sen yinede iştesin ne guzel evde vakit gecmiyo valla.. sözden sonra bende eski calıstgım yere gidicem gorusmeye ama bakalım bilmiorum sanki anlasamıcaz gibi bi his var icimde
beni cok severdi patronum ama 3 aydır ugramadım yanına bu senede okulda son yılım oldugu icin işleri aksattım biraz gozunden dustum galiba eskisi gibi arayıp sormuyo beni, gorusmeyede ben gidicem hiç gel diye cagırmıyo bakalım nolcak :44:
evde oturuo duruorum işte öle tatlım.. askımla mesajlasıorum arada.. haftasonunu dusundukce de stres basıyo
sen neiş yapıorsun :)
kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için.
dediğiniz gibi yapıcam.. kesinleşmeden söylemek istemedim dicem.
karbeyazcım allah tatilinize tatil katsın, maşallah kuzumankarada askerim var benden selam götürün
orchideacım sen de mi aşkınla yapacaksın tatil şubatta ?
minnakım siz de gidersiniz inşallah, harika bi tatil yaparsınız.
cookiecim bir tane de olsa yaptınız tatil, hem de bine bedel oldu :)
sineray biriktir yavrum :)
ay hepinize yazdım :)
öğretmenlerim iş başınız yaklaşıyo sizinde :) hayırlı işler şimdiden :)
haftaya aşkımı görmeye gidicemm
yemek takımları kayınvalidemin zevki canım beğenmene çook sevindimmm
ohhh tatilinizi yaptınızz mis gibi maşallahdarısı isteyen herkesin başına inşallah
Ay nasıl mutlu oldum teşekkürler kızlar. Hepimiz tutumluyuz. İyi bir gelecek için şimdi biraz dişimizi sıkmak zorundayız. Ben biraz sorunlu bi aile içinde büyüdüm ve yaşıyorum. Etrafımdakileri görünce ister istemez etkileniyo insan. Elimden ne geliyosa hepinize yardımcı olurum kızlar. Benimkide bana sen çok planlısın çok tutumlusun diyoZavallım artık alıştı ben sana verim parayı naparsan yap diyo ben harcarım sen saklarsın diyo geçen ayakkabı mont almış birazcık kızdım almıycam aşkım valla almıycam bidaha diyo Kıyamıyorumda napsak bilemedim 1 senedir düzgün bişi almadım üstüme başıma gerek yok çünküherşeyim var Allah'a şükür. Biraz fazla abartıyorum belki ama. Evlenince mutsuz huzursuz olmak istemiyorum. Kimsede istemez :93: Kimsenin eline bakmakta istemiyorum. Ne kocamı nede kendimi ezdiririm. 2 senemiz var 2 sene boyunca bişiler yaptık yaptık yapamadık evlenmeyiz. Benim kocişede söyledim bunu. Ama sanırım ikinci bi işe daha başlıycam. 3-5 ordanda gelsin. geçen gün kpss kitapları sipariş verdim 110 TL içime öyle oturdu ki bu ay 110 TL fazladan kenara koymam lazım Çok cimri oldum sanırım bu aralar
Olur inş. balım kötü düşünme kotü olmasın bende mesajlasıyorum aradaNe iş yapıodun tatlım ?
pazar günü söz var dimi tatlım cok az kalmış inş. hayırlısı olur
vodefone nun müşteri hizmetlerindeyim canım çağrı merkezinde
selam kızlaarrryeni dönemn ilk gün mesaisini bitirip geldm şükür... nasılsınızz bakalımm???????????
gel gidelim aşkına beraberrr
oh maşallah ne güzel
amin canım inşallah
keşke bende cimri olabilsem duramıyorum elimde para varken yaaa deliriyorum onu harcamak için..Garanti birikim hesabını nişanlımda açtı..Ben zaten ünide öğrenciyim die iki kuruş paranıda birikime atma doyasıya harca dio.. Ama ben yinede istesem biriktirebilirim ama kozmetik manyaklığım engel oluyo ya.Birde gezmekten vazgeçmiyorum Ankara var sırada sonra Allahtan okul açılıyoda gezmeye ara vercem belki bi ihtimal altın alırım
Kızlar topic yine ilerlemiş..Bankanın öğle arasındayım..Bu hafta stajda son haftaaa..Sonra açık öğretimin bütleri var..Sonrada tüm hafta denize gitcem hergün..Kızlar ya 9 eylül aşkımın doğum günü hediyeyi kararlaştrdım ama başbaşamı kutlasak parti mi olsa karar veremedim..parti düşündüm aslında ama bütçem bu ay pamukkale den dolayı çok sarsıldı napıcam bilmiyorumÇok karıştı kafam Bu arada bayramda çok güzel altın bi kolye aldı aşkım bana melekliiiii resmini koyucam en kısa zamanda..pamukkale fotolarımıda bekleyin canlarım..Sizi çok özlüyorummm
selam kızlaarrryeni dönemn ilk gün mesaisini bitirip geldm şükür... nasılsınızz bakalımm???????????
Olur inş. balım kötü düşünme kotü olmasın bende mesajlasıyorum aradaNe iş yapıodun tatlım ?
pazar günü söz var dimi tatlım cok az kalmış inş. hayırlısı olur
vodefone nun müşteri hizmetlerindeyim canım çağrı merkezinde
sineraycım vodafone avantajları nasıl güzelmi ? :76:
bende iyiyiim gelinciklerr:)) aşkımı çook özlemem dışında bi sıkıntım yok çok şükür... tupperware dn bişeler aldm bugn:) öğrtmen bir arkadaş üyeymiş, mini şefle tinimini hanım serisini aldm... minişef indirimde 50TL bilginize
kızlar ben bugün tekrar giremem. yarın mülakatım var. sabah 10 da.. bugün gün boyu ders çalışcam malum :18: bana dua edin güzel gelinciklerim.. öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlarHerkes sevgilisiyle bulusuyo :97: Bi ben kaldım görüşmeyen :97:
Dün çok yakın arkadaşımla arkadaşlıgımızı bitirdik diğer arkadasımdan kıskandıgı için sorun cıkardı tartıstık o kadar sınırlendımkı atıverdim laptopu kucamdan kırılmıs kenarı bi oynak olmuş ekrananlamıyorum bu kızlarıı neden arkadasını arkadasından kıskanırsınkii:44:
amaann takma tatlm yaa yetişkn insanlarn kıskançlk fln ne ki yani... sana zarar veren seni üzen insanları hayatında tutmayacaksn
Aynen cnm ben kendi yaşıtlarımla anlaşamam bu yüzden. Hep 3-4 yaş büyükler benden. Kıskançlık falan çocuk işi benim için. Herkes kendinden sorumludur. Bi insan en yakınsa arkadasının iyiliğini ister mutlulugunu ister oldu canım tek seninle konuşayım at gözlüğü takıp tek sennle ilgileneyim kendini anca soyutlarsın dünbyadan tatlım başın sıkıştımıda o arkadasın yanında olmaz tek kalırsın. O yüzden hiç takma balım zamana bırak hatasını anlayıp arar mutlaka
sirenaycım bu arada ödemeyi ben arkadaşıma yapıcm onlar firmaya nasıl yapıyorlar bilmiyrm... iyi oldu bu bnm için kampanyaları da takp ederm, sizi e haberdar ederm
bende öyleym yaştlarmdan anlaştıdım kişi çook azdr, okulda ki öğrtmenlerdn de öylee 35 40 arası kankilerm:)))
Tamam tatlım teşekkürler. Bende kahvaltı takımı istiyorum kurban bayramına kadar, kurban bayramından sonra tencere ve tava setlerimi alıp yazın başındada çay ve su bardağı setlerimi almak istiyorum böylece bu sene alıcaklarımı almış olurumişte evim.net te falan indirimler çok oluyo ama kahretsin ki hep kredi kartı hiç sevmiyorum. Kazıklanmakta istemiyorum :93::93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?