offf yaaaa evim.net te birsürü indirim olmuşnedir bu kredi kartsızların çektiği illa al al diye diretiyolar insana
alıver kız limiti düşük bişey nolckkkk:82::82::82:
valla bu gidişle öyle olucak sırf bu yüzden ama müşteri hizmetlerini arayım bı havale v.s. varsa öyle yapıcam
cnm koydugun yemek takımı kütahyanın demi? naturacam serisiydi yalnz hatrlamyrsam... 24 parçası 39 TL idi kipada:)
amaann takma tatlm yaa yetişkn insanlarn kıskançlk fln ne ki yani... sana zarar veren seni üzen insanları hayatında tutmayacaksn
Aynen cnm ben kendi yaşıtlarımla anlaşamam bu yüzden. Hep 3-4 yaş büyükler benden. Kıskançlık falan çocuk işi benim için. Herkes kendinden sorumludur. Bi insan en yakınsa arkadasının iyiliğini ister mutlulugunu ister oldu canım tek seninle konuşayım at gözlüğü takıp tek sennle ilgileneyim kendini anca soyutlarsın dünbyadan tatlım başın sıkıştımıda o arkadasın yanında olmaz tek kalırsın. O yüzden hiç takma balım zamana bırak hatasını anlayıp arar mutlaka
minnakımm cok uzuldum canımmmm ama bitmesi gerekende bi arkadaslıksa bitmeli..
yaramı deştin :44: bendede var bole bi durum ve napcagımı hiç bilmiyorum... uzun zamandır tatilde burada yok aslında ozledim de kendisini en iyi 2 arkadasımdan biri
derdimi dinler destek olur yedigimiz ictigimiz ayrı gitmez biribirimize her konuda destegiz ama gelin gorun ki ilginç huyları var
ve bazen beni 0 noktasına getiriyor gorusmek istemiyorum onunla birdaha çok sevdigim halde
cozemiyorum kendisini cogu zaman napıcamı da bilmiyorum.. yakında doner
bi aklım hazır uzak kalmsken yavas yavas bitir bu arkadıslıgı dio
bi aklımda en iyi arkadasın o senin napıcaksın onsuz dio
derdim var a konu bile acmayı dusundum onun yuzunden ama sonra vazgectim o derece yani
evet tatlım kütahyanın normalde 86 TL miş 54 e düşmüş Kipada 39 muyduNe zaman balım gidip bakim bari çıkıştı
bayrmda gittiğimde nevşehrdekinde görmştm cnm.. ama ben pek beğenmedm yaa çok sade değil mi.. bir de tam porselen değil kalın cam gibi tuhaf birşey..
Haklısınız kızlar bende bu sekılde dusundugum ıcın bıtırdım arkadaslıgımı ben bu huyları orta okulda bile yapmıyodum.. Yazık oldu yaptıgım onca fedakarlıga yazık. Ayrıca benden yaşça büyük ve benden küçük olan arkadaşlarımın olgunluğuna sahip değil kişinin karakterine göre birazda bu işler.. Bitti gitti bebekler napalım.
aynı seylerı yasıyoruzz demekki cokiiem. onunla bırlıkte hayatımdan 13 kişiyi dha çıkartmak zorunda kaldım dün gece. Okadar şey paylaşıosun o kadar fedakarlıklar yapıyosun, ki ben çok duskunumdur benım ıcın degerlı olan ınsanlara, karsılıgı bı arkadasını kıskanıp sorun cıkartmak:44: ben nerdeyım sen nerdesın dıyıverıyosun... Uzakta diye böyledir diyodum hem alttan alıyodum ıngılterede bızden uzak yanlız ama içime işlicek okadar çok söz söyledikii artık bi dahası olmaz...
Hımmm O zamn kalsın balım sade istiyorum tatlım yaaa hatta rengarenk istiyorum bazen parça parça satılıyo beyaz mavi yeşil bütün renklerden tek tek alıp takım yapmak istiyorum çok güzel çok tatlı duruyo :)
Günlük kullanmaya yemek takımı bayıldım yaaaa
Eki Görüntüle 251585
Eki Görüntüle 251586
Offff bayıldım yaaaa
Eki Görüntüle 251587
Eki Görüntüle 251588
Eki Görüntüle 251589
Eki Görüntüle 251590
Eki Görüntüle 251591
altın hesabı super fıkır valla bırıktırebılıosanız cok kazanclı oldugunu dusunuorum. bankacı arkadaslar daha ıı bılır. bayramdan sonra ılk ıs gunum adapte olmakta zorluk cekıorum valla...
bu arada sevdiceğimin yeri belli oldu. ankara mamakçok sevındım valla yakın yer. gerçi acemılıgı burda bakalım usta bırlıgı nereye duser ama netten baktıgım kadarıyla herkes cok memnunmus. o yuzden sevındım baya..
ben geldimmmmmmm
sirenay bunlar nerde satılıyor??? yoksa indirim mi var???
bu arada altın hesabımı açtırdım,inşallah en yakın zamanda kullanacağım.
altın hesabı super fıkır valla bırıktırebılıosanız cok kazanclı oldugunu dusunuorum. bankacı arkadaslar daha ıı bılır. bayramdan sonra ılk ıs gunum adapte olmakta zorluk cekıorum valla...
bu arada sevdiceğimin yeri belli oldu. ankara mamakçok sevındım valla yakın yer. gerçi acemılıgı burda bakalım usta bırlıgı nereye duser ama netten baktıgım kadarıyla herkes cok memnunmus. o yuzden sevındım baya..
bende rengarenk sevyrm ama bu hoş degl, bernardoda süper modeller var bak istersen
ben geldimmmmmmm
sirenay bunlar nerde satılıyor??? yoksa indirim mi var???
bu arada altın hesabımı açtırdım,inşallah en yakın zamanda kullanacağım.
çok teşekkürler kızlar ..
ben çeyize mola verdim. bi ara bende manyak gıbı çeyiz topiğinde geziyordum.
kpss ye hazırlanmak var bu sene nıyetımde o yuzden bıse almayı dusunmuorum. eve sıgamıyoruz.
çok teşekkürler kızlar ..
ben çeyize mola verdim. bi ara bende manyak gıbı çeyiz topiğinde geziyordum.
kpss ye hazırlanmak var bu sene nıyetımde o yuzden bıse almayı dusunmuorum. eve sıgamıyoruz.
Bernardonun porselenlerini bilmiyorum tatlım ama cok kalın kaba porselen istemiyorum. Onada bakıcam ay ay işimiz zor :18::18:
evim.net te canım hep evle ilgili şeyler var öyle güzeller kiHayırlı olsun balım bereketli olur inş. Çok sevindim tatlışım
Ah ah darısı benim başıma 5-6 parça bişeyim var başkada bişi yok :84::84::84::84: Bende kpssye hazırlanıyorum bu sene in. hayırlısı olur canım sende hoşgeldin aramıza
benim de öyle çok bişeyim yok. çeyiz topici çok fena gaza getiriyor ama.
birikim yapacağım inşallah bu yıl. planım şimdilik bu.
bi de açıköğretime başvuracağım,ona da harç ödemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?