Aramızaa hoşgeldinnnn gelincikkkk
Kızlarrr şeytann zaten yaa:76:
Yumusakkk yumusakk yaklasıpp sonrada iğnemizi batırıorzz ahh bizz
Bnmkidee çok şikayetci gezmelerdennn minniiiimmm, evlensek de ayırsam seni arkadaslarndan diooobnde sen ölee san dedimm
kızlar dışarı çıkcam postahaneye gidicem hemen kaçtım size geldim arada
gizoş sadece yatak örtüsü mü? yastık kılıfları da var mı? acilen alıyım ben de akşam çıkışta arkadaşla gidicez
nazlım sen hangi model istiyorsun söle bakıyım??
bencedee öle sansıııınnn hıhh enişteyee ve kurbişeeesu sınav sonuclarını ogrenınce ablamla metroporta gıtceezz orda varmıs englsh homee bende gıdım bı bakım sıtesınde sadece yatak ortusu dıyo tam ıstedıgıım gıbı, ben heryerde desen sevmıyorumm beyaz yada pembe carsaf ve yastık yuzuyleede guzel takım olurr
bencedee öle sansıııınnn hıhh enişteyee ve kurbişeeesu sınav sonuclarını ogrenınce ablamla metroporta gıtceezz orda varmıs englsh homee bende gıdım bı bakım sıtesınde sadece yatak ortusu dıyo tam ıstedıgıım gıbı, ben heryerde desen sevmıyorumm beyaz yada pembe carsaf ve yastık yuzuyleede guzel takım olurr
benim ne zamandır takibimde bu örtü bir de moru var peloşumm o da çok güzel
gizoşum balımmm bu resimdeki değil mi??? öleyse akşam gittiğim english home da bulursam alırım artık orada da pek bişey olmuyo ama neyse zaten almam gereken şeyler vardı geçicem english home un o taraflara
fotodakinden pek bir farkı yok canım benimki bu linkteki ben bunu çoktandır beğeniyordum hemen aldım öğle aramda
VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK
Ohhh gezinnnn ballı kekimmm
bnm yerime de gezz ve bnm içinde git English Home a bebegmm(
nazlım sen hangi model istiyorsun söle bakıyım??
canlarım bu modelden y.bosnada dün vardıııııııııııııı
benim ne zamandır takibimde bu örtü bir de moru var peloşumm o da çok güzel
gizoşum balımmm bu resimdeki değil mi??? öleyse akşam gittiğim english home da bulursam alırım artık orada da pek bişey olmuyo ama neyse zaten almam gereken şeyler vardı geçicem english home un o taraflara
gidiicim kuzuuumm bi bakalım bakalım ablacıklaa bayadır bole gezmıoz
kusum ole kafama taktıgım bı model yok bakıcam hangısı hoşuma kaçarsaabıde ben zaren bol bol lastıklı carsaf ve yastık kılıfı takımı alıcam bıkac yatak ortusu saart
kızlar mutluluktan deliriiiceeemmm yaa gerber sınavınında modelıstlık sınavınında sonucları acıklandııı veeeeeeeee ikiside 100
bu linkini attığım tek kişilikmiş kurabiyemmmevet peloşum sanırım ooo açık göremedigim icin kesin bişe diyemiyorum
arkadaşım da morunu çok beğeniyo hatta akşam bakalım moru varsa onu da alalım dediki arkadaşımın nişan söz hiçbişeyi yok kaldı ki sevgilisi bile yok ama o bile almayı düşünüyo stok yapmak lazım bu güzellikleri kacıramam dediiii
inşallah buluruz
heveslendik baya
kızlar mutluluktan deliriiiceeemmm yaa gerber sınavınında modelıstlık sınavınında sonucları acıklandııı veeeeeeeee ikiside 100
Selam kızlar.. Nasılsınız??
Ya çok moralim bozuk bu ex kişinin ailesi hacca gitmişti yeni geldiler bize hediye göndermişler daha doğrusu şöyle bizim karşı komşumuzun kapısına kadar getirip veriyolar hediyesini bizimkinide annem kapılarının önünden geçerken arkasından bağırıp çocukla eline verivermişler.. Değerimiz bu yani.. Annemde bugün onlara hediye götürcekti evlerine kadar gidip yani..
Ne biçim insanlar yaaa(
Selam kızlar.. Nasılsınız??
Ya çok moralim bozuk bu ex kişinin ailesi hacca gitmişti yeni geldiler bize hediye göndermişler daha doğrusu şöyle bizim karşı komşumuzun kapısına kadar getirip veriyolar hediyesini bizimkinide annem kapılarının önünden geçerken arkasından bağırıp çocukla eline verivermişler.. Değerimiz bu yani.. Annemde bugün onlara hediye götürcekti evlerine kadar gidip yani..
Ne biçim insanlar yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?