'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canımmmm benim annişim de böle ıncık cıncık almamı istemiyodu sonra dedim ki ona;

bak sevgili anniş bu ıncık cıncık almakla bitmez acele gelirse kötü şeyler alırım büyük şeyler nasılsa aklımda gidip alması kaldı hem de yer kaplamazlar zaman yaklaşınca alırız büyükleri dedim

düşündü ve mantıklı geldi, artık bunu kime söylesem mantıklı geliyo ben de rahat rahat alıyorum

Nurayımmmm teşekkür ederimmmmm, aşkımcımlaa da konuştuk telefondaa o bile dedi ben telefonu açar açmaz sen bişey almışsın çeyizine söle ne aldın dedi sevindirik oldum yaaa gizoşum iyiki haber verdin bir kez daha teşekkür ediyorumm

pastaaaaammm kıyamam ben sizeee nazar mı değmiş öyle :44: maşallah diyelim hemen merak etme dualarım sizinle hiçbişecik olmaaaz inşallah geçmiş olsun çok çok

çektim resimciklerimi ekliyeyim topiğime sonra da yatayımmm iyi geceler kuzularımmmmm

ben de resimciklere bakıp yatayım cicim.. öpücükleeerr

Herkese günaydınnnn:124:

Miniiimmmm inşallah kötü bişee çıkmıcakk tamam mıı kendini öleee hissetme.. Güzel düşün güzel olsun prensesimmm

Ballııı kurabiyemmm hemen topiğinee girip bakıcammmmmmm güle güle kullan cicişleriii

Ve son olarak makbulut aramıza hoşgeldn gelincikkkkk

çağlammmm valla çok sevindim balım yaa ben moru alırsın sanmıştım ama benimkinden alman iyi olmuş içi puf hayran kaldım arkadaşlarımda koştulasr gittiler ama bulamadılar etilerde ayırtmışlar orası malum kalbur kesim pek indirimden almıyorlar ya ayyyy vallla bence çok karlı oldu kuzum bu benimde 2 seninde 2 yatak örtün oldu kiii diğeride benzer aslında bizimkilerin valla çağlam şimdili iyi gidiyoruz bence ucuz ucuz ve kaliteli alıyoruz benim annem bu yatak örtüsü bildiğin battaniye gibi yumoş dedi bayıldı

kızlar bende annemle çağlanının annesiyle konuşutğu gibi konuştum annem moda geçer beğenmezsin dedi ama varsın küçük şeleri beğenmiyim içime sinerek alıyorum zaten eski moda şeleri seviyorum yarısı modern yarısı 80 ler olcak bir ev benimki bulduğum parçaları alıyorum ne edem yani kötümü yapıyorum evde bana bile yer yok ama babam aldıklarımın esasen çok pahalı oldğnu ve benm indirimden kasıp aldığımı duyunca gurur duyuyor ve all kızım afferin diyor bu sözler önemli benim için o yüzden bende ne bulursam alıyorum küçük demeyin alın canlarım

gizoşumm peloşummmm teşekkür ederimmmmm

gizoş benim annem ve yengem de bayıldırlar gerçekten böle yumuşacık kenarları battaniye gibi harika bişey yaaaa

valla son iki tane kalmıştı zaten birinin biraz daha mora çalan çiçekleri vardı onu arkadaşım aldı ben de bunu başkası almaktan vazgeçince alabildimmmm ama aldım işte yaşasınnn

yeni gelincikler hoşgeldilerrr... herkeslere günaydınnnn

Herkess hoşgelmiş bebişler

Bu konuşmanın aynısını bizdee annişlee yaptıkk.. ve bende ona incik cinciğin toplandığı zaman maliyetinin arttığını bu şekilde ufak ufak alıpp biriktirme yapmam gerektiğini söledimm o da bana saygı duyarak fikrime katıldı:))
Zira şmdi her akşam beraber geziniorz alışveriş siteleriniii:))

aynen öyle kızlarr ilk başlarda teyzemlerle telefonda falan konusurken bizim kız herşeyi bıraktı askılık falan alıyo diyodu, şimdi aa ıncık cıncık mı aldın diyenlere hemen mualefet oluyo böle böle düşündü mantıklı da düşündü diye

sonra herkes aaa evet demeye başlıyo

kaldı ki dün yemekte iki ay sonra evlenecek bir arkadaşla konuştuk ve bana dediği şu oldu;

kesinlikle en doğrusunu yapıyosun sana maksimum 6-7 ay veriyorum çağlacım , kafanın böyle rahat ve bir nebze boş olcağı düğün öncesi son 6 ayın var yani ondan sonrasında büyük şeylerin telaşına giriceksin ve bu ıncık cıncıkla ugrasmak icin vaktin bile olmayacak

sevgilinle beraber bugünlerin tadını çıkar rahat rahat gez dolaş ayrıntıları halletmeye çalışın dedi

konuşuyoruz hep canım allahtan anlayışla karşılıyorlar

bende annişle bahama çeyiz setini almaya karar verdim tencere çkb herşey içinde jumbodan vazgeçtim 1200 bir çkb ye veremicem kızlar ya

canım vallla çok sevindim seninde aldığını görünce inan:))))

vallla çok cici çeyizlerimiz olcak canım benim

Evlilikk oncesi 6 ay zaten cok stresli bi dönem diee tahmn ediormm.. gelinlik seçimi, düğün salonu, düğün tarihi ve biiissüürüü bissürüüü telaşş insanıı geriyor Çağlam.. O yüzdenn şmdi dertsizz başımızlaaa alalımm bunları biz de rahatt edelm kafamızda rahat etsnn
ne yaptı ki anlat bakalım??

Tammm çıkmak üzereyiz şirkettenn bi aradıı ben geldimm dieee, hemennn çıktımmm falan arabaya bindmm Mavii gül yaptırmıss bana, uğur böcüklermz ve nazar boncğmz da vardı üstünde.
Hayırdır canımm dedmmm, seni özledm dediiiii Özürr falan diledi gördüğü rüyalarr yüzünden bni kırmaya başladığını solemiştim ona.. aşkım elimde değil falan dedii(
Yaaa bi de en yakın arkadasyla aldattgmı gormuss ruyasındaa şaka gibi.. bende dedmm ki Allah bilir konştrmazsn da sen bizi artıkk, telefon numarası var mı sende dedi evet var dedm hemen siliosn dedi
neysee güzell güzell konuştkk çiçeğimi verdi sonra eve bıraktı bni kendi de nöbete gitti..

MAVİ GÜL BENDE BEKLİYORUM YAAA
canım ya resmini koysana görelim

konuşuyoruz hep canım allahtan anlayışla karşılıyorlar

bende annişle bahama çeyiz setini almaya karar verdim tencere çkb herşey içinde jumbodan vazgeçtim 1200 bir çkb ye veremicem kızlar ya
Canım bu kararı almana cidden çok sevindim.. yani tutturdunn jumbo da jumbooo bakk daha ne güzelliklerr varrr:))
hem beğendiğin modellerde zaten birbirinin aynısı gibi, gercekten jumboya o kadar para bayılmayacağına sevindimm gizşmmmm

MAVİ GÜL BENDE BEKLİYORUM YAAA
canım ya resmini koysana görelim

Koyarmmm balımm, akşam teldenn cekmiştim resmini öğle arasnda atıveririmm hemenckk

ayy inşallah canımmm bu arada jumbodan vazgeçmene sevindim gerçekten gerek yok tatlım yaaa misafir geldiğinde kullanıcaz bir de yani ne gerek var o kadar para bağlamaya inan o paracıkların her bir kuruşu düğün telaşında nasıl önemli olcak bizim için

ben de artık daha makul düşünmeye başladım mecburennnn :26:

aynen pelincimmm arkadaşım en fazla o kadar daha sayarsın günleri sonrası nasıl geçecek anlamayacaksın güven bana dedi

he bir de o zaman geldiğinde birbirinizi çok yiceksiniz şimdiki zamanların tadını çıkar da dedi umarım yemeyiz yaaa anlayışlı olabiliriz karşılıklı o stresin içindeyken de :44:

süprizin ne kadar güzelmişş maşallah sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…