- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hiç bi fikrim yok valla canım...
sen kpss den vaz mı geçtin hayırdır :44:
Eki Görüntüle 363962
kızlarr çokmu çoçuksuu bu nevresim takımı yaa ???:26::26:
alıcam şimdi ama karar veremedimmmm
:))
ya tartışmak değil Yağmurcum.. dün akşam saat 9a geliodu ben eve geldiğimde.. görüşmek istedi özlemiş bni, iyi dedimm görüşelm madem biraz.. neyse geldi aldı bni arabayla baktm onların eve doğru gidiorz, hayırdır nereye dedm. bize dedi. ne gerek var ya, bana sordun mu dedim. neden sorucamki dedi, ne demek dedm daha 2-3 gün önce sizdeydik zırt pırt gitmenin alemi ne dedim. direk döndürdü arabayı, aile bağlarına biraz önem ver canım dedi!! bende 2-3 günde bir görüşmk aile bağlarna önem vermek değildir dedimm ayrıcaa ben aile bağlarına gayette önem veriorm dedim...
seni şimdi evine bırakıorm dedi.
hiçbişey demedm ve eve bıraktı inerken de kapıyı çarptım...
bi daha gece boyunca ne ben ne de o aradı.
yaa öylee yorgundumm kii yol yorgunluğu iş stresi dünn yoğunn bi gündü, hiç aile ile oturup konuşabilcekk kafada değildim.
ki ben calısann bi insanm evlendiğimde de zırt pırt görüşemem kiiii! kızlarr benim bu konu da şüphelerm var acıkcası, korkuorm.. yani ne biliim Evren'in nöbetleri bnm yoğunluğummm ve ailesi..
yani blmiorm ama bn sık sık görüşme taraftarı değilimm haftada 1 yemeğe ya da oturmaya gidilebilirr evliyken dee ama kşam sırf evrenin hatrına cıktmm ve yaptgı bni kırdı acıkcası... belki o da kırıldııı(
off blmıormmm..(
Yağmurcumm Lüleburgaz'a gitmiştimm bizimm buraya 2-2,5 saat falan..
ben onnnarııı var yaaaaaaaaa çok piss dövermmmm:99:
Benceee güzellll siboşmmmm:)))Eki Görüntüle 363962
kızlarr çokmu çoçuksuu bu nevresim takımı yaa ???:26::26:
alıcam şimdi ama karar veremedimmmm
Orkidemm merhaba canımm.canım nasılsın diyeyim öncelikle
konuya ortadan dahil olacağım ama kusuruma bakmazsın demi
erkekler bu konuları bazen yeterince anlayamıyorlar bana kalırsa.
sen başka bir noktayı derken bak o bambaşka bir yerden almış, tipik tepkileri bana kalırsa.
ama arada yıpranan sen oluyorsun. bunu güzelce ona anlat olay soğuduktan sonra. yoksa tamamen ailesine yapılmış bir şey olarak da anlayıp farklı düşüncelere de bürünebilir.
pelooş takma kafana yaaa erkekler bu konularda odun olabiliyor... bizimkide meraklı aman şuna gidelim buna gidelim diye ilk başlarda bozuluyodu ama ben gelemem öle sevmiyorum torun tombalak gezmeyi dedim inatçının da biriyim zaten artık sesini çıkarmıyo
döööööff onnarrııı pelimimm beniimmerkekler cıdden bızım baktıgımız acıdan bakamıyoo maleseff kuzuumm sen canını sıkma oturun konusun ıcıne atma hıc bebiiimm beniiimm
carsamba gunu 1453e gıttıık asklaa, anımasyonlar bazen hosuma gıtmesedee gayeet guzel bı fılm olmus cıdden hatta 2. yarı ben fetetmıs gıbı yoruldumm ole dıkatlı ızledımkısevgılıcıkle sınemayı beklerken avmyı talan ettık vee kaya mayalarıı bulduuum ama tam biir hayal kırıklıgı oldu bende ıyıkı netten falan almamısımm hiiç begenmedım sevgilicik zaten alsaydın annende bırakırdın dedı bıkac sey belırledık kafamızda liste hazırlıcaaz sırayla gıdıcez ole heryere saldırmıcam bende bide aşkım bana kermiiitt alldııı kızdım azcık cunku gereksız pahalıı ama gıt gerı ver dıyemedım ben baska oyuncaklara bakarken o alıvermıs
Eki Görüntüle 364029 işte kermiiitiiimm bu arada çim bebeklerımınde saçı baya uzaadıı
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum
minnağım valla senle karşılaşmıyorduk ama ben bayıldım kurbağayaaa yaaaa çağlanının sölediği doğru gelin arabasında olmalı harika olur
kızlar nasılsınız
ay ne kadar şirin yaaa
gelin arabasının önüne bunları koyabilirsinizkurbiş kermiti damat yap sen, filmi izledin mi bilmiyorum ama filmde miss piggy sevgilisiydi kermitin yanına bir de ondan alırsınız
ben de süperman ve kız arkadaşı lois i arıyorum ama yok
sibelcimm o zaman güzel bir hediye olur fanatikse
peloşummm haklısın valla evlendikten sonra hele hiç olmaması lazım tavrını koy bu konuda
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum
minnağım valla senle karşılaşmıyorduk ama ben bayıldım kurbağayaaa yaaaa çağlanının sölediği doğru gelin arabasında olmalı harika olur
kızlar nasılsınız
iyiyiz gizoşum sen nasılsınnnn
yağmurcum bu tavaların hepsi aynı hemen hemen ben ilk mudoda görmüştüm şimdi heryerde var... papilla da iyi bir marka diye biliyorum teflonda alabilirsin bence
peloooşummmm sıkma o tatlı canını sen bence uyuyodur :26:
ay minnnaaakkk çim kızın da saçları uzamış.. bir ara üç tel saçı vardı. ne gülmüştüm ona ya, diğerinin sırma gibiydi (adaletin bu mu dünya)
pelincim sen arasana kuzum .. hiç bişey olmamış gibi davran, aşkıım napıyomuş falan deben öyleyim ya hiç küs kalamam. baktım meraktayım ben arar şımarıklık yaparım
hehe nıhayett uzadı kuzum yaa ama sacımdan cok kaşım cıktıay minnnaaakkk çim kızın da saçları uzamış.. bir ara üç tel saçı vardı. ne gülmüştüm ona ya, diğerinin sırma gibiydi (adaletin bu mu dünya)
pelincim sen arasana kuzum .. hiç bişey olmamış gibi davran, aşkıım napıyomuş falan deben öyleyim ya hiç küs kalamam. baktım meraktayım ben arar şımarıklık yaparım
Bnmm çok cnm sıkılmaya başladı...(
Hala aramadı ve msj atmadıbu kadar mı kızdırdım onu bilmiorum.. bu kadar tepki vermesi beni daha da düşündürüo gelecekle ilgili...
Umarımm uyuyodur ve o yüzdenn aramıodur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?