nurayım ve sibelim hoş geldiniz....
pastacığım yaaa bir doktora görünsen çok sık oluyor gibi seninki sanki :44:
ay benim annem babam polisama korkma minnakım çok cici onlar
polis mustafa nasıldı kimbilir kızın ödünü koparmış
çok tatlısın yaaa pastam
ay benim annem babam polisama korkma minnakım çok cici onlar
polis mustafa nasıldı kimbilir kızın ödünü koparmış
yagmur başın sağolsun
Bebiklerimm günaydınnnnnnn
Yağmurummm Allah sabırlar ve geri de kalanlara uzun ömürler versin.. Malesef herşeye çare buluorz da ölüme bulamıoruz...
yağmurcummm geçmişi okumamıştımm başınn sağolsunn canımmm:26:
çağlacımmm hoşbuldk cnmmm,
pelin nerelerdee bu sabah yok
berfincim hoşgeldin
her streste yasıyorum ben bunuu artık cok sıkıldım yaaa randevu alıcak annem gıdıceezsevgılım ıcınde stres yaptım rıtım bozuklugu yokmus ama çarpıntı varmıs seyrekte olsa enıstesı kalp doktoru sımdı urfada geldıgınde raporu daha detaylı ıncelıceek, bıde bende polis fobısı var annanem kuccukken benı polıs mustafaya verırım senı dıye korkutuodu dunde emnıyette ısım vardı oyle gerıldımkı sevgılıcıkte benle hep dalga gectı ama cıdden cok korkuyoorum polısten
yaaaa kusuuum ole kocaman ve ıcının kotulugu yuzune vurmus bı adamdıkı bak yasım oldu 23 hala etkısındeyım bıde bana senı tutuklarım dıyoduu hepp suanda nerde polıs gorsem benı tutuklıcak sanıyorum bıkere sahılde polıs kımlık kontrolune geldı neredeyse bayılıyodum bı zencilerden bı polıslerden cok korkuyorum been aşamıyorum bu korkumu 2 sene evel tramvayda sultanahmetten donerken yanıma geldı sıyah adam kadın bıde cocuguu ole sıkısıktıkıı yemın edıyorum yol boyu agladııımm arkadasım sok olduu ayrımcılık degıl bu ıste cocukluktan kalma seyler
kesınlıkle cucukılarımızı bu sekılde korkutmayalım pastaaam
Miniiimm ballı lokmam kıyamammm ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HEY ALLAHIM YA polisten mi korktun koca kız oldun ama sen nazlım
BAK NE GÜZEL BİŞİCİK ÇIKMAMIŞ ENİŞTEDE
açık öğretime hazırlanan varmı. ne tavsiye edersiniz
ay çağla bayılıcam gülmekten
nazlıcım tabiki ayrımcılık değil o korku yani daha ötesi var mı.. ben de kedilerden çok korkarım. inanılmaz korkarım. köpekten de. böcekten de.. eskiden karıncadan bile korkardım neyse onu aştım
ay buna çok güldüm nazlım sende gül inş. senide rabbim güldürsün ya
zencidenmi ağladınmı
anlıyorum çocukkende şimdi çık o psikolojiden yahu kocaman oldun herseyin farkındasın bilincindesin bak biz yanındayız cnm
:))pelinim kuzum ne oldu yine neden tartıştınız yaa??:44:
dün nereye gittin peki sen??
yaa benı koykutuyollllaaaa pelimimm
:))
ya tartışmak değil Yağmurcum.. dün akşam saat 9a geliodu ben eve geldiğimde.. görüşmek istedi özlemiş bni, iyi dedimm görüşelm madem biraz.. neyse geldi aldı bni arabayla baktm onların eve doğru gidiorz, hayırdır nereye dedm. bize dedi. ne gerek var ya, bana sordun mu dedim. neden sorucamki dedi, ne demek dedm daha 2-3 gün önce sizdeydik zırt pırt gitmenin alemi ne dedim. direk döndürdü arabayı, aile bağlarına biraz önem ver canım dedi!! bende 2-3 günde bir görüşmk aile bağlarna önem vermek değildir dedimm ayrıcaa ben aile bağlarına gayette önem veriorm dedim...
seni şimdi evine bırakıorm dedi.
hiçbişey demedm ve eve bıraktı inerken de kapıyı çarptım...
bi daha gece boyunca ne ben ne de o aradı.
yaa öylee yorgundumm kii yol yorgunluğu iş stresi dünn yoğunn bi gündü, hiç aile ile oturup konuşabilcekk kafada değildim.
ki ben calısann bi insanm evlendiğimde de zırt pırt görüşemem kiiii! kızlarr benim bu konu da şüphelerm var acıkcası, korkuorm.. yani ne biliim Evren'in nöbetleri bnm yoğunluğummm ve ailesi..
yani blmiorm ama bn sık sık görüşme taraftarı değilimm haftada 1 yemeğe ya da oturmaya gidilebilirr evliyken dee ama kşam sırf evrenin hatrına cıktmm ve yaptgı bni kırdı acıkcası... belki o da kırıldııı(
off blmıormmm..(
Yağmurcumm Lüleburgaz'a gitmiştimm bizimm buraya 2-2,5 saat falan..
ben onnnarııı var yaaaaaaaaa çok piss dövermmmm:99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?