'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

orcihdea hoşgeldin canım geçmişler olsunnn :26:

pelooş takma kafana yaaa erkekler bu konularda odun olabiliyor... bizimkide meraklı aman şuna gidelim buna gidelim diye ilk başlarda bozuluyodu ama ben gelemem öle sevmiyorum torun tombalak gezmeyi dedim inatçının da biriyim zaten artık sesini çıkarmıyo

Eki Görüntüle 363962

kızlarr çokmu çoçuksuu bu nevresim takımı yaa ???:26::26:
alıcam şimdi ama karar veremedimmmm

çeyiz için mi canım bu

tek kişilik ya misafire mi dusundun :44:

yok cnm çeyizime napim bunu :)) 13 marttaa aşkımmın doğum günüsüde tek yaşıo şuan ona alıcam

döööööff onnarrııı pelimimm beniimm erkekler cıdden bızım baktıgımız acıdan bakamıyoo maleseff kuzuumm sen canını sıkma oturun konusun ıcıne atma hıc bebiiimm beniiimm

carsamba gunu 1453e gıttıık asklaa, anımasyonlar bazen hosuma gıtmesedee gayeet guzel bı fılm olmus cıdden hatta 2. yarı ben fetetmıs gıbı yoruldumm ole dıkatlı ızledımkı sevgılıcıkle sınemayı beklerken avmyı talan ettık vee kaya mayalarıı bulduuum ama tam biir hayal kırıklıgı oldu bende ıyıkı netten falan almamısımm hiiç begenmedım sevgilicik zaten alsaydın annende bırakırdın dedı bıkac sey belırledık kafamızda liste hazırlıcaaz sırayla gıdıcez ole heryere saldırmıcam bende bide aşkım bana kermiiitt alldııı kızdım azcık cunku gereksız pahalıı ama gıt gerı ver dıyemedım ben baska oyuncaklara bakarken o alıvermıs

işte kermiiitiiimm bu arada çim bebeklerımınde saçı baya uzaadıı

Eki Görüntüle 363962

kızlarr çokmu çoçuksuu bu nevresim takımı yaa ???:26::26:
alıcam şimdi ama karar veremedimmmm
Benceee güzellll siboşmmmm:)))

Orkidemm merhaba canımm.
ne kusuru canım benimmm yaa

bi ara bu konuyu gündeme getirmiştim tekrardan evet.. aslında o herşeyn farkında.. çok da güzel konuşmuştuk, o ailesiyle görüşmek istemediğimi sanıo ama ölee değill ben onun ailesini seviorm sadece sık sık görüşmek istemiorm.. bazı şeyler çünkü zaman geçtikçee sıkabilioo ve akşam modumda değildim işte kafam bi dünya gelmişimm annesi bana soru soracakk ya bi anıma gelicekk terslicemm kaynana dediğin ole bişey değil ki annen gib hemen gönlünü alasınnn
o da birazz sakinleşsinn adam akıllı konuşalım bu konuyu...
bunun daha evliliği var cartı curtu var...
ben hergün onlarla görüşemem ki...

Ballıııııı kurabişimmm takmıyımm daa evlenince nasıl olur diee korkuorm sırff ben işten gelmişimm düşün yorgun argınn çat kapı biz geldikk derlersee işte o an cidden sinir olurum:26: ben ev hanımı değilim kiiii her dakika hazır ol da duraymm evimin müsait olduğu an olcaakk, olmadığı an olcak...

aldımmm az öncee cnmm şaşırcak nevresim takımınaa ama nese
beğenmezsee hemm benn onuuu

ay ne kadar şirin yaaa

gelin arabasının önüne bunları koyabilirsiniz kurbiş kermiti damat yap sen, filmi izledin mi bilmiyorum ama filmde miss piggy sevgilisiydi kermitin yanına bir de ondan alırsınız

ben de süperman ve kız arkadaşı lois i arıyorum ama yok

sibelcimm o zaman güzel bir hediye olur fanatikse

peloşummm haklısın valla evlendikten sonra hele hiç olmaması lazım tavrını koy bu konuda

fanatikk cnmm malesef
bi kaç bişey daha alıcam tabi sadece bu olmaz bunu sonra vercem saten milletin içindee veremem sanırım aşkım sana nevrsim takımı aldım aç bakalımm falan

kızlar hepinizi kocaman öpüyorum

minnağım valla senle karşılaşmıyorduk ama ben bayıldım kurbağayaaa yaaaa çağlanının sölediği doğru gelin arabasında olmalı harika olur

kızlar nasılsınız

hmm pelinim kötü olmuş yaa abartmış tripte ya kesinlikle sen haklısın erkekler böle belki ama şimdiden hiç bi zorunluluğun yok ben bana dediğinde ona lafımla belirtiyim biliyorsunuz bana sorar gidelim seni görmek istiyorlar yok künefe cart curt hayır!! derim gerek yok şimdiden ki evlenincede zırt pırt gitmek geremıyor he anlaşabiliyorsa insan tabiki gider neden gitmesin ama hergünde değil çalışan insanlarız...tavrını koy cnm!

canlarım şu tavadan uzun zamandır istiyorum ama marka farkı 1i papilla 2.ci bun design ve renk farkı var bilginiz var mı ya??

Son düzenleme:

fılmı ızlemedımm ama kızceyıde gorduuum dırek kurbişe saldırınca ben aşkımda kurbişi aldıı pastaam

bende bayıldııım kurbişiimeee giziiimm sen nasısın bakalııımm

Bnmm çok cnm sıkılmaya başladı... (
Hala aramadı ve msj atmadı bu kadar mı kızdırdım onu bilmiorum.. bu kadar tepki vermesi beni daha da düşündürüo gelecekle ilgili...
Umarımm uyuyodur ve o yüzdenn aramıodur...

iyiyiz gizoşum sen nasılsınnnn

yağmurcum bu tavaların hepsi aynı hemen hemen ben ilk mudoda görmüştüm şimdi heryerde var... papilla da iyi bir marka diye biliyorum teflonda alabilirsin bence

peloooşummmm sıkma o tatlı canını sen bence uyuyodur :26:

ay minnnaaakkk çim kızın da saçları uzamış.. bir ara üç tel saçı vardı. ne gülmüştüm ona ya, diğerinin sırma gibiydi (adaletin bu mu dünya)
pelincim sen arasana kuzum .. hiç bişey olmamış gibi davran, aşkıım napıyomuş falan de ben öyleyim ya hiç küs kalamam. baktım meraktayım ben arar şımarıklık yaparım

Son düzenleme:

Ahhh kurabiyemm yaaaa(
Sabah annesi gelmiş bize kahveye.. Öğlee arasında annişle konuştmm, evren evde uyuyo demiş annişimee ama saat 4 olduu:26: Gerçi uykusuz ve yorgundu dün ben yokum dieee o da hiç uyumadı nöbetten gelnce...
İnşallahh uyuyodur Çağlamm, bnmde inadımm inat.. aramammm hiçç (
sabah günaydın canım yazmıştm sadecee

iştee ben bu huyumdan nefrett ediormm, o da bu huyumdan nefrett edio...
eğer ki kızdıysam günlerce aramayıp telefonlarına da cvp vermeme gibi bi huyumm varr.. kinci biri değilimm, ama kızdıysam eğerr gözüm hiçbişi görmüo..
belki de akşam dediğin gibi ben aramalıyım o aramazsa
tabularımı kırmam lazım artık, kalıplaşmış huylarmdann sıyrılmam lazımm Nurayımmmm
yardım edin banaaa

hehe nıhayett uzadı kuzum yaa ama sacımdan cok kaşım cıktı kıskanclıktan dıgerının saclarını kestım bılıyomusun bende sen gıbıyuım ya, ben trıp atarken bı bakmısım ben arayan olmuşum

uyuyodur kuzum sen msjını atmıssın kızmıs olsa bıle cevap atar sonucta oda senı kırdı bunun farkındadır kuzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…