün
Kurabişimmm hoşgeldnnn bu yatak örtüsüne bayılıorm yaa bi an önce almam gerekk web sitesnde mavisi varrkızlar dışarı çıkcam postahaneye gidicem hemen kaçtım size geldim arada
gizoş sadece yatak örtüsü mü? yastık kılıfları da var mı? acilen alıyım ben de akşam çıkışta arkadaşla gidicez
hele benimki ahhhhhhh erkek kuzenim var 90 lı alala kıskanıyorrrrrrrrrrrrrr yaaevlenince bizde kalamazmıs yada onunla tek çıkamazmısım heeee hee diyorum
aramız çok iyiydir bana kuzenim taze derkucagına falan alır sarılır kardeşım o benim ya tek çocuk manyak neler diyor yaaaaa askım sen delisinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?