Günaydın kızlar dün pek giremedim zaten kimsede yokmuş...
Bugün dedem vefat edeli 2.yılı bitiyor ve ben biz onu çok özledik selası dün gibi aklımda iyiydim ama ister istemez içim buruk bilmiyorum inanın çok özledim pazar günüde mevlüdü var ben dedemi çook özledim ya inanın yazarken yaşlarr
canımm olmazmı hiç burukkluuuk hele bağlıykeeen.. Allah size sabır dedeyee huzur versiin kabir azabından uzak tutsuun tüm kullarının..
Ben gene regl olduumm agrıdan ölüyoorumm
merhaba canlarım.. yağmurcum allahım toprağı kadar sizlere ömür versin dedeciğinin. mekanı cennet olsun..
minnakım benim de çok ağrılı geçiyo o malum dönem. kız olmak ne zormajezik almazsam duramıyorum ağrısından o hafifletiyor biraz..
yagmur başın sağolsun
yağmurcummm geçmişi okumamıştımm başınn sağolsunn canımmm:26:
çağlacımmm hoşbuldk cnmmm,
pelin nerelerdee bu sabah yok
peloşta geldi hoşgeldi
Bebiklerimm günaydınnnnnnn
Yağmurummm Allah sabırlar ve geri de kalanlara uzun ömürler versin.. Malesef herşeye çare buluorz da ölüme bulamıoruz...
İviiittt tatlıı gelinciklerimmmmm bendee geldm işte..
Yorucu ve yoğun bi günden sonra yine yanınızdayım ama bugünnn daha bi yoğunummm, olsun işleyenn demirr pas tutmazz derler:76:
Biraz rahatsızım kızlarr sesimm bi tuhaf cıkıooSevgiliciklee de hafiftenn atıştıkk ama yine de mutluyummm işteee:))
amin bitanem aminnn bağlılık ne kelime dedecim seni çok özledim çokk biyerlerden görüyordur duyuyordur hissediyordur
hadi yaa cnm kontrolde git ihmal etme kistmi var acaba ya:44:
her streste yasıyorum ben bunuu artık cok sıkıldım yaaa randevu alıcak annem gıdıceezsevgılım ıcınde stres yaptım rıtım bozuklugu yokmus ama çarpıntı varmıs seyrekte olsa enıstesı kalp doktoru sımdı urfada geldıgınde raporu daha detaylı ıncelıceek, bıde bende polis fobısı var annanem kuccukken benı polıs mustafaya verırım senı dıye korkutuodu dunde emnıyette ısım vardı oyle gerıldımkı sevgılıcıkte benle hep dalga gectı ama cıdden cok korkuyoorum polısten
Döndümmm kurabiyemmmm döndümm döndümmmmmmpeloooş döndün müüüüü
tamda seni sormuştuımmmiyi insan lafın üstüne gelirmişş amaaa
geçmiş olsun canım..
işleyen demir ışıldar
mutlu olun hep ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?