'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amaann takma tatlm yaa yetişkn insanlarn kıskançlk fln ne ki yani... sana zarar veren seni üzen insanları hayatında tutmayacaksn

Haklısınız kızlar bende bu sekılde dusundugum ıcın bıtırdım arkadaslıgımı ben bu huyları orta okulda bile yapmıyodum.. Yazık oldu yaptıgım onca fedakarlıga yazık. Ayrıca benden yaşça büyük ve benden küçük olan arkadaşlarımın olgunluğuna sahip değil kişinin karakterine göre birazda bu işler.. Bitti gitti bebekler napalım.

aynı seylerı yasıyoruzz demekki cokiiem. onunla bırlıkte hayatımdan 13 kişiyi dha çıkartmak zorunda kaldım dün gece. Okadar şey paylaşıosun o kadar fedakarlıklar yapıyosun, ki ben çok duskunumdur benım ıcın degerlı olan ınsanlara, karsılıgı bı arkadasını kıskanıp sorun cıkartmak:44: ben nerdeyım sen nerdesın dıyıverıyosun... Uzakta diye böyledir diyodum hem alttan alıyodum ıngılterede bızden uzak yanlız ama içime işlicek okadar çok söz söyledikii artık bi dahası olmaz...

evet tatlım kütahyanın normalde 86 TL miş 54 e düşmüş Kipada 39 muydu Ne zaman balım gidip bakim bari çıkıştı

bayrmda gittiğimde nevşehrdekinde görmştm cnm.. ama ben pek beğenmedm yaa çok sade değil mi.. bir de tam porselen değil kalın cam gibi tuhaf birşey..

bayrmda gittiğimde nevşehrdekinde görmştm cnm.. ama ben pek beğenmedm yaa çok sade değil mi.. bir de tam porselen değil kalın cam gibi tuhaf birşey..

Hımmm O zamn kalsın balım sade istiyorum tatlım yaaa hatta rengarenk istiyorum bazen parça parça satılıyo beyaz mavi yeşil bütün renklerden tek tek alıp takım yapmak istiyorum çok güzel çok tatlı duruyo :)

insanın uzerinde bir yük gibi tasıması daha zor minnakım gercekten..

bende onla beraber hayatımdan en az 5-6 kişiyi cıkarmak zorundayım ama o zamanda etrafımda yakınımda olan kız arkadasım kalmayacak

yani arkadaslar elbette var ama yeri geldiginde omzunda agladıgın işini dısını bilen birileri cok fazla olmuyor bende 2 tane var biri de o

gittigi yere kadar gidecek artık ben hep sabrediyorum, pskolojisine veriyorum yaptıklarını ama birgun patlayacak olursam benimde agzımdan yılların birikimiyle geri alamayacagım sözler cıkacak ve ipler tamamen kopacak biliyorum :18:

bende rengarenk sevyrm ama bu hoş degl, bernardoda süper modeller var bak istersen

altın hesabı super fıkır valla bırıktırebılıosanız cok kazanclı oldugunu dusunuorum. bankacı arkadaslar daha ıı bılır. bayramdan sonra ılk ıs gunum adapte olmakta zorluk cekıorum valla...
bu arada sevdiceğimin yeri belli oldu. ankara mamak çok sevındım valla yakın yer. gerçi acemılıgı burda bakalım usta bırlıgı nereye duser ama netten baktıgım kadarıyla herkes cok memnunmus. o yuzden sevındım baya..

canım benm rabbim tez zamanda kavuştursun inş...

hayırlı olsun orchidea hesabın tatlımm

angelll cok sevindim canımmm cok mutlu oldummm yaa usta birligide bole guzel yerlerde olur biter bianonce kavusursunuz inş

hayırlı olsun canm. inşallah usta birliğine de böyle güzel,rahat yer çıkar...

altın hesabı da düşüşlerde internetten rahatlıkla alırım,gram gram çok sarsmaz diye açtım.

inşallah hayırlı birikimler olur.

çok teşekkürler kızlar ..
ben çeyize mola verdim. bi ara bende manyak gıbı çeyiz topiğinde geziyordum.
kpss ye hazırlanmak var bu sene nıyetımde o yuzden bıse almayı dusunmuorum. eve sıgamıyoruz.

bende rengarenk sevyrm ama bu hoş degl, bernardoda süper modeller var bak istersen

Bernardonun porselenlerini bilmiyorum tatlım ama cok kalın kaba porselen istemiyorum. Onada bakıcam ay ay işimiz zor :18::18:

ben geldimmmmmmm

sirenay bunlar nerde satılıyor??? yoksa indirim mi var???

bu arada altın hesabımı açtırdım,inşallah en yakın zamanda kullanacağım.

evim.net te canım hep evle ilgili şeyler var öyle güzeller ki Hayırlı olsun balım bereketli olur inş. Çok sevindim tatlışım

kpss ye hazırlanmak var bu sene nıyetımde o yuzden bıse almayı dusunmuorum. eve sıgamıyoruz.

Ah ah darısı benim başıma 5-6 parça bişeyim var başkada bişi yok :84::84::84::84: Bende kpssye hazırlanıyorum bu sene in. hayırlısı olur canım sende hoşgeldin aramıza

benim de öyle çok bişeyim yok. çeyiz topici çok fena gaza getiriyor ama.

birikim yapacağım inşallah bu yıl. planım şimdilik bu.

bi de açıköğretime başvuracağım,ona da harç ödemem lazım.

orma bide o vardı dimi Of Of benmde harç yatırıp kayıt yaptırmam lazım sanırım 500 600 gözden çıkarmalıyım mesaiyemi kalsam bu aralar napsam yada ek iş aramaya başlım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…