'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam karolin profilini yazdıklarını falan inceledim de seni kendime yakın buldum.
benim nişanlımda subay, bu mayısta tayini çıkacak ve ilk tercih yeri çorlu.
bende dersanede öğretmenim. sende kursta öğretmenlik yapıyormuşsun, branşın nedir.
bu arada allah tamamına erdirsin bebek bekliyorsun sanırım.
bizde 2013 de evlencez galiba, önceside olabilir ama net değil.
ordu evinde kutlama da güzel olacaktır eminim. bende iki kere gitmiştim nişanlımla yemeğe, güzel oluyor.
senin eşinin görevi nedir, çorluda lojmanda mısınız? nasıl çorlu, lojmanlar, ortamlar?

kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım
gerçi bugün dünya kadınlar günü değil dünya alışveriş günüydü sanki alışveriş merkezleri yıllık satış rekorlarını kırmıştır..

ben de gezen, inceleyen, fikir edinenlerdenim
bernardo da bi yemek takımına aşık olduuuum çatal bıçak takımıyla birlikte alırsam 2.700.000 tl yanında 600.000 tl hediye çeki de veriyorlar. 12 ay da taksit yapıyorlarmış.. begendigim modeli bulursam fotografını ekliyim.. kemik tozu mu ne bişeyler varmış içinde çok dayanıklıymış. ömür boyu parça garantiliymiş....

paris antiqua dır o canım eminim çünkü anca o bu kadar pahalı oluyor

Günaydın kızlar dün pek giremedim zaten kimsede yokmuş...
Bugün dedem vefat edeli 2.yılı bitiyor ve ben biz onu çok özledik selası dün gibi aklımda iyiydim ama ister istemez içim buruk bilmiyorum inanın çok özledim pazar günüde mevlüdü var ben dedemi çook özledim ya inanın yazarken yaşlarr

Canım allah nur içinde yatırsın .. Mekanını cennet eylesin inşALLAH...

dede sevgisi bambaşkadır ya dün gece dedem kalkmış benim üstümü örtüyodu.. Pamuk dedem benim...

Canım allah nur içinde yatırsın .. Mekanını cennet eylesin inşALLAH...

dede sevgisi bambaşkadır ya dün gece dedem kalkmış benim üstümü örtüyodu.. Pamuk dedem benim...

amin hayatım amiiin inş.
BAMBAŞKA OLMAZ OLURMU SON ZAMANLARDA BENDE ALTINDAN ALIYORDUM WS....BEN ÇOK ONLARDA KALIYORDUM HAFTADA 2-3 HASTALANDIGI YILDAN BERİ HEP ORDA KALDIK EVİMİZ 15DK.ARASI İNANILMAZ BAĞLIYDIK BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR ŞİMDİ O TOPRAĞIN ALTINDA KEMİKLERİ

hepimizin gideceği yer orası.. Şöyle düşün deden orda çok rahat cennette olduğunu düşün ve onun için mutlu ol...

yağmurumm üzülmee başınız sağolsun... hayata katılıyorum herkes eninde sonunda bu sonla yüzleşecek yapacak bir şey yok

Allah ölümün bile hayırlısını ve gecini versin

ani ve genç ölümler daha bir yıkıyor insanı... bol bol dua et ruhuna elden başka birşey gelmiyor malesef

herkese günaydın kızlar, güzel bir gün olsun

Liseden bi arkadaşım okul bitince evlendi şimdi 2,5 yaşında dünyalar tatlısı bi kızı var.. arkadaşımın ablasıda yeni doğum yaptı ... Abla kardeş bebekleriyle birlikte fotoğraf çekinmişler yaaa çok duygulandım bende ablamla öyle olmak istiyorummm :)

olursun inşallahh neden olmayasın canım

Allah bağışlasın bebişleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…