Kızlaaaaar merhaba hepinize bugün izinliyim ve akşama ordu evinde kadınlar günü için yemek var. ne giysem bilemiyorum =( göbiş git gide belli oldukça hiç bir kıyafetim olmuyor.
kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.
kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım
gerçi bugün dünya kadınlar günü değil dünya alışveriş günüydü sankialışveriş merkezleri yıllık satış rekorlarını kırmıştır..
ben de gezen, inceleyen, fikir edinenlerdenim
bernardo da bi yemek takımına aşık olduuuumçatal bıçak takımıyla birlikte alırsam 2.700.000 tl yanında 600.000 tl hediye çeki de veriyorlar. 12 ay da taksit yapıyorlarmış.. begendigim modeli bulursam fotografını ekliyim.. kemik tozu mu ne bişeyler varmış içinde çok dayanıklıymış. ömür boyu parça garantiliymiş....
paris antiqua dır o canım eminim çünkü anca o bu kadar pahalı oluyor
Günaydın kızlar dün pek giremedim zaten kimsede yokmuş...
Bugün dedem vefat edeli 2.yılı bitiyor ve ben biz onu çok özledik selası dün gibi aklımda iyiydim ama ister istemez içim buruk bilmiyorum inanın çok özledim pazar günüde mevlüdü var ben dedemi çook özledim ya inanın yazarken yaşlarr
Canım allah nur içinde yatırsın .. Mekanını cennet eylesin inşALLAH...
dede sevgisi bambaşkadır ya dün gece dedem kalkmış benim üstümü örtüyodu.. Pamuk dedem benim...
hepimizin gideceği yer orası.. Şöyle düşün deden orda çok rahat cennette olduğunu düşün ve onun için mutlu ol...
selam kızlar
Çağla hadi anlat bişeyler...
ben ağzımı hiç açmıyım be hayat hepinizin içi kararır
güzel şeylerden bahsedecek biri anlatsın, bende iç sıkıntısı ve özlemden başka bişey yok
Liseden bi arkadaşım okul bitince evlendi şimdi 2,5 yaşında dünyalar tatlısı bi kızı var.. arkadaşımın ablasıda yeni doğum yaptı ... Abla kardeş bebekleriyle birlikte fotoğraf çekinmişler yaaa çok duygulandım bende ablamla öyle olmak istiyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?