'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sen yinede iştesin ne guzel evde vakit gecmiyo valla.. sözden sonra bende eski calıstgım yere gidicem gorusmeye ama bakalım bilmiorum sanki anlasamıcaz gibi bi his var icimde

beni cok severdi patronum ama 3 aydır ugramadım yanına bu senede okulda son yılım oldugu icin işleri aksattım biraz gozunden dustum galiba eskisi gibi arayıp sormuyo beni, gorusmeyede ben gidicem hiç gel diye cagırmıyo bakalım nolcak :44:

evde oturuo duruorum işte öle tatlım.. askımla mesajlasıorum arada.. haftasonunu dusundukce de stres basıyo

sen neiş yapıorsun :)

Olur inş. balım kötü düşünme kotü olmasın bende mesajlasıyorum arada Ne iş yapıodun tatlım ?

pazar günü söz var dimi tatlım cok az kalmış inş. hayırlısı olur

vodefone nun müşteri hizmetlerindeyim canım çağrı merkezinde

selam kızlaarrr yeni dönemn ilk gün mesaisini bitirip geldm şükür... nasılsınızz bakalımm???????????

gel gidelim aşkına beraberrr

haftaya aşkımı görmeye gidicemm

oh maşallah ne güzel

yemek takımları kayınvalidemin zevki canım beğenmene çook sevindimmm
ohhh tatilinizi yaptınızz mis gibi maşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah

amin canım inşallah

keşke bende cimri olabilsem duramıyorum elimde para varken yaaa deliriyorum onu harcamak için.. Garanti birikim hesabını nişanlımda açtı..Ben zaten ünide öğrenciyim die iki kuruş paranıda birikime atma doyasıya harca dio.. Ama ben yinede istesem biriktirebilirim ama kozmetik manyaklığım engel oluyo ya.Birde gezmekten vazgeçmiyorum Ankara var sırada sonra Allahtan okul açılıyoda gezmeye ara vercem belki bi ihtimal altın alırım

Kızlar topic yine ilerlemiş..Bankanın öğle arasındayım..Bu hafta stajda son haftaaa..Sonra açık öğretimin bütleri var..Sonrada tüm hafta denize gitcem hergün..Kızlar ya 9 eylül aşkımın doğum günü hediyeyi kararlaştrdım ama başbaşamı kutlasak parti mi olsa karar veremedim..parti düşündüm aslında ama bütçem bu ay pamukkale den dolayı çok sarsıldı napıcam bilmiyorum Çok karıştı kafam Bu arada bayramda çok güzel altın bi kolye aldı aşkım bana melekliiiii resmini koyucam en kısa zamanda..pamukkale fotolarımıda bekleyin canlarım..Sizi çok özlüyorummm

ingilizce ogretmenligi yapıodum balım ama simdi kafamda pek bişe yok
eski calıstıgım yerde de ogretmenlik olarak devam edicekti ama sonra yayınevi olma durumu vardı hayallerim ona goreydi de bilmiorum şimdi ne olcak

inşallah tatlım tesekkurler :)
pazar degil cumartesiye alındı canım heyecanlanmıodum ama gitgide heycan yapmaya basladım bakalım nolcak :26:

sana allah kolaylık versin insanlara laf anlatmak zor
ama bazen komik seyler oluyormus benm bi arkadas ole diordu

selam kızlaarrr yeni dönemn ilk gün mesaisini bitirip geldm şükür... nasılsınızz bakalımm???????????

selam canımmm
hosgeldin
iyiyiz valla biz sen??

Hiç bişey başbaşa kutlama kadar güzel olamaz canım ben parti taraftarı değilim özel bi gün ve özel olmalı benm için :)

Hayırlı olsun baalımmm ii canım nolsun çalışıyorum bende sen napıosun tatlışım

sineraycım vodafone avantajları nasıl güzelmi ? :76:

bende iyiyiim gelinciklerr:)) aşkımı çook özlemem dışında bi sıkıntım yok çok şükür... tupperware dn bişeler aldm bugn:) öğrtmen bir arkadaş üyeymiş, mini şefle tinimini hanım serisini aldm... minişef indirimde 50TL bilginize

sineraycım vodafone avantajları nasıl güzelmi ? :76:

Valla tatlım güzel ama çekimi pek iyi değil açıkçası herkes çeker çeker dio ama istanbulda binaların arasında oturan evlerde çok zor çekio o yüzden vodefone ben kullanmıyorum ama fena değil işte büyümeğe devam ediyo tatlım

ah bide bu tür siteler kapıda ödemeli olsaydı nolurdu kiii

kızlar ben bugün tekrar giremem. yarın mülakatım var. sabah 10 da.. bugün gün boyu ders çalışcam malum :18: bana dua edin güzel gelinciklerim.. öpüyorum hepinizi

Dualarımız seninle tatlımm hersey guzel olcakk inşallahh

Günaydın kızlar Herkes sevgilisiyle bulusuyo :97: Bi ben kaldım görüşmeyen :97:

Bende vrım bendeeeeee cuma günü sınavım var kampa girdim resmen görüşemedik aşkımlaaada Perşembe günü bana mamiş hazırlıcak şimdiden sözleştiik ballı elleriyle bi makarna yapsın bana özledim makarnasını (benden becerikli yemekte)
----------------------

Cokiiieemmmm elbiseyi buldıguna cok sevindiimm saçı makyajıda ayarladımı tmmdı bu iş azıcık kaldıı ben bile heycanlandım senin içiiinnnnnnn

Dün çok yakın arkadaşımla arkadaşlıgımızı bitirdik diğer arkadasımdan kıskandıgı için sorun cıkardı tartıstık o kadar sınırlendımkı atıverdim laptopu kucamdan kırılmıs kenarı bi oynak olmuş ekran anlamıyorum bu kızlarıı neden arkadasını arkadasından kıskanırsınkii:44:

amaann takma tatlm yaa yetişkn insanlarn kıskançlk fln ne ki yani... sana zarar veren seni üzen insanları hayatında tutmayacaksn

sirenaycım bu arada ödemeyi ben arkadaşıma yapıcm onlar firmaya nasıl yapıyorlar bilmiyrm... iyi oldu bu bnm için kampanyaları da takp ederm, sizi e haberdar ederm

amaann takma tatlm yaa yetişkn insanlarn kıskançlk fln ne ki yani... sana zarar veren seni üzen insanları hayatında tutmayacaksn

Aynen cnm ben kendi yaşıtlarımla anlaşamam bu yüzden. Hep 3-4 yaş büyükler benden. Kıskançlık falan çocuk işi benim için. Herkes kendinden sorumludur. Bi insan en yakınsa arkadasının iyiliğini ister mutlulugunu ister oldu canım tek seninle konuşayım at gözlüğü takıp tek sennle ilgileneyim kendini anca soyutlarsın dünbyadan tatlım başın sıkıştımıda o arkadasın yanında olmaz tek kalırsın. O yüzden hiç takma balım zamana bırak hatasını anlayıp arar mutlaka

bende öyleym yaştlarmdan anlaştıdım kişi çook azdr, okulda ki öğrtmenlerdn de öylee 35 40 arası kankilerm:)))

sirenaycım bu arada ödemeyi ben arkadaşıma yapıcm onlar firmaya nasıl yapıyorlar bilmiyrm... iyi oldu bu bnm için kampanyaları da takp ederm, sizi e haberdar ederm

Tamam tatlım teşekkürler. Bende kahvaltı takımı istiyorum kurban bayramına kadar, kurban bayramından sonra tencere ve tava setlerimi alıp yazın başındada çay ve su bardağı setlerimi almak istiyorum böylece bu sene alıcaklarımı almış olurum işte evim.net te falan indirimler çok oluyo ama kahretsin ki hep kredi kartı hiç sevmiyorum. Kazıklanmakta istemiyorum :93::93::93:

ben alıyorm trendyoldan evim den sürekli kredi kartıyla ve limitim 6500 hiç sorun olmadı allah şükürr... ama tedirgn oluyorsan limiti 500lk fln bir kart çıkarttr onla al

minnakımm cok uzuldum canımmmm ama bitmesi gerekende bi arkadaslıksa bitmeli..

yaramı deştin :44: bendede var bole bi durum ve napcagımı hiç bilmiyorum... uzun zamandır tatilde burada yok aslında ozledim de kendisini en iyi 2 arkadasımdan biri

derdimi dinler destek olur yedigimiz ictigimiz ayrı gitmez biribirimize her konuda destegiz ama gelin gorun ki ilginç huyları var

ve bazen beni 0 noktasına getiriyor gorusmek istemiyorum onunla birdaha çok sevdigim halde

cozemiyorum kendisini cogu zaman napıcamı da bilmiyorum.. yakında doner

bi aklım hazır uzak kalmsken yavas yavas bitir bu arkadıslıgı dio

bi aklımda en iyi arkadasın o senin napıcaksın onsuz dio

derdim var a konu bile acmayı dusundum onun yuzunden ama sonra vazgectim o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…