'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay benim annem babam polis ama korkma minnakım çok cici onlar
polis mustafa nasıldı kimbilir kızın ödünü koparmış

ay benim annem babam polis ama korkma minnakım çok cici onlar
polis mustafa nasıldı kimbilir kızın ödünü koparmış

yaaaa kusuuum ole kocaman ve ıcının kotulugu yuzune vurmus bı adamdıkı bak yasım oldu 23 hala etkısındeyım bıde bana senı tutuklarım dıyoduu hepp suanda nerde polıs gorsem benı tutuklıcak sanıyorum bıkere sahılde polıs kımlık kontrolune geldı neredeyse bayılıyodum bı zencilerden bı polıslerden cok korkuyorum been aşamıyorum bu korkumu 2 sene evel tramvayda sultanahmetten donerken yanıma geldı sıyah adam kadın bıde cocuguu ole sıkısıktıkıı yemın edıyorum yol boyu agladııımm arkadasım sok olduu ayrımcılık degıl bu ıste cocukluktan kalma seyler

çok tatlısın yaaa pastam

kesınlıkle cucukılarımızı bu sekılde korkutmayalım pastaaam

yagmur başın sağolsun

Bebiklerimm günaydınnnnnnn

Yağmurummm Allah sabırlar ve geri de kalanlara uzun ömürler versin.. Malesef herşeye çare buluorz da ölüme bulamıoruz...

yağmurcummm geçmişi okumamıştımm başınn sağolsunn canımmm:26:
çağlacımmm hoşbuldk cnmmm
,
pelin nerelerdee bu sabah yok

kızlar HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI CUMALAR

HEY ALLAHIM YA polisten mi korktun koca kız oldun ama sen nazlım
BAK NE GÜZEL BİŞİCİK ÇIKMAMIŞ ENİŞTEDE

ay çağla bayılıcam gülmekten

nazlıcım tabiki ayrımcılık değil o korku yani daha ötesi var mı.. ben de kedilerden çok korkarım. inanılmaz korkarım. köpekten de. böcekten de.. eskiden karıncadan bile korkardım neyse onu aştım

ay buna çok güldüm nazlım sende gül inş. senide rabbim güldürsün ya
zencidenmi ağladınmı
anlıyorum çocukkende şimdi çık o psikolojiden yahu kocaman oldun herseyin farkındasın bilincindesin bak biz yanındayız cnm

Miniiimm ballı lokmam kıyamammm ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa benı koykutuyollllaaaa pelimimm

HEY ALLAHIM YA polisten mi korktun koca kız oldun ama sen nazlım
BAK NE GÜZEL BİŞİCİK ÇIKMAMIŞ ENİŞTEDE

cok sukur ya valla bısı cıkmadı dualarımız kabul olduu dun varya emnıyetteyken sevgılıcıgın elını ole sıkıyorummkııı polis yaklastıkca apar topar goturcekler sankı benı nası işlediyse beynımee neysekı cabucaktan halloluyomuş paspırrt işi hemencik kaçtık ordan

kopek korkumu yendım benn gordunmu yazlıktakı kopecıklerı onlar sayesınde boceklerden bende hala korkuyorum ay ben ne ödlekmişim suan farkettım

aşamıyoruum işteee eskıden gorunce aglardım en azından sımdı yanıma gelınce aglıyorum buda basarı benım ıcııın

nasılsınız bakalım minnoşlarımmmmm

bugün hasta gibiyim ama idare edeceğiz okulda, dün de biletimi aldım 24 martta hayırlısıyla istanbula geliyorum.

1 nisanda kardeşimin sınavı var yanında olmak için.

siz neler yapıyorsunuz kuzular???

pelinim kuzum ne oldu yine neden tartıştınız yaa??:44:
dün nereye gittin peki sen??
:))
ya tartışmak değil Yağmurcum.. dün akşam saat 9a geliodu ben eve geldiğimde.. görüşmek istedi özlemiş bni, iyi dedimm görüşelm madem biraz.. neyse geldi aldı bni arabayla baktm onların eve doğru gidiorz, hayırdır nereye dedm. bize dedi. ne gerek var ya, bana sordun mu dedim. neden sorucamki dedi, ne demek dedm daha 2-3 gün önce sizdeydik zırt pırt gitmenin alemi ne dedim. direk döndürdü arabayı, aile bağlarına biraz önem ver canım dedi!! bende 2-3 günde bir görüşmk aile bağlarna önem vermek değildir dedimm ayrıcaa ben aile bağlarına gayette önem veriorm dedim...
seni şimdi evine bırakıorm dedi.
hiçbişey demedm ve eve bıraktı inerken de kapıyı çarptım...
bi daha gece boyunca ne ben ne de o aradı.
yaa öylee yorgundumm kii yol yorgunluğu iş stresi dünn yoğunn bi gündü, hiç aile ile oturup konuşabilcekk kafada değildim.
ki ben calısann bi insanm evlendiğimde de zırt pırt görüşemem kiiii! kızlarr benim bu konu da şüphelerm var acıkcası, korkuorm.. yani ne biliim Evren'in nöbetleri bnm yoğunluğummm ve ailesi..
yani blmiorm ama bn sık sık görüşme taraftarı değilimm haftada 1 yemeğe ya da oturmaya gidilebilirr evliyken dee ama kşam sırf evrenin hatrına cıktmm ve yaptgı bni kırdı acıkcası... belki o da kırıldııı(
off blmıormmm..(
Yağmurcumm Lüleburgaz'a gitmiştimm bizimm buraya 2-2,5 saat falan..

yaa benı koykutuyollllaaaa pelimimm

ben onnnarııı var yaaaaaaaaa çok piss dövermmmm:99:

Son düzenleme:

kızlarr çokmu çoçuksuu bu nevresim takımı yaa ???:26::26:
alıcam şimdi ama karar veremedimmmm

Eklentiler

• $311051_10150406070813582_51761798581_10127456_1042654766_n.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

canım nasılsın diyeyim öncelikle

konuya ortadan dahil olacağım ama kusuruma bakmazsın demi

erkekler bu konuları bazen yeterince anlayamıyorlar bana kalırsa.

sen başka bir noktayı derken bak o bambaşka bir yerden almış, tipik tepkileri bana kalırsa.

ama arada yıpranan sen oluyorsun. bunu güzelce ona anlat olay soğuduktan sonra. yoksa tamamen ailesine yapılmış bir şey olarak da anlayıp farklı düşüncelere de bürünebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…