'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saçlarını mı kestin aferin kuzum yetişmişsin ama diğerine şimdi.. kurbişin de çok tatlıı :) çağlanın dediği gibi gelin arabasının önünde düşündüm onu çok sevimli olur tabi konseptiniz buna uygunsa
pelincim ben de nazlının dediği gibiyim işte. tribi atıyorum sonra ben arıyorum. bazen unutuyorum kızdığımı ama ne olursa olsun küs kalamıyorum. asla. bazen kendi kendime küsüp barışıyorum ama hem meraktan çatlarım ben .. nasıl aramıyosun seeennn :)
tatlı dil olsun aranızda, hep gülücük olsun..
ara canım sen. ne olacak sanki 3 günlük dünya.. hem arayanın bir yüzü kara açmayanın 2 yüzü

ay pelin bende öleyim yaaaa inadımdan aramam

ağlamaktan geberirim ama aramam... çok kötü bişey bu inat insana kendi kendini yedirtiyo keşke arayabilen heme yelkenleri suya indiriverebilen biri olabilseydim

öle yapınca sanki böle ona yüz vercekmişim de o da hep yapcakmış akıllanmıcakmıs gibi geliyo...

ne berbat bir huy

İnşallahhh öleedir miniiimmmm
Ahhhhh işteee aahhhhh((
tatlı dil var daaa inatt oldu mu o yokk.. meraktannn çatlarımmm geberirimm gene aramamm çok pisss bi huy nurayım anlatılcak gibi değil...

İşteee tam olarakkk bolleeeee!!! aynı düşüncedeyzz kurabiyemmmm.. kahrımdan ölsemm gene aramammm(
hemde ne berbatt!!

ahh bı konseppt oturtabılsem kafaamda cok karmasıgım o konusa nurayııım ve carsamba gunu basını yedımmmm cocuguun ben 24 nısanda nıkaaahımızın kıyılmasınıı ıstııyooooorrruuuumm dıye 2 kere gelınlık giyiim :123:

pastaam ben oncekı 2 ılıskımdede ınan cok agresıf bırıydıım sımdı nedenını anlamıorum ama sureklı ekşın olurdu ılıskımde her hafta bı küslük falan ve öldürsen aramazdım kendımı paralardım ama nedense kurbişle en basından berı oyle degılız oda bende huzursuzluk ıstemıyoruz hatta bız arada kavga edıyoruz ama gülmekten ölüyoruz cunku cok komık kavga edıyoruz aklını basına alsın akıllansın dıye trıp attıkca dıger ılıskılerımde hep sarpa sardık anladımkı en ıyı aklı basa getırme olayı cıddı anlamda konusmaak

Kızlarrr paşazademizz şmdiii aradııııı...
yeni uyanmışş, bana trip bile attı sabahtan beri neden msj atmamşım aramamışım dieee
sana akşam çok kızdım dedi soonraa bende dedim o konuyu yuzyuze gorusucezz tamam dediii

biz de genelde o yaklaşımı benimki gösterir arar ve böyle olmaz konuşalım der, ve hep bana bu yüzden dert yanar ben neden senle konuşamıyorum neden hemen tribe bağlanıp kapıları kapatıyosun der...

kötü bir huy ve evet insanı hiçbir yere götürmüyor, daha önceki ilişkimde bu huyumuz karşılıklıydı ve bir zaman sonra aramızda kalan tek şey üstünlük savaşı olmuştu

malum öyle ilişkilerden zaten hayır gelmiyor çünkü ne varsa tüketiyorsun bir süre sonra iki tarafda böle davranınca... ayrılık bile inada dönüşüyo kim terketcek hadi bakalım şeklinde

eskiye göre daha iyiyim bu konusa azcık akıllandım en azında herseyi o noktaya getrmiorum ama daha da iyi olmalıyım, çabuk sinirlenen bir yapım var sakin olmayı öğrenmeliyim :26:

peloşumm hadi gözün aydınnn

nazcım sana özel mesaj send ledim:)
ama gmail adresimle dönüş yaparmısın:)

çağlam balım senn nasıl gidiyo:)

Canımmmm sevgililerimzz de aynı yaaa... Evren de hep yakınırr.. hemen kabuğuma cekiliomuşumm.. o aramazsa ben hayatta aramazmışım...
ya bir gün o da aramazsa bu ilişki ne hale gelirmiş falannn:)
ama dayanamazz hep arar paşamm

ay altta kalmasım yazım:)

çağlaa sess:)

ben demiiişşştiiim pelimimmmm

ah bebik işte bı yerden sonra karakterı degıstırmek zor oluyoo anlıyorum sizide o yuzdeen yıpranmamak ıcın bıraz sakın olabılmek gerekıyo

döndüüm billeeemm

kızlar ilişkimin il 2 senesinde çok nemrutça davrandım gururu çok yaptım herşeyi sildim özellikle sınav zamanlarında çok eziyet çektirdim şimdi öyle pişmanınm ki ben hep küsüyordum o hep arıyordu ben gurulu davranıp herşeyi siliyordum günlerce sesiz kalıyordum gamsız şekilde bide sonra ne olduysa kıymetini anladım belkide ilk ilişkim tecrübe yok davranışlar bencilce hep böyle oldu ama sonra aştık şu anda son 3 senedir bir çıt çıkmıyor gayet dingin bir şekilde ve özellikle oda olgunlaştı sesiz sedasız aramızda kilometreler olmasına rağmen ilişkimizi süper eğlenceli geçiriyoruz aynı anda ders çalışıyoruz 1 haftadır film izliyoruz her akşam sanki yanyana gibi bilmiyorum huzurlu yaşamam için inadımın bitmesi gerekiyordu bitti ve mutluyum

pelinim yerinde olsam arardım biz birimize 3 sene önce söz verdik küs uyumucaz die ikimiz o sözü hiç hatırlatmadık hiçte küs uyumadık bunu asla başaramıcağmı sanırdım hergün kavga olcak sanırdım ama olmadı o yüzden inatçı hatunlarım az biraz alttan alın derim daha uzun yaşayalım demi ama

bakın bizi körüklüyorlar kızgın kızgın dolaşıyoruz hiç değmiyor yani canlarım hepinizi çok öpüyorum

eh işte berfinim yoğun gidiyo aşkım da yok martın sonuna kadar koca ay bir yandan özlem bir yandan kötü haberler böle bahar ii gelmedi ama ii gider inşallah diorum

senin nası gidiyo asıl ortalıklarda yoksun

eh işte berfinim yoğun gidiyo aşkım da yok martın sonuna kadar koca ay bir yandan özlem bir yandan kötü haberler böle bahar ii gelmedi ama ii gider inşallah diorum

senin nası gidiyo asıl ortalıklarda yoksun

ay boşver:) ilerde beraber olcan hep azcık ayrı kalın. biz hep ayrıyız:)
kpss aöf iş napcam bilemiyorum:)

Allahımm sizi nazarlardan korusunn canım yaaa

İnşallahh bende bi günnn sinirimi vee inatçılığımı bi kenara koyupp dinginleşebilirimm sevgilicikleee

yahuu pamukk şekerlerimmm bi akıl verinnn banaa ben nevresim takımı aldımdaa başkaa ne alıymm :26::26:
aklımaa bişi gelmiooo kii:18::18::18:

yahuu pamukk şekerlerimmm bi akıl verinnn banaa ben nevresim takımı aldımdaa başkaa ne alıymm :26::26:
aklımaa bişi gelmiooo kii:18::18::18:

Şekerparecimmmm orda mısınn ziraa değilsennn hemen gelll

Benn sevgiliciğee hep özel hissettirenn hediyeler alırım.. yani onun dışında elbette bi mağazaya filan girdiğimmde gömlek, triko vs. alıorm onlar normal günlük şeyler.. ama benn hemen kendimdenn örnekk veriyimmm paşazademe doğum gününde isim ve soyisimm kol düğmesi yaptırmıştımm, işi gereği de sürekli takım elbise vs. giydiği için hem kullanışlı hem de özel olduğuna inandığım bi hediyeydi:)
teslimat olarakk sıkıntı çekmezsinn.. eğer ki düşüncek olursann ben sana hemen ilgili internet adresini özel mesaj yolu ile verebilirim:)
güvenli bi site olduğuna inanıorum aynı zamandaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…