'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kalpli olan güzelmiş ki benceee öbürünü beğenmedimm ben pek yağmurcum

pastaaaaam sana kocaman kokulu bir tebrik öpücüğüüüü demiştimmm ben biliyodummm elinden kaçamayacağınııı

hayatcım hiç üzülme ailesi de beş para etmezmiş işteeee kurtulmussun hepsinden külliyen

kalpli çok güzelde 230 tl.cik
diğeri de canlı die ilgimi çekti çok beğenmedim yani dandik gibi duruyor çağlam

peloooo dekarasyon.com dan çek almıştım ya 2 adet 1 tanesiniğ çoktandır senle paylaşmak istiyordm demiştin yaa banada söleyin alamıyorum die alacağın minimalden felan muhakak vardır ki pike nevresim 100 tl oluyo o çekle istersen paylaşabilirim canım

nazım ben tam göremedim ama derslerinden geçmişssin çok iyi yerlere gelceğin ve bizede yardımcı olacağın hep içimden geçiyordu çok sevindim maşallah nazarlara gelme balım

çağlammm yaaa çok merak içindeyim acaba birşeycikler aldınmı dieeeeeee merakkk merakkk birileri gelsin çok meraklıyım :))))))))

Canımmm ne kadar cok sevinirimmmmmm yaaaa bitanesinn gercekten miiii:))
Ayyyyyyy gizşmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çokk utandımm smdiiii

Canımmm ne kadar cok sevinirimmmmmm yaaaa bitanesinn gercekten miiii:))
Ayyyyyyy gizşmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çokk utandımm smdiiii

evet kuzum aklımdaydı ki alcağım bişi yavaştan kalmıyo 2 battaniye alcam ki onlarda belli ordan almıcam yani annemlede hisardan çelikleri halletmye karar verdik çeyizin kabası bitiyor yavaştan kuzum sen kullana birtanesini

Ben kabasını en başta hallettm gibi bebegmm:) inciğim cinciğim kalıo gizşm yavaştan.. mutfagn ihtiyacı hiç bitmio o ayrı bi olay da.. nevresmlere dalıorm hafiftenn en sona da kucuk ev aletleri ve beyaz esyalar kalıcakk.. bu arada annem de yanımda ne güzel arkadaslıklar kurmussunuz bolee dioo:)) o bile teşekkür edio sana kuzumm:))
şmdi de English Home da turluoruz ikimiz bişilerr alcaz galbaa ole hissediormm
Bu ayki kredi kartı ekstresini gözüm görmesin istiormm

Son düzenleme:

selamlarımı söle annene canım turlayın bizde annemle netten baktık

ben nevresimleri en başta bitirmeye çalıştım incik cincikte pek beğenemediğim için şimdiden alıyorum ben hala porselen alamıcam canım anca bahama çeyiz setinin içinde asla moda geçmez dediğim tencere tava bişiler çkb bunlar yani ki annem alıcakmış desede yarı yarıya paslaşcaz

bide eminöne gidip pike alcaz işlemeli gelin homede sade hoş zarif modeller var ki ben yatak örtümü hani gelin için olan klasik sade bişi istiyorum illaki oda perdeye göre olsun derim yani oda takımı felan beyinlidiğinde o tür şeleri alcam şu ara yastık alcam englısh home yastıklar çok iyidi canım

kızlar bu arada kaz tüyü yastık almayın fena terletiyormuş yorgan iyimişte yastık kötüymüş arkadaşımın abiside ablasıda evli yorumları bu oldu ama yorgan çok güzel sıcacık tutuyormuş elyaf mikrofiber yastık en sağlıklısı herhalde ben englısh homedekileri beğendim ama bide annem baksın diyorum inşallah birgün bakmaya çıkıcaz onlan

A.s. bitanemmm o da slm soluoo:))
Gelin Home'un mağazasını buldun mu sen kuzucumm? Gidip gördün mü neler var neler yok?
merak ediodk haniii:26:

Canım kaz tüyü bilgilendirmesi için çok sağ ol.. ben hep microfiber düşündüm ama kaz tüyü de olasılıklar içindeydi, şimdi vazgecms bulunuorm Ama yorganı sıcak tutuosa düşünebilirimm, ben sıcağı çok seviorm ama aşkım da bi o kadarrr sevmio Kışın yatakları ayırcazz galbaa

gelin homu nevresim satan yerler satıyormuş fatihteki zücaciyelerdede çok varimiş canım mağaza bulamadm ama eminönüne gezmeye götürcem annem oralarda bakarız ilk gezmeye eminönünden başlıcaz sonra avm ler

canım ben en pahalı die hep kaz tüyü istedim arkadaşn abiside ablasıda evlenirken çok para vermişler ben bugün tesadüf bir çeyiz argesi yaparken herşeymi kaz tüyü alcam dedim arkadaşımın gözler büyüdü sakın alma terlersin bide sen yorgan al sıcak seviyorsun dedi

pelinim sizin oraların kışı soğuk hayatım bencede sen almalısın ahh erkekler benmki nefret eder kışın bile tişörtle dolanıyo evlerinde ama kömür yakıyolar orası çok iyi istanbldaki evine gelince donuyo ama asla sevmez sıcak daralır ki kendi vücudu aşırı sıcaktı kurtadam misali ben kafama kadar örterim o hayatta yapamaz ne olcak bilmiyorum neyseki yalnız değilim artık dertelşiriz pelo bir yastığada bir yorganada baş koyamadık misal

ben sana yarın çek kodunu atıcam emi sende bakarsın beğendiğini alırsın güzel şeler var en azından minimalleri halledersin pike nevresim felan canım

kızcelerımmmm english homee'a gıttıımm yatak ortusu begenemedım ama nevresım takımı aldııımm bıdee aynı kumastan patiik sonada karacaya girdiikk bide baktımki bayadır istediğimm minik sosluk ve krep tavaları hemde istediğim renkleeer minnanız durur mu? durmaaz hemen onuda aldı

nazlışım güle güle kullanın cicileri çok güzeller
pelincim gizemcim, ben de sizdenim. yatarken kafam dahil her bi yanımı iyice sararım üşüdüğüm için. benimkisi ise benim tam tersim.

Kuzummm evettt burda da kömürle ısınıorz neyseki henüz doğalgaz gelmedi inşallah da gelmezz yoksa var ya donarız biz burda Evlerde kocaman hangi oda nasıl ısınır düşünmek bile istemiormm
Ben yine yorgan da kaz tüyü düşüneym canım sevgilicik naparsa yapsın amaaan

Evett canımm daha ihtiyacm olan bi sürü şey var zatenn nevresmler özellikle bi yerlerden başlamam lazımmm Çokk sağ ol gizmm yaaaaaa çok mutlanndırdınn beniii gercektn sviormm sniiiii

Ayhhh ayhhhh ayhhhhhhh bnm minniimmmm English Homedan nevresm mi almıss ben o nevresmee bayılmıs mıyımm hatta annem 5 dk once o nevresmı al dememiş miiii
Yaa bizzz gelincklerr neee kadarrdaaa zevkliiiyiz ya huuu vallahi bitiormm bize, her birimizzz ne güzel şeylerr beğeniorz birbrmzn evine gelek yabancılık bile çekmicezz o dereceee
Minnimmumm şaka bi yana çok beğendm herşeyciklerni annem de az once English Homedan istediğim yatak örtüsünü alamıcağımı öğrennce snn nevresmden almamı soledi nasıl guzel mı alıyım mı internetten sipariş vercem ben kuzummmm:26:

ayyy aldıklarını yerim canım ben senin nevresimler harika englısh homede kendi zevkine göre ayrı ayrıda yapabiliyorsun çok avantaj bu parça parça sistem balım güle güle kulllan

sarı sarı krep tavaları ne canlı öyle yerim onları maşalllah minnak bugünlerde durmuyor

peloooo minanğın aldığı nevresime kefilim beğeniceksin ben hiç almadım ayrı birşey almıştıjm ordan kutuda bunlardan hiç oluşturmadım ama arkadaşıma tek kişilik alcam bu arada bende minnakinden istiyorum tabikide yine yabancılık çekmiceğmiz bişi daha biz birimizin evine girip çıktığımızda herşey aynı olcak herhal:)))))))))))))))

prettynin çeyizinde yatak örtüsünü sormuşssun kuzucum ama senin annenin aldığına çok benzemiyormu aynı marka olma ihtimalleri bence büyük ordanda yazdım ben benzettim aslında englısh homedekini almasnda olur gibi pelinim aynı tarzlar yavrucuk

nazlışım güle güle kullanın cicileri çok güzeller
pelincim gizemcim, ben de sizdenim. yatarken kafam dahil her bi yanımı iyice sararım üşüdüğüm için. benimkisi ise benim tam tersim.

sagol bebiiimmm beniim bizde ıkımızde çook sıcağıı sevmıyooruuuz cok sukuur anlaşıyoruz o konuda

yaaa kusuuummm vıtrındee yatagın ustunde serılıyydııı zatenn ole bı asık oldumkı adam bana busuru cesıt gosterdı gıttım bunu aldıım coook guzel kumasııı falaaann ben patıklerımee asık oldum bıde yerım onları yaa cidden hiç yabancılık cekmıceezz bebiiloppuuumm daha guzel işte hep kendi evimizdeymiş gibiiii

evettt giziim parca parca olması cok iyii bikaç tane daha begendım ama çift kişilik kalmamışştıı bidaakine artıııkk krep tavalarınadaa zatn bayadır vurgundum ama ıstedıgım renklerı yoktuu bugune kısmetmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…