çağlacım güle güle kullan tatlımmmmm güzelmiş gerçekten. çok beğendim bendeebenim annem bana bişey aldırmıyo o eşyaları ben nereye koycam evi hazırlarken çıkar bir haftada halledersiniz diyo :26: evde yorgan takımı nevresim takımı ütü tabak tencere çatal bıçak takımı falan var ama ayrıntılarım yok benim yaa küçük küçük bende başlamak istiyorm aşkitom benim kredi kartımla al diyo ama annem şimdi alma alır direk evine koyarsın sonra diyo
teşekkür ederim canımmmmbenim annişim de böle ıncık cıncık almamı istemiyodu sonra dedim ki ona;
bak sevgili anniş bu ıncık cıncık almakla bitmez acele gelirse kötü şeyler alırım büyük şeyler nasılsa aklımda gidip alması kaldı hem de yer kaplamazlar zaman yaklaşınca alırız büyükleri dedim
düşündü ve mantıklı geldi, artık bunu kime söylesem mantıklı geliyo ben de rahat rahat alıyorum
Nurayımmmm teşekkür ederimmmmm, aşkımcımlaa da konuştuk telefondaa o bile dedi ben telefonu açar açmaz sen bişey almışsın çeyizine söle ne aldın dedisevindirik oldum yaaa gizoşum iyiki haber verdin bir kez daha teşekkür ediyorumm
pastaaaaammm kıyamam ben sizeee nazar mı değmiş öyle :44: maşallah diyelim hemenmerak etme dualarım sizinle hiçbişecik olmaaaz inşallah geçmiş olsun çok çok
çektim resimciklerimi ekliyeyim topiğime sonra da yatayımmm iyi geceler kuzularımmmmm
ben de inşallah 2013 gelini olacağım :):):)
ALDIMMM ALDIMMM ALDIMMMMMMMMM
o ciciş yatak örtüsü benim olduuuuuuuuuu!!!
başka ciciler de aldımmm makinemin şarjı dolsun eklicemmmm
ya yok böle bişey 2 tane kalmıştı biri gizoşum senin aldığından biri de biraz daha mora çalan bir renkti, arkadaşım onu kaptı benim pembelinin başındada bir kız duruyodu alıp almamak da kararsızdı allahım yaaaaa son anda vazgectiii yoksa alamıyodummm
nasıl kapıp kasaya kostum bilemiyorum yaniresmen yağma yapmışlar yaa doğru dürüst bişey bırakmamıslar magazadaaaa
ama neyseki değdi azmin sonu zafer benim oldu kavustum örtümeee annişim ve yengem bayıldılar çok kaliteliymiş gerçektennn
kızlar bende annemle çağlanının annesiyle konuşutğu gibi konuştum annem moda geçer beğenmezsin dedi ama varsın küçük şeleri beğenmiyim içime sinerek alıyorum zaten eski moda şeleri seviyorum yarısı modern yarısı 80 ler olcak bir ev benimki bulduğum parçaları alıyorum ne edem yani kötümü yapıyorum evde bana bile yer yok ama babam aldıklarımın esasen çok pahalı oldğnu ve benm indirimden kasıp aldığımı duyunca gurur duyuyor ve all kızım afferin diyor bu sözler önemli benim için o yüzden bende ne bulursam alıyorum küçük demeyin alın canlarım
hoşbuldum ben ki pelinim cnm nasılsın?
Herkess hoşgelmiş bebişler
Bu konuşmanın aynısını bizdee annişlee yaptıkk.. ve bende ona incik cinciğin toplandığı zaman maliyetinin arttığını bu şekilde ufak ufak alıpp biriktirme yapmam gerektiğini söledimm o da bana saygı duyarak fikrime katıldı:))
Zira şmdi her akşam beraber geziniorz alışveriş siteleriniii:))
İyiyimm bitanemmm Allahıma şükürler olsunnn
Aşkkk bana dün akşamm sürprizz yaptııı:))
Herkess hoşgelmiş bebişler
Bu konuşmanın aynısını bizdee annişlee yaptıkk.. ve bende ona incik cinciğin toplandığı zaman maliyetinin arttığını bu şekilde ufak ufak alıpp biriktirme yapmam gerektiğini söledimm o da bana saygı duyarak fikrime katıldı:))
Zira şmdi her akşam beraber geziniorz alışveriş siteleriniii:))
gizoşumm peloşummmm teşekkür ederimmmmm
gizoş benim annem ve yengem de bayıldırlar gerçekten böle yumuşacık kenarları battaniye gibi harika bişey yaaaa
valla son iki tane kalmıştı zaten birinin biraz daha mora çalan çiçekleri vardı onu arkadaşım aldı ben de bunu başkası almaktan vazgeçince alabildimmmmama aldım işte yaşasınnn
yeni gelincikler hoşgeldilerrr...herkeslere günaydınnnn
Evlilikk oncesi 6 ay zaten cok stresli bi dönem diee tahmn ediormm.. gelinlik seçimi, düğün salonu, düğün tarihi ve biiissüürüü bissürüüü telaşş insanıı geriyor Çağlam.. O yüzdenn şmdi dertsizz başımızlaaa alalımm bunları biz de rahatt edelm kafamızda rahat etsnn
aynen öyle kızlarrilk başlarda teyzemlerle telefonda falan konusurken bizim kız herşeyi bıraktı askılık falan alıyo diyodu, şimdi aa ıncık cıncık mı aldın diyenlere hemen mualefet oluyo böle böle düşündü mantıklı da düşündü diye
sonra herkes aaa evet demeye başlıyo
kaldı ki dün yemekte iki ay sonra evlenecek bir arkadaşla konuştuk ve bana dediği şu oldu;
kesinlikle en doğrusunu yapıyosun sana maksimum 6-7 ay veriyorum çağlacım , kafanın böyle rahat ve bir nebze boş olcağı düğün öncesi son 6 ayın var yani ondan sonrasında büyük şeylerin telaşına giriceksin ve bu ıncık cıncıkla ugrasmak icin vaktin bile olmayacak
sevgilinle beraber bugünlerin tadını çıkar rahat rahat gez dolaşayrıntıları halletmeye çalışın dedi
ne yaptı ki anlat bakalım??
Evlilikk oncesi 6 ay zaten cok stresli bi dönem diee tahmn ediormm.. gelinlik seçimi, düğün salonu, düğün tarihi ve biiissüürüü bissürüüü telaşş insanıı geriyor Çağlam.. O yüzdenn şmdi dertsizz başımızlaaa alalımm bunları biz de rahatt edelm kafamızda rahat etsnn
Tammm çıkmak üzereyiz şirkettenn bi aradıı ben geldimm dieee, hemennn çıktımmm falan arabaya bindmmMavii gül yaptırmıss bana, uğur böcüklermz ve nazar boncğmz da vardı üstünde.
Hayırdır canımm dedmmm, seni özledm dediiiiiÖzürr falan diledi gördüğü rüyalarr yüzünden bni kırmaya başladığını solemiştim ona.. aşkım elimde değil falan dedii (
Yaaa bi de en yakın arkadasyla aldattgmı gormuss ruyasındaa şaka gibi.. bende dedmm ki Allah bilir konştrmazsn da sen bizi artıkk, telefon numarası var mı sende dedi evet var dedm hemen siliosn dedi
neysee güzell güzell konuştkk çiçeğimi verdi sonra eve bıraktı bni kendi de nöbete gitti..
Canım bu kararı almana cidden çok sevindim.. yani tutturdunn jumbo da jumbooo bakk daha ne güzelliklerr varrr:))konuşuyoruz hep canım allahtan anlayışla karşılıyorlar
bende annişle bahama çeyiz setini almaya karar verdim tencere çkb herşey içinde jumbodan vazgeçtim 1200 bir çkb ye veremicem kızlar ya
MAVİ GÜL BENDE BEKLİYORUM YAAA
canım ya resmini koysana görelim
konuşuyoruz hep canım allahtan anlayışla karşılıyorlar
bende annişle bahama çeyiz setini almaya karar verdim tencere çkb herşey içinde jumbodan vazgeçtim 1200 bir çkb ye veremicem kızlar ya
canım vallla çok sevindim seninde aldığını görünce inan:))))
vallla çok cici çeyizlerimiz olcak canım benim
Tammm çıkmak üzereyiz şirkettenn bi aradıı ben geldimm dieee, hemennn çıktımmm falan arabaya bindmmMavii gül yaptırmıss bana, uğur böcüklermz ve nazar boncğmz da vardı üstünde.
Hayırdır canımm dedmmm, seni özledm dediiiiiÖzürr falan diledi gördüğü rüyalarr yüzünden bni kırmaya başladığını solemiştim ona.. aşkım elimde değil falan dedii (
Yaaa bi de en yakın arkadasyla aldattgmı gormuss ruyasındaa şaka gibi.. bende dedmm ki Allah bilir konştrmazsn da sen bizi artıkk, telefon numarası var mı sende dedi evet var dedm hemen siliosn dedi
neysee güzell güzell konuştkk çiçeğimi verdi sonra eve bıraktı bni kendi de nöbete gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?