kızlar ilişkimin il 2 senesinde çok nemrutça davrandım gururu çok yaptım herşeyi sildim özellikle sınav zamanlarında çok eziyet çektirdim şimdi öyle pişmanınm ki ben hep küsüyordum o hep arıyordu ben gurulu davranıp herşeyi siliyordum günlerce sesiz kalıyordum gamsız şekilde bide sonra ne olduysa kıymetini anladım belkide ilk ilişkim tecrübe yok davranışlar bencilce hep böyle oldu ama sonra aştık şu anda son 3 senedir bir çıt çıkmıyor gayet dingin bir şekilde ve özellikle oda olgunlaştı sesiz sedasız aramızda kilometreler olmasına rağmen ilişkimizi süper eğlenceli geçiriyoruz aynı anda ders çalışıyoruz 1 haftadır film izliyoruz her akşam sanki yanyana gibi bilmiyorum huzurlu yaşamam için inadımın bitmesi gerekiyordu bitti ve mutluyum
pelinim yerinde olsam arardım biz birimize 3 sene önce söz verdik küs uyumucaz die ikimiz o sözü hiç hatırlatmadık hiçte küs uyumadık bunu asla başaramıcağmı sanırdım hergün kavga olcak sanırdım ama olmadı o yüzden inatçı hatunlarım az biraz alttan alın derim daha uzun yaşayalım demi ama
bakın bizi körüklüyorlar kızgın kızgın dolaşıyoruz hiç değmiyor yani canlarım hepinizi çok öpüyorum
cok sukur ılıskımız boyunca yasamadık sıkıntı, bız oncedende solemıstım küs yatmama sözünü ilişkimizin basında vermıstık he bıde gercek hislerimizi paylasmamız gerektıgınıbencede her ılıskıde bole tatlı kurallar olmalı bendee çok öppüüyoorum seniiii
Pelimiiimm enısteyle gorusup konusabıldııınmıııı bakalımpanteraaaaaacııııkk tek yasadıgına gore elinde pastayla cat kapı bıle gıdebılırsınn ne guzeell istee koldugmesı fıkrıde cok guzel ve sıkk bi hedıyee yaa bana da akılll verıııınnn 24 nısan yaklasıyooo paasta yapiciim sevgilicimee ama baskaa ne olabılır hedıyee? bjk terlıklerı almak ıstıyorum ceyızımıze hem ona hem bana ama al bunu sona gerı ver ceyıze koyım demek ıstemıyorum
bennn seninn tatlılığını daaa tatlı kurallarını daaa yirimmm fıstıkkk sarmamm
Minimmm eniştenlleee telefondann görüştükk, her zamanki inadımı kırmadım o aradısonra bikaç kezz daha aradı.. en son ben aradımm onu biraz ılımlı ortam oluşturmaya çalıştım ve başardımm:)) öbürr konuyuu henüzz gündeme getirmedim o getirmek istedi fakat ben yüzyüze görüşmemiz gerektgni soledm, çünkü biliorm ki bu tarz konular ne zaman telefondan konuşlsa o kadar tartışma büyüyor biz zaten yüzyüzeyken kavga da edemioruz kıkır kıkır gülüoruzz duu bakalımm yarın nolcakkk:26: ikimizindeee tatili yarınnn.. tekirdağa gidicektk öğleden sonraa Tekira da English Home a gidicektkk ( kesin gidemicezz, ben zaten kaç haftadır kuruorm kendimiiii hep boşa... bölee nöbetli çalışması kötü yaaa çok kötü (
minimmm sana da bi fikirr veriimmm son hediyem dee canvas tabloyduu ikimizin resmini canvasa bastırdımmm hemm çok güzel bi hediyee:) ben onu kısmetse kendi evimizde de kullanmak için yaptırdımm şimdilk aşkımınn odasında yatağının tam karşısında.. uyanır uyanmazz bnm gülen yüzümü görmesi pek hoşuna gidiomşeğer şimdiye dek ole bişii yaptırmadıysann yaptırrr zuzummmmm
günaydınlaaaaaaaaarrr
kol düğmesi çok güzel aslında ama takımı pek giymio şimdilik dursun
arkdaslarımızlaa kutlıcaktık ama bunu iptal ediorummm salı günü gidiyim öğleden sonra ben eve
en güzeli başbaşaa kutlamak ya pastamı falan yaptırıyımm gidiyimm nevresimide geçiriyim yatağınaa
ohh misss dahaa nee
kızlar günaydın
benimde sevdiceğimin doğum günü 14 mayıs ilk kez maddi bişi değilde manevi birşey yapmamın zamanı geldiğine inanıyorum minnak sertifikiyakı nerede yaptırdın canım kendinmi yaptın bilgisayardanmı çıkardın
bende bun desingde oscar ödülü gördüm acaba ondanmı yaptırsam bide güzel birşeymi alsam diyorum
yada poster mause ped bu gibi şeler çoğlabilir banada yardımcı olun, nazlım pelinin yaptırdığı tablo tarzı yapan yerler varmı istanbulda mesela bakırköyde bulabilirmiyim canım
kararımız 2013 ağustos ama bakalım sorun çıkmazsa
canlarııımm
dün paşamı aramışlar bi ilaç şirketinden, iş görüşmesine çağırmışlar, bugün 1 de randevu vermişler.. kendi istediği bir firma değildi ama git bi en azından iş görüşmesi deneyimi olur dedim..
hadi bakalım hayırlısı..
canlarııımm
dün paşamı aramışlar bi ilaç şirketinden, iş görüşmesine çağırmışlar, bugün 1 de randevu vermişler.. kendi istediği bir firma değildi ama git bi en azından iş görüşmesi deneyimi olur dedim..
hadi bakalım hayırlısı..
nazım saol senin yaptığın gibi yapmaya karar verirsem yardım alcam senden ki bu hoş bir anı olur annemede bahsettim gülümsedi çok ilginç geldi hattaha doğum gününde gelsin bizle tanışssın kutlasın dedi annecik korkulan tepkiler vermiyor benimsedi, 14 mayısta şehir dşına çıkmayı düşünüyodum izin istesem şansımımı zorlamış olurum kiiiiii:))))))
nurayım hayırlısı olsun balım bu ilaç şirketi kurtköy tarafındamı canım benimde birkaç arkadaşım o taraflarda çalışıyorlarda
bu arada sabah sabah ciciler aldım kızlar evimister kuponlarım bitti un eleği bile aldım hayde bakalım
Eki Görüntüle 364694 Eki Görüntüle 364695 Eki Görüntüle 364696 Eki Görüntüle 364697 Eki Görüntüle 364698 Eki Görüntüle 364699 Eki Görüntüle 364700
sibel senin sözlün evde tek mi kalıyor ailesi nerede??
pelintoşuum napıyosun
kızlaar kütahya porselenin lalezar modelini az önce tekzen in broşüründe gördüm.. servis tabağı, çukur tabak, çorba kasesi, pasta tabağı, kahve fincanı, fincan tabağından herhangi birinin fiyatı 2,20 tl.. gidip yakından görün kuzucuklarım merak edenler. ben yarın gidip bakıcam.12 kişilik bir takım düşünürsek yuvarlak hesap 160 tl ye geliyor. ama eksik parçalar var tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?