'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar hemen englısh home gidip 85 tl ye düşen şu yatak örtüsüne sahip oldum 169 dan üdşmüş kaç zamandır hayrandım artık benim oldu

kızlar hemen englısh home gidip 85 tl ye düşen şu yatak örtüsüne sahip oldum 169 dan üdşmüş kaç zamandır hayrandım artık benim oldu

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiooruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bu takımııı çok sevioormm gizoşmm yaaaaa

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiooruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bu takımııı çok sevioormm gizoşmm yaaaaa

bende seviyordum hayatım hemen aldım tek bu kalmıştı çift kişilikte tek kişilikte alcaktım odam için yatak örtüm çok eskidi söz nişanda felan millet odama girerse kötü olur ki benim odam krem ahşap yeni yapıldı bu örtü çok yakışıcaktır

Web sitesnde de ucuzlamış mıdır acaba? :26:

Kızlarr paşayla 3-4 gündürrr biraz huzursuzuz... Her gece rüyasında onu aldattığımı görüo, bu sebeple her gün onu 1 saat aramasam ya da msj atmasam tribe bağlıo.. hemen unutuosun dio, napıosun dio.. kıskançlık boyutları artmaya başladı ve gerçekten korkar oldum. abuk subuk sebeplerden ilişkiye zarar vermek istemiorz artık, o da ben de.. ama kendmi koyuyorm onun yerine ben olsam bende etkilenirdim ve bunu yansıtırdım yanii
bana bi yol gösterin konusrak anlatmaya calısıorm ama oyle etkilenioki ve üst üste oluncaa off işte napçamm bennnnnn:26:

bendee iyiiim pastam yağğmuruuummmm beklıyoırum saat 3 olsunda sınav sonucları acıklansın diyeee

Giiizzz cnmm cok guzeeelllmişş gule gule kulllannn

aşşşşkkkııımmmmm sımdı gordum yukarda yazdıgııınıı kuzuuummm ya ne yalan solım benımde enısteden asa kalır yanım yoook bıkere eskı sevgılısıyle gordum ruyamdaa burnundan getırdım kurbişimin Alttan al kuzum etkısınden cıkana kadar gecıcı bı durum

Çokk özledmm sni minniimmm, iyileştin değil mii
Canımm evett alttan alıorm rüya işte diorm geçiştiriorm ama resmen psikolojisi bozuldu
Az önce msj attı nöbete giderkenn yanına uğrıcam diee işyernden birileriyle aldattgmı falan mı goruo acabaa:26: Bendee türlü türlü teoriler üretmeye basladımm kafamdan

Yenii gelinimiiiz hoşşşgeelldiiiinnn

rüyaa cok etkılıyo benidee kusum yaa ben dıyorumkı kurbişe bakk kızmıcam hiç görüştünmü söylee ayak yapıyorum kendimce bi görüştüm deseee kıyamaet kopcaak İyim kuzum gezmelere bile başladıım sevgilicik bu durumdan baya şikayetçii olmaya başşladıı toton yer yüzü görsün az diyoo sen nasısınn bebiiimmm

pelinim üzülme cnm ne güzel işte ara sor oda arasın sorsun valla aramamak daha kötü işin yoksa ara msj at 1saate bi ne güzel işte..ama aldattığını tabiki düşünemez saçmalama canm yaa kanı kaynasın bırak iyi yönden düşün

slm kızlar kısmetse bende 2013 geliniyim inş
Aramızaa hoşgeldinnnn gelincikkkk

Kızlarrr şeytann zaten yaa:76:
Yumusakkk yumusakk yaklasıpp sonrada iğnemizi batırıorzz ahh bizz
Bnmkidee çok şikayetci gezmelerdennn minniiiimmm, evlensek de ayırsam seni arkadaslarndan diooo bnde sen ölee san dedimm

kızlar dışarı çıkcam postahaneye gidicem hemen kaçtım size geldim arada

gizoş sadece yatak örtüsü mü? yastık kılıfları da var mı? acilen alıyım ben de akşam çıkışta arkadaşla gidicez

hele benimki ahhhhhhh erkek kuzenim var 90 lı alala kıskanıyorrrrrrrrrrrrrr yaa evlenince bizde kalamazmıs yada onunla tek çıkamazmısım heeee hee diyorum
aramız çok iyiydir bana kuzenim taze der kucagına falan alır sarılır kardeşım o benim ya tek çocuk manyak neler diyor yaaaaa askım sen delisinnnnnnnn

Haklısınnn balım biraz da o yönden bakaymm
Kurabişimmm hoşgeldnnn bu yatak örtüsüne bayılıorm yaa bi an önce almam gerekk web sitesnde mavisi varr(
haftasonuna kadar kalır mı acabaa(
ya da haftasonu ben English Home'a gideblcek miyimm?

Klasikk erkek işteee, sende ona onun kuzenlernden örnek versene.. ben seni şu X tenn kıskanıo muyum desenee diceği ilk şeyi tahmn ediormm: ikisi aynı şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…