'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlışım güle güle kullanın cicileri çok güzeller
pelincim gizemcim, ben de sizdenim. yatarken kafam dahil her bi yanımı iyice sararım üşüdüğüm için. benimkisi ise benim tam tersim.
Nuraymmm hoşgeldnnn bebişimmmmm

Gizoşşş o kadar büyükkiii battal boyy yani onu anneme mi bıraksam diormm evett cok benzioo eğer ki o tarz içime sinen bişi bulamazsm onu alıcamm kuzucum mecburenn.. o da yatak örtüsü pamuklu çok güzel yastıkları var yandan bağlamalı aslında aynı snn bugun English Homedan aldığın gibi ama blmıorm kararsızım kuzum yaa:26:
Hatunn bana çok yatırım yapmıss meğer haberm yokmuss
Pike almayablrm bu arada kuzum 2 takım pikem var gerci tek kişilik alcamm misafir için falann amaaan bitmioo buuunlar al all ama cok zevkli ya huuu, kıyafettt almaktan bin kat daha zevkli çeyiz alışverişii di mi gizşmm:))

Buu aradaa hep aynı tarzdaaa bi de şeyy yaa ben buna bayılıorm bebegmmm
Eki Görüntüle 360939

canım bu paylaştığın ve onun yaak örtüsünü gittim gördüm harika hatta biliyormusun minnak bu 3 lüyü uydurdu yaa pembeleri daha büyük olan yastıklarda var modeller farklılaştırlıyor bende alsam minnakınki gibi alırdım hattaha bir kendime bide erasmusla gitmeyi düşünen arkdşma tek kişilik alabilirim bu ay kredi kartına yüklenmedm şimdilik peşin gidiyorum bakalı limangoda bankamatik kartılada alışveriş oluyor canım biliyorsundur inşallah

canım benim englısh homeden aldığımda baddal boy galiba ayy annemlernkine olmadı alırkende kadınlar standrdı bu demişti neyseki annemlern yatak küçükmüş öle kocaman değilmiş ben büyük ve bazalı alcam kısmetse:)))))))) canım ben yarında havlu almaya gidicem englıshe çok beğeniyorum hergün uğruyorum resmen oraya yahuuuu

canım dekarasyon.com bak istersen minimal nevresim ve bir pike 100 kapatıcaksın ben öyle hesapladım sen bir orayada bak kuzum olmadı bir adet saten alırsın 150 felan üstünde 50 tl ye bişi alır 200 tamamlarsın 100 tl de çeki kullandımmmı oooo süper olur süper canım

nuraycım nasıl gidiyor akadmik kariyer canım inşallah istanbullara gelirsin birşey dicem biz eski topikteyken ben ilk sayfaları okudum minnak asker yolu beklyordu çok güzeldi yaa kavuştuklarını felan okumuştum sende ailem benim için elazığa geldi yazmıştın nasıl geldiler canım burayı komple bırakıpmı geldiler bide bir soruda askerlikle ilgili ağustos celbine gitmesi için haziranının ilk haftasımı mezuniyet şart erkek arkdşmda kısmetse ağustos düşünüyor ama tek ders olursa diyede korkuyoruz büt bile etkiliyor bizi galiba demi

2 tane nevresımde aklım kaldııı valla benım kuşiik yaa kredi kartım olsaydı bugun batabılırdım kesiin Allahtan yok nakit işliyoorum ondan durabiliyorum bide kendi takımını kendin oluşturuyosun o çok güzel yaaa

pelinim hoşbulduk kuzumm

gizemcim.. biz de ben liseyi bitirene kadar istanbulda oturuyorduk. benim babam elazığlı, annem kastamonu. babam da hep bi memleketine dönme hevesi vardı emekli olduktan sonra. üniversite tercihlerinde bana da elazığı o yazdırdı. işte malesef mi desem iyiki mi desem bilemiyorum ama kısmette varmış burası oldu. (malesef çünkü burayı hiç sevmiyorum. iyiki çünkü onurumu burda tanıdım).. kayıt yaptırmaya geldiğimizde babam şok oldu memleketi çok değişmiş hiç sevmedi. beni bi yurda yazdırdılar. ama ben tek başıma napıcam burda diye tutturdum. akrabalarımız var ama ben hiç tanımıyorum görmemişim. babam çok kararsız gelip gelmeme konusunda. kayıt oldum okula. biletimizi aldık istanbula dönecegiz. o akşam bi ev baktık. akşam yani bildiğin karanlık :) babam evi çok beğendi biraz da annemin ısrarıyla(benden ayrılamıyo) evi aldık. istanbula döndük eşyalarımızı topladık ve 1 hafta içinde elazığa taşındık. bir ay sonra da istanbuldaki evimizi sattık. annem benim için emekli oldu.... ve şu an 5. senemizdeyiz ne ben ne de kardeşim buraya alışamadık...halam teyzem falan hep yakın akrabalarımız istanbulda. onlarda bir anda taşınmamızın şokunu hala atamadılar. hep dönün diyip duruyorlar..

askerlik konusuna gelince de 30 haziran son başvuru tarihi canım. bütlere kalınca diploma işlemleri uzadığı için yetişmek mümkün değildi onur paşa giderken. çok şükür ki kalmadı bütlere. enişte de çok çalışsın gayret etsin gerekirse hocalarıyla görüşsün büte müte kalmasın kuşum

Sana kurban olurum yaaaaaaaaaaaaaaa
canım bu çek naıl makbule gecerr anlatamam sana bennn yaaa cidden iyiki varsn kuzummm

Kesnlklee balımm inşallahh güzel günlerde kullanın kiiiiiii

Kızlarrr annişşleee bi konsept hazırladık beğenirenizz hemencikk sepete atıp alıcazzz fikirlernizi beklıormm

Nevresimm:

Yastık Kılıfı:

canım istanbuldaki evi satıpmı elazığdan aldınız canım istanbula dönebilirsiniz maddi engel yoksa
ailene koca bravo ben üniye giderken benimkiler benle gelmek için emekli oldular ama yalvardım gelmeyin kendi ayaklarmın üstünde durcam die zor ikna ettim gerçekten yoksa emekli oldular düşün geliyorlardı şimdi kardeşimi asla uzağa yollamcklar özele verirz borç öderz yine yollamam diolar benden pişman değiller ama işte bırakamıyorlar canım

askerlik konusunda ilk kez bu kadar aydınlandım ahhh nuray haziranda kavuşcam derken ağustosta gitmesi çok koycak bana giderse eğer yoksa aralıkta giderse onu depolamış olcak ki yıllık izinlermn yensini onlar harcarım ki bu senekler aralkta bitcek o güne kadar hep onla vakit geçirrim ama ağustosta gitmesi bizim için daha iyi ocakta geldğnde hemen iş bulur die bakalım canım ahh

peloooo bende sana kurban olurum balım inşallah güzel ciciler alırsın hayatım

englısh home kreasyonu süper çarşfta mormu beğencen bebek sade mormu ben çarşafta isterim göster bakalım ayyy bayıldım ne hoş gerçekten bende giriym bakaym hemen

pelintocuum :) ben beğendim bilee
ya bu 2013 gelinleri çoook zevkli
Çokk sağ ol Nurayımmmmm
pelimiimmkooomm iviiitt iviitt takım cokk guzzeeeellll olmuşş billleeeemmm at sepeteeee
Attımmm gittiii kuşikoooo

İnşallahh gizşmm düz mor çarşaf yok bebeğimmm ama alezz aldım düz renkkk ve yine evet doğru tahmn tabikiside gizmmmm!

gizemcim ailelerimiz benziyor birbirine :) benimkiler de şimdi ben evlenip istanbula dönünce peşimden gelirler büyük ihtimalle :)
burdan ev aldık. 1 ay ödemek için zaman verdiler. tam 1 ay dolmasına 3-5 gün kala istanbuldaki evimiz satıldı. onunla burdakinin parasını ödedik.. satılmasaydı kredi çekip alacaktık burdakini. ordakini kiraya verecektik. aslında keşke öyle yapsaymışız.. artık hayırlısı. biz gelirken diyoduk elazığ küçük yer ev fiyatları nedir ki falan. kredi çekip alırız ödemesi kolay olur. fakat. aman allahım istanbuldan aşağı kalır yanı yok hatta fazlası var. şu anda oturduğumuz semtte ki evler en az 200 bin tl. en az. insanlar kafayı yemiş sanırım.

askerlikte de ayrılık dediğin gibi çok zor kuşum. ama bence de bir an önce gidip gelsin ki işine gücüne versin kendisini. dayanıcaz, sabredicez napalım..

iyi akşamlarrr şekerrlerrrrr
maşallaah yinee çeyiz başındasınızz zevklii hatuncuklarrrr siziiii
bütün gün yogundumm giremedimm şimdide arkdaslarm vardı gittilerr giriyimm dedimmm
çıkıyormm hemencikk öpüyorummm hepinisiii

Sibelcimmm hoşgeldn ve güle güle canımcımm

Bebiklermm hepinizee iyi gecelerrr iyi ki varsınız canlarımmm.. biraz kitap okuyupppp uyuma vakti geldii.. yine depresifleşicemm

Hepinizi öpüormmm canlarımmmm

Sibelcimmm hoşgeldn ve güle güle canımcımm

Bebiklermm hepinizee iyi gecelerrr iyi ki varsınız canlarımmm.. biraz kitap okuyupppp uyuma vakti geldii.. yine depresifleşicemm

Hepinizi öpüormmm canlarımmmm

iyi gecelerr pelimimkooommm bu arada kızlar sevgiliciim içinn dua edermisiniiz 2 3 gundur sıkıntılıyım Kurbişimin saglık sorunları var kalple alakalı o her nekadar sen kilo aldın kalbime agır gelıyosun ondan agrıyo desedee ben sıkıntı yaptım yarın parmak ucuna mandal gibi bişey takılıcak kalp ritmini kontrol edicekler 24 saat yada 2 gun tutucaklarmıs bakalım sonuclarda kotu bişi cıkmaz ıns

Son düzenleme:

canıııım. allahın izniyle hiçbir şey çıkmaz inşallah.. çarpıntısı falan mı oluyor. holter takıldı mı daha önce..

canıııım. allahın izniyle hiçbir şey çıkmaz inşallah.. çarpıntısı falan mı oluyor. holter takıldı mı daha önce..

canımmm takılcak olan ooo sanırım mandal gıbımı o kayınaannısım dedı ısmını ama unuttum ben ısım hafızam cok kotu ya gecende ole bı kramp gıbı bısı gırmıskı yolun ortasında yere fln oturmus cevredekıler gelmıs bısı lazımmı dıye cok kotulemıs sıkısmıs kalbı falan korktuk bızde yarın sabah ondan takcaklarmıs ıste ne kdr kalıyo o 2 gunmu 24 saatmı

benim bildiğim 24 saat canım.. aklıma çok ağır bişey kaldırmış olabilir mi acaba diye geldi, ikincisi panik atak varsa o da olabilir, üçüncüsü de aritmi(ritim bozukluğu) ki o da ilaçla düzeliyo zaten strese bağlı oluyo.. tabi biz bilemeyiz kuzum.
doktoru iyice muayenesini yapsın. bişeycik çıkmaz inşallah.. duamızı edelim

canım bişi sölimm mi ikimizdede askerlikten buyana var bu olay o askerdeyken banada oldu ekgde rıtım bozuklugu cıktı sonra dedi doktor daha iyi bı sekılde muane edılmelısın falan dedıde sonra tekrarlamayınca bende ıhmal ettım ne yalan solım :26: ondada askerlıkten bu yana var bu olay bıde tansıyon hastası eskıden bole sınırlenınce falan tansıyonunda oynama olmazdı ama sımdı kardesıyle bıle atışsa tansıyonu oynayama basladıı

ALDIMMM ALDIMMM ALDIMMMMMMMMM

o ciciş yatak örtüsü benim olduuuuuuuuuu!!!

başka ciciler de aldımmm makinemin şarjı dolsun eklicemmmm

ya yok böle bişey 2 tane kalmıştı biri gizoşum senin aldığından biri de biraz daha mora çalan bir renkti, arkadaşım onu kaptı benim pembelinin başındada bir kız duruyodu alıp almamak da kararsızdı allahım yaaaaa son anda vazgectiii yoksa alamıyodummm

nasıl kapıp kasaya kostum bilemiyorum yani resmen yağma yapmışlar yaa doğru dürüst bişey bırakmamıslar magazadaaaa

ama neyseki değdi azmin sonu zafer benim oldu kavustum örtümeee annişim ve yengem bayıldılar çok kaliteliymiş gerçektennn

çağlacım güle güle kullan tatlımmmmm güzelmiş gerçekten. çok beğendim bendee benim annem bana bişey aldırmıyo o eşyaları ben nereye koycam evi hazırlarken çıkar bir haftada halledersiniz diyo :26: evde yorgan takımı nevresim takımı ütü tabak tencere çatal bıçak takımı falan var ama ayrıntılarım yok benim yaa küçük küçük bende başlamak istiyorm aşkitom benim kredi kartımla al diyo ama annem şimdi alma alır direk evine koyarsın sonra diyo

nazlım sen de bi görün doktora canım, ihmal etmeye gelmez böyle şeyler. belki de bir kaç ilaçla azıcık bir tedaviyle ya da düzenli kontrolle sağlıklı huzurlu yaşamak varken ilerlemesini bekliyoruz işte biz sonra üzüntüden iyice kötü oluyoruz.. kalbin temel ilacı moral canım bir çok şeyde olduğu gibi.. korkmayın canınızı sıkmayın ki kalbinizi sıkan her neyse de defolup gitsin :) iyi şeyler düşünün. dualarım sizinle.

çağloşuum hadi canım hayırlı uğurlu olsun cicişlerin, heyecanın taa oralardan bana geçti :)
ben de yatak odasında özellikle mor u çooookk begeniyoruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…