'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bencedee öle sansıııınnn hıhh enişteyee ve kurbişeee su sınav sonuclarını ogrenınce ablamla metroporta gıtceezz orda varmıs englsh homee bende gıdım bı bakım sıtesınde sadece yatak ortusu dıyo tam ıstedıgıım gıbı, ben heryerde desen sevmıyorumm beyaz yada pembe carsaf ve yastık yuzuyleede guzel takım olurr

nazlım sen hangi model istiyorsun söle bakıyım??
canlarım bu modelden y.bosnada dün vardıııııııııııııı

yoo ben kıskanmıyorumki he bi kere dedim ben samimi değilim öle öpmem kaldırmam dio merhaba merhaba işte oturup konusulur banane siz resmiyseniz demiştim

Ohhh gezinnnn ballı kekimmm
bnm yerime de gezz ve bnm içinde git English Home a bebegmm(

benim ne zamandır takibimde bu örtü bir de moru var peloşumm o da çok güzel

gizoşum balımmm bu resimdeki değil mi??? öleyse akşam gittiğim english home da bulursam alırım artık orada da pek bişey olmuyo ama neyse zaten almam gereken şeyler vardı geçicem english home un o taraflara

fotodakinden pek bir farkı yok canım benimki bu linkteki ben bunu çoktandır beğeniyordum hemen aldım öğle aramda

VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK

Ohhh gezinnnn ballı kekimmm
bnm yerime de gezz ve bnm içinde git English Home a bebegmm(

gidiicim kuzuuumm bi bakalım bakalım ablacıklaa bayadır bole gezmıoz

nazlım sen hangi model istiyorsun söle bakıyım??
canlarım bu modelden y.bosnada dün vardıııııııııııııı

kusum ole kafama taktıgım bı model yok bakıcam hangısı hoşuma kaçarsaa bıde ben zaren bol bol lastıklı carsaf ve yastık kılıfı takımı alıcam bıkac yatak ortusu saart

evet peloşum sanırım ooo açık göremedigim icin kesin bişe diyemiyorum

arkadaşım da morunu çok beğeniyo hatta akşam bakalım moru varsa onu da alalım dedi ki arkadaşımın nişan söz hiçbişeyi yok kaldı ki sevgilisi bile yok ama o bile almayı düşünüyo stok yapmak lazım bu güzellikleri kacıramam dediiii

inşallah buluruz

heveslendik baya

anladım canım..evet lastikli iyi oluyor ama ütüsü zor kenarları ıyyyyyyyyy gözükmicek gerçie ben kafayı takarım

Selam kızlar.. Nasılsınız??

Ya çok moralim bozuk bu ex kişinin ailesi hacca gitmişti yeni geldiler bize hediye göndermişler daha doğrusu şöyle bizim karşı komşumuzun kapısına kadar getirip veriyolar hediyesini bizimkinide annem kapılarının önünden geçerken arkasından bağırıp çocukla eline verivermişler.. Değerimiz bu yani.. Annemde bugün onlara hediye götürcekti evlerine kadar gidip yani..

Ne biçim insanlar yaaa (

kızlar mutluluktan deliriiiceeemmm yaa gerber sınavınında modelıstlık sınavınında sonucları acıklandııı veeeeeeeee ikiside 100

bu linkini attığım tek kişilikmiş kurabiyemmm
Mağazada çift kişiliği vardır kesinn
Senn bak bakalımm fikirlerni yazarsn bana daa

kızlar mutluluktan deliriiiceeemmm yaa gerber sınavınında modelıstlık sınavınında sonucları acıklandııı veeeeeeeee ikiside 100

Ooooyyyhhhhhhhhhhhhh maşallah kii minniimmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cnmm yeni gördüm yazdığını.. sevap işleyelim derken büsbütün günaha giriyolar.. ne diyim Allah bildiği gibi yapsın!!
en hayırlısı boyleymişş hayatcımmm.. gercektenn buna inandımm suan...

hadi yaa inanmıyorum ya aman boşwer hayat demekki sahtelermiş...

DUA edin bana nolur kızlar şu ruh halinden kurtulmak istiyorum artık.. kendimi iyi gibi hissediyorum ama aslında berbat bi durumdayım.. Onlarlarla onunla ilgili hiç bişeyi hatırlamak istemiyoruuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…